درسته میشه هرجایی به یاد خدا بود ولی به نظرتون بندگی غیر از اینه که هر چی معبود گفت عبد انجام بده؟می خوندم نحت هر شرایطی ولی الان دو سال بیشتره که دیگه نمی خونم
به یاد خدا بودن و عبادت کردن فقط توی نماز خوندن نیست
میشه در هر حالت و هر جایی شکر گذار خدا باشی
درسته میشه هرجایی به یاد خدا بود ولی به نظرتون بندگی غیر از اینه که هر چی معبود گفت عبد انجام بده؟
نمیخونی بگو نمیخونم عزیزم نه که تازه میگی لیلی زنه یا مردهخدا نگفته فقط با نماز خوندن من رو عبادت می کنید
اصلا نماز از کجا اومده؟
به این میگن ذبح شرعی اسلام.......می خوندم نحت هر شرایطی ولی الان دو سال بیشتره که دیگه نمی خونم
به یاد خدا بودن و عبادت کردن فقط توی نماز خوندن نیست
میشه در هر حالت و هر جایی شکر گذار خدا باشی
.....................نمیخونی بگو نمیخونم عزیزم نه که تازه میگی لیلی زنه یا مرده![]()
نمیخونی بگو نمیخونم عزیزم نه که تازه میگی لیلی زنه یا مرده![]()
بله نگفته کسی هم نمیگه عبادت فقط نمازه ولی بندگی غیر از بنده بودنه؟!!!خدا نگفته فقط با نماز خوندن من رو عبادت می کنید
اصلا نماز از کجا اومده؟
فَإِذا قَضَیْتُمُ الصَّلاهَ فَاذْکُرُوا اللَّهَ قِیاماً وَ قُعُوداً وَ عَلى جُنُوبِکُمْ فَإِذَا اطْمَأْنَنْتُمْ فَأَقِیمُوا الصَّلاهَ إِنَّ الصَّلاهَ کانَتْ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ کِتاباً مَوْقُوتاً (نساء- 103)اخه توی قران نیومده نماز واجبه و باید خوند
این رو پیامبر برای مردمش گذاشته
همین
ببخشید ولی سواله مگه شما مسلمانید؟؟؟نه !
چون نه به زبون منه نه چیزی ازش میفهمم نه....
شما که قران میخونی عزیزه من حتما این تیکشو جا انداختیاخه توی قران نیومده نماز واجبه و باید خوند
این رو پیامبر برای مردمش گذاشته
همین
ممنون اقا جواد از این تکستونفَإِذا قَضَیْتُمُ الصَّلاهَ فَاذْکُرُوا اللَّهَ قِیاماً وَ قُعُوداً وَ عَلى جُنُوبِکُمْ فَإِذَا اطْمَأْنَنْتُمْ فَأَقِیمُوا الصَّلاهَ إِنَّ الصَّلاهَ کانَتْ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ کِتاباً مَوْقُوتاً (نساء- 103)
و هنگامى که نماز را به پایان رسانیدید خدا را یاد کنید در حال ایستادن و نشستن و به هنگامى که به پهلو خوابیدهاید، و هر گاه آرامش یافتید (و حالت خوف زایل گشت) نماز را (به صورت معمول) انجام دهید، زیرا نماز وظیفه ثابت و معینى براى مؤمنان است.
ببخشید ولی سواله مگه شما مسلمانید؟؟؟
نخیر اصلا قصد تمسخر ندارم اگه داشتم خیلی راحت میگفتم!!توی شناسنامه اره مسلمونم
ولی از حالت سوالتون نشون میده که دارین منو مسخره میکنید
از یک مسلمون بعیده که بقیه رو مسخره کنه مگه نه ؟
دینتون چیه؟توی شناسنامه اره مسلمونم
شما که قران میخونی عزیزه من حتما این تیکشو جا انداختی
من خیلی عابد نیستم اما کوتاهبه خودم و گردن کسی یا چیزی نمیندازم
بهتره یه تاپیک به نام نقد از نماز بزنید جالب میشهمن عربی قران رو نمی خونم چون معنی شو متوجه نمی شم
ولی هنوز هم می گم
فقط نماز خوندم عبادت و به یاد خدا بودن نیست
نمازی که ما می خونیم و همه چی جلوی چشم مون میاد غیر از یاد خدا فایده ای نداره
به نظر من قصد ايشون مسخره كردن نبود ولي شما هم ميخواهيد يه حرفي را بزنيد اول ببينيد درسته يا نه؟تو قران چندجا اومده يكي از راه هاي عبادت خدا نمازتوی شناسنامه اره مسلمونم
نخیر اصلا قصد تمسخر ندارم اگه داشتم خیلی راحت میگفتم!!
والا تو نظرهایی که میذارین این شاعبه برای من پیش آمده بود که مسلمان نیستید گفتم سوال کنم اگه حدسم اشتباهه بگین ممنون میشم![]()
بهتره یه تاپیک به نام نقد از نماز بزنید جالب میشه
اصلا جایی نگفته اگر فکر کردید نماز اون عبادتی که فکر میکنید نیست نخونید!!من عربی قران رو نمی خونم چون معنی شو متوجه نمی شم
ولی هنوز هم می گم
منم مثه شما فارسی میخونممن عربی قران رو نمی خونم چون معنی شو متوجه نمی شم
ولی هنوز هم می گم
اصلا جایی نگفته اگر فکر کردید نماز اون عبادتی که فکر میکنید نیست نخونید!!
نماز ستون دینه ضمن اینکه گفته بودید پیغمبر خودش واجب کرده که آیه هم آوردم ولی به نظرتون پیغمبر هم واجب کرده بود از طرف خدا نبوده؟!!!
نماز همونطور که گفتم ستون دینه و فکر کنم در روایات هم داریم کسی که نماز نداشته باشه هیچ کدوم از اعمالش مقبول نمیشه!!
خب ببینید اینکه ما طبق عادت اینکار رو انجام میدیم یه بحثه و اینکه این کار واجبه و خواست خداست یه بحث دیگه!!جناب میشه اسلام رو نعریف کنید؟
اینی که از بچگی بدون هیچ شناختی به خورد ما دادن و نماز خوندن و روزه گرفتن رو فقط مثل عادت به ما یاد دادن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
B | نماز میخونید | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
نرخ جدید نماز و روزه! | گفتگوی آزاد | 17 | |
T | نماز ما : ایاک نعبد الدیوار و ایاک نستعین | گفتگوی آزاد | 39 | |
![]() |
این همه بی نماز هست.... !!! | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
***ما هم یکی از نماز نخوان ها !!! | گفتگوی آزاد | 1 |