سبیلهای شما رو هم سر صف چک میکردن؟![]()
یه زمانی برا ما میگفتن حق ندارید بدون مانتو، پالتو یا کاپشن بلند بپوشید.
فک کن دو تا لباس بلند رو با هم می پوشیدیم
سبیلهای شما رو هم سر صف چک میکردن؟![]()
پس هدفگذاری کن برای اون، موفق میشی عزیزم![]()
ما ازین ناظمها نداشتیم ولی سبیل رو سالی یکی دوبار چک میکردن، بعد چون با من خیلی خوب دادن، به من گیر نمیدادنیه ناظم داشتیم تعطیل میشدیم دم در جاش بود .انگار از پل صراط میخواستیم رد بشیم .بعد چادر اجباری بود فقط کافی بود یکم چادر عقب میرفت جهنم و نشون ما میداد ای خیر نبینی زن
تو برو بخواب چکار به ما داریبچه ها بسه دیگه
خیلی سوال پرسیدید از سلوا خانم
بحث را عوض کنید
بزارید راحت باشه این دوست خوبمون
علیرضا بحث رفت سر سختی های دوران مابچه ها بسه دیگه
خیلی سوال پرسیدید از سلوا خانم
بحث را عوض کنید
بزارید راحت باشه این دوست خوبمون
به شما کاری ندارمتو برو بخواب چکار به ما داری
ناامید شد بهارجون، حرفهاش از درد ناامیدیهتو برو بخواب چکار به ما داری
یاد یه مانتوم توی 12 سالگی افتادم
مانتو اِپُلدار تا زیر زانو، تازه چقدر شیک بود و گرون هم خریده بودم![]()
همه داشتیمیاد یه مانتوم توی 12 سالگی افتادم
مانتو اِپُلدار تا زیر زانو، تازه چقدر شیک بود و گرون هم خریده بودم![]()
اتفاقا دیروز عکسمونو اونطور درست کردم هرچی عکس تو اینستا دیدم همه شده بودن مرلین مونرو.من بیچاره شبیه اقدس دوره گرد شده بودمهمه داشتیم
دیدید عکسهای قدیمی ترند شده اونروز به بچه ها گفتم ما واقعی اینها رو داریم حالا شماها برید درست کنید![]()

فروتن جان انشالله دخترت آبان بدنیا میاد؟اتفاقا دیروز عکسمونو اونطور درست کردم هرچی عکس تو اینستا دیدم همه شده بودن مرلین مونرو.من بیچاره شبیه اقدس دوره گرد شده بودم![]()
نه عزیزم اواسط آذر ان شاللهفروتن جان انشالله دخترت آبان بدنیا میاد؟
خالصانه ازش خاستم عکسمو ببره به دهه ۸۰ میلادیمن هنوز درست کردم، چه دستوری بهش دادی؟
ای جانم بسلامتینه عزیزم اواسط آذر ان شالله
برای من یه عکس ژورنالی درست کرده، خیلی خوب شده، گذاشتم عکس واتساپمچت جی پی تی انگار با من مشکل داشت یه کت سرمه ای بابابزرگی تنم کرده بود با یا پیرهن گلگلی قرمز![]()
باید ناخالص ازش تقاضا میکردیخالصانه ازش خاستم عکسمو ببره به دهه ۸۰ میلادی
بهارجون ما مگه فامیل شوهریم که نباید اسم رو بدونیم؟ ما جزو فامیل مادری حساب میشیمای جانم بسلامتی
اگه فضولی نیست بالاخره چه اسمی انتخاب کردی؟
مهدیه جونننن من الان جز فامیل شوهرمبهارجون ما مگه فامیل شوهریم که نباید اسم رو بدونیم؟ ما جزو فامیل مادری حساب میشیم![]()
قربونت برم ولی هنوز به نتیجه نرسیدمای جانم بسلامتی
اگه فضولی نیست بالاخره چه اسمی انتخاب کردی؟
طفلی بچم هنوز نیوفولدرهدیگه بهارجون شتریه که پسفردا پشت در خونهی منم میخوابه،باید بپذیریممهدیه جونننن من الان جز فامیل شوهرم![]()
ای جانم انشالله نامدار باشهقربونت برم ولی هنوز به نتیجه نرسیدمطفلی بچم هنوز نیوفولدره
من که اسم بهت دادم چرا نزاشتیقربونت برم ولی هنوز به نتیجه نرسیدمطفلی بچم هنوز نیوفولدره
ای جانم خدا حفظش کنهای جانم انشالله نامدار باشه
دختر منم قرار بود آذر بدنیا اما خانوم عجول بود هشت ماهه بدنیا اومد آبانی شد
چرا نمیخوره؟الان همهی ما همین شکلی هستیمبه چت جی پی تی گفتم یه دختر دهه شصتی زیبا بساز ، اینو ساخت
آخه این به دهه شصتی میخوره؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 24100111
خب دهه شصتیا الان همینجورینبه چت جی پی تی گفتم یه دختر دهه شصتی زیبا بساز ، اینو ساخت
آخه این به دهه شصتی میخوره؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 24100111