نقش چه كسي توي زندگيتون پر رنگتر بوده؟؟.....

kayvan90

عضو جدید
البته منفي يا مثبت بودن نقش فرق داره................

دوست دارين چه كسي بيشترين نقش رو داشته باشه...........
دوست دارين نقش كي كمتر بشه...........

-----------------------------:cool:------------------------------

Sahara.

عضو جدید
یه فردی که بهم جرات داد، بدون ترس فکر کنم خیلی تاثیر زیادی توی زندگیم داشته.
بیشترین تاثیر منفی رو هم یک انسان خیلی قدرتمند مذهبی که رهبر یک کشور فرضی !!! هست گذاشته، چون اکثر حرفاش........

reil way

عضو جدید
به نظر من منفی ترین نقشو تو زندگیم خودم داشتم به خاطر اشتباهات وخیلی از سهل انگاریام.

ولی پررنگترین نقشو همیشه وهمیشه تو زندگیم خدای عزیز داشته نه حتی خودم نه نه کس دیگه.:smile:

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
به نظر من منفی ترین نقشو تو زندگیم خودم داشتم به خاطر اشتباهات وخیلی از سهل انگاریام.

ولی پررنگترین نقشو همیشه وهمیشه تو زندگیم خدای عزیز داشته نه حتی خودم نه نه کس دیگه.:smile:

به نظر منم منفی ترین نقش تو زندگیهامون رو خودمون داریم که همیشه تا اشتباه می کنیم خودمونو تخریب می کنیم و حتی اگر کار درستی هم انجام دهیم یه تشویق خشک وخالی هم از خودمون نمی کنیم.
پررنگ ترین نقشو هم و اصلا تمام نقشهای زندگی در خود آدم و دیدی که به زندگی دنیا داره خلاصه می شه و بس.البته خدا جون که جای خود داره!!!

kayvan90

عضو جدید
به نظر منم منفی ترین نقش تو زندگیهامون رو خودمون داریم که همیشه تا اشتباه می کنیم خودمونو تخریب می کنیم و حتی اگر کار درستی هم انجام دهیم یه تشویق خشک وخالی هم از خودمون نمی کنیم.
پررنگ ترین نقشو هم و اصلا تمام نقشهای زندگی در خود آدم و دیدی که به زندگی دنیا داره خلاصه می شه و بس.البته خدا جون که جای خود داره!!!

آره عزيزم درسته ........اما من چي بگم كه تمام نقش زندگي منو يكي به دست اورده كه براي خوب بودن من هيچ امتيازي نميده و براي بد بودنم بدترين تنبيهات رو در نظر ميگيره..........هميشه همه چيز دست خود آدم نيست..............

آخرین ویرایش:

memar_w

عضو جدید
نمیشه گفت که خودم فقط نقش مثبت یا منفی داشتم چون هر دو رو تو زندگیم داشتم
اما همیشه آخرش دلخوریم از خودم بود

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
درست هر فرد زندگیش رو خودش رقم می زنه ولی افراد دیگری هم تاثیر گذارن در این 3سال گذشته نقش منفی زندگی من استادم بوده و یکی از هم کلاسیهام که هر دو شون بخاطر رسیدن به قدرت حق خیلیا رو خوردن
نقش مثبت هم فقط مال خداس چون بهم خانواده خوبی داده

بالا