اگر سوالی در زمینه نقشه کشی صنعتی دارید در اینجا بپرسید.
تو سايت بچرخ هست .با سلام خدمت دوست عزیز
من یک نمونه سه بعدی از نقشه (کامل)قالبهای پلاستیکی رو لازم دارم.در صورت امکان مساعدت نمایید.
سلام مي خواستم كمي در مورد جامدات اطلاعات بدين واينكه تغيير رشته به جامدات براي من كه دانشجوي نقشه صنعتي هستم صلاحه يانه
سلام من دانشجوی ترم اخرکاردانی نقشه کشی صنعتی هستم مجبورم تو دانشگاه ازاد ادامه تحصیل بدم سوال من اینه که بین سیالات وجامدات کدومش شرایط بهتری داره واصلا تحصیل یه هنرستانی تو همچین رشته هایی صلاحه یا نهممنون میشم از راهنماییتون.
سلام میشه لطف کنی ومنابع سیالات و جامدات رو معرفی کنی, راسی یکی از هم کلاسی هام ازسیالات تو دانشگاه ازادقبول شده بود مگه شما نگفتی من نمی تونم به سیالات تغییر رشته بدم واینکه خوندن همچین رشته ای تو دانشگاه ازاد ارزش داره یا نه
دوست عزیز رشته هایی که نام برید تماما فیزیک و ریاضی هستن....سلام من دانشجوی ترم اخرکاردانی نقشه کشی صنعتی هستم مجبورم تو دانشگاه ازاد ادامه تحصیل بدم سوال من اینه که بین سیالات وجامدات کدومش شرایط بهتری داره واصلا تحصیل یه هنرستانی تو همچین رشته هایی صلاحه یا نهممنون میشم از راهنماییتون.
اقا چرا کسی جواب نمیده ؟به نقشه زیر دقت کنید .
این نقشه ماتریس یه قالب برشه .
1- منظور از 123 و 55 چیه؟ اون 2x چیه ؟ اخه 4 تا پیچه . این موضوع تو پیچ های دیگه هم تکرار شده .
2- این علامت چیه ؟ منظور پینه ؟ 55 و 43 چیه ؟
3- لبه ها پخ خورده چرا زده ضرب در 5 ؟ منظورش فاصله عمودی از لبه از هر دو طرفه ؟
سلام من نقشه 2بعدی یا 3 بعدی ترمز دستی نیسان رو لازم دارم اگه میتونین کمکم کنین
ااقا چرا کسی جواب نمیده ؟
فقط دومیشم جواب بدید راضیم به خدا .
با اینکه خیلی وقته از سوال دوستمون گذشته ولی شاید دونستنش بد نباشهاقا چرا کسی جواب نمیده ؟
فقط دومیشم جواب بدید راضیم به خدا .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
E | نقشه کشی صنعتی یه سوال فنی دارم | ساخت و تولید | 30 | |
M | گزارش کارآموزی نقشه کشی صنعتی | ساخت و تولید | 0 | |
بررسی و حل مسائل رسم فنی و نقشه کشی صنعتی | ساخت و تولید | 1 | ||
R | کلاس آموزش نقشه کشی صنعتی | ساخت و تولید | 179 | |
پاورپوینت کتاب نقشه کشی مرجانی | ساخت و تولید | 4 |