نیما خان تیکه نندازاکیپ آتی اینا آمادس
مث هیات بدرقه سربازان مخلص امام زمان که زمان جنگ با هر اکیپی راه میفتادنو میرفتن تا خط مقدم ، اینا هم همینن
یه زنگ به شماره آتی بزن حتما میاد باهات . ماشالا شمارشم که دیگه همه باشگاه دارن![]()
پسرا همینن دیگه. چه میشه کرد. چپ میرن راست میان تیکه میندازن.نیما خان تیکه ننداز
شماره ی منو فقط دخترای باشگاه دارند ( شیرین ، الهه ، مینا عباسی)
آقا حامد ( پسر باوفا ) لطف کردند و با آقایون تماس گرفتند . البته شماره هارو من بهش دادم . چون همه شماره هاشون رو برای من فرستاده بودند .
می تونی اینو از خود حامد و کامران رزاز که اومده بود ( البته به واسطه ی تماس حامد ) بپرسی
خوب ندارن شمارتو که ضرر کردینیما خان تیکه ننداز
شماره ی منو فقط دخترای باشگاه دارند ( شیرین ، الهه ، مینا عباسی)
آقا حامد ( پسر باوفا ) لطف کردند و با آقایون تماس گرفتند . البته شماره هارو من بهش دادم . چون همه شماره هاشون رو برای من فرستاده بودند .
می تونی اینو از خود حامد و کامران رزاز که اومده بود ( البته به واسطه ی تماس حامد ) بپرسی
الان مسئول هماهنگی هستش که . تا نرفته بخوابه برو باهاش هماهنگ کنعزیزان من و محمد ( m.b.a) فردا ساعت 3 قسمت C تو نقشه جلوی پله ها هستیم دوستانی که آمادگی دارند به بنده پیام خصوص بدند... تا فردا هم دیگرو ببینیم... شاید الان برم ولی فردا صبح میام سایت و اسم هارو چک می کنم.... و شماره ردو بدل می کنیم!![]()
مواظب باش بهت تهمت نزنعزیزان من و محمد ( m.b.a) فردا ساعت 3 قسمت C تو نقشه جلوی پله ها هستیم دوستانی که آمادگی دارند به بنده پیام خصوص بدند... تا فردا هم دیگرو ببینیم... شاید الان برم ولی فردا صبح میام سایت و اسم هارو چک می کنم.... و شماره ردو بدل می کنیم!![]()
خوب ندارن شمارتو که ضرر کردی
الان حامد بهت پیغام خصوصی میده شمارتو بهش بده واسه قردا هماهنگ کنین
چیزی ازت کم نمیشه نترس![]()
بالاخره کیا میان....... اسمهاشونو بنویسید تا نرفتم..... شما ره ها رو بگیرم......
همون اکیپ هستن دیگهبالاخره کیا میان....... اسمهاشونو بنویسید تا نرفتم..... شما ره ها رو بگیرم![]()
آخه اینا که الان خبری ازشون نیست!؟همون اکیپ هستن دیگه
فعلا اینارو در نظر داشته باش تا بقیه بیان
آتی
نازی(احتمالا)
شیرین
الهه
امین
ali01
آره دیگهآقا حامد هرکسی که بخواد بیاد خودش اعلام می کنه .
این لیستی هم که در بالا نوشتن صحت نداره و هیچ کدوم از این افراد نمیان .
شاد باشید
شب خوش
مگه اشکان نیستش !منم می خوام بیام ولی نمی دونم با کی برم؟
انجمن گیاهپزشکی دانشگامون برای افتتاحیه بچه ها رو برده بود.من دیر فهمیدم.![]()
مگه اشکان نیستش !
بگو دندش نرم خواهر بزرگ کرده که نیگاش کنه ؟ !
بگو ببرتت
البته نری بهتره
دیدن نداره
ارشاد.... تو جیباست ... تو کیفاست.... ارشاد همه جاست!جالبه !
ارشاد اونجام ول نمی کنه![]()
ارشاد.... تو جیباست ... تو کیفاست.... ارشاد همه جاست!جالبه !
ارشاد اونجام ول نمی کنه![]()
سلام...
آتي جان شرمنده...من ديروز با 2 تا از بچه هاي كلاسمون اومده بودم (ساعت 3:30) ولي يه اتفاقاتي افتاد كه نتونستم بيام سر قرار شما ...تا وقتي هم كه ارشاد تو نمايشگاه هست من ديگه پامو نميذارم اونجا (بخور تو سرشون نمايشگاهشون)
دوستان عزیز این آخرین پست من توی این تاپیکه....
من امروز-5شنبه ساعت 3 به بعد نمایشگاهم ... هر شخصی که مایل بود هم دیگرو ببینیم به من پیام شخصی بده تا هماهنگ بشیم....