نه بابا بیکارن میرن فقط تماشا کنندهمراههای عروس هم شینیون و میکاپ میکنن
نه بابا بیکارن میرن فقط تماشا کنندهمراههای عروس هم شینیون و میکاپ میکنن
چقدر قدیمها خوب بود، یادمه عروسیها همه دور هم جمع میشدیم خونهی صاحب عروسی، همدیگه رو آماده میکردیم و همونجا لباس میپوشیدین و با هم میرفتیم عروسی. حالا الان نه تنها قبل از عروسی همدیگه رو نمیبینیم که حتی توی عروسی هم گاهی پیش میاد همدیگه رو نبینیم، چون هر کدوم یه جای جدا نشستیمنه بابا بیکارن میرن فقط تماشا کنند![]()
بلا به دور
خب همون ۴ اومد هم گرونه
البته بهار جون این عکس مد دهه هشتاده، اون سالها احتمالا کلی هم پول دادهخب همون ۴ اومد هم گرونه
دم در آرایشگاه میشینی امار میگیری
اره اما الان فقط فاطی بندانداز محله این مدل درست میکنهالبته بهار جون این عکس مد دهه هشتاده، اون سالها احتمالا کلی هم پول داده![]()
اول ارزونتره را گذاشتم که نپسندیدیددم در آرایشگاه میشینی امار میگیری![]()
چون کنجکاوی میگم به اطلاعات عمومیت اضافه بشهاول ارزونتره را گذاشتم که نپسندیدید
اینو گذاشتم اما یه کم گرونتره
غرب زده نباشچون کنجکاوی میگم به اطلاعات عمومیت اضافه بشهالان سبک اروپایی و لایت مد شده
ما تو خونه یه اتاق خالی داریم برای اینکه نمیتونم کل خونه رو مدام تمیز کنم یه سری وسایل پسرم و خودمو بردم اونجا که راحت ریخت و پاش کنه بقیه خونا تمیز بمونه.حالا دیشب یه مهمون سرزده اومد من در اون اتاقو بستم.نشسته بودیم پسرم رفت دست مهمون گرامیو گرفت گفت بیابریم یه چیز بامزه نشونت بدم من فک کردم میبره اتاق خودش ولی دقیقا برد در اون اتاقو باز کرد شرف منو به باد داد.بیچاره مهمونه که شوکه بود هی مقاومت میکرد نره تو او اتاق پسر من گریه که چرا نمیای.پسرمو کشیدم یه گوشه یواش تو گوشش گفتم اون اتاق شلوغه مهمونو اونجا نبر زشته.نمیدونم پسرم اشتباهی چی شنید که یه دفعه با همون حالت گریه بلند بلند گفت نهههه ایناا دزد نیستن!!!به اینکه:
پسر من خیلی مودبه،اصلا حرف بد نمیزنه ولی دوتا حرف رو فقط یکبار گفت، اونم جلوی مهمونهایی که باهاشون رودربایستی داشتم
یعنی نه قبل از اون لحظه از اون جمله استفاده کرده بود و نه دیگه بعدا ازش استفاده کرد![]()

علیرضا آدمو یاد اون مردایی میندازه که تو عروسیا هی سرک میکشیدن سمت زنونه میگفتن چیزی لازم ندارین؟به اینکه برو عروس سرای دختر طلایی در خیابان پاسداران کوچه شهید معماریان ، کارش عالی عالیه
یا برو سالن زیبایی دانژه در بلوار فردوسی ، فردوسی 12 ، اینم کارش عالیه
اگه قیمت مناسبتر میخوای برو سالن بانو عروجی در خیابان مطهری ، کوچه 7
بگو من معرفیت کردم تا تخفیف خوب بهت بدن![]()
پسر خواهرم یه ساله بود اینا رفته بودن خونه یکی از دوستاشون برای اولین بار خیلی هم رودرواسی داشتن موز تو میوه ها بود بچه زد زیر گریه این خیار زرد چیه من همونو میخوام چرا تا حالا برام نخریدید.ابروربزی راه انداخت که خدا میدونه.حالا این بچه روزی یه موز باید میخورد .ما تو خونه یه اتاق خالی داریم برای اینکه نمیتونم کل خونه رو مدام تمیز کنم یه سری وسایل پسرم و خودمو بردم اونجا که راحت ریخت و پاش کنه بقیه خونا تمیز بمونه.حالا دیشب یه مهمون سرزده اومد من در اون اتاقو بستم.نشسته بودیم پسرم رفت دست مهمون گرامیو گرفت گفت بیابریم یه چیز بامزه نشونت بدم من فک کردم میبره اتاق خودش ولی دقیقا برد در اون اتاقو باز کرد شرف منو به باد داد.بیچاره مهمونه که شوکه بود هی مقاومت میکرد نره تو او اتاق پسر من گریه که چرا نمیای.پسرمو کشیدم یه گوشه یواش تو گوشش گفتم اون اتاق شلوغه مهمونو اونجا نبر زشته.نمیدونم پسرم اشتباهی چی شنید که یه دفعه با همون حالت گریه بلند بلند گفت نهههه ایناا دزد نیستن!!!
قیافه من دقیقا اینجوری بود که آخه چه ربطی دااره!!حالا فک میکنن من در گوش بچه چی گفتم که گفت اینا دزد نیستن
مشاهده پیوست 24099415
اینایی که تو گفتی طرف از ده کوره هم قبولش ندارنبه اینکه برو عروس سرای دختر طلایی در خیابان پاسداران کوچه شهید معماریان ، کارش عالی عالیه
یا برو سالن زیبایی دانژه در بلوار فردوسی ، فردوسی 12 ، اینم کارش عالیه
اگه قیمت مناسبتر میخوای برو سالن بانو عروجی در خیابان مطهری ، کوچه 7
بگو من معرفیت کردم تا تخفیف خوب بهت بدن![]()
اخه هنوز بعضی آدمادا عتقاد دارن حرف راستو باید از بچه شنید .درحالی که بچه ها تو تخیلاتشون زندگی میکنن داستان میبافن و جواب میدن.من یبار پسرمو سر موضوعی دعوا کردم رفته بود جوری با آب و تاب به مامانم تعریف کرده بود مامانم با عجله اومد خونه گفت تو واقعا اینکارارو کردی با بچه؟!مامان خودم حرف منو باور نمیکردپسر خواهرم یه ساله بود اینا رفته بودن خونه یکی از دوستاشون برای اولین بار خیلی هم رودرواسی داشتن موز تو میوه ها بود بچه زد زیر گریه این خیار زرد چیه من همونو میخوام چرا تا حالا برام نخریدید.ابروربزی راه انداخت که خدا میدونه.حالا این بچه روزی یه موز باید میخورد .
بچه ها همینن سخت نگیرید
بازم میگم زیاد سخت نگیراخه هنوز بعضی آدمادا عتقاد دارن حرف راستو باید از بچه شنید .درحالی که بچه ها تو تخیلاتشون زندگی میکنن داستان میبافن و جواب میدن.من یبار پسرمو سر موضوعی دعوا کردم رفته بود جوری با آب و تاب به مامانم تعریف کرده بود مامانم با عجله اومد خونه گفت تو واقعا اینکارارو کردی با بچه؟!مامان خودم حرف منو باور نمیکرد
برو ببین تامتوجه بشیاینایی که تو گفتی طرف از ده کوره هم قبولش ندارن
خیلی به سرچ گوگل اعتماد داری![]()
جو انقد سنگین شده بود همه رو سکوت بودن.منم اومدم توضیح بدم قضیه جمع شه اون بنده خدا هم با یه لبخند تصنعی تکرار میکرد عب نداره بچس دیگهوااااای
ببخشید نباید میخندیدم
عکس العمل مهمون چی بود؟
نسبتشون چی بود؟جو انقد سنگین شده بود همه رو سکوت بودن.منم اومدم توضیح بدم قضیه جمع شه اون بنده خدا هم با یه لبخند تصنعی تکرار میکرد عب نداره بچس دیگه
خاله همسر و شوهرشنسبتشون چی بود؟
فکر نکنم دیگه بیان خونهتون![]()

تولد خودت هم همین روزهاست، درسته؟به اینکه امروز تولد ***#*** هستش
تولدت مبارک ستاره خانم
ممنون از لطفتون آقا علیرضابه اینکه امروز تولد ***#*** هستش
تولدت مبارک ستاره خانم
با اجازه شما بلهتولد خودت هم همین روزهاست، درسته؟
تولدت مبارک ستاره جون، امیدوارم بهترینها پیش روت باشهممنون از لطفتون آقا علیرضا
تولد شما هم مبارک باشه![]()
مررسی خانوم معلم دوست داشتنیو مهررربونبه اینکه :تولدت مبارک ستاره جان مهربان![]()

تولدت مبارک باشه، امیدوارم توی این سالی که جلو روته به آرزوهای قلبیت برسیبا اجازه شما بله
منم یک مردادم