در هفته چند ساعت فعالیت بدنی شدید و یا معمولی دارید؟بنظرتون کمه یا زیاد
C capslock عضو جدید Feb 13, 2012 #1 در هفته چند ساعت فعالیت بدنی شدید و یا معمولی دارید؟بنظرتون کمه یا زیاد
hamecheedoon عضو جدید کاربر ممتاز Feb 13, 2012 #2 45دقیقه شدید تر 45دقیقه ملایم تر کلا به دو ساعت نمیرسه ولی کلی موثره
natashkooh عضو جدید Feb 13, 2012 #3 اگه لاهيجان باشم شبي 10كيلومتر ميدوم و 250تا دراز نشست!!!! حدودا 3ساعت خوبه
glosi کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Feb 13, 2012 #5 من هر روز پیاده روی حدود 1 ساعت و 2 ساعت باشگاهم هم ورزش هم رقص به نظرم کافی دیگه
M memco286 عضو جدید Feb 13, 2012 #6 capslock گفت: در هفته چند ساعت فعالیت بدنی شدید و یا معمولی دارید؟بنظرتون کمه یا زیاد کلیک کنید تا باز شود... روزهاي فرد ، يك ساعت آمادگي جسماني ميرم : دو و نرمش . ولي مواظب غذا خوردنم هم هستم. در نتيجه سالهاست كه وزنم روي 70 تا ثابت مونده
capslock گفت: در هفته چند ساعت فعالیت بدنی شدید و یا معمولی دارید؟بنظرتون کمه یا زیاد کلیک کنید تا باز شود... روزهاي فرد ، يك ساعت آمادگي جسماني ميرم : دو و نرمش . ولي مواظب غذا خوردنم هم هستم. در نتيجه سالهاست كه وزنم روي 70 تا ثابت مونده
arch boy کاربر بیش فعال Feb 14, 2012 #7 10 ساعت تمرین دارم شدید به همراه 6 ساعت بدن سازی از یه ماهه دیگم اضافه ترم میشه چطور مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mina jigili کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 15, 2012 #8 معمولا صبحا یک تکونی به بدن میدیم اسمش را میزاریم ورزش
masoud71 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 15, 2012 #9 من روز دوشنبه تربیت بدنی داشتم خدا لعنتش کنه . 88 دور ما رو دوند.......... خدا ازش نگذره...
s.j.khataeepour کاربر بیش فعال Feb 15, 2012 #10 هفته ای 3 تا 5 ساعت ، فعالیت سنگین! واسه من که خیلی جواب داده