هرکس به کسی نازد...ماهم به علییی نازیم....

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا
من که نگفتم اینو من چه میدونم
اون آقا رو گیر بیاین بپرسیم
خدا گفته شیطان از در گاه من رانده شد چون ادم رو سجده نکرد
از درگاه خدا رونده شده از خود خدا نه
چه طور بگم خیلی برداشت میشه از درگاه کرد .
;):D
بیخیال مگه تو قران فارسی نوشته که میگی خیلی برداشت میشه از درگاه کرد؟

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
مولوی:

تا صورت پیوند جهان بود، علی بود
تا نقش زمین بود و زمان بود، علی بود
شاهی که ولی بود و وصی بود، علی بود
سلطان سخا و کرم و جود، علی بود
هم آدم و شیث و هم الیاس
هم صالح پیغمبر و داوود، علی بود
هم موسی و هم عیسی و هم خضر و هم ایوب
هم یوسف و هم یونس و هم هود، علی بود
مسجود ملائک که شد آدم، ز علی شد
آدم چو یکی قبله مسجود، علی بود
هم اول و هم آخر و هم ظاهر و باطن
هم عابد و هم معبد و معبود، علی بود
آن لحمک لحمی بشنو تا که بدانی
آن یار که او نقش نبی بود، علی بود
موسی و عصا و ید بیضا و نبوت
در مصر به فرعون که بنمود، علی بود
چندان که در آفاق نظر کردم و دیدم
ازروی یقین در همه موجود، علی بود
آن شاه سر افراز که اندر شب معراج
با احمد مختار یکی بود، علی بود
آن کاشف قرآن که خدا در همه قرآن
کردش صفت عصمت و بستود، علی بود

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بیخیال نمیشم
ولی باشه توی این تاپیک بیخیال میشم
شاید کس دیگه ای تونست دفاع کنه منم هنوز روش فکر میکنم شما هم فکر کنید روش
خیلی مهمه

starone312

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مولوی:

تا صورت پیوند جهان بود، علی بود
تا نقش زمین بود و زمان بود، علی بود
شاهی که ولی بود و وصی بود، علی بود
سلطان سخا و کرم و جود، علی بود
هم آدم و شیث و هم الیاس
هم صالح پیغمبر و داوود، علی بود
هم موسی و هم عیسی و هم خضر و هم ایوب
هم یوسف و هم یونس و هم هود، علی بود
مسجود ملائک که شد آدم، ز علی شد
آدم چو یکی قبله مسجود، علی بود
هم اول و هم آخر و هم ظاهر و باطن
هم عابد و هم معبد و معبود، علی بود
آن لحمک لحمی بشنو تا که بدانی
آن یار که او نقش نبی بود، علی بود
موسی و عصا و ید بیضا و نبوت
در مصر به فرعون که بنمود، علی بود
چندان که در آفاق نظر کردم و دیدم
ازروی یقین در همه موجود، علی بود
آن شاه سر افراز که اندر شب معراج
با احمد مختار یکی بود، علی بود
آن کاشف قرآن که خدا در همه قرآن
کردش صفت عصمت و بستود، علی بود

;););)

عالي بود

garshasbi-m

عضو جدید
بچه جمش کن

ما توی این تاپیکا پیر شدیم کسی نتونست شیعه رو ببره زیر سوال مگر اینکه سر عناد داشته باشه

درود برشما:gol:
بله شما درست ميفرماييد بنده بچه هستم و جمش ميكنم
فقط يه سوال دارم شما واقعا شيعه هستيد ، اين ادبيات شما ادبيات شيعه هست
شما شيعه هستيد و البته بنده به هيچ ديني معتقد نيستم ولي يه سوال از شما دارم : تا حالا سوره انعام آيه 108 رو خونديد و درموردش فكر كرديد
شما كه به شيعه علي بن ابي طالب (ع) بودن افتخار ميكنيد آيا شنيديد كه در جنگ صفين وقتي سربازان دو طرف به همديگه بي حرمتي ميكردند ايشون به سپاهيان خودش چي فرمودن ؟ اگه لطف كنيد براي ما هم بگيد ممنون ميشم
براتون آرزوي سلامتي و بهروزي دارم:gol::gol::gol:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بیخیال نمیشم
ولی باشه توی این تاپیک بیخیال میشم
شاید کس دیگه ای تونست دفاع کنه منم هنوز روش فکر میکنم شما هم فکر کنید روش
خیلی مهمه

عزیزم اگه حرف درس حسابی ای میزدی من و دوستان دفاع میکردیم
ینی چی؟
اصلا تاحالا نشنیده بودم
اینا زاده ی تفکرات یه سری ادم فیلم خارجی زیاد بینه:confused::surprised::eek::D

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما شيعه هستيد و البته بنده به هيچ ديني معتقد نيستم ولي يه سوال از شما دارم : تا حالا سوره انعام آيه 108 رو خونديد و درموردش فكر كرديد
شما كه به شيعه علي بن ابي طالب (ع) بودن افتخار ميكنيد آيا شنيديد كه در جنگ صفين وقتي سربازان دو طرف به همديگه بي حرمتي ميكردند ايشون به سپاهيان خودش چي فرمودن ؟ اگه لطف كنيد براي ما هم بگيد ممنون ميشم
ایشون ارادت خاصی دارن خیلی درود میفرستن:surprised::biggrin:
من باید برم ایشالا جوابتونو بعدا میدیم;)

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز

بچه جمش کن یه کری عامیانه هست و نه توهین.

و اینکه شما با قیافه حق به جانب اعلام کنی شیعه با یک حکایت زیر سوال میره توهین هست. اون هم حکایتی که از پایه غلطه و ساخته پرداخته ذهن.

garshasbi-m

عضو جدید
ای بابا لطف دارین شما هی درود میفرستین ما زیر درودای شما خفه شدیم:D:biggrin:
من شیعه ام و به باور بقیه هیچ کاری ندارم...
شما ایه ی نازل شده در مورد خلق جهان برای 5 تن ال ابا رو مطالعه کن...
عصمت پیامبران و ائمه ثابت شده است و تو خیلی جاها اورده شده....در غیراینصورت خدا رسالت رو به عهده شون نمیزاشت که با اشتباهات و خودخواهیشون اسلام رو به باد فنا بدن....
شما مختاری هر جور دوست داری در مورد محاکمه شدنت فکر و خیالپردازی کنی ولی این تو اصل قضیه هیچ خللی وارد نمیکنه:smile::gol:

:gol:
اگر لطف كنيد و آيه اي رو كه فرموديد شماره آيه و سوره اش رو ذكر بفرماييد ممنون ميشم:gol:
در مورد عصمت ائمه و پيامبر اسلام اين فقط نظر شيعه هست و بقيه مسلمونها قبول ندارن دليلشون رو هم براي اين حرف خدمتتون عرض كردم
ولي در مورد عصمت پيامبران ميدونيد كه خود آدم و يونس پيامبر گناه كردن و البته اگه كتاب مقدس مسيحيان رو بخوني ميبيني كه پيامبران هم پر از گناه بودن
و البته شما درست ميفرماييد بنده كلا آدم خيال پردازي هستم!!!!
:gol::gol::gol:

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر لطف كنيد و آيه اي رو كه فرموديد شماره آيه و سوره اش رو ذكر بفرماييد ممنون ميشم:gol:
در مورد عصمت ائمه و پيامبر اسلام اين فقط نظر شيعه هست و بقيه مسلمونها قبول ندارن دليلشون رو هم براي اين حرف خدمتتون عرض كردم
ولي در مورد عصمت پيامبران ميدونيد كه خود آدم و يونس پيامبر گناه كردن و البته اگه كتاب مقدس مسيحيان رو بخوني ميبيني كه پيامبران هم پر از گناه بودن

ترک اولا عزیزم نه گناه

garshasbi-m

عضو جدید
بچه جمش کن یه کری عامیانه هست و نه توهین.

و اینکه شما با قیافه حق به جانب اعلام کنی شیعه با یک حکایت زیر سوال میره توهین هست. اون هم حکایتی که از پایه غلطه و ساخته پرداخته ذهن.

دوست عزيز اين به زعم شما يه كري عاميانه هست ولي حالت تحقير داره البته بنده دلگير نيستم ولي با رفتار كسي كه شما ادعاي پيروي اون رو داريد نميخونه:gol:
و اما بنده اينجا نيومدم كه با كسي كل كل كنم يا كري بخونم هدفم اين بود كه افكارم رو بگم تا ديگران نقد كنن و از معلومات ديگران استفاده كنم ولي ظاهرا اينجا تعصب روي افكار خيلي شديد هست و فكر كنم سخت بتونم به هدفم برسم
موفق باشيد:gol::gol::gol:

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تغافل

امیر مؤمنان علی (ع):gol: روزی دید چند نفراز خوارج در کوفه به او فحش و ناسزا میگفتند، آن بزرگوار با کمال بزرگواری از کنار آنها رد شد و فرمود :{منظورشان من نیستم}.

و این شعر را به آن حضرت نسبت می دهند که فرمود:

ولقد علی اللعم یسبنی.................. فمضیت ثمه قلت لا یعنینی

همانا از کنار پست فطرتی عبور کردم به که من ناسزا می گفت ، از آنجا گذشتم و گفتم مرا قصد نکرده است.

آخرین ویرایش:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

يا أحمد لولاك لما خلقت الافلاك و لولا عليّ لما خلقتك و لولا فاطمة لما خلقتكما. ثمّ قال جابر هذا من الاسرار الّتي أمرنا رسول الله ـ صلّي الله عليه و آله ـ بكتمانه إلّا عن أهله."
ترجمه ... خداوند تبارك و تعالي فرمود: اي احمد ـ صلّي الله عليه و آله ـ اگر تو نبودي زمين و آسمان را خلق نميكردم و اگر علي ـ عليه السّلام ـ نبود تو را خلق نميكردم و اگر فاطمه نبود شما دو تن را خلق نميكردم. اين از اسراري است كه پيامبر ـ صلّي الله عليه و آله ـ دستور پنهان داشتن آن را داد مگر براي اهل آن.

در ضمن ایه ی 33 سوره ی احزاب :
توش اومده که خدا گفته خانواده ی نبوت از هرگونه عیب پاک و منزه اند

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم اینجا کسی از عصمت پیامبران حرف نزد
عصمت مربوط به 14 تن میشه

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزی که گفته بود عصمت رو قبول نداره
این عصمت در ایه 33 احزاب اومده
حالا اگه قبول ندارید ینی زیر بار حرف خدا هم نمیرید؟

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا حضرت علي(ع) تو تاريخ بي نظير بود.
ان شاءالله كمكش تو اين دنيا و شفاعتش تو اون دنيا نصيب همه مون بشه. ان شاءالله كه هيچوقت پيشش روسياه نباشيم.
حضرت آدم وقتي آفريده ميشه از خدا ميپرسه كه : خدايا دنيا رو براي چي آفريدي؟
خدا 5 اسم تو آسمانها بهش نشون ميده. اين 5 اسم عبارت بود از : محمد(ص)-علي(ع)-فاطمه(ع)-حسن(ع)-حسين(ع)

كربلايي حسام

اخراجی موقت
چرا علی؟
چرا محممد ص نه؟
چرا معشوق خدا حسین ع نه؟
چرا....؟

روزی اصحاب پیامبر تو مسجد نشسته بودند....فردی با قیافه ی شبیه اجنه به سمت پیامبر و یارانش امد و نزد پیامبر نشست
خود را معرفی کرد : من از نوادگام شیطانم امده ام یک سوالی از شما بپرسم:
هنگامی که ادم از درگاه خدارانده شد من حضور داشتم من و گروهی دیگر از شیاطین بودیم که وقتی ادم در فراغ بهشت ناله میکرد مزاحمش میشدیم و اورا از توبه باز می داشتیم....هرگاه مزاحمت ما شدت پیدا میکرد مردی ظاهر می شد نهیبی میزد مارا دور میکرد و ما تا مدتی گرد ادم نمی امدیم...
با خود گمان میکردیم که باید پیامبر خدا باشد که بعدا خواهد امد
نوح امد ولی ان مرد نوح نبود ....نوح کشتی خودرا به دریا انداخت ما دریا را طوفانی میکردیم و مزاحمت ایجاد میکردیم ولی همینکه شبه مرد دوباره پدیدار میشد و نهیبش مارا می ترساند فراری میشدیم
ابراهیم امد موسی و....
اخرین پیامبر خدا هم امد ولی باز هم ان مرد نبود........ایا تو میدانی ان مرد کیست؟
پیامبر گفت اگر نشانت دهم میشناسیش؟
بله...بارها اورا دیده ام
ان مرد امیر مومنین علی ع همین مردیست که در بین اصحابم نشسته است....
.
.
.
اگر کسی باشه که این شب اخری بتونه شفاعتمون کنه....اگه کسی باشه که یک نفسش تو شب خوابیدن در بستر پیغمبر بتونه از اتش جهنم نجاتمون بده....اگه کسی باشه که امشب بتونه دستمونو بگیره و نجاتمون بده فقط سرور شیعیان
علی ع....

به یاد هم باشیم

سلام‌عليكم
حرف از علي(ع)‌ زديد گفتم من هم حرفي بزنم در اين شب‌ها

گويند ذكر علي عبادة
حتي بردن اسم حضرت هم عبادت است.

علي(ع) استاد جبرئيل امين بود. قبل از خلقت تمام بشر

وقتي پيامبر در معراج بود تا يكجايي جبرئيل همراهش بود
پيامبر به جبرئيل گفت اي جبرئيل چند سال است عمر كرده‌اي؟
جبرئيل پاسخ داد ستاره‌اي است كه هر 30000سال يك بار ديده ميشود
من 30000 بار ديدمش.
پيامبر گفت اگر اين ستاره را ببيني ميشناسي؟
فرمود اري
پيامبر علي را به او نشان داد
جبرئيل گفت اي رسو‌ل‌الله اين همان ستاره است.

علي
علي
علي

اما علي
وقتي عروسك كودكان كوفه را مي‌دزديدند، كودكان مي‌گفتند عروسك را كه دزديده؟
مي‌گفتند علي دزديده

در منبرها علي را نفرين كردند

پس از شهادتش كوفيان مي‌گريستند و عده‌اي هم با حيرت مي‌گفتند مگر علي نماز ميخوانده كه در مسجد ضربت خورد؟

روزي يكي از دختران حضرت علي (جز فرزندان حضرت زهرا(س) از خزانه‌دار بيت‌المال براي مراسم عيد يك گردنبند را به صورت قرضي مي‌گيرد و خزانه‌دار هم شرط مي‌كند كه اگر نياوردي من پولش را ميدهم
يعني هم عاريه بوده و هم ضمانت شده
حضرت متوجه مي‌شوند و باعصبانيت پيش دخترش مي‌رود
مي‌فرمايد اگر به عاريه نگرفته بودي انگشتانت را بخاطر دزدي از بيت‌المال زده بودم

اما آقا
اين كودكان كه نان‌شان دادي
روزي بزرگ خواهند شد........................:crying2::crying2::crying2:

garshasbi-m

عضو جدید
ای بابا لطف دارین شما هی درود میفرستین ما زیر درودای شما خفه شدیم:D:biggrin:
من شیعه ام و به باور بقیه هیچ کاری ندارم...
شما ایه ی نازل شده در مورد خلق جهان برای 5 تن ال ابا رو مطالعه کن...
عصمت پیامبران و ائمه ثابت شده است و تو خیلی جاها اورده شده....در غیراینصورت خدا رسالت رو به عهده شون نمیزاشت که با اشتباهات و خودخواهیشون اسلام رو به باد فنا بدن....
شما مختاری هر جور دوست داری در مورد محاکمه شدنت فکر و خیالپردازی کنی ولی این تو اصل قضیه هیچ خللی وارد نمیکنه:smile::gol:

يا أحمد لولاك لما خلقت الافلاك و لولا عليّ لما خلقتك و لولا فاطمة لما خلقتكما. ثمّ قال جابر هذا من الاسرار الّتي أمرنا رسول الله ـ صلّي الله عليه و آله ـ بكتمانه إلّا عن أهله."
ترجمه ... خداوند تبارك و تعالي فرمود: اي احمد ـ صلّي الله عليه و آله ـ اگر تو نبودي زمين و آسمان را خلق نميكردم و اگر علي ـ عليه السّلام ـ نبود تو را خلق نميكردم و اگر فاطمه نبود شما دو تن را خلق نميكردم. اين از اسراري است كه پيامبر ـ صلّي الله عليه و آله ـ دستور پنهان داشتن آن را داد مگر براي اهل آن.

در ضمن ایه ی 33 سوره ی احزاب :
توش اومده که خدا گفته خانواده ی نبوت از هرگونه عیب پاک و منزه اند

در مورد قسمتهايي كه رنگ قرمز داره بايد عرض كنم شما فرموديد آيه در مورد خلقت جهان به خاطر 5تن ولي اين چيزي رو كه فرموديد آيه نيست روايت هست و خب روايت هم جاي بحث داره
و اما اينكه نوشته جهان را براي محمد(ص) محمد برا به خاطر علي(ع) و علي را به خاطر فاطمه (س) آفريدم اين يعني اينكه مقام پيامبر از اين دوشخص پايين تر هست و اين حرف خودش برخلاف اصول هست چرا كه ميگن كاملترين فرد محمد(ص) هست ، وديگر اينكه به نظر باحكمت خدايي مغايرت داره كه بخواد اينهمه دنيا رو براي خاطر 3 يا 5 نفر به وجود بياره
و اما در مورد سوراه احزاب آيه 33 بايد عرض كنم اگر شما همين آيه و آيه قبل و بعدش رو بخونيد ميبينيد كه داره در مورد زنان پيامبر صحبت مي كنه و داره ميگه كه با اين قوانين مي خوام گناه رو از شما دور كنم و در نظر بگيريد كه ام المومنين عايشه هم جزء همين زنان پيامبر هست حالا خودتون قضاوت كنيد با اين آيه چه نتيجه اي ميشه گرفت
و اما اين كه ميفرماييد شيعه هستيد و به باورهاي ديگران كاري نداريد درست باورهاي شما محترم ، ولي اين باورها رو چه طور بدست آورديد، با تحقيق يا به اين دليل كه شيعه زاده بوديد ، واقعا چقدر در مورد دينتون بدون تعصب فكر كرديد ؟ چقدر باورهاي ديگه رو ميشناسيد؟

garshasbi-m

عضو جدید
ترک اولا عزیزم نه گناه

درود بر شما:gol:
دوست عزيز ترك اولا رو شما ميگيد ولي قرآن واژه گناه رو ذكر كرده:gol:

عزیزی که گفته بود عصمت رو قبول نداره
این عصمت در ایه 33 احزاب اومده
حالا اگه قبول ندارید ینی زیر بار حرف خدا هم نمیرید؟

دوست عزيز :gol:
همونجور كه قبلا عرض كردم اين آيه رو اگر با دقت و همراه با آيه قبل و بعدش بخونيد ميبينيد كه در مورد زنان پيامبر هست و دستوري به زنان پيامبر داده و در امتداد اون ميگه كه ميخواد گناه رو از خانواده پيامبر دور كنه و البته اشاره اي هم به 14 نفر نميكنه و بيشتر به نظر مياد كه منظورش زنان پيامبر هست ضمنا اين جور كه شما ميفرماييد يعني آيات قرآن باهم تناقض دارند چرا كه در آيات 1-3 سوره فتح و انشراح به گناه پيامبر اشاره ميكنه

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد قسمتهايي كه رنگ قرمز داره بايد عرض كنم شما فرموديد آيه در مورد خلقت جهان به خاطر 5تن ولي اين چيزي رو كه فرموديد آيه نيست روايت هست و خب روايت هم جاي بحث داره
و اما اينكه نوشته جهان را براي محمد(ص) محمد برا به خاطر علي(ع) و علي را به خاطر فاطمه (س) آفريدم اين يعني اينكه مقام پيامبر از اين دوشخص پايين تر هست و اين حرف خودش برخلاف اصول هست چرا كه ميگن كاملترين فرد محمد(ص) هست ، وديگر اينكه به نظر باحكمت خدايي مغايرت داره كه بخواد اينهمه دنيا رو براي خاطر 3 يا 5 نفر به وجود بياره
و اما در مورد سوراه احزاب آيه 33 بايد عرض كنم اگر شما همين آيه و آيه قبل و بعدش رو بخونيد ميبينيد كه داره در مورد زنان پيامبر صحبت مي كنه و داره ميگه كه با اين قوانين مي خوام گناه رو از شما دور كنم و در نظر بگيريد كه ام المومنين عايشه هم جزء همين زنان پيامبر هست حالا خودتون قضاوت كنيد با اين آيه چه نتيجه اي ميشه گرفت
و اما اين كه ميفرماييد شيعه هستيد و به باورهاي ديگران كاري نداريد درست باورهاي شما محترم ، ولي اين باورها رو چه طور بدست آورديد، با تحقيق يا به اين دليل كه شيعه زاده بوديد ، واقعا چقدر در مورد دينتون بدون تعصب فكر كرديد ؟ چقدر باورهاي ديگه رو ميشناسيد؟

شما درست میگین این روایتی بود که جابر نقل کرده و من اشتباها گفتم ایه...:gol:
اینکه خدا بعد از رانده شدن ادم از بهشت زمین رو جایگاه ادم قرار داد با این قصد که راهنمایان و راهبرانی رو برای هدایت انسان بفرسته که از گمراهی نجاتشون بده و ....
میتونه مصداق همین باشه که خدا عالم رو برای محمد و محمد رو برای .....افریده
ببین حتی با عقل هم جور در نمیاد که انبیا عصمت نداشته باشند
ایه ی 63 سوره ی نسا میگه خدا پیامبر رو فرستاد تا مردم ازش اطاعت کنند....(36-37 زمر....و113 نسا هم همینطور گواه بر عصمت اند)
خب اگر پیامبر اشتباه بکنه و کار خطایی انجام بده مسلما مردم ازش اطاعت نمیکنند درسته؟
خب پس یعنی اراده ی خدا اشتباه بوده و کار غلطی انجام داده که با صفات خدا سازگار نیست....
من نمیدونم تو دنبال چی هسی؟
شنیدی میگن ایات قران باعث هدایت برخی و باعث گمراهی فاسقان میشه؟
خدا گفته حقیقت ایات رو زیر سوال نبرید در حالی که به ان واقفید؟

شیعه ام چون شیعه شدم...اگه هنوز بی دین بودم باید به باورهای دیگران توجه میکردم بشون فک میکردم ...ولی دلیل نداره اعتقاداتم اونقد سست باشه که حالا که راهمو پیدا کردم با باور غلط این و اون گمراه بشم:gol:

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
این میتونه برعکسم صدق کنه ها!!!!!
در ضمن این یه جوابه
شما گفتین خدا نمیخواد باعث گمرهای بشه (دقیقا اینو نگفتین تو این مایه ها) در حالیکه از این برداشت
میشه خدا میخواد بعضی ها رو گمراه کنه .

XPARS

عضو جدید
کاربر ممتاز

همونجور كه قبلا عرض كردم اين آيه رو اگر با دقت و همراه با آيه قبل و بعدش بخونيد ميبينيد كه در مورد زنان پيامبر هست و دستوري به زنان پيامبر داده و در امتداد اون ميگه كه ميخواد گناه رو از خانواده پيامبر دور كنه و البته اشاره اي هم به 14 نفر نميكنه و بيشتر به نظر مياد كه منظورش زنان پيامبر هست ضمنا اين جور كه شما ميفرماييد يعني آيات قرآن باهم تناقض دارند چرا كه در آيات 1-3 سوره فتح و انشراح به گناه پيامبر اشاره ميكنه

در مورد آیه 33 سوره احزاب یا همون آیه تطهیر که دقیقا عبارت اهل بیت آورده دقیقا منظور حضرت علی و حضرت فاطمه و فرزندان آنها بوده به طوری که در حدیث جابر آورده شد .

چرا ؟ فردای نزول همون آیه پیامبر برای اذان صبح به در خانه فاطمه (س) میاد و ایشون و خانواده اش رو به اسم اهل بیت صدا میزنه و این عبارت رو برای هیچ کدوم از همسرانش به کار نبرد. حتی ام سلمه که از زنان پاکدامن بود نیز مشمول این عبارت قرار نگرفت و علی رغم درخواستش برای اینکه در زیر عبا جمع شود اما پیامبر نپذیرفت ، چون اهل بیت مشخص بودند .

XPARS

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ضمن این یه جوابه
شما گفتین خدا نمیخواد باعث گمرهای بشه (دقیقا اینو نگفتین تو این مایه ها) در حالیکه از این برداشت

گمراه هم اگه نکنه هدایت هم نمیکنه .

در قرآن 10 بار اومده که : الله لا يهدي القوم الظالمين

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ضمن این یه جوابه

ببین از صحبتات معلومه یا عجولی یا ....
ببین من یه چیزی بهت میگم تو برداشت بد میکنی یکی دیگه یه برداشت خوب....تو با برداشتی که کردی یه کاری میکنی که باعث گمراهیت میشه و من عملا نقشی تو گمراهی تو نداشتم و نخواهم داشت .....بستگی به دید و عقل و شعور خودت داره....
ایات قران که هزاران برابر حرفای من و تو با ارزش ترو ....

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز

توصیه من به شما مطالعه کتاب وحی و نبوت هست اثر آیت الله جوادی آملی البته یه منبع شیعی هست اما به دور از جانبدارانه و برای حتی غیر مسلمانان هم میتونه مفید باشه.

garshasbi-m

عضو جدید
شما درست میگین این روایتی بود که جابر نقل کرده و من اشتباها گفتم ایه...:gol:
اینکه خدا بعد از رانده شدن ادم از بهشت زمین رو جایگاه ادم قرار داد با این قصد که راهنمایان و راهبرانی رو برای هدایت انسان بفرسته که از گمراهی نجاتشون بده و ....
میتونه مصداق همین باشه که خدا عالم رو برای محمد و محمد رو برای .....افریده
ببین حتی با عقل هم جور در نمیاد که انبیا عصمت نداشته باشند
ایه ی 63 سوره ی نسا میگه خدا پیامبر رو فرستاد تا مردم ازش اطاعت کنند....(36-37 زمر....و113 نسا هم همینطور گواه بر عصمت اند)
خب اگر پیامبر اشتباه بکنه و کار خطایی انجام بده مسلما مردم ازش اطاعت نمیکنند درسته؟
خب پس یعنی اراده ی خدا اشتباه بوده و کار غلطی انجام داده که با صفات خدا سازگار نیست....
من نمیدونم تو دنبال چی هسی؟
خدا گفته حقیقت ایات رو زیر سوال نبرید در حالی که به ان واقفید؟

شیعه ام چون شیعه شدم...اگه هنوز بی دین بودم باید به باورهای دیگران توجه میکردم بشون فک میکردم ...ولی دلیل نداره اعتقاداتم اونقد سست باشه که حالا که راهمو پیدا کردم با باور غلط این و اون گمراه بشم:gol:

قسمت سبز رنگ يه كم بنده رو گيج كرده، يعني خدا انسان رو آفريد كه گناه كنه و بعد پيامبر بياد و هدايتش كنه يا اينكه چون انسان گناه كار بود پيامبر رو آفريد تا انسان رو هدايت كنه حالا اون چهار نفر بعدي واسه چي آفريده شدن دنيا براي اينها آفريده شد يا اينها براي دنيا ؟
و اما قرار نيست پيامبر معصوم باشه تا مردم اطاعتش كنن ، پيامبرها در حد ابلاغ رسالت خودشون كه معصوم باشند كفايت ميكنه ، و اطاعت مردم از پيامبر يعني اطاعت از دستوراتي كه از طرف خدا مياره نه دستوراتي كه خودش دلش ميخواد
و اما در مورد اينكه آيات قرآن بعضي ها رو گمراه ميكنه و بعضي ها رو هدايت شما ميتونيد آيه 7 از سوره آل عمران رو بخونيد ، البته قبلا هم در مورد اينكه آيا خدا ميخواد بندگانش گمراه بشن سوال فرموده بوديد كه فكر كنم جوابتون در اين آيه باشه
و اما در مورد اينكه چرا شيعه هستيد ، و اينكه من دنبال چي هستم
شما فرموديد چون شيعه هستيد ديگه به باورهاي ديگران فكر نمي كنيد ، دوست من بنده دوسال پيش ماه رمضون با زبون روزه از دين خارج شدم و علتش اين بود كه به باورهاي خودم با دقت نگاه كردم شايد نتيجه گيري من اشتباه بوده ولي وقتي با فكر خودم بهشون نگاه كردم به اين نتيجه رسيدم و از اون روز به بعد دارم روي عقايد مختلف تحقيق ميكنم ، به همين خاطر به شما هم پيشنهاد كردم در عقايدتون بيشتر دقت كنيد ، و اما چرا درعقايدم بيشتر دقيق شدم ، چون كه ديدم كساني به اسم اسلام هواپيما ميدزدن ترور ميكنن و خيلي كارهاي ديگه(طالبان ، جند الله ، سپاه صحابه) و البته با خلوص نيت اين كار رو ميكنن در صورتي كه خيلي از مسلمونها كار اونها رو رد ميكنن همين باعث شد به فكر بيافتم كه شايد من هم مثل اونها در عقايدم اشتباه كردم و به همين خاطر با دقت بيشتري نگاه كردم و عاقبتش اين شده
اميدوارم روزي برسه كه راه درست رو پيدا كنم
براي همه آرزوي سربلندي و سرافرازي دارم:gol::gol::gol:

garshasbi-m

عضو جدید
در مورد آیه 33 سوره احزاب یا همون آیه تطهیر که دقیقا عبارت اهل بیت آورده دقیقا منظور حضرت علی و حضرت فاطمه و فرزندان آنها بوده به طوری که در حدیث جابر آورده شد .

چرا ؟ فردای نزول همون آیه پیامبر برای اذان صبح به در خانه فاطمه (س) میاد و ایشون و خانواده اش رو به اسم اهل بیت صدا میزنه و این عبارت رو برای هیچ کدوم از همسرانش به کار نبرد. حتی ام سلمه که از زنان پاکدامن بود نیز مشمول این عبارت قرار نگرفت و علی رغم درخواستش برای اینکه در زیر عبا جمع شود اما پیامبر نپذیرفت ، چون اهل بیت مشخص بودند .

درود برشما دوست عزيز:gol:
خوشحالم كه شما رو هم اينجا ميبينم:gol:
البته هركس طرز فكر خودش رو داره ولي من فكر ميكنم قرآن از حديث و روايت معتبر تر هست و وقتي خود آيه رو كامل درنظر بگيريد و آيات قبل و بعدش رو هم در نظر بگيريد مي بينيد كه داره در مورد زنان پيامبر صحبت ميشه و البته در آيه صحبتي از عبا نيست

بالا