نقش اسلام در رابطه دختر پسر

rohaaaaam

عضو جدید
خدمت تمام دوستام عرضه بدارم که (راحت صحبت کنم)اصلاچرا باید با جنس مخالف رابطه داشت؟اگه داشته باشی واسه جی باید باشه.؟راستی ما بچه مسلمونیم رابطه با جنس مخالفو اسلام تحریم نکرده اما همش تو چارچوب .حالاااااااااااااااااااااا اسلام چطور با این ارتباطا موافقه؟

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدمت تمام دوستام عرضه بدارم که (راحت صحبت کنم)اصلاچرا باید با جنس مخالف رابطه داشت؟اگه داشته باشی واسه جی باید باشه.؟راستی ما بچه مسلمونیم رابطه با جنس مخالفو اسلام تحریم نکرده اما همش تو چارچوب .حالاااااااااااااااااااااا اسلام چطور با این ارتباطا موافقه؟
بزار از راه برسی عرقت خشک بشه بعد!
برو تاپیکای قدیمی رو ببین بحثاش هست......تکراریه

rohaaaaam

عضو جدید
بلههههههههههههههههههههههههههههه من معتقدم اسلام با عشق مخالف نیس با رابطه مخالف نیس اما حلال و درست که دوتا آدم تا ابد مال هم باشن.من معتقدم اسلام با عشق مخالف نیس چون اگه بود هیچوقت حضرت خدیجه عاشق حضرت محمد نمیشد.منننننننننننننننننننننننن خودم عاشق معشوقم هستم خیلی هم به هم پایبندیم چون میخوایم دوتا مسلمون عاشق باشیم ..........................

rahaaaaa

عضو جدید
وای نفس هیچم تاپیکت تکراری نیس هرچی تو بگی درستهههههههههههههههههههههههههههههههه:smile:

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
بلههههههههههههههههههههههههههههه من معتقدم اسلام با عشق مخالف نیس با رابطه مخالف نیس اما حلال و درست که دوتا آدم تا ابد مال هم باشن.من معتقدم اسلام با عشق مخالف نیس چون اگه بود هیچوقت حضرت خدیجه عاشق حضرت محمد نمیشد.منننننننننننننننننننننننن خودم عاشق معشوقم هستم خیلی هم به هم پایبندیم چون میخوایم دوتا مسلمون عاشق باشیم ..........................
ظاهرا که خودتون راه درست رو پیداکردید..

fatimma

عضو جدید
تو تاپیک های زیادی راجع به این مساله بحث شده میتونید سر یزنید

paeeizan

اخراجی موقت
.
.
.
.... اسلام میگه باید رابطه به جایی نرسه که احساس و نیتت بر منطقت غلبه کنه ... همین ..
رابطه واسه کسب و کار یا ازدواج و......به نظرم اشکالی نداره ..
اما اگه این ارتباط مایه شهوت و هوس داشته باشه گناهه .... اسلام نه .. خود منطق و وجدان ادم هم همین عقیده رو داره ....

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرمن دوستی و رابطه پسر و دختر کار بسیار اشتباهی است ............ هیچ معنی نداره.........