آره مادره دیگهالهیی نگرانته خب منم از خیابون رد میشیم حتما باید دست دخترم تو دستم باشه
هنوز باورش نشده من بچه نیستم
آره مادره دیگهالهیی نگرانته خب منم از خیابون رد میشیم حتما باید دست دخترم تو دستم باشه
مادرا همیشه نگران بچه ها هستنآره مادره دیگه
منم گاهی سنم رو به مامان و بابام متذکر میشمآره مادره دیگه
رشته هم اوکیه فعلاحالا زوده برای دکتری
بیشتر به ایشون میخوره مظلوم باشه. ولی حالا هرچی شما بگینکلا با آدمای ساده و مظلوم همینطوریه
شما زحمتشو بکشرشته هم اوکیه فعلا![]()
رشتهت چیه سلوا جون؟ امسال کنکور داشتی یا دانشجویی؟بیشتر به ایشون میخوره مظلوم باشه. ولی حالا هرچی شما بگین![]()
والا ما رومون نمیشه در مورد مسائل مالی سوال کنیم اینو زحمتشو خودت بکششما زحمتشو بکش
بقیه موارد را هم چک کن
فوری جون اونو خودش بلده چجوری بفهمه، همچین زیر زبونکشی میکنه که نمیفهمی از کجا خوردیوالا ما رومون نمیشه در مورد مسائل مالی سوال کنیم اینو زحمتشو خودت بکش
من تو زندگی عادی از شیمی زیاد میشنوم نه همون فیزیکبه اینکه انقدر که نیومد،علاقهی من از فیزیک داره به شیمی کشیده میشه![]()
خانم مهندس رو گفتموالا ما رومون نمیشه در مورد مسائل مالی سوال کنیم اینو زحمتشو خودت بکش
رفته بار علمیه یه جای دیگه رو بالا ببرهمن تو زندگی عادی از شیمی زیاد میشنوم نه همون فیزیک
محسن کجایی دادا![]()
تجربی میخوندم. بله، امسال کنکور داشتم.رشتهت چیه سلوا جون؟ امسال کنکور داشتی یا دانشجویی؟
پس مبارکه ایشالا پزشکی دیگه؟تجربی میخوندم. بله، امسال کنکور داشتم.
وای نهه. علوم پایه میخونم که چهار سال بعد بتونم برمپس مبارکه ایشالا پزشکی دیگه؟
به به موفق باشی، خسته هم نباشی، سال سختی رو پشت سر گذاشتی ولی با این هوشی که ازت میبینم مطمئنم موفق میشیتجربی میخوندم. بله، امسال کنکور داشتم.
اره اون بچه چی شد مهدیه جون یه سرشماری باید انجام بشهرفته بار علمیه یه جای دیگه رو بالا ببره
شبگرد رو بگو که اونم نیست، هیییییی نیست که ببینه آبگوشت رو که میبینم یادش میفتم![]()
![]()
کلاسهای آموزش تست زنی و کلاسهای پرش شرکت کن تا حتما پزشکی قبول بشیتجربی میخوندم. بله، امسال کنکور داشتم.
عزیزم انشالله موفق باشی تو هر رشته ای که دوست داریوای نهه. علوم پایه میخونم که چهار سال بعد بتونم برم
وای ممنونمممبه به موفق باشی، خسته هم نباشی، سال سختی رو پشت سر گذاشتی ولی با این هوشی که ازت میبینم مطمئنم موفق میشی
علاقهت به چه رشتهایه؟

پزشکی دوست ندارممکلاسهای آموزش تست زنی و کلاسهای پرش شرکت کن تا حتما پزشکی قبول بشی
سبیلهای شما رو هم سر صف چک میکردن؟اره اون بچه چی شد مهدیه جون یه سرشماری باید انجام بشه
یادش بخیر یه وقتی میومدن دم در ماها رو میشموردن![]()
ممنونمم عزییزممعزیزم انشالله موفق باشی تو هر رشته ای که دوست داری![]()
قصدت مهاجرته؟وای ممنونممم
من زیستشناسی تکاملی دوست دارم که توی ایران کلا نیست![]()
اشکال نداره ، بورسیه بگیر برو هر کشوری هست ادامه بدهوای ممنونممم
من زیستشناسی تکاملی دوست دارم که توی ایران کلا نیست![]()
بلهقصدت مهاجرته؟
بله حتما همین کارو میکنم.اشکا
اشکال نداره ، بورسیه بگیر برو هر کشوری هست ادامه بده
یه ناظم داشتیم تعطیل میشدیم دم در جاش بود .انگار از پل صراط میخواستیم رد بشیم .بعد چادر اجباری بود فقط کافی بود یکم چادر عقب میرفت جهنم و نشون ما میداد ای خیر نبینی زنسبیلهای شما رو هم سر صف چک میکردن؟![]()