هر موقع پیداش کردم و فهمیدم همونه میام به شماهام میگم![]()
خصوصیاتشو بگو . شاید مام تو پیدا کردنش بهتون کمک کردیم.
خوب خصوصیات عمومیشو اگه بگیم که کمک میکنه بقیه هم تجربه بدست بیارن.ملاکهایی که جنبه عمومی داشته باشه. مثه : رشادت , صداقت , نوع دوستی و از این جور خصوصیت ها.هر کسی ملاک های خاصی داره.
اینجا جای این حرفا نیست پیربابا:دی
خوب خصوصیات عمومیشو اگه بگیم که کمک میکنه بقیه هم تجربه بدست بیارن.ملاکهایی که جنبه عمومی داشته باشه. مثه : رشادت , صداقت , نوع دوستی و از این جور خصوصیت ها.
صداقت مهمه...
نیمه گم شده مه گونه هاش سرخه از شرمی ناب نه از رنگ و لعاب
پشت نقاب چهره اش زیبایی یک گل سرخ رو پنهان کرده نه زخمهای جذامی دروغ و نیرنگ
برای خودش کوخی از صفا ساخته نه کاخی از غرور
باهر نفس بعثت هر ثانیه رو درکنارش میشه جشن گرفت نه مرگ لحظات در صدای تیک تیک عقربه های عجول ساعت
مردن رو برات زیبا میسازه وقتی بدونی درآغوشش جانت رو ازدست میدی نه اینکه زندگیت رو مرگی دنباله دار کنه
برات کفشی تنگ نیست که پای رفتنت رو لنگ کنه بلکه پر پروازت میشه برای رفتن و رسیدن ...
وای به زمانی که تمام دروغها و نا صادقی هاش به هدف ازدواج بوده باشه ....اون موقع دیگه باید کسی پیدا بشه که به خود آدم کمک کنه نه ب اون ....اگه بعد ازدواج متوجه بشی که صداقتش کمه , اونوقت چه جوری کمکش میکنی تا خودشو کامل کنه؟
وای به زمانی که تمام دروغها و نا صادقی هاش به هدف ازدواج بوده باشه ....اون موقع دیگه باید کسی پیدا بشه که به خود آدم کمک کنه نه ب اون ....
ازدواج دو رو داره که یک رو سپید بختی و روی دیگه اش بد بختی وای به زمانی که روزگار روی سیاه رو ...روکنه ...یعنی شانس خوب و بد بودنش 50 - 50 هست هرچقدر چشات رو باز نگه داری توی این زمونه شانس خوشبختیت کمتره ...خوش به حال شما که این شانس رو داشتیت که خوشبخت باشید ولی من جرآت و شجاعت این ریسک رو ندارم ...چشمام بدجور ترسیده از دخترای این دوره ...تجربه من اینجوری بوده که اکثر اشتباهات منو همسرم برام مدیریت کرد و من کم کم یاد گرفتم که اونا رو کنار بذارم. یه جورایی معلم و مربی بزرگی برایم بوده و هست.
حق دارید. موقع ازدواج اول مادر دختر رو تحقیقش کنید. اگه خوب بود دخترش هم خوبه . همه دخترا شبیه مادرشون میشن. مخصوصا موقع میانسالی و پیری.مادر نمونه خوبیه واسه دیدن اینده دختر.ازدواج دو رو داره که یک رو سپید بختی و روی دیگه اش بد بختی وای به زمانی که روزگار روی سیاه رو ...روکنه ...یعنی شانس خوب و بد بودنش 50 - 50 هست هرچقدر چشات رو باز نگه داری توی این زمونه شانس خوشبختیت کمتره ...خوش به حال شما که این شانس رو داشتیت که خوشبخت باشید ولی من جرآت و شجاعت این ریسک رو ندارم ...چشمام بدجور ترسیده از دخترای این دوره ...
ازیه بابت مخالف فرمایشتون هستم مثلا" مادر من افتخار میکرد برای همسرش چای بیاره غذا بپزه جوراباشو بشوره و... حتی با وجود عدم تمکن مالی دنبال کار در خارج منزل نبود ولی الان خیلی از خانمها ذهنیتای فمنیستی پیدا کردن و کارهای معمولی رو ام مل (اگ درست نوشته باشم ) بازی میدونن حتی با وجود تمکن مالی به بهانه حضور دراجتماع میخوان کارکنن من با کارکردن زن فقط درصورت مشکل مالی مرد موافقم چون وظیفه امنیت روانی و روحی خانه رو مهمتر از هرچیزی میدونم حالا بهم بگن عقب افتاده و متحجر برام مهم نیست دوست ندارم یک زن توی اجتماع بوی عطر و ادکلنش بلند باشه و بزک دوزکش چشم همه رو چهار تا کنه ولی برای شوهرش بوی پیاز بده و حتی وقت شستن صورتش رو توی خونه نداشته باشه به نظر من یک تار گندیده زن خونه دار می ارزه به صد تا زن با ژستای فمنیستی و شعار هایی که همشون فقط "شعارن " تو خالی و بد فرجامحق دارید. موقع ازدواج اول مادر دختر رو تحقیقش کنید. اگه خوب بود دخترش هم خوبه . همه دخترا شبیه مادرشون میشن. مخصوصا موقع میانسالی و پیری.مادر نمونه خوبیه واسه دیدن اینده دختر.
بقول اون مثل قدیمی که میگه : قحط الرجال که نیست. خیلی از دختر های دم بخت هستند که هیچ علاقه ای بکار کردن در بیرون ندارند. جوینده یابنده است. میشه انسان دلخواه رو پیداش کرد. امیدوارم شما هم به خواسته تون برسید.ازیه بابت مخالف فرمایشتون هستم مثلا" مادر من افتخار میکرد برای همسرش چای بیاره غذا بپزه جوراباشو بشوره و... حتی با وجود عدم تمکن مالی دنبال کار در خارج منزل نبود ولی الان خیلی از خانمها ذهنیتای فمنیستی پیدا کردن و کارهای معمولی رو ام مل (اگ درست نوشته باشم ) بازی میدونن حتی با وجود تمکن مالی به بهانه حضور دراجتماع میخوان کارکنن من با کارکردن زن فقط درصورت مشکل مالی مرد موافقم چون وظیفه امنیت روانی و روحی خانه رو مهمتر از هرچیزی میدونم حالا بهم بگن عقب افتاده و متحجر برام مهم نیست دوست ندارم یک زن توی اجتماع بوی عطر و ادکلنش بلند باشه و بزک دوزکش چشم همه رو چهار تا کنه ولی برای شوهرش بوی پیاز بده و حتی وقت شستن صورتش رو توی خونه نداشته باشه به نظر من یک تار گندیده زن خونه دار می ارزه به صد تا زن با ژستای فمنیستی و شعار هایی که همشون فقط "شعارن " تو خالی و بد فرجام
خیلی از دخترای امروز دنبال این حرفها هستن خودتون وضعیت خانواده های امروز پر شعار و به اصطلاح آگاه رو با دیروزی های ظا هرا" ناآگاه چشم و گوش بسته مقایسه کنید ....
بقول اون مثل قدیمی که میگه : قحط الرجال که نیست. خیلی از دختر های دم بخت هستند که هیچ علاقه ای بکار کردن در بیرون ندارند. جوینده یابنده است. میشه انسان دلخواه رو پیداش کرد. امیدوارم شما هم به خواسته تون برسید.
ممنون پیر بابا ولی منظور من فقط کارکردن زن نبود ...خیلی از ذهنیت های به نظر من اشتباه به بهانه برابری حقوق زن ومرد احقاق حقوق بانوان داره دامن گیر جامعه میشه که مشکلات بزرگی رو بوجود آورده ...
کسی جریان نیمه گمشده رو میدونه؟
جریانش اینه:هر انسانی که میمیره روحش به چند قسمت تقسیم میشه.که بعضیاشون مرد و بعضیاشون زن هستن. این روح ها توی جسم افراد تازه متولد شده ظاهر میشن، و بهشون نیمه های گمشده میگن.که اگر این نیمه ها همدیگه رو پیدا کنن و با هم ازدواج کنن خوشبخترین های روی زمین میشن. البته فقط تعدادی به تناسخ عقیده دارن.
من موافق این نظریه نیستم. دلائل زیادی هم برای رد این موضوع دارم که بیان انها از حوصله این تاپیک خارجه.
در اصطلاح عام نیمه گمشده بیشتر به خصوصیات پنهان خود انسان اطلاق میشه که در بسیاری از بینش ها هم به کسی میگن که با انسان ازدواج میکنه و همدیگر رو کامل میکنند.
منم نیمه گمشدم باید یکی باشه که کامل کننده من باشه یعنی نقص های منو بپوشونه وجودش مثل یه ایمنی در برابر آتیش باشه....امااز ما گذشت و نیمه گمشدمون رو پیدا نکردیم...پیر شدیم مادر جون...
مرسی. خیلی جالب و عالی بود.دررساله ضیافت افلاطون به نقل اریستافانوس میگه :بشر نخستین دو صورت داشت و چهارپا و چهاردست بسیار چابک و قوی بودند تااونجا که تصمیم گرفتن به آسمانها حمله کرده و خدایان را نابود کنن و به زیر بکشن در شورای آسمان جلسه ای برقرار شد تا ببینن با بشر چکارکنن یکی گفت صاعقه ای بفرستیم و همه رو نابود کنیم اما اون موقع پرستنده و قربانی کننده ای نخواهد بود هرکدام چیزی گفتن تا اینکه زئو.س (خدای خدایان)گفت همه روبه دو نیم کنیم و تا م قدرتشون نصف بشه هم پرستندگانمون دو برابربشن فرمان داد و اجرا شد ونیمه ها رو چنان درزمین پخش کردن که به زودیهرنیمه نیمه اصلی خودش رو گم کرد واز اون زمان جستجوی نیمه ها برای پیداکردن نیم گمشده آغاز شد و عشق به وجود اومد که معنی جستجو برای نیمه گمشده رو میده برای پیدا کردن نیمه واقعی که کامل کننده است و حقیقی و آرامش بخش ....این همون افسانه اصلی عشق و نیمه گمشده است ....![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | نیمه گم شده شما کجاست؟ | گفتگوی آزاد | 20 | |
![]() |
نیمه گم شده تو، چه کسی میتونه باشه؟ | گفتگوی آزاد | 57 | |
![]() |
نیمه پر لیوان | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
آدمای نصفه نیمه! | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
هلال ماه شوال در نیمه شمالی کشور دیده شد | گفتگوی آزاد | 11 |