یه فردی که بهم جرات داد، بدون ترس فکر کنم خیلی تاثیر زیادی توی زندگیم داشته.
بیشترین تاثیر منفی رو هم یک انسان خیلی قدرتمند مذهبی که رهبر یک کشور فرضی !!! هست گذاشته، چون اکثر حرفاش........
به نظر منم منفی ترین نقش تو زندگیهامون رو خودمون داریم که همیشه تا اشتباه می کنیم خودمونو تخریب می کنیم و حتی اگر کار درستی هم انجام دهیم یه تشویق خشک وخالی هم از خودمون نمی کنیم.
پررنگ ترین نقشو هم و اصلا تمام نقشهای زندگی در خود آدم و دیدی که به زندگی دنیا داره خلاصه می شه و بس.البته خدا جون که جای خود داره!!!
به نظر منم منفی ترین نقش تو زندگیهامون رو خودمون داریم که همیشه تا اشتباه می کنیم خودمونو تخریب می کنیم و حتی اگر کار درستی هم انجام دهیم یه تشویق خشک وخالی هم از خودمون نمی کنیم.
پررنگ ترین نقشو هم و اصلا تمام نقشهای زندگی در خود آدم و دیدی که به زندگی دنیا داره خلاصه می شه و بس.البته خدا جون که جای خود داره!!!
آره عزيزم درسته ........اما من چي بگم كه تمام نقش زندگي منو يكي به دست اورده كه براي خوب بودن من هيچ امتيازي نميده و براي بد بودنم بدترين تنبيهات رو در نظر ميگيره..........هميشه همه چيز دست خود آدم نيست..............
درست هر فرد زندگیش رو خودش رقم می زنه ولی افراد دیگری هم تاثیر گذارن در این 3سال گذشته نقش منفی زندگی من استادم بوده و یکی از هم کلاسیهام که هر دو شون بخاطر رسیدن به قدرت حق خیلیا رو خوردن
نقش مثبت هم فقط مال خداس چون بهم خانواده خوبی داده