جلل الخالق ...
ینی موندم پولو خرج چی میکنن ملت :|
خسته نباشن واقعا :|
به حق چیزهای ندیده!!! خل وضعن خخخخخ
ترجیح میدم خودم نمازامو بخونم تا بدم یه ربات :|اتفاقا خوبه که ! شما تشیف ببر ددر برنامه بده ربات روزی 60 رکت برات نماز بخونه ثوابشم اندوخته اخرتمون میشه :دی
تحت لایسنس حجت السلام مکارم شیرازی ساخته شده گویا
میلیاردی توش پول خابیده کجایی آجی !! طرف یه نرم افزار قرائت قرآن زده کلا سرو تهش 100 تومن نمیشه داره خداتومن بابتش پشتیبانی میگیرهترجیح میدم خودم نمازامو بخونم تا بدم یه ربات :|
ولی خداییش کاری نداریما..
توهینم نمیکنم..
ولی طرف این همه درس خونده این همه خودشو کشته رفته ربات ساخته... ؟
بیکار :|
اصن یه وضی...
جوونای مارو ..
خدایا ما رو ببخش ...![]()
فک کنم هنو تولید نشدهآقا من یکی میخام از کوجا باید تهیه کنم؟ آدرس بده خخخخ
اونوخ مطمئنید نمازاتونو درست میخونه آقا؟ :|آقا من یکی میخام از کوجا باید تهیه کنم؟ آدرس بده خخخخ
نه باید برم بخونم:دیسامان جان بابایی شوما نمازتو خوندی ؟ خخخخخ
حو چرا با احساسات جوونا بازی میکنن؟:|میلیاردی توش پول خابیده کجایی آجی !! طرف یه نرم افزار قرائت قرآن زده کلا سرو تهش 100 تومن نمیشه داره خداتومن بابتش پشتیبانی میگیره
اینم همینجور میشه
فک کنم هنو تولید نشده
گوناش پای کسایی ک این رباتارو تایید کردن و تولید کردناونوخ مطمئنید نمازاتونو درست میخونه آقا؟ :|
ینی متاسفم واسه این ملت با این ایده هاش و....میلیاردی توش پول خابیده کجایی آجی !! طرف یه نرم افزار قرائت قرآن زده کلا سرو تهش 100 تومن نمیشه داره خداتومن بابتش پشتیبانی میگیره
اینم همینجور میشه
فک کنم هنو تولید نشده
خودت بخون برادر ...گوناش پای کسایی ک این رباتارو تایید کردن و تولید کردن
اونوقت خودشون نمیتونن به بچه ها نماز خوندن یاد بدن که بودجه رو حروم همیچین رباتی کردن عایا ؟ :|من این خبر از tv دیدم ولی اختراعش برای اموزش نماز به بچه ها بود نه خوندن نماز قضا...![]()
اونوقت خودشون نمیتونن به بچه ها نماز خوندن یاد بدن که بودجه رو حروم همیچین رباتی کردن عایا ؟ :|
مثلا ماها که نماز خوندنو از آدم یاد گرفتیم نمازمون چه مشکلی داشت ؟ که ر فتن ربات ساختن ؟![]()
ینی متاسفم واسه این ملت با این ایده هاش و....
پول ساخت اینو میدادن چند تا فقیر و امور خیریه فک کنم ثوابش بیشتر بود....
اگه قرار بود ادما نمازشونو بدن ربات بخونه که خدا همون وقت تو کتابش وعدشو میداد
یا میگفت نیازی نیس نماز بخونید یه رباتی هس میاد براتون میخونه :|
چند وقت دیه هم حتما میخوان ربات کارمند و ربات معلم و ربات خونه دارو .... درست کنن...
دنیا رو رباتا بگردونن :|
خودت بخون برادر ...
اجر خودتو ضایع نکن![]()
اونوقت خودشون نمیتونن به بچه ها نماز خوندن یاد بدن که بودجه رو حروم همیچین رباتی کردن عایا ؟ :|
مثلا ماها که نماز خوندنو از آدم یاد گرفتیم نمازمون چه مشکلی داشت ؟ که ر فتن ربات ساختن ؟![]()
خیلی برام جالبه که بچه ها بدون اینکه به زحمت این فرد توجه کنن ..الکی فقط بحثو سیاسی مذهبی اعتقادیش کردن !![]()
این چیزا واقعا از کجا ناشی میشه؟
بیچاره چقد زحمت کشیده
حالا اگه خارجیا ربات جفتک انداز ساخته بودن ببین چه به به و چهچهی میشد
حالا این بیچاره هم ی چیزی ساخته و هم با ی تنوعی میخاد به بچه ها نماز اموزش بده
بعد میگیم بله پیشرفت اونا کجا ما کجا.وقتی خودمون خودمونو باور نداریم،حقشه بدتر از اینا سرمون بیاد
حالا اگه ربات رقاص بود ، ببین چه به به و چه چهی راه میفتادا![]()
واقعا....
عاقا من مردم به این رباته بگین نمازامو بخونه.....من دیگه نماز نمیخونم چه کاریه..![]()
تکنولوژی :|نمیدونم ...
بچه های این دور زمونه با تکنولوژی پیش میرن نه اینکه همه چیمون به روز...خخخ
عزیزم من که گفتم خسته نباشه...خیلی برام جالبه که بچه ها بدون اینکه به زحمت این فرد توجه کنن ..الکی فقط بحثو سیاسی مذهبی اعتقادیش کردن !![]()
نمیخوام بحث کنم وگرنه هی من نظر خودمو میگم شما نظر خودتونو بعدا یوهو سر یه موضوع بیخود دعوا میشهای بابا چه گیری دادی حالا؟ این ی جور هم ی خلاقیته(ساختن ربات) هم ی جور بقولی ممکنه بچه ها رو بیشتر تشویق کنه که بوسیله ربات چون دوستش دارن،به سمت نماز جلب بشن
بعد مگه ما ادما خودمون چلاقیم که ی عده میرن مثلا ربات نظافتچی و از این حرفا میسازن؟؟؟ اینم الان همون جنبه است دیگه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
شوهر نگران . زنه گم شده.اطلاعیه گم شدن زنم | زنگ تفريح | 8 |