دوست عزیز تاپیک خوبی رو شروع کردی اما نکته ای که هست اینکه عکس گویای همه چیز نیست . اول اینکه پیشنهاد میکنم هر بنا رو تو یک تاپیک بذار و سعی کن عکسی از سازه ی کار بذاری . اینکه اینکار مال کیه مهم نیست مهم اینکه بچه های سازه رو هم یاد بگیرن . چون از ظاهر خیلی از بنا ها معلوم نیست توش چه خبره . حتی هفته ای هم یک بنا با سازه اش بذاری خیلی مفیده . من هم بدم نمیاد تو این تاپیک شریک باشم اما هدفمند .سلام...
اول از مدیران تالار در خواست دارم تا این تاپیک به تالار عکس منتقل نشه و در تالار عمومی بمونه چون هدف از گذاشتنشون اینه که بقیه بیان و در مورد تفاوتهای معماری کشورمون با معماری روز دنیا بحث کنن...
ترم جدیدم که شروع شده برای ایده گرفتن هم بد نیست...
اول یه چند تا تصاویر از معمارهای بزرگ با تفکرات متفاوت براتون میذارم تا مقایسه کنین...
در ضمن برای لود شدن تصاویر اندکی صبور باشید...
چشم ...دوست عزیز تاپیک خوبی رو شروع کردی اما نکته ای که هست اینکه عکس گویای همه چیز نیست . اول اینکه پیشنهاد میکنم هر بنا رو تو یک تاپیک بذار و سعی کن عکسی از سازه ی کار بذاری . اینکه اینکار مال کیه مهم نیست مهم اینکه بچه های سازه رو هم یاد بگیرن . چون از ظاهر خیلی از بنا ها معلوم نیست توش چه خبره . حتی هفته ای هم یک بنا با سازه اش بذاری خیلی مفیده . من هم بدم نمیاد تو این تاپیک شریک باشم اما هدفمند .![]()
سلام به دوستان خودم به نظرمن این تاپیک تاپیکه خوبیه ولی نباید در این جابنا به گفته ی نینو ی عزیز تنها عکس قرار داد بلکه باید در کنار عکس ها یا اضافه کردن مطالبی مربوط به آن معمار کمی مقایسه بهتری از تفکرات معماران بزرگ جهانی داشته باشیم ولی در کل برای خودم این طرح ها جالب بود به خصوص از فرانگ گری که من اصلا تا حالا این جور طرحی ازش ندیده بودمدوست عزیز تاپیک خوبی رو شروع کردی اما نکته ای که هست اینکه عکس گویای همه چیز نیست . اول اینکه پیشنهاد میکنم هر بنا رو تو یک تاپیک بذار و سعی کن عکسی از سازه ی کار بذاری . اینکه اینکار مال کیه مهم نیست مهم اینکه بچه های سازه رو هم یاد بگیرن . چون از ظاهر خیلی از بنا ها معلوم نیست توش چه خبره . حتی هفته ای هم یک بنا با سازه اش بذاری خیلی مفیده . من هم بدم نمیاد تو این تاپیک شریک باشم اما هدفمند .![]()
سلام به دوستان خودم به نظرمن این تاپیک تاپیکه خوبیه ولی نباید در این جابنا به گفته ی نینو ی عزیز تنها عکس قرار داد بلکه باید در کنار عکس ها یا اضافه کردن مطالبی مربوط به آن معمار کمی مقایسه بهتری از تفکرات معماران بزرگ جهانی داشته باشیم ولی در کل برای خودم این طرح ها جالب بود به خصوص از فرانگ گری که من اصلا تا حالا این جور طرحی ازش ندیده بودم
اآره قدیمه البته نمی دونستم قدیمیه ولی من این طرحو از طرح های جدید گری بیشتر دوست دارم ..........آخا اونها یه جورین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
[معماری اروپا] دیوار هادریان در انگلیس | معماری جهان | 0 | |
![]() |
[معماری آسیا] دیوار چین | معماری جهان | 4 |