هرکس به کسی نازد...ماهم به علییی نازیم....

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا علی؟
چرا محممد ص نه؟
چرا معشوق خدا حسین ع نه؟
چرا....؟

روزی اصحاب پیامبر تو مسجد نشسته بودند....فردی با قیافه ی شبیه اجنه به سمت پیامبر و یارانش امد و نزد پیامبر نشست
خود را معرفی کرد : من از نوادگام شیطانم امده ام یک سوالی از شما بپرسم:
هنگامی که ادم از درگاه خدارانده شد من حضور داشتم من و گروهی دیگر از شیاطین بودیم که وقتی ادم در فراغ بهشت ناله میکرد مزاحمش میشدیم و اورا از توبه باز می داشتیم....هرگاه مزاحمت ما شدت پیدا میکرد مردی ظاهر می شد نهیبی میزد مارا دور میکرد و ما تا مدتی گرد ادم نمی امدیم...
با خود گمان میکردیم که باید پیامبر خدا باشد که بعدا خواهد امد
نوح امد ولی ان مرد نوح نبود ....نوح کشتی خودرا به دریا انداخت ما دریا را طوفانی میکردیم و مزاحمت ایجاد میکردیم ولی همینکه شبه مرد دوباره پدیدار میشد و نهیبش مارا می ترساند فراری میشدیم
ابراهیم امد موسی و....
اخرین پیامبر خدا هم امد ولی باز هم ان مرد نبود........ایا تو میدانی ان مرد کیست؟
پیامبر گفت اگر نشانت دهم میشناسیش؟
بله...بارها اورا دیده ام
ان مرد امیر مومنین علی ع همین مردیست که در بین اصحابم نشسته است....

به یاد هم باشیم

کم اسرائلیات وارد اسلام نشده.

مگه این شیطونک که اینقدر عمر داشته تا قبل اینکه پیامبر حضرت علی رو به اون نشون بده نمیتونسته ببینه ایشوند رو وقتی میگه "بله... بارها اورا دیده ام"
داستان مورد داره

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام....این داستان رو از مرحوم اقای خبازیان شنیدم نمیدونم میشناسینشون یا نه .....کسی که بدون مدرک و منبع صحبت نمیکنه ....ادم واقعااااا بامعلوماتیه اگه بتونم نواراشو واستون میزارم خیلی خیلی تاثیر گذاره
چون منطقی و با سند حرف میزنه...
نه متاسفانه نمیشناختم ایشون رو
مرسی بابت جوابیه تون
خسته نباشید.:gol::gol:

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
علي اي هماي رحمت تو چه آيتي خدا را
که به ماسوا فکندي همه سايه‌ي هما را
دل اگر خداشناسي همه در رخ علي بين
به علي شناختم به خدا قسم خدا را
به خدا که در دو عالم اثر از فنا نماند
چو علي گرفته باشد سر چشمه‌ي بقا را
مگر اي سحاب رحمت تو بباري ارنه دوزخ
به شرار قهر سوزد همه جان ماسوا را
برو اي گداي مسکين در خانه‌ي علي زن
که نگين پادشاهي دهد از کرم گدا را
بجز از علي که گويد به پسر که قاتل من
چو اسير تست اکنون به اسير کن مدارا
بجز از علي که آرد پسري ابوالعجائب
که علم کند به عالم شهداي کربلا را
چو به دوست عهد بندد ز ميان پاکبازان
چو علي که ميتواند که بسر برد وفا را
نه خدا توانمش خواند نه بشر توانمش گفت
متحيرم چه نامم شه ملک لافتي را
بدو چشم خون فشانم هله اي نسيم رحمت
که ز کوي او غباري به من آر توتيا را
به اميد آن که شايد برسد به خاک پايت
چه پيامها سپردم همه سوز دل صبا را
چو تويي قضاي گردان به دعاي مستمندان
که ز جان ما بگردان ره آفت قضا را
چه زنم چوناي هردم ز نواي شوق او دم
که لسان غيب خوشتر بنوازد اين نوا را
«همه شب در اين اميدم که نسيم صبحگاهي
به پيام آشنائي بنوازد و آشنا را»
ز نواي مرغ يا حق بشنو که در دل شب
غم دل به دوست گفتن چه خوشست شهريارا

شهريار

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
کم اسرائلیات وارد اسلام نشده.

مگه این شیطونک که اینقدر عمر داشته تا قبل اینکه پیامبر حضرت علی رو به اون نشون بده نمیتونسته ببینه ایشوند رو وقتی میگه "بله... بارها اورا دیده ام"
داستان مورد داره

منم داستانو شنیدم خیلی به جزییاتش واقف نیسم ولی اونجوری که یادمه حتی اسم اون جن رو هم برده بودن ینی به احتمال زیاد یک جن معمولی شرور بوده که چون سن زیادی داشته بیشتر پیامبرانو دیده....و شاید تا اون زمان امام علی که اونجا جوان هم بودن رو ندیده....
اگر هم منظورت داخل مسجده که پیامبر اصحابو اروم میکنه و میگه ارام باشید با من کار داره ....و طی صحبتشون با هم تنهان

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم داستانو شنیدم خیلی به جزییاتش واقف نیسم ولی اونجوری که یادمه حتی اسم اون جن رو هم برده بودن ینی به احتمال زیاد یک جن معمولی شرور بوده که چون سن زیادی داشته بیشتر پیامبرانو دیده....و شاید تا اون زمان امام علی که اونجا جوان هم بودن رو ندیده....
اگر هم منظورت داخل مسجده که پیامبر اصحابو اروم میکنه و میگه ارام باشید با من کار داره ....و طی صحبتشون با هم تنهان

دختر اصل داستان مشکل داره.

هرچی نوشته میشه و هرچی گفته میشه و هرچی شنیده میشه سند نیست.

کل ما حکم به العقل حکم به الشرع
کل ما حکم به الشرع حکم به العقل

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی از داستانایی که میشنویم با عقل و منطق جور در نمیان حتی خیلیایی که تو زندگی روزمره خودمون اتفاق میفتن....
همیشه گفتم و میگم
دل همیشه دو قدم جولوتر از عقله

اصراری نیس باور کنی....بیخیالش شو

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
من واقعا منظورتونو نمی فمم....اگه کسی اونقدر بزرگه که در فهم و درک انسان نمیگنجه دلیل نداره وقتی میبینیم از درکش نا توانیم تا حد درک خودمون که اینقد ناچیزیم پایینش بیاریم....ینی شما برای درک عظمت خدا هم همین مشکلو دارین؟
چون هیچ وقت به خدا نمیرسیم از عظمتاش نگیم که یک وقت نا امید نشیم؟!
بازم اگه ممکنه واضحتر منظورتونو بگین:confused:

ببین پری خانم
من اولشم از بابت این حرکت قشنگتون ازتون تشکر کردم ولی لازم نیست در دفاع از تاپیکتون بخواهید واسه متنش توجیهم بیارید
علی بزرگه ولی بزرگیش به خاطر کارهای بشرگونه اش بوده که انجام داده
سعی کرده علی باشه و شده
سختی کشیده از خدا کمک خواسته و خودش خواسته که علی باشه
این تصویرسازیا و خیالبافیا به غیر از دور کردن خودمون از ایشون هیچ فایده دیگری نداره
مثل این میمونه که ما کارمون باشه از صبح تا شب از یه استاد خوب تعریف کردن و به عرش رساندن ولی از این غافل باشیم که همون استادم یکی هست مثل خودمون که خودش خواسته اونجوری باشه
منظور من کاملا واضحه
نمیدونم چرا شما درک نمیکنید
بازم میگم حرکتتون جالبه و متنش مورد داره
موفق باشید

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین پری خانم
من اولشم از بابت این حرکت قشنگتون ازتون تشکر کردم ولی لازم نیست در دفاع از تاپیکتون بخواهید واسه متنش توجیهم بیارید
سعی کرده علی باشه و شده
این تصویرسازیا و خیالبافیا به غیر از دور کردن خودمون از ایشون هیچ فایده دیگری نداره
مثل این میمونه که ما کارمون باشه از صبح تا شب از یه استاد خوب تعریف کردن و به عرش رساندن ولی از این غافل باشیم که همون استادم یکی هست مثل خودمون که خودش خواسته اونجوری باشه
منظور من کاملا واضحه
موفق باشید
:gol::gol::gol::gol::gol:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین پری خانم
سعی کرده علی باشه و شده
منظور من کاملا واضحه
موفق باشید

بازم ممنون از تشکرتون

اگه علی ع با خدمت به خلق و کمک خواستن از خدا و سختی کشیدن علی ع میشد
خدا نمیگفت جهان رو خاطر علی ع افریدم...
منظورتون کاملا واضحه ولی پایه و اساسی نداره
کسی نمیگه ادم باید صبح تا شب از علی ع تعریف و تمجید کنه چون تنها با اینکارنمیشه ایشونو شناخت
اگه ما شیعه ایم باید بدونیم علی ع کی بود چیکار کرد چرا بهش میگن امیر مومنین ؟
باید بشناسیمش وگرنه اون چه محبتی که ازش دم بزنیم ؟
درجه محبت هرکس به علی به معرفتیه که ازش داره....
حرف من سر این نیس که این داستان چقد درسته یا غلط سر اینه که شما چرا علی ع رو تا حد یک انسان معمولی پایین میارین؟

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین پری خانم
سعی کرده علی باشه و شده
منظور من کاملا واضحه
موفق باشید
سلام عزیزم
ببین گفتی علی یکیه مثه خودمون
درسته تو این شکی نیست
ولی اگه اینقدر ادم معمولیی بوده لا اقل تو طول تاریخ یکی میتونست بیاد جاشو بگیره
واسه اینه که ما میگیم ادم عادی نیست
چیزیه که لا اقل ما ها با این سواد کممون نمیتونیم در موردش نظر بدیم

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم ممنون از تشکرتون

کسی نمیگه ادم باید صبح تا شب از علی ع تعریف و تمجید کنه چون تنها با اینکارنمیشه ایشونو شناخت
حرف من سر این نیس که این داستان چقد درسته یا غلط سر اینه که شما چرا علی ع رو تا حد یک انسان معمولی پایین میارین؟

گاهی داستانهایی گفته شده که دروغه و ماجراهایی کاملا واقعی
چرا باید تاکید کنیم رو موارد مشکل دار و از واقعیاتی که واقعا مورد نیازمون هست دور بشیم.
با اینکار نه به بزرگی ایشون افزوده میشه و فقط باعث تخریب شخصیتی هم خواهد شد.
:gol:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم ممنون از تشکرتون

پس شما در راستای شناساندن علی ع حرکت کردید
اگر اینطور باشه خوبه ولی متنی که آوردید بیشتر خیالبافی و مبالغه است که باعث انزجار افراد عاقل اندیش میشود.

کاش از هر جا از حرفام که احساس کردید من شان علی رو پایین آوردم بزارید تا بهتر بتونیم باهم بحث کنیم.

ببینید کارای علی ع اگر با این منطق که یک انسان معمولی نیستند ارزشی نخواهد داشت
چون با اراده خودش نبوده و لطف خدادای بوده است
در زندان خوب بودن نشان از خوبی نیست
درسته؟
علی آفریده خداست و شرایطی مثل بقیه افراد دارد و این خود علی است که سعی کرده علی باشد

• Like
واکنش ها: ayja

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
گاهی داستانهایی گفته شده که دروغه و ماجراهایی کاملا واقعی
چرا باید تاکید کنیم رو موارد مشکل دار و از واقعیاتی که واقعا مورد نیازمون هست دور بشیم.
با اینکار نه به بزرگی ایشون افزوده میشه و فقط باعث تخریب شخصیتی هم خواهد شد.

صد در صد همینطوره....ولی اگه قرار باشهه ماها با اطلاعات کممون هرچیزیو که صزفا با عقل خودمون جور در نیومد رد کنیم پس علماو ....برن .....
بازم میگم هرکسی اختیار داره عقل داره تصمیم میگیره یه چیزیو قبول کنه یا نه....اجباری در کار نیست
لا اکراه فی الدین

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
صد در صد همینطوره....ولی اگه قرار باشهه ماها با اطلاعات کممون هرچیزیو که صزفا با عقل خودمون جور در نیومد رد کنیم پس علماو ....برن .....
بازم میگم هرکسی اختیار داره عقل داره تصمیم میگیره یه چیزیو قبول کنه یا نه....اجباری در کار نیست
لا اکراه فی الدین

از دید علما می خوای بحث کنی.
از کجا میدونی علا این داستان رو قبول دارند.
من میدونم ندارند.
پری تو چی؟

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر اینطور باشه خوبه ولی متنی که آوردید بیشتر خیالبافی و مبالغه است که باعث انزجار افراد عاقل اندیش میشود.

کاش از هر جا از حرفام که احساس کردید من شان علی رو پایین آوردم بزارید تا بهتر بتونیم باهم بحث کنیم.

درسته؟
علی آفریده خداست و شرایطی مثل بقیه افراد دارد و این خود علی است که سعی کرده علی باشد

:surprised:انزجار؟
منظورم از معمولی نبودن علی ع این نیس که خدا تو شکل دادن شخصیتش دست داشته...و اراده ای در کار نبوده....
منظور اینه که وقتی علی از این دنیا رفت یک ادم معمولی نبود...
واسه همینه که کارهاش به عقل ما ها دور از ذهن میاد....واسه همینه که ما روشن فکرا با شنیدنش منزجر میشیم:surprised:

خیلی چیزا تو دین با عقل قابل درک نیستن درسته؟
مثل زنده کردن مردگان....مثل خیلییییییییی چیزای دیگه
من میگم چرا چیزیو که با عقل جور در نمیاد همیشه باید رد کرد؟

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
از دید علما می خوای بحث کنی.
از کجا میدونی علا این داستان رو قبول دارند.
من میدونم ندارند.
پری تو چی؟

من به هر عالمی عالم نمیگم...خیلیا با لباس عالم دارن .....
ولی اینکه تو بگی شرط نیست ....باید ثابتش کنی....

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

درسته؟
با اعتقاد مردم نمیشه به صورت علمی محض برخورد کرد.
آدمای زیادی تو این دنیا اومدن صرف دین رو پذیرفتن و رستگار شدند اونم از بین همین احادیث و نقل ها..
هر کسی با ایمان و باورش زنده است .
پس بهتره قبل از تخریب داشته هاشون جایگزین قویتری جاش قرار داد و بعد اقدام نمود.
وگرنه که علم محض هم چیزی جز رد ادعاهای دینی و اونم البته به صورت موجه نداشته ولی در همون ضمن نتونسته که برای انانی که زندگی بر مبنای دینداری رو داشته اند جایگزین حساب بشن.
در این روایت واره جایی که شیطان همه پیامبران رو رها میکنه و میچسبه به نوح نبی ،ادم ذهنش به چالش کشیده میشه که چرا پیامبران بزرگتری چون ابراهیم و موسی باعث ظنین شدنش نشدند. واینکه اگر اون شیطون میتونسته از رو قیافه کسی رو بشناسه چرا قبل از توفانی کردن دریا یه نگاه به قیافه حضرت نکرده که نه خودش علاف بشه و نه اینکه پیامبر خدارو به زحمت بندازه.
آیا شما در صورت رد همه ادعاهای یک آدم مذهبی حاضر هستین که تا اخر عمر اون رو در مشکلات ذهنی همراهی کنید تا به سرمنزل مقصود برسه.!!؟

garshasbi-m

عضو جدید
چرا علی؟
چرا محممد ص نه؟
چرا معشوق خدا حسین ع نه؟
چرا....؟

روزی اصحاب پیامبر تو مسجد نشسته بودند....فردی با قیافه ی شبیه اجنه به سمت پیامبر و یارانش امد و نزد پیامبر نشست
خود را معرفی کرد : من از نوادگام شیطانم امده ام یک سوالی از شما بپرسم:
هنگامی که ادم از درگاه خدارانده شد من حضور داشتم من و گروهی دیگر از شیاطین بودیم که وقتی ادم در فراغ بهشت ناله میکرد مزاحمش میشدیم و اورا از توبه باز می داشتیم....هرگاه مزاحمت ما شدت پیدا میکرد مردی ظاهر می شد نهیبی میزد مارا دور میکرد و ما تا مدتی گرد ادم نمی امدیم...
با خود گمان میکردیم که باید پیامبر خدا باشد که بعدا خواهد امد
نوح امد ولی ان مرد نوح نبود ....نوح کشتی خودرا به دریا انداخت ما دریا را طوفانی میکردیم و مزاحمت ایجاد میکردیم ولی همینکه شبه مرد دوباره پدیدار میشد و نهیبش مارا می ترساند فراری میشدیم
ابراهیم امد موسی و....
اخرین پیامبر خدا هم امد ولی باز هم ان مرد نبود........ایا تو میدانی ان مرد کیست؟
پیامبر گفت اگر نشانت دهم میشناسیش؟
بله...بارها اورا دیده ام
ان مرد امیر مومنین علی ع همین مردیست که در بین اصحابم نشسته است....
.
.
.
اگر کسی باشه که این شب اخری بتونه شفاعتمون کنه....اگه کسی باشه که یک نفسش تو شب خوابیدن در بستر پیغمبر بتونه از اتش جهنم نجاتمون بده....اگه کسی باشه که امشب بتونه دستمونو بگیره و نجاتمون بده فقط سرور شیعیان علی ع....

به یاد هم باشیم

بادرود به همه دوستان:gol:
جسارت بنده رو ببخشيد ، قصد توهين ندارم ولي اين مطلب بيشتر شبيه يه جوك ميمونه اينكه آدم بخواد توبه كنه شيطان مزاحمش بشه و بعد علي بن ابي طالب (ع) به اونها نهيب بزنه و دورشون كنه ، بر فرض محال كه واقعيت داشته باشه بازهم براي من قابل احترام نيست
من ترجيح ميدم به اون علي احترام بذارم كه وقتي پس از جنگ جمل افرادش خواستن غنائم و زنهاي شكست خورده ها رو تقسيم كنن از اين كار جلوگيري كرد و سنت جنگ رو توي اعراب شكست ، و يا كسي كه آهن گداخته به صورت برادر كورش نزديك كرد تا بفهمه مال مردم خوري و خيانت در امانت يعني چه ، و يا به اون كسي افتخار كنم كه براي هدفش مبارزه كنه نه براي نفسش و وقتي دشمن توي جنگ آب دهن به روش ميندازه صبر كنه تا خشمش برطرف شه و در قتل دشمن هم عقلاني عمل كنه و خيلي موارد ديگه
اين يعني انساني كه با وجود همه ضعفهاي بشري خودش رو محكم نگه داشته نه اينكه با پارتي بازي خدا يه سري اميتازات داشته باشه
بازهم بابت جسارتم از همه دوستان عذرخواهي ميكنم:gol:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به هر عالمی عالم نمیگم...خیلیا با لباس عالم دارن .....
ولی اینکه تو بگی شرط نیست ....باید ثابتش کنی....

بیخیال پری جان
من که گفتم منطقی نیست و دلیل آوردم از متن داستان
حالا تو سند بیار که این داستان صحیحه و مستند. بعلاوه منبع معتبر.(نگو فلانی گفته بگو فلان جا نوشته)

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستایی که میگن چیزی که با عقل جور در نیاد نمیشه پذیرفت
خیلی از مسائل اعتقادی همین حالت رو داره
پذیرفتنش با دله پس ینی رده؟

• Like
واکنش ها: ayja

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
جسارت بنده رو ببخشيد ، قصد توهين ندارم ولي اين مطلب بيشتر شبيه يه جوك ميمونه اينكه آدم بخواد توبه كنه شيطان مزاحمش بشه و بعد علي بن ابي طالب (ع) به اونها نهيب بزنه و دورشون كنه ، بر فرض محال كه واقعيت داشته باشه بازهم براي من قابل احترام نيست
من ترجيح ميدم به اون علي احترام بذارم كه وقتي پس از جنگ جمل افرادش خواستن غنائم و زنهاي شكست خورده ها رو تقسيم كنن از اين كار جلوگيري كرد و سنت جنگ رو توي اعراب شكست ، و يا كسي كه آهن گداخته به صورت برادر كورش نزديك كرد تا بفهمه مال مردم خوري و خيانت در امانت يعني چه ، و يا به اون كسي افتخار كنم كه براي هدفش مبارزه كنه نه براي نفسش و وقتي دشمن توي جنگ آب دهن به روش ميندازه صبر كنه تا خشمش برطرف شه و در قتل دشمن هم عقلاني عمل كنه و خيلي موارد ديگه
اين يعني انساني كه با وجود همه ضعفهاي بشري خودش رو محكم نگه داشته نه اينكه با پارتي بازي خدا يه سري اميتازات داشته باشه
:gol::gol::gol:

دوستایی که میگن چیزی که با عقل جور در نیاد نمیشه پذیرفت
خیلی از مسائل اعتقادی همین حالت رو داره
پذیرفتنش با دله پس ینی رده؟

نه دوست عزیز
بحث رو به این سو نکشید
بحث عقل و وحی نیست
من میگم علی یک بشری بود که خودش علی شد
ماهم باید بدونیم چی شد که اینجوری شد
موفق باشید:gol:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اعتقاد مردم نمیشه به صورت علمی محض برخورد کرد.
آدمای زیادی تو این دنیا اومدن صرف دین رو پذیرفتن و رستگار شدند اونم از بین همین احادیث و نقل ها..
هر کسی با ایمان و باورش زنده است .
پس بهتره قبل از تخریب داشته هاشون جایگزین قویتری جاش قرار داد و بعد اقدام نمود.
وگرنه که علم محض هم چیزی جز رد ادعاهای دینی و اونم البته به صورت موجه نداشته ولی در همون ضمن نتونسته که برای انانی که زندگی بر مبنای دینداری رو داشته اند جایگزین حساب بشن.
در این روایت واره جایی که شیطان همه پیامبران رو رها میکنه و میچسبه به نوح نبی ،ادم ذهنش به چالش کشیده میشه که چرا پیامبران بزرگتری چون ابراهیم و موسی باعث ظنین شدنش نشدند. واینکه اگر اون شیطون میتونسته از رو قیافه کسی رو بشناسه چرا قبل از توفانی کردن دریا یه نگاه به قیافه حضرت نکرده که نه خودش علاف بشه و نه اینکه پیامبر خدارو به زحمت بندازه.
آیا شما در صورت رد همه ادعاهای یک آدم مذهبی حاضر هستین که تا اخر عمر اون رو در مشکلات ذهنی همراهی کنید تا به سرمنزل مقصود برسه.!!؟

خب با عرض شرمندگی باید بگم چون داستان رو خلاصه کردم این شبهه بوجود اومده که این وسوسه فقط برای نوح بوده....
هنگام رد شدن موسی از دریا
هنگام به اتش افتادن ابراهیم و..... هم این داستان تکرار شده....من همینجا معذرت میخوام از حذف کردن این قسمتها چون با این خیال که شما این قسمتاشو تو ذهنتون تکمیل میکنین ....ادامه ندادم
اینکه شما میگین چرا نگاه به قیافه ی حضرت نکرده و....
معلومه داستانو خوب متوجه نشدین
وسوسه کردن قوم نوح بعد از مطمئن شدن از اینکه نوح فرد مورد نظر نیست اتفاق افتاده و اینجای داستان میخواد به ما بگه که علی ع بازهم باعث پراکنده شدن مزاحمان شده
نه اینکه شیطان به گمان اینکه نوح همون فرده میخواد اذیتشون کنه!

• Like
واکنش ها: bmd

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:gol::gol::gol:

نه دوست عزیز
بحث رو به این سو نکشید
بحث عقل و وحی نیست
من میگم علی یک بشری بود که خودش علی شد
ماهم باید بدونیم چی شد که اینجوری شد
موفق باشید:gol:
درسته بشر بود ولی نه یک بشر عادی
البته منظورم اعتقاداتش هست ها نه چیز دیگه ای
اعتقادات علی عادی نبود مثه منو شما
اگه مثه ما بود علی نمیشد

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته بشر بود ولی نه یک بشر عادی
البته منظورم اعتقاداتش هست ها نه چیز دیگه ای
اعتقادات علی عادی نبود مثه منو شما
اگه مثه ما بود علی نمیشد

آفرین
علی متفاوت بود ولی خودش خواست متفاوت باشه
درسته؟
چون اگه قرار باشه یک نیروهای دیگه ای بهش کمک کنند کارهاش و اعتقاداتش ارزشی نخواهند داشت
:gol::gol:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

همه ی فرمایشات شما درست....ولی اگه یکی از ویژگی های علی ع بیشتر برای شما قابل احترامه نمیشه بقیه رو نقض کرد:gol:

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه ی فرمایشات شما درست....ولی اگه یکی از ویژگی های علی ع بیشتر برای شما قابل احترامه نمیشه بقیه رو نقض کرد:gol:
یه گیر الکی بدم ؟ :دی:surprised:
فرمایش پارسی سره است و درست نیست با ات( نشانه جمع عربی) همراه گردد :w05:
پس باید گفت فرمایش های شما درست
یا بیانات شما درست :دی:w12::w01:

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب با عرض شرمندگی باید بگم چون داستان رو خلاصه کردم این شبهه بوجود اومده که این وسوسه فقط برای نوح بوده....
هنگام رد شدن موسی از دریا
هنگام به اتش افتادن ابراهیم و..... هم این داستان تکرار شده....من همینجا معذرت میخوام از حذف کردن این قسمتها چون با این خیال که شما این قسمتاشو تو ذهنتون تکمیل میکنین ....ادامه ندادم
اینکه شما میگین چرا نگاه به قیافه ی حضرت نکرده و....
معلومه داستانو خوب متوجه نشدین
وسوسه کردن قوم نوح بعد از مطمئن شدن از اینکه نوح فرد مورد نظر نیست اتفاق افتاده و اینجای داستان میخواد به ما بگه که علی ع بازهم باعث پراکنده شدن مزاحمان شده
نه اینکه شیطان به گمان اینکه نوح همون فرده میخواد اذیتشون کنه!
نه خواهش میکنم واقعن جای سوال بود و اینکه من قبلن هم گفتم که راوی این داستان رو نمیشناختم و خب خود داستان هم جدید بود.
بابا یه منبع همون اول میذاشتی بهتر بود.
میدونی مادرم یک داستان عاشقانه فولکلور میدونه که هزار بار برامون تعریف کرده و میکنه. من یه مقایسه ای بین متن داستانش در 10 سال پیش و الان که میکنم میبینم که همینش مونده که بگه لیلی مرد بود و مجنون یه زن.

garshasbi-m

عضو جدید

درود برشما:gol:
بذاريد يه سوالي بپرسم ، اگه اين مطلب رو بودايي ها در مورد يكي از قديسين خودشون ميگفتن شما باور ميكرديد ، اصلا به نظر شما اين كه خدا يه همچين امتيازي به ايشون داده باشه كه بره به شيطان امر و نهي كنه با عدالت خدا جور درمياد ، يه سوال ديگه اگه خدا ميخواست كه شيطان آدم رو وسوسه نكنه آيا خودش نميتونست اينكار رو بكنه و بايد ايشون اينكار رو ميكرد و يا اگه خدا خودش ميخواسته كه شيطان آدم رو وسوسه كنه اينكار ايشون دخالت در كار خدا نبوده ، بدر قرآن آمده كه محمد بگو من هم بشري هستم مانند شما(سوره كهف آيه 110) حالا چطور ميتونيم بگيم كه علي بن ابي طالب (ع) يه همچين تفاوتي داشته باشن اين كه ايشون در روزگار آدم و حوا در بارگاه خدا بودن خودش به نوعي كفر حساب ميشه توصيه ميكنم اين سوال رو از علماي بزرگ بكنيد
البته قبول اين داستان به نظر من بيشتر ارزش كارهاي ايشون رو پايين مياره چون اگه من هم بارگاه خدا رو ديده بودم الان خيلي پاك و پاكيزه بودم و اين جور بي دين و مذهب نبودم
البته بازهم از همه دوستاي مسلمون و مخصوصا شيعه عذر خواهي ميكنم چون فكر كنم من به عنوان يك غير مسلمون شايد حق نداشتم وارد اين بحث بشم
براي همه آرزوي بهروزي دارم و باز هم بابت جسارتم عذرخواهي ميكنم:gol:

garshasbi-m

عضو جدید
اینم سند:ایت الله علامه سید هاشم بحرانی در کتاب مدینه المعاجز
این روایتو نقل کرده

بادرود:gol:
بابت ارائه سند بسيار سپاسگذارم ولي در نظر داشته باشيد كه نوشته شدن در اين كتابها دليل بر درستي نميشه ، اين رو به اين علت عرض ميكنم كه كتابهايي مثل بحارالانوار و اصول كافي كه از منابع مهم شيعه هستند هم حتي داراي احاديث و رواياتي هستند كه علما اونها رو درست نميدونن براي اطلاع بيشتر از علماي طراز بالا سوال كنيد در اين مورد براتون مفصل توضيح ميدن
سرافراز و سربلند باشيد:gol:
راستي ميدونستيد ام كلثوم دختر علي بن ابي طالب (ع) همسر خليفه دوم عمر خطاب بوده براي منبع رجوع كنيد به كتاب اصول كافي:gol:

بالا