سلامبا سلام خدمت دوستان
تا حالا شده با فازمتر پریز خونتونو چک کنید و هم فاز و هم نول برق داشته باشند کسی دلیلش رو میدونه؟![]()
خونه شما کنتور دیگه ای هم داره؟بله شده
منم خیلی دوست دارم دلیلشو بدونم
خونه ی ما وقتی که برق رو از کنتور قطع میکنیم یکی از پریزا مون بازم برق توش داره![]()
سلام خوبی؟سلام
نمیشه هر دو سیم با فاز متر روشن بشن و پریز کار کنه
ممکنه اشکال از فازمتر باشه یا به جای فازمتر از تستر استفاده کردید
خونه شما کنتور دیگه ای هم داره؟
سلام دوست عزیز حرف اقای مدیر درسته .امکان نداره اینجوری باشهبا سلام خدمت دوستان
تا حالا شده با فازمتر پریز خونتونو چک کنید و هم فاز و هم نول برق داشته باشند کسی دلیلش رو میدونه؟![]()
سلام دوست گرامی.بله شده
خونه ی ما وقتی که برق رو از کنتور قطع میکنیم یکی از پریزا مون بازم برق توش داره![]()
من جای شما بودم تمامی لوازم برقی خونه رو با اون پریز روشن می کردم.بله شده
سلام دوست گرامی.
شما مطمینی که یه برق کار اونجا رو برق کشی کرده ؟
به جون خودم طرف مکانیک بوده
احتمالا از همسایه قرض گرفته تا پول برق شما زیاد نیاد
سلام نمی دونم ولی بخاطر فاز برگشتی نمیشه؟
سلام
نمیشه هر دو سیم با فاز متر روشن بشن و پریز کار کنه
ممکنه اشکال از فازمتر باشه یا به جای فازمتر از تستر استفاده کردید
خونه شما کنتور دیگه ای هم داره؟
سلام دوست گرامی.
شما مطمینی که یه برق کار اونجا رو برق کشی کرده ؟
به جون خودم طرف مکانیک بوده
احتمالا از همسایه قرض گرفته تا پول برق شما زیاد نیاد
من جای شما بودم تمامی لوازم برقی خونه رو با اون پریز روشن می کردم.![]()
نه کنتور دیگه ای نداره
من چند نمونه از این مورد دیدم، اکثرا هم در ساختمان هایی که چند طبقه (محدود) و کمی قدیمی بوده بعضی پریزها از کنتور همسایه برق میگرفت.پس باید نتیجه بگیریم از برق همسایه گرفته شده!!
با سلام خدمت دوستان
بله شده
سلاماین مشکل وقتی بوجود میاد که بجای فاز ، نول رو از تو فیوز رد کرده باشن . با اینکار وقتی شما فیوز رو قطع میکنید در حقیقت نول رو قطع کردید و حتی اگه یک لامپ و یا هر وسیله برقی دیگه ای در حالت روشن مونده باشه سیم نول خروجی اون بعلت اینکه ازش جریانی نمیگذره هم پتانسیل با فاز میشه و در اون حالت هر دو سیم فاز و نول فازمترو روشن میکنن ! خیلی حالت خطرناکیه حتما سریعا جای دو سیم ورودی قبل از فیوز رو جابجا کنید تا این مشکل برطرف بشه.
دو حالت داره
پارسال که یه تعمیر کار اومده بود بنده خدا از همه جا بی خبر فکر کرده بود برق توش نیست به محض اینکه دست زد جیغ کشید پرت شد عقب
شانس اوردیم چیزیش نشددیگه کسی جرات نداره به اون پریز دست بزنه
برای وسایل نه ولی برای افراد چرا ! چون فکر میکنن برق قطعه .خود منو یه بار سیم نول گرفت ! کلید چراغ وصل بود فیوز هم قطع ! در مورد برق دزدی متوجه منظورت نشدمسلام
مهندس من بیشتر برق دزدی رو مد نظرمه
شاید از خونشون این اتفاق میفته
چون اون حالتی که شما میگین فکر میکنم برای وسایل خیلی مضر هست
با سلام خدمت دوستان
با سلام اولا احتمال داره فازمتر مشکل داشته باشه...
ثانیا چون الکترون ها از سیم فاز وارد واز نول خارج میشوند ممکن است به این علت فازمتر روشن شده باشد
سلام دوست عزیز
بله کاملا درسته و این اتفاق معمولا می افته.
اتفاقا این یکی از سوالات ازمون نظام مهندسی برقه
علتش ساده و جالبه . در یک منزل مسکونی از فاز و نول انشعابات زیادی برای پریزها و کلیدها و لامپها گرفته می شود. سیمهای فاز و نول در درون لوله های خرطومی در کنار هم با فاصله میلیمتری و در اغلب موارددرون خرطومی در طول مسیر به دور هم پیچیده می شود. حالا فرض کن یخچال و فریزرو چندتا لامپ تو خونه روشنه .از سیم های این مصرف کننده ها داره جریان متغییر با زمان میگذره . حالا سیم های انشعابهای بدون برق در کنار همین سیم ها در درون خرطومی با فاصله کم قرار داره . طبق قانون فاراده ولتاژ القایی از سیم های دارای جریان درون سیمهای بدون جریان القا می شه .این مقدار در برخی از منازل که سیم کشی غیر اصولی دارند حتی تا 80 ولت هم میرسه ولی چون توانایی جریاندهی زیادی نداره خطرناک نیست.