ایمان اصغرزاده
عضو جدید
من فکر میکنم اکثرا اول متالورژی رو انتخاب کردن بعد عاشقش شدند

من ازش متنفر بودم. دلیل داشتم، ولی فقط توهم بود!!!![]()
یکی بهم گفت حالا متالورژی رو هم بزن، چند تا درساش مثل مکانیک ساخت و تولیده. منم از سر اجبار زدم. قبلش هم مکانیک و عمران زده بودم. همین.
حالا هم خوشحالم که مهندس مواد هستم. به نظرم خیلی جذابه. من عاشق مواد و نانو هستم!!!
البته هنوز مکانیک رو دوست دارم. ولی مکانیک برام شده عشق از دست رفته، الآن با عشق جدیدم که از سر آگاهی عاشقش شدم زندگی میکنم!!!
![]()
![]()
من موقع انتخاب رشته كار غيرعادي انجام دادم. علاقه خاصي نداشتم و شرطهاي پاييتو اعمال كردم توي 100 انتخابم:
1.شهر تهران باشه(تا انتخاب 20 هم فقط شهر تهران بود.انتخاب 20 هم كاملا مطمئن زده بودم صنايع الزهرا و بعد اون كلي شهرستان رديف كردم مهندسي. چون ميدونستم كه صنايع الزهرا رو ميارم)
2.علوم پايه نباشه
3.شريف نباشه (فقط انتخاب 100 رو فيزيك شريف زدم .همين)
اين شد كه مواد تهران قبول شدم
توي دانشگاه بيشتر عاشق مكانيك شدم...
الان هم بدم نيماد از مواد . ولي كلا بايد سعي كني هرجا كه شاخ باشي
من موقع انتخاب رشته كار غيرعادي انجام دادم. علاقه خاصي نداشتم و شرطهاي پاييتو اعمال كردم توي 100 انتخابم:
1.شهر تهران باشه(تا انتخاب 20 هم فقط شهر تهران بود.انتخاب 20 هم كاملا مطمئن زده بودم صنايع الزهرا و بعد اون كلي شهرستان رديف كردم مهندسي. چون ميدونستم كه صنايع الزهرا رو ميارم)
2.علوم پايه نباشه
2.علوم پايه نباشه
یعنی سرامیکا نباید نظر بدن؟؟؟
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
لطفا همه نظر بديد | کنکوری ها | 3 | |
![]() |
بشتابید بشتابید نظر بدید! | کنکوری ها | 5 | |
![]() |
بحث و تبادل نظر پيرامون گرايش هاي مهندسي مواد در مقطع كارشناسي ارشد | کنکوری ها | 3 | |
![]() |
نتایج کنکور ۹۲ مهندسی مواد!!! کی کجا چی قبول شده؟! | کنکوری ها | 60 | |
![]() |
کی تابستان مرد عمل بود ؟؟ | کنکوری ها | 27 |