الهی توهم نماز میخوندی ..................؟؟منم ميخونم و موقع اذون همين حس رو دارم بعضي موقع ها كه نميتونم يه وعده نماز بخونم يه جوري ميشم
الهی توهم نماز میخوندی ..................؟؟منم ميخونم و موقع اذون همين حس رو دارم بعضي موقع ها كه نميتونم يه وعده نماز بخونم يه جوري ميشم
بعید نیست والاپ ن پ ..توي راي ها دستكاري شده![]()
76 درصد میخونن واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امار واقعیه؟
اره می خونم.چرا نخونم!!!!!!!!!!!!!وقتی از وقت اذان می گذره کلافم دوست دارم اول وقت بخونم
منم ميخونم و موقع اذون همين حس رو دارم بعضي موقع ها كه نميتونم يه وعده نماز بخونم يه جوري ميشم
الهی توهم نماز میخوندی ..................؟؟
منم از این چرا ها تو ذهنمهفكر كنم اين امار نشان دهنده كسايي كه نماز ميخونن و كسايي كه دوس دارن بخونن هستش
اگه امار واقعي باشه پس چرا............
اره می خونم.چرا نخونم!!!!!!!!!!!!!وقتی از وقت اذان می گذره کلافم دوست دارم اول وقت بخونم
بعید نیست والا
منم از این چرا ها تو ذهنمه
هیچی بابا بهت برنخوره
ميشناسمت تو دلت مثل سرت چيزي نيست![]()
ببخشید که اینو میگمولی در کل خیلی از ادمهایی که نماز میخونن دیدم که کارهایی ازشون سر میزنه که هیچ ادم کافری هم نمیکنه
منم می خونم، البته یکمی قبلنا سهل انگاری می کردم ولی دیگه مرتب می خونم و وقتی یدفه دیر میشه یه حسه دل نگرانی و عذاب وجدان دارم
از اینکه چرا 24 ساعت از روزمونو فقط 10 یا 15 دقیقه به خدا اختصاص نمی دیم!!!!!!!!
بااااااااااوووووووووووووشهمنم ديدم
مگه قراره هر كي نماز مي خونه بهشتي باشه
وظيفس ديگه ..يكي اين رو بجا مياره بقيه رو نه ..مثه كسي كه انفاق مي كنه ولي نماز نمي خونه ...هر دو يه جاي كارشون مي لنگه
تو بیشتر جاهای قران هر وقت حرف از نماز شده بلافاصله بعدش گفته انفاق کنید
فکر نمیکنید تعداد نماز گزارای واقعی به اندازه تعداد انفاق کننده های بدون ریاست
اگه اینطوری به قضیه نگاه کنیم میبینیم حتی درصد نماز خونا 2 رقمی هم نمیشه
یه نگاهی به ایه 4 تا 7 سوره ماعون بندازید منظورمو متوجه میشین
افرين دختر خوب
همونی که خودت گفتی!شما ها که میخونید چه راه کاری دارید که ما هم بتونیم بخونیم
مگه خدا به تشکر شما نیازی داره؟من تا 6 ماه پیش میخوندم بعد به این نتیجه رسیدم که به زبان مادریم از خدا تشکر کنم![]()
من تا 6 ماه پیش میخوندم بعد به این نتیجه رسیدم که به زبان مادریم از خدا تشکر کنم![]()
قشنگیه نماز به اینه که همه در زمان مشخصی وبا زبان واحدی با خداشون صحبتمن تا 6 ماه پیش میخوندم بعد به این نتیجه رسیدم که به زبان مادریم از خدا تشکر کنم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
B | نماز میخونید | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
نرخ جدید نماز و روزه! | گفتگوی آزاد | 17 | |
T | نماز ما : ایاک نعبد الدیوار و ایاک نستعین | گفتگوی آزاد | 39 | |
![]() |
این همه بی نماز هست.... !!! | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
***ما هم یکی از نماز نخوان ها !!! | گفتگوی آزاد | 1 |