نقش پول در آشنایی و ازدواج

نقش پول در آشنایی و ازدواج

• من یک خانم هستم - شخصیت اول

رای: 5 35.7%
  • من یک خانم هستم - شخصیت دوم

رای: 0 0.0%
  • من یک آقا هستم - شخصیت اول را اتخاب می کنند

رای: 8 57.1%
  • من یک آقا هستم - شخصیت دوم را اتخاب می کنند

رای: 1 7.1%

• مجموع رای دهندگان
    14

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بدبختی همینه که این دو شخصیت وجود خارجی ندارن همه تون یه جور فکر میکنید انگار واقعا قراره یکی رو انتخاب کنید و باهاش ازدواج کنید :D

دو تا گزینه است یکیو انتخاب کنید دیگه این چرا اینجوریه اونجوریه شرایطش چیه نداره دیگه

اخه هر دوشون به درد لا جرز میخورن اما اگه بشه هر دو رو با هم گرفت خوبه مکمل خوبین خخخ:D

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بدبختی همینه که این دو شخصیت وجود خارجی ندارن همه تون یه جور فکر میکنید انگار واقعا قراره یکی رو انتخاب کنید و باهاش ازدواج کنید :D

دو تا گزینه است یکیو انتخاب کنید دیگه این چرا اینجوریه اونجوریه شرایطش چیه نداره دیگه

خب مهندس اگه انتخاب قراره همینجوری باشه تاپیکو تو تالار زنگ تفریح میزدید ی فان جالب میشد واسه دوستان دورهم میخندیدن
:||||||||||||||||||||||

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین دوست عزیز تو طرح کردن نظر سنجی باید مطلبو مثه هلو بپر تو گلو توضیح بدی به طرف مقابل بعد منتظر نظر دادن باشی اونم از افراد با سنین مختلف شرایط مختلف و به صورت اتفاقی بعدش بیای بگی 80 درصد گفتن این درسته
مرد حسابی این سوال شما گزینه نظری ندارم نداره یا گزینه ی پیشنهاد شما چیست نداره
آبجی شما بیخیال شو همون بهتر جواب ندی :D
من اگه اینا هم میخواستم توضیح بدم که طومار میشد
سعی شده سوال تا جایی که میشه مختصر باشه

boy68

عضو جدید
خب مهندس اگه انتخاب قراره همینجوری باشه تاپیکو تو تالار زنگ تفریح میزدید ی فان جالب میشد واسه دوستان دورهم میخندیدن
:||||||||||||||||||||||
من نمیدونستم همچین بخشی هست اگه باید اونجا میزدم معذرت میخوام مدیر محترم لطف کنند انتقالش بدن

من فقط میخواستم بدونم نقش پول چقدر مهمه و پول مهمتره یا خوشگلی ولی ظاهرا توی این فروم به نتیجه نمیرسم مدام تبصره میارین ما از خیرش گذشتیم :دی
البته نظر آقایون مشخصه و طبق نظرسنجی قبلی 80 درصد پول رو مهم دونستن همه هم آقا بودن اومدم اینجا هم زدم ببینم خانها نظرشون چیه ولی شماها نم پس نمیدین :دی

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کی از پول بدش میاد؟؟؟
من نمیدونستم همچین بخشی هست اگه باید اونجا میزدم معذرت میخوام مدیر محترم لطف کنند انتقالش بدن

من فقط میخواستم بدونم نقش پول چقدر مهمه و پول مهمتره یا خوشگلی ولی ظاهرا توی این فروم به نتیجه نمیرسم مدام تبصره میارین ما از خیرش گذشتیم :دی
البته نظر آقایون مشخصه و طبق نظرسنجی قبلی 80 درصد پول رو مهم دونستن همه هم آقا بودن اومدم اینجا هم زدم ببینم خانها نظرشون چیه ولی شماها نم پس نمیدین :دی

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

خوب کاکو جان
پول خیلی مهمه مهمتر از مهمه اونقدر مهمه که نمیشه گفت چه قد مهمه

خوشگلی هم همینطور

به جوابت رسیدی؟

boy68

عضو جدید
ببین دوست عزیز تو طرح کردن نظر سنجی باید مطلبو مثه هلو بپر تو گلو توضیح بدی به طرف مقابل بعد منتظر نظر دادن باشی اونم از افراد با سنین مختلف شرایط مختلف و به صورت اتفاقی بعدش بیای بگی 80 درصد گفتن این درسته
مرد حسابی این سوال شما گزینه نظری ندارم نداره یا گزینه ی پیشنهاد شما چیست نداره

میگم جو گرفته ات عزیز مگه پروژه تحقیقاتی هست یه گپی هست دور همی
همین!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس اسمش نظر سنجی نمیشه میشه چرتو پرت
انقد هم با دقت 80 درصد نگو
والا با این نظر سنجیت
تخم مرغ آب پز هم به این نظر سنجی خندش میگیره خخخخخ
میگم جو گرفته ات عزیز مگه پروژه تحقیقاتی هست یه گپی هست دور همی
همین!

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
پس اسمش نظر سنجی نمیشه میشه چرتو پرت
انقد هم با دقت 80 درصد نگو
والا با این نظر سنجیت
تخم مرغ آب پز هم به این نظر سنجی خندش میگیره خخخخخ

حالا همچین در مورد نظر سنجی نظر میده انگار خودش ختم نظر سنجی بگیراست

برو پویان جان بی خابی زده به سرت دور برداشتی نصف شبی جیغ جیغ می کنی

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
چش دیدن منو اینجا نداره
درمیارم چششو:|

بله واسه تاپیکای همینجوری ی تالار داریم ب اسم زنگ تفریح:|
نقش پول واسه خانوما مهمتراز نقش خوشگلیه
لطف دارید شما:دی
خوب کاکو جان
پول خیلی مهمه مهمتر از مهمه اونقدر مهمه که نمیشه گفت چه قد مهمه

خوشگلی هم همینطور

به جوابت رسیدی؟

:D

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب آخه من نمیفهمم این همه چیز مهم واسه ازدواج هست چرا فکر نشده تاپیک زده آخه
جیغ جیغو از تو یاد گرفدم دیگه
خوب چرا آخه نظر سنجی
مثلا ملت میخان بیان از این نظر سنجی یه چیزایی برداشت بکنن
حالا همچین در مورد نظر سنجی نظر میده انگار خودش ختم نظر سنجی بگیراست

برو پویان جان بی خابی زده به سرت دور برداشتی نصف شبی جیغ جیغ می کنی

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
خودم زمینشو داشتم ! یه زمانی تو اینجا واسه خودمون دفتردسلکی داشتیم بابا ! یه چیزی بود به اسم تونل شبا میرفتیم توووش

تونل؟؟ :|
خودتون شیطنتاتونو کردین حالا اومدید ب ما گیر میدید؟ :/