فاطمه طالبی
کاربر بیش فعال
سلام میخوام بدونم که آیا شما کتابهای برنامه نویسی آقای جعفرنژاد قمی رو خوانده اید؟ نظرتون چیه؟بخصوص درمورد کتاب php . آیا کتابی بهتر برای آموزش php سراغ دارین؟
من خودم اصلا کتابی رو خریداری نکردم و با کمک اینترنت و w3schools یاد گرفتم، در مورد کتاب های جعفرنژاد هم باید بگم واسه کسایی خوبه که هیچی در مورد اون بحث نمیدونن و اصلا به صورت پیشرفته آموزشی نمیدهسلام میخوام بدونم که آیا شما کتابهای برنامه نویسی آقای جعفرنژاد قمی رو خوانده اید؟ نظرتون چیه؟بخصوص درمورد کتاب php . آیا کتابی بهتر برای آموزش php سراغ دارین؟
سلام . کتاب آقای قمی برای کسی که هیچی از PHP نمیدونه و انگیسی نمیتونه مطالعه کنه مناسبه.اما واسه ک تا دو ماه اول .نه بیشتر.انتشارات ناقوس کتابش قوی تره.کتاب دوم خوبیه آقا مصدری . بعدش دیگه گوگل و پروژه !!!سلام میخوام بدونم که آیا شما کتابهای برنامه نویسی آقای جعفرنژاد قمی رو خوانده اید؟ نظرتون چیه؟بخصوص درمورد کتاب php . آیا کتابی بهتر برای آموزش php سراغ دارین؟
درکل با کتابای انگلیسی مشکلی ندارم. اگه منبع بهتر از فارسی سراغ دارین معرفی کنین. ولی ی سوالی مدتی ذهنمو مشغول کرده که شاید باید تو یه تاپیک جداگانه بپرسم : PHP یا ASP.NET !? مساله اینست!سلام . کتاب آقای قمی برای کسی که هیچی از PHP نمیدونه و انگیسی نمیتونه مطالعه کنه مناسبه.اما واسه ک تا دو ماه اول .نه بیشتر.انتشارات ناقوس کتابش قوی تره.کتاب دوم خوبیه آقا مصدری . بعدش دیگه گوگل و پروژه !!!
توانائیه این دوتا زبان تا حد زیادی شبیه، حالا میخوام ذهنتونو بیشتر درگیر کنم: شما باید ببینی خودت به کدومش علاقه داری فقط همین (باید بری و اطلاعات کسب کنی و علاقتو بشناسی وگرنه گیر میکنی مثلا من یه تابستون کامل روی C# وقت گذاشتم و آخرش فهمیدم علاقه ندارم)درکل با کتابای انگلیسی مشکلی ندارم. اگه منبع بهتر از فارسی سراغ دارین معرفی کنین. ولی ی سوالی مدتی ذهنمو مشغول کرده که شاید باید تو یه تاپیک جداگانه بپرسم : PHP یا ASP.NET !? مساله اینست!
متاسفانه چند كتابي كه از اين ناشر خريدم ضرر حسابي بوده كتاب html فاقد بخش div بوده و كتاب c# فاقد بخش كار با بانك هاي اطلاعاتي بوده كلا هميشه مهمترين قسمت در كتابهاي جعفر نژاد حذف ميشود و چون ما اون كتابها رو به عنوان مرجع فرض ميكنيم ضرر حسابي ميكنيم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
نظر و پیشنهاد در مورد سایت طراحی شده | PHP | 25 |