نوباوره: نشنيدم کسي بميرد!

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
بيژن نوباوه نماينده رايحه خوش خدمتي مي گويد؛ «چرا حرف بي ربط مي زنيد ما که نشنيديم کسي بميرد.» اين پاسخ نماينده حامي دولت است به سوال «اعتماد» در مورد مرگ پسر روح الاميني. متن گفت وگوي کوتاه نوباوه با اعتماد که در جمع خبرنگاران پارلماني صورت گرفت به اين ترتيب است.

-آقاي نوباوه براي بازداشتي ها چه کار مي کنيد؟ شما پسر روح الاميني را مي شناختيد؟ پيگيري مي کنيد چرا ايشان در روند بازجويي فوت شدند؟

کي اين حرف ها را مي زند؟ حالا ممکن است سرش به زمين خورده باشد.

-اما اميدوار رضايي بالاي سر جنازه وي بوده است؛ جسد وي چيز متفاوتي نشان مي دهد.

چرا چرت و پرت مي گوييد؟ بايد از دولت بپرسيم و بررسي کنيم.

-ممکن است بررسي هاي شما طول بکشد و هر لحظه به ميزان اين اتفاقات افزوده شود.

اين حرف ها جرم است. اين حرف ها را نزنيد. به هر حال بايد بررسي شود.

-من يک سوال ساده پرسيدم، در مورد پسر روح الاميني معتقد هستيد بايد بررسي صورت بگيرد؟

مگر روزي 27 نفر در تصادف جاده نمي ميرند.

-فوت جاده با فوت... فرق دارد.

چه فرقي دارد؟ بعد هم ما که نشنيديم کسي بميرد.

:w15:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بيژن نوباوه نماينده رايحه خوش خدمتي مي گويد؛ «چرا حرف بي ربط مي زنيد ما که نشنيديم کسي بميرد.» اين پاسخ نماينده حامي دولت است به سوال «اعتماد» در مورد مرگ پسر روح الاميني. متن گفت وگوي کوتاه نوباوه با اعتماد که در جمع خبرنگاران پارلماني صورت گرفت به اين ترتيب است.

چه فرقي دارد؟ بعد هم ما که نشنيديم کسي بميرد.

:w15:

سلام به امید عزیز
آقای نوباوه رو ماها نمیشناسیم به درستی ولی جناب کردان یا همون دکتر الکی خودمون خاطراتش به بیرون درز پیدا کرد(متاسفانه)
نوشته بودن که جناب نوباوه وقتی که بعنوان خبرنگار در نیویورک بودند و ماهیانه مبلغ 1500 دلار حقوق باید میگرفتند ولی متاسفانه از روی سهل انگاری ماهیانه 3000 دلار دریافت کردند و طبق ضوابط حق نداشتند فعالیت غیر قانونی کنند و بازهم متاسفانه درس خوندن و مدرک گرفتند تا امروز بیان برامون بیانیه بدن و بعنوان یه نماینده اضهار وجود کنند( که نباید درس میخوندند طبق قوانین)
وقتی مشکل بابت حقوق دریافتی داشتن من از طریق بازرسی کل کشور، و سازمان مدیریت برنامه مشکلشون رو ماست مالی کردم.
خب دوستان گرامی،جناب نوباوه عزیز انسان بسیار شاخصی هستند و تا به حال در چارچوب قانون حرکت کردن و ایشون به دروغ نگفتن که جانباز هستند و اسم پدر من که اکبر اجان نبوده پس حق دارند که در مورد جون جوانان عزیزمون اینطوری اظهار نظر کنند.
به قول جناب آقای هادی خامنه ایی ما انقلاب نکردیم که سینه جونامون رو با گلوله سوراخ کنیم هر چند که اونها عرفا و شرعا حرفهایی رو بصورت مخالف برامون داشته باشند.:gol:

امیدوارم که همیشه حق به حق دار برسه و ماه از پشت ابرها بیرون بیاد:gol::gol::gol:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله فشفه جان!
درست میفرماین..............
این سینه ها شکافته میشه...
آخه یکی نیست بهشون بگه, تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

star_silver2050

عضو فعال
بابا این کیه دیگه؟خاک بر سر ش واقعا که مرگ هم براش زیاده اگه این بلا سر بچه اش اومد ومه بودمیفهمید که فوت با زیر شکنجه مردن فرقش چیه:razz::w19::w32:

• Like
واکنش ها: !...

star_silver2050

عضو فعال
توی مملکت ما جان ملت به اندازه ی پشه هم ارزش نداره :evil:این هم دلیلش فرقی نداره چطور بمیره چه توی سقوط هواپیما چه قطار چه جاده اعتراض =زندان و شکنجه و مرگ:w06::w06::w06::w06::w06::w06::w06::w09::w09::w09::w09::w09::w09::w09::w00::w00::w00::w00:

• Like
واکنش ها: !...
بالا