نظر پدر و مادر چقدر تو زندگي براتون مهمه ؟؟؟(نظر بدين !)

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
با درود
هر انساني بالاخره يه روز ي بزرگ ميشه و در خودش اين توانايي رو مي بينه كه بخواد خودش در مورد زندگيش تصميم بگيره اين وسط بايد با پدر و مادر چكار كنيم ؟؟؟؟؟؟
به نظر اونا توجه كنيم و كارامون رو پيش ببريم ؟؟؟؟
يا اينكه نظرشون رو زير پا بذاريم و راه خودمون رو بريم ؟؟؟؟؟
يكي از تصميم هاي بزرگ زندگي ازدواج هست وقتي مي خواهيم ازدواج كنيم به نظر پدر و مادر گوش بديم يا نه ؟؟؟؟؟
يا خودمون براي زندگي خودمون تصميم بگيريم ؟؟؟؟
به كيس هايي كه بهمون معرفي مي كنن توجه كنيم يا خودمون دنبال كيس خودمون بگرديم ؟؟؟

خوشحال ميشم نظر بدين :gol:

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
با درود
هر انساني بالاخره يه روز ي بزرگ ميشه و در خودش اين توانايي رو مي بينه كه بخواد خودش در مورد زندگيش تصميم بگيره اين وسط بايد با پدر و مادر چكار كنيم ؟؟؟؟؟؟
يكي از تصميم هاي بزرگ زندگي ازدواج هست وقتي مي خواهيم ازدواج كنيم به نظر پدر و مادر گوش بديم يا نه ؟؟؟؟؟
به كيس هايي كه بهمون معرفي مي كنن توجه كنيم يا خودمون دنبال كيس خودمون بگرديم ؟؟؟

ده سالی میشه پدرم عمرشونو داده به شما......ولی مادرم..........عین خدای خودمه........قدر پدر مادرنتونو بدونین.......زمانی که اونا راه رفتن به ما یاد میدادن......زندگیشونو پای ما ریختن........حالا نوبت ماست که دست آنهارو بگیریم.....سعی کنیم قدر شونو بدونیم.......نظرات اونا همیشه به صلاح ماست

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب این روزا نظرات ما یکم با نظرات پدر و مادرا فرق کرده.اما این دلیل نمی شه که نظراتشونو نادیده بگیریم.میشه؟؟؟
می تونیم نظرشون بپرسیم و باهاشون مشورت کنیم و از تجربیاتشون استفاده کنیم .بعد خودمون با استفاده از اطلاعاتی که به دست آوردین، به یه نتیجه ای برسیم.

8711180029

عضو جدید
خوب مصلماً باید به حرفاشون گوش کنیم چون به هر حال اونا چنتا پیرن بیشتر از ما پاره کردن...:w40:

:w14:اُرد بزرگ : هر چه بلند پروازتر باشید

تپش دلتان کمتر خواهد شد . فشار و

دردهای روانیتان نیز همچنین . :w14:

tirmah

عضو جدید
همه زند گیم اون ها هستند تا حد امکان البته اون ها همیشه چیزی را می گند که می دونند من راضی هستم
کمتر اختلاف پیدا می کنیم

*زهره*

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من که کل زندگی‌م رو حرف مامان و بابام می‌چرخه
هرکاری بخوام انجام بدم اول به اونا می‌گم، اگه قبول کردن که هیچی اگه قبول نکردن بازم حرف حرف اوناست

بهار _من

عضو جدید
خــــــــــــــيلــــــــــــي اينكه ميگم يعني خــــــــــــــــــــــــــيلــــــــــــــي خــــــــــــيلي واسه اينكه خــــــــيلــــــــــــلي قبولشون دارم :w13::w29::w46:

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
ده سالی میشه پدرم عمرشونو داده به شما......ولی مادرم..........عین خدای خودمه........قدر پدر مادرنتونو بدونین.......زمانی که اونا راه رفتن به ما یاد میدادن......زندگیشونو پای ما ریختن........حالا نوبت ماست که دست آنهارو بگیریم.....سعی کنیم قدر شونو بدونیم.......نظرات اونا همیشه به صلاح ماست
خدا بيامرزش .....
درسته برامون زحمت كشيدن و صلاح ما رو مي خوان ولي چطور نظر تو با يه انسان كه يه نسل از تو عقب تر هست مي تونه يكي باشه ؟؟؟!!!!!!!!:surprised:

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب این روزا نظرات ما یکم با نظرات پدر و مادرا فرق کرده.اما این دلیل نمی شه که نظراتشونو نادیده بگیریم.میشه؟؟؟
می تونیم نظرشون بپرسیم و باهاشون مشورت کنیم و از تجربیاتشون استفاده کنیم .بعد خودمون با استفاده از اطلاعاتی که به دست آوردین، به یه نتیجه ای برسیم.
تقريبا باهاتون موافقم ولي اگه بخوان نظرشون رو تحميل كنن چي ؟؟؟؟؟؟؟؟
در اين مواقع بايد چكار كرد ؟؟؟؟؟؟؟

نرگس313

عضو جدید
علی رغم این که تو ظاهر همیشه باهاشون مخالفت می کنم ولی خودم هم می دونم که اگه نظرشون نباشه نمی تونم خیلی از کارهام رو انجام بدم و انتخاب هام رو بکنم.

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
خــــــــــــــيلــــــــــــي اينكه ميگم يعني خــــــــــــــــــــــــــيلــــــــــــــي خــــــــــــيلي واسه اينكه خــــــــيلــــــــــــلي قبولشون دارم :w13::w29::w46:
يعني مثلا اگه بهت بگن بيا برو زن اين آدم بشو پسر خوبي يا برو با دختر خالت ازدواج كن شما مي گي چشم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!

بهار _من

عضو جدید
يعني مثلا اگه بهت بگن بيا برو زن اين آدم بشو پسر خوبي يا برو با دختر خالت ازدواج كن شما مي گي چشم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!

ارررره پس چي وقتي ميگم قببول دارم يعني بگو چشم دهه !! الان هيلي خوشهالم خو بدن بيشتر توضيح ميدم ..!!
هووووووووووووووووووووورااااااااااااااااا:thumbsup2::w31::w14:

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارررره پس چي وقتي ميگم قببول دارم يعني بگو چشم دهه !! الان هيلي خوشهالم خو بدن بيشتر توضيح ميدم ..!!
بابا تو ديگه كي هستي
اينطوري فكر نمي كني هويتت زير سوال بره ؟؟؟

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا تو ديگه كي هستي
اينطوري فكر نمي كني هويتت زير سوال بره ؟؟؟

leila.m

عضو جدید
سعی می کنم طبق نظر مامانم حرکت کنم تا خوشحال بشه در ضمن بابام 8 سال پیش فوت کرده

nader azimi

عضو جدید
ولی هر چی باشه پدرو مادرامون چند تا پیرهن از ما بیشتر پاره کردن و خیلی از کارارو میدونن که ما اصلآ تجربشم نکردیم...;):redface::gol:

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم بهترین کار اینه که هر مدلی که دوست داریم بچه هامون با ما رفتار بکنند , ما هم با والدینمون همون برخورد را بکنیم.
من 20 سال پیش پدرمو از دست دادم ولی خدارو شکر که مادرم هنوز هست و سایه اش بالا سرمونه.
با اینکه الان خودم پدر شده ام , اما اعتراف میکنم که نمیتوانم مانند پدر و پدر بزرگم به زندگی و دنیا نگاه بکنم. انها با اینکه به اندازه ما سواد آکادمیک نداشتند ولی نوعی دانایی ذاتی داشتند که متاسفانه من و ما نداریم.
ما روزی پشیمون خواهیم شد که فرزندانمون همان رفتاری را با ما بکنند که ما با والدینمون داشتیم و آنروز پی خواهیم برد که چه زجر هایی را به پدر و مادرمون داده ایم ولی آنها به روی خود نیاورده اند.
میگم چقدر خوبه که تا دیر نشده گذشته مونو جبران بکنیم که فردا خیلی دیر هست.
با درود بر همه پدر ها و مادر ها.

pmehdiq

عضو جدید
کاربر ممتاز
پدر و مادر فرشته هایی هستن که ما رو به خاطر خودمون دوست دارن ( حتی اگر بد اخلاقی کنن )

یکی مثل شما 100

عضو جدید
با درود

به كيس هايي كه بهمون معرفي مي كنن توجه كنيم يا خودمون دنبال كيس خودمون بگرديم ؟؟؟​

سلام دوست من
من به شخصه نظر پدر و مادر خیلی برام مهم هست.
در جاهایی هم که نظرشون با من فرق می کنه سعی می کنم نظر اونا رو یه جور عوض کنم:gol:

hamid96

عضو جدید
مهمه وسعی میکنم تو کارام باشون مشورت کنم اما اون ها هم آدمایی نیستن که بخوان جلوی استقلاله منو بگیرن.

abdola_farzad

عضو جدید
از اونجایی که پدر و مادر فقط یه دونه ان ولی واسه ازدواج کیس های مختلفی میتونیم داشته باشیم
پس واسه انتخاب توی این مورد هم مثل بقیه موارد باید به حرف اونها گوش بدیم.

sweet_s70

عضو جدید
نظرشون مهمه ولی بعضی مواقع نمیشه انجام داد!!!
ولی راهنمای خوبی هستن.