ممنووون ازت مهدیه عزیزمتولدت مبارک ستاره جون، امیدوارم بهترینها پیش روت باشه![]()
ممنووون ازت مهدیه عزیزمتولدت مبارک ستاره جون، امیدوارم بهترینها پیش روت باشه![]()
تولدت مبارک ستارهممنون از لطفتون آقا علیرضا
تولد شما هم مبارک باشه![]()

تولدت مبارک علیرضابا اجازه شما بله
منم یک مردادم
ممنونمتولدت مبارک علیرضا![]()
میوه ای بر وزن فروتای جان هرچی راحت تری صدا کن
اتفاقا تو فکرش بودم نام کاربریمو تغییر بدم ولی نمیدونم چی بزارم![]()
ستاره جون تولدت مبارک عزیزممررسی خانوم معلم دوست داشتنیو مهررربون![]()
والا هربار میام میبینم دسترسی ندارم!به اینکه اگه برای منم همچین چیزی پیش بیاد، میدونم که اگه چندبار تکرار بشه، نمیتونم تحمل کنم
بخاطر واکسن کرونا که زدیمبه اینکه چی شد که تو پنج سال انقد قدرت و ایمنی بدنم افت کرد![]()
منم به همین فکر میکنم.کرونا ۹۸ اومد من تا ۴۰۱ یک بارم سرما نخوردم تا اینکه واکسن زدیم و بعد چند ماه هم کرونای شدید گرفتیم . همسرم مشکلات زیادی براش پیش اومد هم خودم.هر دکتری هم میرفت جواب نمیگرفتبخاطر واکسن کرونا که زدیم
خیلی ها مشکلات جدی براشون بوجود اومده
بیا برنامه ریزی برای توبه اینکه 05/05/05 گذشت و تمام شد باید روی 06/06/06 برنامه ریزی کنی
توو این سن عمل دیسک؟؟!!!!!!!!!!حس بعد عمل دیسک کمر![]()
۷۰ سالشه ، طبیعیهتوو این سن عمل دیسک؟؟!!!!!!!!!!
اهااا یعنی همسن توئه؟!!۷۰ سالشه ، طبیعیه
۵ سال کوچیکترهاهااا یعنی همسن توئه؟!!
خدا بد نده یعنی اینقدر جدی بود مجبور به عمل شدی؟نمیدونمچرا اینقدر بلا سرم میاد
ای بابا حالا هرکسی یجور گرفتاره و درگیره فقط تنها نیستی! هیچی موندگار نیست میگذره هم این روزا!نمیدونمچرا اینقدر بلا سرم میاد
سنگین شد پاهام ترسیدم فلج بشه عصبخدا بد نده یعنی اینقدر جدی بود مجبور به عمل شدی؟
عمل سختیه دوران نقاهتش طولانیه انشالله زود زود خوب بشیسنگین شد پاهام ترسیدم فلج بشه عصب
حالا این نصف اتفاقهای بابا حالا هرکسی یجور گرفتاره و درگیره فقط تنها نیستی! هیچی موندگار نیست میگذره هم این روزا!
ایشالا ک بهتر باشی برادر
ایشالا ک روزای در پیش رو روزای بهتری باشن براتحالا این نصف اتفاقه
یعنی یه حمل یخچال برات اینهمه مشکل پیش آورد؟محتاجیم به دعای خیر عزیزان
نه بابا ، کابینت کجا بودبه علیرضا
چه فعل و انفعالاتی تو این بچه اتفاق افتاده
آیا سرش به کابینت خورده![]()
من سالاد ماکارونی درست کردم لوبیا پلو هم داریمبه اینکه:
و من که بعد از یک هفته مهمون بودن، شب دارم میرم خونه و اصلا نمیدونم باید چی درست کنم![]()
من تخم مرغ گرفتم، میخوام برم خونه ببینم با تخم مرغ چه غذایی میتونم درست کنممن سالاد ماکارونی درست کردم لوبیا پلو هم داریم
احتمالا میشه باهاش قورمه سبزی پختمن تخم مرغ گرفتم، میخوام برم خونه ببینم با تخم مرغ چه غذایی میتونم درست کنم![]()
عمل کردم و خیلی سخت بودبه اینکه:
واقعا کمرت رو عمل کردی؟
همین چون میدونم خیلی سخته تعجب کردم که توی این سن عملت کردنعمل کردم و خیلی سخت بود