موفق باشید عزیزم
انشاءالله شما هم به وقتش همسره دلخواهتون رو پیدا می کنید
![]()
شاید
ممنون (شما هم همینطور)
موفق باشید عزیزم
انشاءالله شما هم به وقتش همسره دلخواهتون رو پیدا می کنید
![]()
برای منم دعا کنید که هرچه زودتر به سوی خدای خودم پرواز کنم و برگردم پیش خودش
خدایا.............یکی از دوستان که مدیر همین باشگاه هستن (اسم نمی برم) دچار بیماری شدن، برایشان از درگاه الهی در این شب ها دعا کنید.
يـا منزل الشفاء و مذهب الداء انزل على ما بى من داء شفاء
عزیزم همه جا جای شوخی و خنده نیستا!!!!!!!یکم به قلبای پاکی که میان تا دعاشونو بگن نگاه کن!همه جدی حاجتی دارم که منتظر برآورده شدنشن.پس لطف کن رعایت کن.مرسیدعا نمیخواد که برو وسط خیابون شعار بده، حتما به مرادت میرسی، تازه معروف هم میشی
حتما عزیزم.فقط به هدفت فکر کن و برای بهتر شدن باشگاه تلاش کن.من میخوام عضو فعال بشم و دعا کنید تا انسان موفقی بشم و بشیم
برات آرزو می کنم چشمه هایی از وجود خودشو بهت نشون بده تا دیگه دچار دلتنگی نشی مهربون.براي هموطنان خودم آرزوي بهروزي و موفقيت همه جانبه مي كنم و براي خودم آرزو دارم كه دلتنگيهام درمان بشه .... آرزو ميكنم كه همه خواسته هاي دوستان در اين تاپيك برآورده بشه ...
خدا نکنه عزیزم بیفتی.امیدت به خدا باشه.برات نذر کردم.فقط اگه قبول شدی یه جوری بهم خبر بده تا نظرمو ادا کنم. دوست خوبم.سلام دوستان
بچه ها فردا 10/4مدار
دارم التماس
2A
اگر زبونم لال بیوفتم 8 واحدم حذف میشه
دعا نمیخواد که برو وسط خیابون شعار بده، حتما به مرادت میرسی، تازه معروف هم میشی
برات آرزو می کنم چشمه هایی از وجود خودشو بهت نشون بده تا دیگه دچار دلتنگی نشی مهربون.
شعار؟ چه مسخره تو متوجه نوشته نشدی
برم داد بزنم چی این همه داد زدن و آخرش همه رو...........
به قول قزوینیا دل خجسته داری داداش....
بچه ها من به خواستم رسیدم
شما هم امیدوار باشید
از کی تا حالا؟؟؟؟
اقا دعات میکنیم مشکلی نیس![]()
عزیزم با خدا صحبت کن.اون از همه مهربونتره.برات دعا می کنیم حتما.بچه ها واسه منم دعا کنید
مرسی
واقعا تو شرایط بدی هستم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | هر کی بفکر خویشه | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
هر کی پدر و مادرش رو دوست داره حتمآ ببینه | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
هر کی تنها یا خسته است بیاد تو | گفتگوی آزاد | 38 | |
![]() |
هر کی مشکلات خودشو داره... | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
بچه ها هر کی بیاد بگه چه آرزوهایی داره؟ و به کدوم آرزوهاش تا حالا رسیده؟ | گفتگوی آزاد | 98 |