دوستان ایشونم نظرشونو و برداشتشونو گفتن نباید که کسیو کشت ...حالا برداشت اشتباه یادرست
سلام........شاید افرادی هم باشند که بگن امثال شما در قبال جامعه این چنین کرده اند ..........همچین افرادی هستن که گند زدن به جامعمون....
همچین افرادی هستن که گند زدن به جامعمون....
همچین افرادی هستن که گند زدن به جامعمون....
به به ....عجــــــــــــــــب .....نمردیم و پیشرفت این باشگاه رو هم دیدیم ..........خواهر مارو هدایت کن .............شما هم گویا از این روشنفکرای دینی هستین !!
ما وازه سلام رو داریم، استفاده از درود دیگه چه معنی میده خدا میدونه.
حرکات جلف و موزون و بعدش عکس گرفتن و پخش کردن، یعنی غیر اخلاقی.
شاید برای شما که نگاهتون به نامحرم زیاد بوده این چیزا عادی شده.
بله غرب زده ها هم میگن زن بی حجاب هم بیاد از خونه بیرون، ما مشکلی نمیبینیم چون تحریک نمیشیم.
گمون خودتون رو به نام اسلام و مسلمین نزنین.
به والله اگه ما دختران محجبه سکوت نمیکردیم جامعه اینجوری از دستمون در مسئله مهم حجاب در نیمرفت.
ما توی خونمون سخت میتونیم همو بشناسیم چه برسه مسئول گند زده شدن یه جامعه رو ....کاش قضاوت نکینم![]()
واقعا برای استارتر متاسفم..........
فازت چیه زینب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به به ....عجــــــــــــــــب .....نمردیم و پیشرفت این باشگاه رو هم دیدیم ..........خواهر مارو هدایت کن .............
درضمن خانم محترم این که راحت قسم میخوردید گناه محسوب میشه ....از شما بعیده![]()
خدا بندگان خودش رو انتخاب نمیکنه. سرکوفت زدنهای شما به دیگران اسمش تو راه خدا قدم زدن نیست.به توضیه یکی از دوستا جواب این حرفاتون رو نمیدم.
ما تو دانشگاه هم از این حرفا از دختر مانتویی ها و بی حجاب ها میخوریم، اینا هم روش.
کسی که تو راه خدا قدم بذاره از این سنگ های غافلین خسته و نا امید نمیشه.
(1)به توضیه یکی از دوستا جواب این حرفاتون رو نمیدم.
(2)ما تو دانشگاه هم (3)از این حرفا (4)از دختر مانتویی ها و بی حجاب ها میخوریم، (5)اینا هم روش.
(6)کسی که تو راه خدا قدم بذاره (7)از این سنگ های غافلین (8)خسته و نا امید نمیشه.
من توجه همه رو به این نکته جلب میکنم
به طور کل هر چیزی که باعث شود انسان خوشش بیاید حرام است
چکیده توضیح المسایل![]()
درود گرامی ؛ اتفاقا در تهران تشکیل دادن ، ولی متاسفانه این شاخه شون فقط چماق و موتور سیکلت دارهدلشون خواسته برای خودشون یه تکونی خوردند.... به شما چه دقیقا ؟!! همه ی اقوام ایرانی رقص در فرهنگشون وجود داره ...شما میخوای فرهنگ عرب اسلامی با خوانش خودتو اجرا کنید خواهشا تشریف ببرید شهر قم همونجا حکومت اسلامی تشکیل بدید !!
دلشون خواسته برای خودشون یه تکونی خوردند.... به شما چه دقیقا ؟!! همه ی اقوام ایرانی رقص در فرهنگشون وجود داره ...شما میخوای فرهنگ عرب اسلامی با خوانش خودتو اجرا کنید خواهشا تشریف ببرید شهر قم همونجا حکومت اسلامی تشکیل بدید !!
در فرهنگ اسلامی، چیزی به اسم رقص وجود نداره.
اگر سند دارین بیارین.
نظام ما نظام اسلامیه و رقصیدن اونم در ملا عام ایراد داره، نامحرم هم که حضور داشته به مراتب بدتر.
شما هم اگه با اسلام مشکل دارین خواهشا تشریف ببرید در غرب و زیر سایه حکومت های سکولار رقص و آواز و... داشته باشین و هیچ کس هم کاریتون نداره.
سلام من اصلا چنین تاپیکایی رو پیگیری نمیکنم این پیغامم میذارم چون احساس میکنم وظیفه دارم حالا که این پیغام شما رو دیدم پاسخی رو بگم
دوست عزیز من احساس میکنم این طرز بیان یه جور مالکیت رو به مخاطبتون القا میکنه...
فقط یک کلام ما تو مملکت خودمون هیچوقت نباید ما و شما بگیم بلکه باید پشت همو خالی نکنیم
بقول حاج آقا کریمیه معراجی ها ، اینوریا - اونوریا - همه تون یه خدا دارید اونم یه کلام داره ...
یادتون باشه نماز جماعتی که میخونید بیشتر از اینکه نماز خوندنو بخواد نشون همون غربیا بده نشانه اتحاد ماست...
اگر کسی حتی از دید شما خلاف فکر میکنه راهش این نیست که مث گردوخاک خونه که جارو میشه به بیرون خونه جاروبش کنید/بلکه اگه براتون مهمه کمکش کنید رسمش اینه که براش وقت صرف کنی و انرژی بذاری که چطور میتونی به خدا نزدیکترش کنی نه خدای نکرده با ادبیات تند و نامهربون از خدای مهربونیا دورش کنید
کلام آخر : همه ما ایرانی هستیم اهل یه خونه گوشت همو بخوره استخون همو نباید بندازه دور
(مخاطب خاصی ندارم ) خدایی نکنید...
کسی که خطا بره اجرشو میبینه/کسی که درست بره هم اجرشو میبینه
با هم دوست باشیدو راهو بهم نشون بدید اگرم نمیتونید سکوت کنید
در فرهنگ اسلامی، چیزی به اسم رقص وجود نداره.
اگر سند دارین بیارین.
نظام ما نظام اسلامیه و رقصیدن اونم در ملا عام ایراد داره، نامحرم هم که حضور داشته به مراتب بدتر.
شما هم اگه با اسلام مشکل دارین خواهشا تشریف ببرید در غرب و زیر سایه حکومت های سکولار رقص و آواز و... داشته باشین و هیچ کس هم کاریتون نداره.
شما نگاهی به نحوه برخورد امام علی (ع) با خوارج بندازین.
خوارج هموطنش بودن، هم دین هم بودن، نماز و روزه هم میخواندن.
اما تبعیت از ولایت نداشتن و به دنبال فتنه و آشوب بودن و از راهشون هم برنمیگشتن.
پس چاره ای نبود که در جنگ نهراون همه شون کشته بشن.
اتحاد با کسانی که رویه نفاق و بی احترامی ندارن، بله خوبه.
اما نه اتحاد با کسانی که به نام اسلام یک برداشت دروغین از اسلام نشون میدن.
طرفداران اسلام آمریکایی و اسلام داعشی به یک نحو خطرناک هستن.
اگرهم نگاهی به نوشته های قبلی بندازین متوجه میشین چه افرادی توهین و تمسخر ارزش های دینی رو شروع کردن.
من اول مسلمان هستم بعد ایرانی.
ارزش های اسلامی هم به مراتب نسبت به ارزش های دینی برام ارجحیت داره.
شما نگاهی به نحوه برخورد امام علی (ع) با خوارج بندازین.
خوارج هموطنش بودن، هم دین هم بودن، نماز و روزه هم میخواندن.
اما تبعیت از ولایت نداشتن و به دنبال فتنه و آشوب بودن و از راهشون هم برنمیگشتن.
پس چاره ای نبود که در جنگ نهراون همه شون کشته بشن.
اتحاد با کسانی که رویه نفاق و بی احترامی ندارن، بله خوبه.
اما نه اتحاد با کسانی که به نام اسلام یک برداشت دروغین از اسلام نشون میدن.
طرفداران اسلام آمریکایی و اسلام داعشی به یک نحو خطرناک هستن.
اگرهم نگاهی به نوشته های قبلی بندازین متوجه میشین چه افرادی توهین و تمسخر ارزش های دینی رو شروع کردن.
من اول مسلمان هستم بعد ایرانی.
ارزش های اسلامی هم به مراتب نسبت به ارزش های دینی برام ارجحیت داره.
برای من فرهنگ اسلام مهم نیست فرهنگ خودم مهمه که اتفاقا با رقص و آواز و شادی همراهه. صدها سال هم مردممون همون جوری با فرهنگ خودشون زندگی کردند مشکلی پیش نیومد... فرهنگ غربی هم نیست فرهنگ و آیین خودمونه! عزاداری و تو سر زدن برای مناطق شماست!
اینجا خونه ماست رقص و شادی هم جر فرهنگمونه پس نیازی نیست ما از خونمون بریم امثال شما بهتره از این کشور تشریف ببرید یا تو همون استانهای خودتون حکومت اسلامی تشکیل بدید!
پ.ن : میدونم خودتو کاملا زدی به اون راه و مخالف عقیدت داری پاسخ میدی من اینجا به پست های تو پاسخ نمیدم بلکه به زینب هایی جواب میدم که چنددهه است دارند هرتلاشی میکنند تا مردم ما رو (حداقل تو منطقه ما ) از فرهنگ و اصالت بومی خودشون دور کنند و گریه و زاری و چاپلوسی رو تو این کشور رواج بدند!
دوست عزیز
فکر کنم اگه شما دو مورد زیر رو جواب بدید بسیاری از بحث ها تموم بشه؟
1- شما به چه اسلامی پایبند هستید و آن را از چه کسی(کسانی) گرفته اید؟(افراد زنده مبلغ دینتان منظورم است)
2- تفاوت های اسلام داعشی و اسلام آمریکایی و اسلام مورد نظر خود را شرح دهید؟
خیلی جالبه که شما و چند نفر دیگه همش میگین خودت رو زدی به اون راه !!
اینها اعتقادات شخصی و قلبی من هست، تعجب هم میکنم که چطوری یک عده میان به دلیل درک ناصحیح اسلام، این حرفا رو ضد دین و اسلام میدونن.
شما و اون کاربرا تو برداشت های غلط خودتون بمونین.
از اسمتون که فاطیما هست مشخصه براتون فرهنگ اسلامی مهم نیست !!
افتخارتون به جهالت ایرانیان پیش از اسلام و این مراسم رقص و آواز و... هم تاسف باره.
منم با شما بحثی ندارم چون خودتون رو زدین به اون راه.
با فاطیماها و سایردخترای مسلمونی صحبت میکنم که یک عده تو مغزشون فرو کردن که رقص و آواز اونم در ملا عام با اسلام منافاتی نداره.
دوست عزیز(1)نمونه زنده اسلام واقعی در کشور ما نحوه زندگی و صحبت های حضرت آقا هست.
و بسیاری از مراجع بزرگوار کشورمون.
(2)اسلام آمریکایی یعنی فرهنگ غربی رو غیرمخرب جلوه دادن، اسلام بدون قید و بند، (3)اسلامی که فقط یک خدایی هست که نماز و روزه داره و بقیه کارها رو زیر سبیلی رد میکنه.
(4)اسلام داعشی هم اسلام متحجر، اینکه هرکس مخالفت کرد رو باید کشت و (5)همه تکنولوژی هایی که در زمان صدر اسلام نبودن حرامن !!
(6)اسلام واقعی هم در کشور ما تا حدود زیادی رعایت میشه مخصوصا از سوی مقامات عالی رتبه کشور.
به توضیه یکی از دوستا جواب این حرفاتون رو نمیدم.ما تو دانشگاه هم از این حرفا از دختر مانتویی ها و بی حجاب ها میخوریم، اینا هم روش.کسی که تو راه خدا قدم بذاره از این سنگ های غافلین خسته و نا امید نمیشه.
بنده به زرس قاطع عرض میکنم که اینها بچه های مازندران هستن و البته هم استانی بنده هستندوازدهمین جشنواره فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور روز گذشته با حضور ۱۸۰۰ دانشجو در دانشگاه شهید بهشتی افتتاح شد.
افتتاحیه این جشنواره که در این دوره نیز با استقبال دانشجویان همراه بود، نسبت به ادوار گذشته با کیفیت و نظم بیشتری برگزار شد و مسئولان سعی داشتند تا این مراسم را متناسب با شان و جایگاه دانشجویان برگزار کنند اما برخی حواشی باعث شد تا فرهنگی بودن این جشنواره زیر سوال برود و برخی از دانشجویان با دلخوری محل را ترک کنند.
پخش موسیقی در افتتاحیه در کنار حرکات موزون برخی از دانشجویانی که از قضا با پوششی نامناسب و آرایشهای تند در محل حاضر بودند، باعث شد تا دانشجویان محجبه از عملکرد مسئولان برگزاری مراسم ابراز نارضایتی کنند.
به علاوه رفتار خارج از عرف برخی از دانشجویان پس از پایان مراسم و حرکات موزون آنها به بهانه گرفتن عکس یادگاری نیز از نکات قابل تامل این مراسم بود.
نکته تاسف بار تر این قضیه :
حضور مردان به عنوان عوامل اجرایی که وزرای علوم و ورزش و جوانان از نزدیک شاهد این اتفاقات در مراسم بودند.
بنابراین محفل به هیچ وجه عمومی نیست، عکس ها هم خصوصی نیست.
![]()
![]()
چرا دختران دانشجوی ما که با حجابشون باید الگو باشن، حرکات موزون میکنن؟
آیا خداوند نمیگه ما چرا سکوت کردیم؟![]()
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمونه زنده اسلام واقعی در کشور ما نحوه زندگی و صحبت های حضرت آقا هست.
و بسیاری از مراجع بزرگوار کشورمون.
اسلام آمریکایی یعنی فرهنگ غربی رو غیرمخرب جلوه دادن، اسلام بدون قید و بند، اسلامی که فقط یک خدایی هست که نماز و روزه داره و بقیه کارها رو زیر سبیلی رد میکنه.
اسلام داعشی هم اسلام متحجر، اینکه هرکس مخالفت کرد رو باید کشت و همه تکنولوژی هایی که در زمان صدر اسلام نبودن حرامن !!
اسلام واقعی هم در کشور ما تا حدود زیادی رعایت میشه مخصوصا از سوی مقامات عالی رتبه کشور.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | هدف و فلسفه انتقاد و انتقادپذیری | گفتگوی آزاد | 2 | |
A | هدف های شما و ما برای سال جدید | گفتگوی آزاد | 49 | |
![]() |
برای رسیدن به هدف چیکار میکنید؟ | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
آیا هدف وسیله را توجیه می نماید؟(لطفا یکی خطی ننویسید!اگه سوادش رو نداری پست ارسال نکن) | گفتگوی آزاد | 10 | |
I | هدف شما از اومدن به نت چیه؟ | گفتگوی آزاد | 24 |