نماز میخونید یا نه

نماز میخونید یا نه

• اره

رای: 183 75.6%
  • نه

رای: 59 24.4%

• مجموع رای دهندگان
    242

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره می خونم.چرا نخونم!!!!!!!!!!!!!وقتی از وقت اذان می گذره کلافم دوست دارم اول وقت بخونم

منم ميخونم و موقع اذون همين حس رو دارم بعضي موقع ها كه نميتونم يه وعده نماز بخونم يه جوري ميشم

منم همينطور
فكر كنم اين حس براي همه كسايي كه نماز مي خونن مشتركه .... وقتي نخوني حس ميكني يه چيزي گم كردي ..به نظرم اين كه نماز وظيفس هم يه جور لطف خداست براي آرامش ما

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره می خونم.چرا نخونم!!!!!!!!!!!!!وقتی از وقت اذان می گذره کلافم دوست دارم اول وقت بخونم

بعید نیست والا

آخه كي دست كاريش كنه ؟:D
خيلي ها مي خونن..توي خانواده هايي كه تعجب ميكني
يكي رو مي شناسم كه همزمان كه باباش مشروب مي خوره ميره توي اتاق سر وقت نمازش رو مي خونه ...

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید که اینو میگمولی در کل خیلی از ادمهایی که نماز میخونن دیدم که کارهایی ازشون سر میزنه که هیچ ادم کافری هم نمیکنه

arezo.d

عضو جدید
منم می خونم، البته یکمی قبلنا سهل انگاری می کردم ولی دیگه مرتب می خونم و وقتی یدفه دیر میشه یه حسه دل نگرانی و عذاب وجدان دارم
از اینکه چرا 24 ساعت از روزمونو فقط 10 یا 15 دقیقه به خدا اختصاص نمی دیم!!!!!!!!

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببخشید که اینو میگمولی در کل خیلی از ادمهایی که نماز میخونن دیدم که کارهایی ازشون سر میزنه که هیچ ادم کافری هم نمیکنه

منم ديدم
مگه قراره هر كي نماز مي خونه بهشتي باشه
وظيفس ديگه ..يكي اين رو بجا مياره بقيه رو نه ..مثه كسي كه انفاق مي كنه ولي نماز نمي خونه ...هر دو يه جاي كارشون مي لنگه

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم می خونم، البته یکمی قبلنا سهل انگاری می کردم ولی دیگه مرتب می خونم و وقتی یدفه دیر میشه یه حسه دل نگرانی و عذاب وجدان دارم
از اینکه چرا 24 ساعت از روزمونو فقط 10 یا 15 دقیقه به خدا اختصاص نمی دیم!!!!!!!!

افرين دختر خوب

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم ديدم
مگه قراره هر كي نماز مي خونه بهشتي باشه
وظيفس ديگه ..يكي اين رو بجا مياره بقيه رو نه ..مثه كسي كه انفاق مي كنه ولي نماز نمي خونه ...هر دو يه جاي كارشون مي لنگه
بااااااااااوووووووووووووشه
ایشالا که همه به راه راست هدایت بشن

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو بیشتر جاهای قران هر وقت حرف از نماز شده بلافاصله بعدش گفته انفاق کنید
فکر نمیکنید تعداد نماز گزارای واقعی به اندازه تعداد انفاق کننده های بدون ریاست
اگه اینطوری به قضیه نگاه کنیم میبینیم حتی درصد نماز خونا 2 رقمی هم نمیشه
یه نگاهی به ایه 4 تا 7 سوره ماعون بندازید منظورمو متوجه میشین

nader azimi

عضو جدید
تو بیشتر جاهای قران هر وقت حرف از نماز شده بلافاصله بعدش گفته انفاق کنید
فکر نمیکنید تعداد نماز گزارای واقعی به اندازه تعداد انفاق کننده های بدون ریاست
اگه اینطوری به قضیه نگاه کنیم میبینیم حتی درصد نماز خونا 2 رقمی هم نمیشه
یه نگاهی به ایه 4 تا 7 سوره ماعون بندازید منظورمو متوجه میشین
:gol:تایید میشود.........

"Coral"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خودم میخونم...خانوادم میخونن...اوایل از سر عادت میخوندم....اما الان احساس نیاز دارم....هر وقت دلم میگیره با دو رکعت نماز بازش میکنم
ارامش میده

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پ نه پ نمیخونیم!میخونیم دیگه!

اگه نخونی انگار یه چیزی کمه!آرامش نداری...سرگردونی!

BOmBer MAN

عضو جدید
شما ها که میخونید چه راه کاری دارید که ما هم بتونیم بخونیم
همونی که خودت گفتی!
هر وقت میخونیم اون روز روز خیلی خوبیه!
احساس میکنی همیشه یکی پشتته!
و خودمم هر چی تا حالا ازش خواستم بهم داده دمش گرم :smile:
اولین پستم بود این

m.f.s

کاربر فعال
منم میخونم وقتایی که دیر میشه یا از وقت اذان میگذره حس بدی بهم دست میده امیدوارم همیشه همینجوری بمونم:(

hamidarchitec

عضو جدید
من تا 6 ماه پیش میخوندم بعد به این نتیجه رسیدم که به زبان مادریم از خدا تشکر کنم:smile:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من تا 6 ماه پیش میخوندم بعد به این نتیجه رسیدم که به زبان مادریم از خدا تشکر کنم:smile:
مگه خدا به تشکر شما نیازی داره؟
میگم پس شما یه کار دیگه هم بکن
ازین به بعد تو دانشگاه هم هیچ قانونیو رعایت نکن.مثلا سر امتحان نرو هر وقت دوس داشتی برو بعد جواب سوالارو هم به زبون خودت بده مثلا اگه امتحان زبانه شما فارسی جواب بده بعد ببین پایان ترم اونا چی جوابتو میدن

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز

آخه اگه بحث تشكره ...از هر كسي بايد اون جوري كه خودش دوست داره تشكر كني
خدا هم تكليف ما رو از طريق حضرت محمد روشن كرده
مثه اين ميمونه كه من بگم دوست دارم كلاس تموم شد براي تشكر از استاد سوت بزنم يا برقصم
اينجوري از استاد تشكر شده ؟
يا براي تشكر از يه بچه بيام براش متن لوح تقدير بخونم
ما از هر كسي همون جوري تشكر ميكنيم كه خودش قبول داره
مي تونيم توي ساعتايي از روز به زبون مادري هم واسه دل خودمون تشكر كنيم

اين يه جور اتحاد بين مه ما مسلموناست
وقتي توي خونه خدا همه با هم نماز مي خونن ...اگه قرار بود هر كي با يه زبون بخونه چي ميشد.......

.:ارمیا:.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
قشنگیه نماز به اینه که همه در زمان مشخصی وبا زبان واحدی با خداشون صحبت

میکنن!نه؟!!اینکه هر کی با زبون خودش از خدا تشکر کنه به هیچ وجه جای نمازو پر نمیکنه....نماز فقط تشکر کردن نیست که!!حضور در برابر خالقه با زیباترین ویژگیهای حضور خالق و مخلوق در کنار هم،جوری که وقتی

نمازت تموم میشه احساس میکنی هر چی که میخواستی بین تو و خدا رد وبدل بشه،شده!!!ولی یه تشکر خالی چی؟میتونه انقدر جامع و قانونمند باشه؟!!!