هرکس به کسی نازد...ماهم به علییی نازیم....

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا علی؟
چرا محممد ص نه؟
چرا معشوق خدا حسین ع نه؟
چرا....؟

روزی اصحاب پیامبر تو مسجد نشسته بودند....فردی با قیافه ی شبیه اجنه به سمت پیامبر و یارانش امد و نزد پیامبر نشست
خود را معرفی کرد : من از نوادگام شیطانم امده ام یک سوالی از شما بپرسم:
هنگامی که ادم از درگاه خدارانده شد من حضور داشتم من و گروهی دیگر از شیاطین بودیم که وقتی ادم در فراغ بهشت ناله میکرد مزاحمش میشدیم و اورا از توبه باز می داشتیم....هرگاه مزاحمت ما شدت پیدا میکرد مردی ظاهر می شد نهیبی میزد مارا دور میکرد و ما تا مدتی گرد ادم نمی امدیم...
با خود گمان میکردیم که باید پیامبر خدا باشد که بعدا خواهد امد
نوح امد ولی ان مرد نوح نبود ....نوح کشتی خودرا به دریا انداخت ما دریا را طوفانی میکردیم و مزاحمت ایجاد میکردیم ولی همینکه شبه مرد دوباره پدیدار میشد و نهیبش مارا می ترساند فراری میشدیم
ابراهیم امد موسی و....
اخرین پیامبر خدا هم امد ولی باز هم ان مرد نبود........ایا تو میدانی ان مرد کیست؟
پیامبر گفت اگر نشانت دهم میشناسیش؟
بله...بارها اورا دیده ام
ان مرد امیر مومنین علی ع همین مردیست که در بین اصحابم نشسته است....
.
.
.
اگر کسی باشه که این شب اخری بتونه شفاعتمون کنه....اگه کسی باشه که یک نفسش تو شب خوابیدن در بستر پیغمبر بتونه از اتش جهنم نجاتمون بده....اگه کسی باشه که امشب بتونه دستمونو بگیره و نجاتمون بده فقط سرور شیعیان علی ع....
:gol:

به یاد هم باشیم

iman.mpr

عضو جدید

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زیبا بود پری ، مرسی

===============

جبرییل

امیرالمومنین در مسجدی تا فرمود : (سلونی قبل ان تفقدونی)
یک نفر از وسط مجلس گفت : یا علی (ع) :gol:الان جبرییل کجاست ؟

ناگاه علی (ع):gol:نظری به ملک و ملکوت انداخت ، فرمود : انت جبرییل(خودت جبرییل هستی).

حضرت تا فرمود خودت جبرییل هستی ، از وسط مجلس غایب گردید.

فرمود : نظر کردم از عرش تا فرش جمیع عوالم ملک و ملکوت را هر کس جای خودش بود مگر جبرییل .....

لعنت بر قاتلت...

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود

یه چیزی تو دلم مونده اینکه بگم

من نمیدونم فلسفه این عزاداری های الآن چیه. اما اینو میدونم که روحم رو ارضا نمیکن

بچه ها به حال علی (ع) ، به حال فرق شکافته اش و گیرکردن لباسش به دستگیره و مرغابی ها... گریه نکنید

به حال خودمون که علی(ع) رو فراموش کردیم، به حال اسلام که بیش از هر زمانی مظلوم واقع شده گریه کنیم
...
دلم خیلی پره از اینایی که لباس اسلام به تن کردن

بیاین دعا کنیم خدا صاحب اصلیه اسلام رو برسونه....

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با نان و خنده افطار کرد ، ان شب مهمان دل فرزندانش بود نبض خانه تب هجران داشت،به حیاط آمد و نگاهش را به اسمان دوخت، ستارگان تک تک درود فرستادند و ماه در ارزوی بوسه بر گونه هایشداشت هلال میشد

شب بود و سکوت و نیرنگ...

این چراغ کدام خانه است که سوسو میزند، این سکوت مبهوت مظلومیت کدانم مرد را به تماشا نشسته و کوفه نامهربانی ها آیا آبستن حادثه ای دیگر است . ای بی شمار ستارگان شما بگویید، که کدام نخلستان را می شناسید که از اشک شبانه علی آباد نشد، ای نخلها کدام شب به احترام عابر غریب خود سر خم نکردید ، امشب به بی پناهی کودکان یتیم آسمان می تپد، امشب زمین خاک بر سر خواهد ریخت و ۀفتاب توان برخاستن نخواهد داشت ، در خانه میل باز شدن ندارد، هوای خانه ابری و باد سینه زنان زودتر از او خبر آمدنش را به کوفه میبرد ، و اینک علی(ع) به مسجد رسید و این آخرین نماز اوست که پایانی شفق گونه خواهد داشتنوزدهمین سحرگاه ماه مبارک رمضان از سال چهلم هجری مسجد کوفه ناباورانه در سکوتی حزین ، ظلمانی ترین شب و تلخ ترین حادثه را تجربه کرد......

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هان ای زمینیان اینان با علی چه کردند؟

این سوالی بود که آسمانیان از اهل زمین پرسیدند........ شب می رفت تا به صبح برسدکه ناگهان حزن انگزین ترین فریادها از خانه علی(ع):gol: برخاست ، کوفه در میان دستان آکنده از شرمش مردی از تبار عرشیان را با فرق شکافته به عرشیان تقدیم کرد ، تاریخ هم از عمق فاجعه گریست و به زمینیان گفت :ای مردم با تجسم عدالت چه کردید؟ ننگتان باد که با وسوسه های شیطانی دستان خود را به خون پاک ترین انسانها آلودید.

آیا فکر نکردید زمین لحظه های بدون علی(ع):gol: را چگونه سحر کند ، نفرین بر آن دستان مظلوم کش، که زخمی عمیق بر سینه درد آلود تاریخ بشریت نشاندند، زخمی که با هیچ مرحمی التیام نخواهد یافت....

لعنت بر قاتلت ....

آخرین ویرایش:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا علی؟
چرا محممد ص نه؟
چرا معشوق خدا حسین ع نه؟
چرا....؟

روزی اصحاب پیامبر تو مسجد نشسته بودند....فردی با قیافه ی شبیه اجنه به سمت پیامبر و یارانش امد و نزد پیامبر نشست
هنگامی که ادم از درگاه خدارانده شد من حضور داشتم من و گروهی دیگر از شیاطین بودیم که وقتی ادم در فراغ بهشت ناله میکرد مزاحمش میشدیم و اورا از توبه باز می داشتیم....هرگاه مزاحمت ما شدت پیدا میکرد مردی ظاهر می شد نهیبی میزد مارا دور میکرد و ما تا مدتی گرد ادم نمی امدیم...
نوح امد ولی ان مرد نوح نبود ....نوح کشتی خودرا به دریا انداخت ما دریا را طوفانی میکردیم و مزاحمت ایجاد میکردیم ولی همینکه شبه مرد دوباره پدیدار میشد و نهیبش مارا می ترساند فراری میشدیم
ابراهیم امد موسی و....
اخرین پیامبر خدا هم امد ولی باز هم ان مرد نبود........ایا تو میدانی ان مرد کیست؟
بله...بارها اورا دیده ام
.
.
.
اگر کسی باشه که این شب اخری بتونه شفاعتمون کنه....اگه کسی باشه که یک نفسش تو شب خوابیدن در بستر پیغمبر بتونه از اتش جهنم نجاتمون بده....اگه کسی باشه که امشب بتونه دستمونو بگیره و نجاتمون بده فقط سرور شیعیان علی ع....

به یاد هم باشیم
:gol::gol::gol:
تشکر نداشتم، شرمنده، عالی بود;)

از همه دوستان التماس دعا دارم در این شب عزیز:smile:

lightseeker62

عضو جدید
علی مشکلی نداره
ولی آیا ما واقعا شیعه هستیم که توقع داشته باشیم
حالا شیعه نه، آیا مسلمون هستیم؟
ایکاش که باشیم

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
علی مشکلی نداره
ولی آیا ما واقعا شیعه هستیم که توقع داشته باشیم
حالا شیعه نه، آیا مسلمون هستیم؟
ایکاش که باشیم

اینقدرم سخت نگیر
قرار نیست مثله اما علی باشیم....تلاش برای مثله اون شدن هم به معنی رسیدن هستش..هرکی بیشتر مقرب تر

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
پری !!
باورم نمیشد
دستت درد نکنه
من یه چیزی میگم باز این حس بوجود میاد که مخالف با اعتقادات خاص یا مذهب خاصی هستم ولی همیشه بدون تعصب سعی کردم به قضایا نگاه کنم

به نظرتون خیلی متعصبانه و بی منطق از بزرگای خودمون تصویرسازی نمیکنیم؟
به قول بزرگی انقدر ازشون تصویرهای خیالی و دوردست میسازیم که دیگه ناامید میشیم حتی بتونیم نزدیکشون بشیم
موفق باشید :gol:

جالب بود

یه چیزی تو دلم مونده اینکه بگم

من نمیدونم فلسفه این عزاداری های الآن چیه. اما اینو میدونم که روحم رو ارضا نمیکن

بچه ها به حال علی (ع) ، به حال فرق شکافته اش و گیرکردن لباسش به دستگیره و مرغابی ها... گریه نکنید

به حال خودمون که علی(ع) رو فراموش کردیم، به حال اسلام که بیش از هر زمانی مظلوم واقع شده گریه کنیم
...
دلم خیلی پره از اینایی که لباس اسلام به تن کردن

بیاین دعا کنیم خدا صاحب اصلیه اسلام رو برسونه....

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلا بایــد که هردم یا عـــــــــلی(ع) گفت

ز لـیلایــی شنیـدم یا عــــــــلی(ع) گفت
به مجنونی رسیدم یا عــــــــلی(ع) گفت
مگـــــر ایـن وادی ِ دارالجــــنـون اســـت
که هر دیـوانه دیدم یا عـــــــلی (ع) گفت
نـسیـمـی غنچـــــه ای را بــاز میــــکـرد
به گوش غنچه آندم یا عـــــــلی(ع) گفت
خمـیر خــــاک آدم(ع)چــون سـرشـــتند
چو برمیخاست آدم یا عــــــــلی(ع) گفت
مســیحـــا (ع) هـم دم از اعجـــــاز میزد
زبس بیچاره مریمیا عـــــــــلی(ع) گفت
علــــی(ع) را ضــربتی کــاری نـمیشــد
گـمانم ابـن ملجـم یا عـــــــــلی(ع) گفت
مـگـر خــیبـر ز جـایش کـنــده مـیشـــد؟
یقین آنجا علی (ع) هم یا عــلی(ع) گفت
نه هردم بل دمادم یا عــــــــلی(ع) گفت
که در روز ازل قـــــالــوا بــــــــــــــلا را
هر آنچه بود عالم یا عـــــــلی(ع) گفت
محــمد(ص) در شب معـــراج بشـــنید
ندایی آمـد آنـهـم یا عــــــــلی(ع) گفت
پیمــــبر در عـــروج از آســــمانــــــهــا
بقصد قرب اعظم یا عـــــــلی(ع) گفت
بـه هـــنگـام فــرو رفـتن به طــوفـــان
نـبی الله اکرم یا عـــــــــــلی(ع) گـفت
بـه هــــنگــام فـکـنـــدن داخـــل نــــار
خلیل الله اعظــم یا عــــــــلی(ع) گفت
عصا در دست موســی(ع) اژدهــا شد
کلیـم آنجا مسلّـم یا عـــــلی(ع) گـفت
کجا مــــــــرده به آدم زنـده میشــــــــد
یقین عیسی بن مریم یا عـلی(ع) گفت
عـــــــلی(ع) درخم به دوش آن پیمـبر
قدم بنـهاد و آندم یا عــــــلی(ع) گفت
یا علی...

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
پری !!
باورم نمیشد
دستت درد نکنه
من یه چیزی میگم باز این حس بوجود میاد که مخالف با اعتقادات خاص یا مذهب خاصی هستم ولی همیشه بدون تعصب سعی کردم به قضایا نگاه کنم

به نظرتون خیلی متعصبانه و بی منطق از بزرگای خودمون تصویرسازی نمیکنیم؟
به قول بزرگی انقدر ازشون تصویرهای خیالی و دوردست میسازیم که دیگه ناامید میشیم حتی بتونیم نزدیکشون بشیم
موفق باشید :gol:

هر تصویریم که نسازیم بازم به بزرگی شخصت نمیرسیم و بازم بزرگیشونو درست درک نمیکنیم

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا علی؟
چرا محممد ص نه؟
چرا معشوق خدا حسین ع نه؟
چرا....؟

ابراهیم امد موسی و....
بله...بارها اورا دیده ام
.
.
.

به یاد هم باشیم
ببخشید جهت یک تحقیق میخواستم بدونم منبع شما چیه!!؟ این نوشته ها نباید بدون منبع نوشته بشن مخصوصن که بازنویسی کردی خودت:gol:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
پری ممنونیم از یادآوری بزرگ مرد تاریخ.

در بزرگی حضرت علی شکی نیست.
در عصمتش شکی نیست
در منطق و کلامش شکی نیست
در مردانگیش شکی نیست
در علمش شکی نیست
در امامتش شکی نیست
اما به قول میر حسین نباید تصویری ساخت که نشه با هزار دلیل هم توجیهش کرد.
داستان مورد داره.

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر تصویریم که نسازیم بازم به بزرگی شخصت نمیرسیم و بازم بزرگیشونو درست درک نمیکنیم

ببین دوست عزیز وقتی یک جریان یا شخصیت یا هر تفکری برای امت ملموستر باشد درک و قبول آن نیز راحتتر است
یه مثال میزنم البته بدون منبع، شنیدم و راست و دروغش با گوینده
از پیامبر پرسیدن چرا شراب حرام است؟
فرمودند که درست است شراب منفعتهایی هم دارد و لی زیاهایش خیلی بیشتر از منفعتش است
این نحوه صحبت کردن باعث میشود که درک مساله ملموستر شود و یک تصویر خیالی و دوردست از مساله برای طرف ایجاد نشود

ما که هیچوقت به علی نمیرسیم
تو این شکی نیست
من گفتم که برای نزدیک شدنشم هم ناامید میشویم

از علی یک شخصیت ماورای خلقت و بشریت میسازیم که گویا کارهایی که انجام میدادند از نوع دیگری بود
به جای این تصویرسازیها باید به این فکر کنیم که چگونه میتوانیم از جزئیات زندگی و رفتار وبرخوردهای ایشان درس بگیریم و در زندگی روزانه خود بکار بگیریم تا به این افتخار کنیم که از شیعیان و رهروان ایشان هستیم

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
يك مسيحي:من انقدر كتاب امام علي را خوب يافتم كه انرا 200 بار خواندهام
منبع:نهجالبلاغه ترجمه علي دشتي، مقدمه
ما چند بار انرا خوانده ايم؟؟؟
نهج البلاغه را حتما بخوانيد چرا كه كتاب نيست يك عالمي ديگر است
متحرم چه نامم شه ملك لافتا را

rezvane

عضو جدید
لطفا مدیرای محترم و عزیز همون طور که سریع بعضی از تایپیکهارو قفل میکنن یا به کاربرا اخطار میدن واسه تایپیکهای خوب مثل همین تایپیک هم یه امتیاز خاص قائل بشن :gol:
بازم مرسیییییییییییی پری جون:w30:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید جهت یک تحقیق میخواستم بدونم منبع شما چیه!!؟ این نوشته ها نباید بدون منبع نوشته بشن مخصوصن که بازنویسی کردی خودت:gol:
سلام....این داستان رو از مرحوم اقای خبازیان شنیدم نمیدونم میشناسینشون یا نه .....کسی که بدون مدرک و منبع صحبت نمیکنه ....ادم واقعااااا بامعلوماتیه اگه بتونم نواراشو واستون میزارم خیلی خیلی تاثیر گذاره
چون منطقی و با سند حرف میزنه...
پری ممنونیم از یادآوری بزرگ مرد تاریخ.

در بزرگی حضرت علی شکی نیست.
در عصمتش شکی نیست
در منطق و کلامش شکی نیست
در مردانگیش شکی نیست
در علمش شکی نیست
در امامتش شکی نیست
اما به قول میر حسین نباید تصویری ساخت که نشه با هزار دلیل هم توجیهش کرد.
داستان مورد داره.

ببین دوست عزیز وقتی یک جریان یا شخصیت یا هر تفکری برای امت ملموستر باشد درک و قبول آن نیز راحتتر است
یه مثال میزنم البته بدون منبع، شنیدم و راست و دروغش با گوینده
از پیامبر پرسیدن چرا شراب حرام است؟
فرمودند که درست است شراب منفعتهایی هم دارد و لی زیاهایش خیلی بیشتر از منفعتش است
این نحوه صحبت کردن باعث میشود که درک مساله ملموستر شود و یک تصویر خیالی و دوردست از مساله برای طرف ایجاد نشود

ما که هیچوقت به علی نمیرسیم
تو این شکی نیست
من گفتم که برای نزدیک شدنشم هم ناامید میشویم

از علی یک شخصیت ماورای خلقت و بشریت میسازیم که گویا کارهایی که انجام میدادند از نوع دیگری بود
به جای این تصویرسازیها باید به این فکر کنیم که چگونه میتوانیم از جزئیات زندگی و رفتار وبرخوردهای ایشان درس بگیریم و در زندگی روزانه خود بکار بگیریم تا به این افتخار کنیم که از شیعیان و رهروان ایشان هستیم :gol:

من واقعا منظورتونو نمی فمم....اگه کسی اونقدر بزرگه که در فهم و درک انسان نمیگنجه دلیل نداره وقتی میبینیم از درکش نا توانیم تا حد درک خودمون که اینقد ناچیزیم پایینش بیاریم....ینی شما برای درک عظمت خدا هم همین مشکلو دارین؟
چون هیچ وقت به خدا نمیرسیم از عظمتاش نگیم که یک وقت نا امید نشیم؟!
بازم اگه ممکنه واضحتر منظورتونو بگین:confused:

بالا