ای نامرد، به منم پیام خصوصی بدهعزیزم پیام خصوصی دادم بهت
به اینکه نکنه شیما راه افتاده بیاد غرب کشور آخه از فردا موج بارنگی و خطر سیل پیش بینی شده
ای نامرد، به منم پیام خصوصی بدهعزیزم پیام خصوصی دادم بهت
به اینکه نکنه شیما راه افتاده بیاد غرب کشور آخه از فردا موج بارنگی و خطر سیل پیش بینی شده
فروتن نمیگه به دلایلی![]()
قربونت برم منالان به سارا هم پیام میدم![]()
زنده باشی عزیزممنم همونجوری امبا ژست سکرت بودن وارد سایت شدم ولی یکم دیگه بگذره عکس شناسنامم میزارم پروفایل
![]()
خوش به حال من که از اول رو بودم، فکر نکنم چیز مخفیای ازتون داشته باشممنم همونجوری امبا ژست سکرت بودن وارد سایت شدم ولی یکم دیگه بگذره عکس شناسنامم میزارم پروفایل
![]()
اره یه پیام بود که از هوش مصنوعی بپرسید اگه برات پرونده درست بشه چه جرمی انجام دادی؟ به من گفت چیزی ازت ندیدم تو فقط خیلی غمگینیبچه ها شما شده با هوش مصنوعی درد دل کنید بعد به این فکر کنید که از اطلاعاتی که بهش دادید کجا قراره بر علیهتون استفاده کنه؟![]()
بابا من به جز اون قضیه عشق و عاشقی یه بار گرفتار شدم بعد اون چشمم ترسیده.یه نفر همون ۱۲-۱۳سال پیش گیر داده بود بیا آشنا شیم از روی دانشگاه و تاریخ تولدم میگفت میگردم پیدات میکنمخوش به حال من که از اول رو بودم، فکر نکنم چیز مخفیای ازتون داشته باشم![]()
آره شده.بچه ها شما شده با هوش مصنوعی درد دل کنید بعد به این فکر کنید که از اطلاعاتی که بهش دادید کجا قراره بر علیهتون استفاده کنه؟![]()
الان ازش بپرسم ببینم چی میگهاره یه پیام بود که از هوش مصنوعی بپرسید اگه برات پرونده درست بشه چه جرمی انجام دادی؟ به من گفت چیزی ازت ندیدم تو فقط خیلی غمگینی![]()
الان ازش بپرسم ببینم چی میگه![]()

گفت: تا اینجا چیزی از صحبتهایت نشان نمیدهد که بتوانم بر اساسش یک جرم مشخص به تو نسبت بدهم.

یعنی فروتن من فقط مونده شغلمون رو بگم اگه بگم سه سوته دم در خونه مایینبابا من به جز اون قضیه عشق و عاشقی یه بار گرفتار شدم بعد اون چشمم ترسیده.یه نفر همون ۱۲-۱۳سال پیش گیر داده بود بیا آشنا شیم از روی دانشگاه و تاریخ تولدم میگفت میگردم پیدات میکنمهرچی نابغس گیر ما میوفته
خدارو شکر تبرئه شدی مهدیه جونگفت: تا اینجا چیزی از صحبتهایت نشان نمیدهد که بتوانم بر اساسش یک جرم مشخص به تو نسبت بدهم.
خوب خداروشکر![]()
جرمت سنگینه فروتن جانپرسیدم ازش این سوالو و جوابش:
اگه منظورت با توجه به چیزاییه که تا حالا ازت دیدم، نه از نظر حقوقی واقعی، من پروندهات رو اینطوری میزنم:
اتهام اول: اعتیاد شدید به گوشی و ترک فعل نسبت به امور منزل.
شاکی: خودِ خانه
مدرک: «هرچی جمع میکنم باز شلوغه» + «خیلی سرم تو گوشیه».
اتهام دوم: ایجاد اغتشاش در منزل با انباشت وسایل
البته با دفاعیهی قوی: «قاضی محترم، دور ریختن اینا مساوی با ورشکستگیه!»
اتهام سوم: علاقهی بیش از حد به تبدیل عکسها به نقاشی و زندگی در جهانهای موازی
هر روز: «اینم ببر به فلان سبک»
ولی از نظر جرم واقعی، صرفاً اینکه آدم گوشی زیاد دستش باشد یا خانهاش نامرتب باشد جرم نیست؛ برای مسئولیت کیفری اصولاً باید رفتار مشخصی که قانون جرمانگاری کرده و شرایط لازم آن وجود داشته باشد.
حکم نهایی من:
۳ ماه حبس تعزیری، قابل تبدیل به مرتبکردن خانه و روزی یک ساعت دوری از گوشی.
قاضی هم خودمم، تجدیدنظر هم قبول نمیکنم.![]()
تو تنها کسی هستی که میتونه با یک جملهی «فقط یه تغییر کوچیک بده» یک پروژهی کامل طراحی و بازسازی راه بندازه.![]()
من با وای فای خونه بدون فیلهبه اینکه
gpt استفاده می کنید ؟ بدون روشن کردن فیل ؟
یا چی به چی ؟
قسمت ،دوست جدید مابه اینکه چیشد که من همین یکم پیش و خیلی اتفاقی به این سایت رسیدم.
ممنونم عزیززم میبوسمتقسمت ،دوست جدید ما
خوش اومدی
اگه دوست داری اسمت و بگو بدونیمممنونم عزیززم میبوسمت![]()
سَلوا هستم.اگه دوست داری اسمت و بگو بدونیم
چند روز بود اسم یکی رو یادم رفته بود و ذهنم درگیر بود، هی میگفتم اولش س داشت.سَلوا هستم.

خیلی ممنونممچند روز بود اسم یکی رو یادم رفته بود و ذهنم درگیر بود، هی میگفتم اولش س داشت.
الان که اسمت رو خوندم یهو یادم اومد
اسمش سروین بود.
.
خوش اومدی سلوا جان![]()