.آیا برای گرفتن شناسنامه المثنی, اصل شناسنامه هم لازمه؟ والا نمی دونم بچه کجایی؟؟؟شاید همشهریات بدونن.........خخخخخخخخ
شمام بچه بودین به خاطر کمبود امکانات از سرنگ به عنوان تفنگ آب پاش استفاده میکردین؟؟!! آخ یادش بخیر......وا چقد خونه مامان بزرگم رو خیس میکردیم بنده خدا از خیسی متنفر بود ولی خیلی هوامونو داشت........چیزی بهمون نمیگفت.......خدا سلامت نگهش داره خیلی ماهه........خدا همه پدربزرگ مادر بزرگا رو سلامت و در پناه خودش نگه داره..........
تو ماه رمضون گرسنگی و تشنگی رو میشه تحمل کرد اما باز نکردن در یخچال رو چطور؟؟؟ والا من ماه رمضونا یا خونه نیستم یا اگه باشم خوابم........از شانس گندم تا حالا نشده حواسم نباشه آب بخورم.......آرزو به دل موندم یه بار حواسم پرت بشه.......خخخخخخخخخ
تو ذهن شمام ابوریحان بیرونی و بوعلی سینا و سعدی و
زکریای رازی و خیام و باباطاهر قیافه هاشون یکیه؟!.
آی ای آی.......راست میگیاااااا..........همشون این مرد مو بلنده که چشاشم شهلا کردن میاد تو ذهتم تازه پروین اعتصامیم همون شکلی میاد تو ذهنم..........خخخخخخخخ
چه حشره ای سبزه سنگ میخوره؟؟؟؟ حشره ای که احمقه.......چون سر همون سفره هم سیب هست هم سنجد........عجب حشره بی شعوریااااااا......خخخخخخخخ
اول مرغ بود یا تخم مرغ؟ اول یه آدم بیکار بوده که تو کل هستی گیر داده به این سوال.........ولی تو خلقت الهی اول مرغ خلق شده و متناسب با سیستم تخم گذاریشو اینا تخم مرغ بوجود اومده........تازه اگه تخم مرغ اول بود کدوم مرغی روش می خوابید؟؟؟؟نه خب جواب بده چرا نگاه میکنی؟؟؟؟؟؟؟
ﺧﺎﻧﻪ ﭼﯿﺴﺖ؟ محلی که اصولا باید توش ارامش داشته باشی ولی بیشتر آرامش رو ازت میگیرن......خخخخخخخخخ
آخه رو چه اصولی بعضیا میخندن رو لپاشون ۲ تا حفره ایجاد میشه ؟ رو همون اصولی که با همین خنده ها الان داره یه فدارسیون به عظمت فوتبال ایران باهاش اداره میشه.........
چرا ما میخندیم پرانتز باز میشه؟ والا مال من گیومه باز میشه چون دو تا خط میافته تو رو که ندیدم ببینم چطوریاست.........خخخ
آیا میدانستید
اگر تانک رو تو دنده روشن کنین ، شلیک میکنه ؟! آره دیگه همون طوری که ماشینو تو دنده روشن کنی شاخ میزنه خب تانکم میزنه تازه تفم میندازه........خخخخخخ
دقت کردید هر موقع بد تیپ میزنید یه نفری ک خیلی مهمه واستون رو میبینید والا ما آخرین باری که تیپ زدیم انقد بچه های دانشگاه گفتن فک کنیم مجید می خواد زن بگیره از کردمون پشیمون شدیم........همین تیپ گوگوری مگوری خودمون رو داریم اعصابمون راحت تره.......
من هنوزم که هنوزه نفهمیدم از کجا معلوم میشه ادکلن زنونه س یا مردونه ؟!شماچی؟ والا من به این خاله زنک بازیا کار ندارم داداشم می خره مامانم میزنه.......من فقط با لباسم میرم بیرون.......شمام این جوری باش واسه خودت قصه رو جنجالی نکن.......
توجه کردید وقتی زمین میخوریم این دوتا جمله رو حتما میشنویم حتی اگه دست و پا تون هم شکسته باشه
1 - خدا رحم کرد سرت جایی نخورد
2 - عیب نداره چیزی نشده
آره دومیشو خوب درک کردم...........حالا الان تا پا داده یه خاطره بگم.........روزی که رفتم جودو ثبت نام کردم بابام گفت مواظب باش میری اون جا کسی رو ناقص نکنیاااااا..........گفتم چشم بعد گفتم الان دیگه مامانم کلی نازم رو میکشه،برم بگم درام میرم جودو و کلی قربون صدقم میره........... آقا تا گفتیم گفت آفرین پسرم ولی یادت باشه تا جاییت نشکست آه و ناله نکن.......فک کنم اگه خواهر داشتم اونم میگفت برو دیگه برنگرد..........خخخخخخخخخخ