من رو حرف بهارجون، حرف نمیارمهمینی که خودش میگه والا حالا اومدیم کلاس بزاریم براش ایششش![]()
من رو حرف بهارجون، حرف نمیارمهمینی که خودش میگه والا حالا اومدیم کلاس بزاریم براش ایششش![]()
از آیدا هم کوچکترهاوا مادر چند سالته چقدر کوچولویی![]()
18 سالمه. (متولد 87ام)اوا مادر چند سالته چقدر کوچولویی![]()
شما الان نوجوونیراستش بین خودمون بمونه ولی تا حالا دهه شصتی ساده و مظلوم ندیدم![]()
اینم هستشما الان نوجوونی
هنوز فرصت هست تا ببینی
منم حس پیری کردم، میتونستم بچه 18 ساله داشته باشماره چقدر پیر شدم![]()
شاید بچه آخری باشه و مامانش اینجوری ۶۰ ساله میشهمنم حس پیری کردم، میتونستم بچه 18 ساله داشته باشم
احتمالا مامانش هم سن مائه، باید بگیم مامانش رو بیاره اینجا![]()
اره سلوا جون مامان و با ما آشنا کنمنم حس پیری کردم، میتونستم بچه 18 ساله داشته باشم
نخیر شما پیر نیستینمنم حس پیری کردم، میتونستم بچه 18 ساله داشته باشم
نظر لطفته مهدیه جون خیلی جوونه اما من واقعا پیر شدم مادرنخیر شما پیر نیستین
![]()
بچه اولم، یه خواهر دارم.شاید بچه آخری باشه و مامانش اینجوری ۶۰ ساله میشه
مامانت متولد چنده؟نخیر شما پیر نیستین
![]()
تو که عشقی همه جوره، نخیرم خیلی هم جوونینظر لطفته مهدیه جون خیلی جوونه اما من واقعا پیر شدم مادر
اگه مامان بیاد، من باید از اینجا برم. منم اصلا دوست ندارم ترکتون کنماره سلوا جون مامان و با ما آشنا کن![]()
خدا خودت و خواهر و پدر مادرتو حفظ کنهبچه اولم، یه خواهر دارم.
هیچکدومتون پیر نیستین، همگی زیبا و نازیدنظر لطفته مهدیه جون خیلی جوونه اما من واقعا پیر شدم مادر
چرا؟؟؟؟؟اگه مامان بیاد، من باید از اینجا برم. منم اصلا دوست ندارم ترکتون کنم
دهه پنجاهیهمامانت متولد چنده؟
ممنونممخدا خودت و خواهر و پدر مادرتو حفظ کنه
و در کنار هم شاد باشین
دقیق میشه بگی من ۵۷ هستمدهه پنجاهیه
چون میدونی مامانا همهجا "مامان بازی" درمیارن.چر
چرا؟؟؟؟؟
دقیقشو نمیدونمدقیق میشه بگی من ۵۷ هستم
اوا نگو من و دخترم خیلی با هم صمیمی هستیم رفیق فابریک دوستاش هم هستمچون میدونی مامانا همهجا "مامان بازی" درمیارن.
تازه احتمالش هست که کمکم ما هم برات مامان بازی در بیاریمچون میدونی مامانا همهجا "مامان بازی" درمیارن.
وای جدی؟ پس خوشبهحال دخترتوناوا نگو من و دخترم خیلی با هم صمیمی هستیم رفیق فابریک دوستاش هم هستم![]()
الهیی نگرانته خب منم از خیابون رد میشیم حتما باید دست دخترم تو دستم باشهمامان من از زمانی که کلاس اول بودم تا الان، هر وقت میرم بیرون میگه کنار دیوار راه برو
با احتیاط از خیابون رد شو عجله نکن