نظر سنجی صندلی داغ کلوپ ابیدلان 6

نظر سنجی صندلی داغ کلوپ ابیدلان 6

• مجموع رای دهندگان
    39
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب حالا بریم سراغ سوالای بعد
تا حالا شده با کسی از بچه های کلوپ دعوات بشه و دیگه باهش صحبت نکنی یا مدتی باهاش قهر باشی؟
نظرت در مورد

• سعید پلیمر
  • abyss ocean
  • jahan pahlevan

• *mohsen_24
  • mohammad5mousavi
  • F A R Z A N E
  • Aghrab Khatoon
  • محمد ساوه
  • gharybeh
  • sara20012
  • Arch_masoud1

• mpb
  • smooth criminal
  • samira-71
  • *tasnim
  • YAGHOT SEFID

• mohanna360
  • abolfaZZzl

آخرین ویرایش:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم بشینین صندلی داخ:cry:

نچ نمیشه باید آبیدل باشی........ حداقل 70 تا پست پدرمادر دار راجع به استقلال باید تو کلوپ آبیدلان بدی.............تازه اگه مثل من شاخ باشی و رای بیاری..........بعد از اینا منم تاییدت کنم که نمی کنم می تونی بشینی........

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرعتت پایینه آقا جون ، کجایی بیا بشین سر جات
1 - تا حالا کسی با مشت زده تو دهنت ؟
2 - تا حالا با مشت تو دهن کسی زدی ؟
3 - فکر کن شدی سر مربی استقلال ، همین الان ، کیا رو بیرون میکنی؟؟ کیا رو میاری؟؟
4 - به نظرت تو جام جهانی با کیا همگروه میشیم ؟؟
5 - دوست داری آخرش چیکاره بشی؟؟ مهندس شیمی تو کارخونه ؟؟ تو سایت و جنوب ؟؟ تو شرکت مشاوره ؟؟ طراح کارهای مهندسی رشتتون بشی؟؟ رییس فازهای x و y پارس جنوبی بشی؟؟ مدیر عامل یه کارخونه تو زمینه پتروشیمی بشی یا کلا چی؟؟ اون تهشو بگو ، سقف آروزت ، اگه سقف داره البته
6 - اگه بگن پول و رفاه تو یه شغل غیر مرتبط با رشتته ، البته یه شغل تر و تمیز و آبرو مند ، اما تو رشتت پول آنچنانی نیست ، بخور و نمیره ، اونوقت با توجه به اینکه این انتخاب شغل تو زندگیت تاثیر داره چیکار میکنی؟؟کدومو انتخاب میکنی؟؟
7 - نظرت در مورد این جمله که بهترین کار و بهترین شغل ، اون چیزیه که تووش حس کنی داری تفریح میکنی و ازش لذت میبری، چیه ؟؟
بازم 7 تا ، تا بعد

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات پست دوم آخ جون.......باز نوبت رسید به سوالات خواهر جون............

1.قشنگترین تاپیک باشگاه (البته ب جز کلوپ آبیدلان) از نظرت چ بوده؟
بعد کلوپ قشنگ ترین تاپیک اونی بود که تو زده بودی من و محسن اومدیم احیاش کردیم راجع به دوستی دختر و پسر بود.........من کلی بحث میکردم.......اون خیلی عالی بودددد........بعد اونم تاپیک نهج البلاغه فوق العادست.........
2.قشنگترین پستی که دیدی چ بوده و مربوط ب کی بوده؟
پست قشنگ زیاد بوده راستش یادم نیست.........ولی خیلی پستای قشنگ هست که بچه ها میدن...............
3.بزرگترین هیجان زندگیت تا ب این لحظه چ بوده؟
اینو نمی تونم بگم بعدا اگه دوست داشتی برای خودت میگم........ولی دومین هیجان زندگیم انتخاب شدن واسه ریاست انجمن بود........با این که اون همه اذیت شدم بعدش ولی اون اقتادر رو خیلی دوست داشتم......تمام زندگیم همیشه دنبال همون اقتدارم..........
4.قشنگترین اتفاقی ک تو باشگا برات افتاده چ بوده؟
آشنایی با تو-زهرا-محسن-رضا داوودی- سعید پلیمر........بعد از اون اون زمانی که شدم مدیر عامل کلوپ اونم خیلی دوست داشتم.........
البته بگم یه دوستی دارم سید محمد(متین)اونم خیلی بهم مقاله و اطلاعات واسه مهندسی شیمی داده........دوستی با اونم برام ارزشمند بوده.......

5.چ عددی رو خیلی دوس داری؟
من عدد 6 رو از همه اعداد بیشتر دوست دارم واسم شانس میاره کلا از مدل نوشتنشم چه فارسی چه انلیسی خوشم میاد..........
6.چرا داشتن خاهر انقد برات مهمه؟من توی این ی سال خاهر خوبی برات بودم؟
خوش به حال اونایی که خواهر دارن...........خواهر هرچقدم بد اخلاق و سخت گیر باشه بازم یه همدم خوبه..........من اگه خواهر داشتم و همدمم بود.....شاید هیچ وقت پا تو این سایتا نمیزاشتم.........تو فوق العاده بودی.........بعضی وقتا با حرف گوش نکردنات و پیچوندنات اعصابم رو خورد میکنی.......ولی واقعا خواهر واقعی یعنی تووووووووووو............
7.چرا همش مخفی میایی؟بدخاه مدخاه داری بگو فکشو میارن پایینا!!!خخخ
نه قربونت مرسی خواهر بد خواه ندارم یکی دوتا آدم احمق هستند که ازشون خوشم نمیاد ولی این خاموشی ربطی به اونا نداره..........خاموش میامو میرم که اگه حال حرف زدن نداشتم کسی نیاد به حرف زدن بیافتم چون نمی خوام ناراحت کنم کسی رو این جوری میامو میرم........
8.جذابترین بحثتو توی باشگاه با کی داشتی؟سر چ بودی؟ب چ نتیجه ای رسیدین؟
با یه بنده خدایی بود راجع به چادر.........خودمو خفه کردم که چادر سرش کنه تو ظاهر راضی شده بود ولی همش هر دفه یه بهانه میاورد..........فکر کنم تو ظاهر بحثمون بی نتیجه بود امیدوارم حداقل تو دلش فهمیده باشه من خیرش رو خواسته بودم..........
9.اهل دعوا و بزن بزن هستی؟(عمرا!!خخخ)
تا حدوی بعضی وقتا بزن بزنم میکنم....... من زیر بار حر ف زور نمیرم..........باحال ترینش تو دانشگاه بود.........حوصله بچه ها سر میره وگرنه میگفتم برای تو که گفتم......یادته که؟؟؟؟؟؟؟
10.جرا همیشه برنامه ورزش و مردم و نگاه میکنی؟نگاه کردنش چقدر توی تناسب اندام تاثیر داره؟
خب صب جمعه وقتی از فوتبال میام رو به موتم.....تنها برنامه بدرد بخور اون ساعتم ورزشو مردمه.........خخخخخخ ولی این شفیع خیلی میپره وسط حرف مهموناش اعصاب آدم رو خورد میکنه..........
این برنامه تاثیری نداشته........ولی من شناکردن و نوغ دست و پا زدن توی آب و حرکتشون رو از توی تلویزیون یاد گرفتم........

11.حس واقعیت از رفتن ب سربازی چیه؟
من سربازی رو دوست دارم........کلا از محیط های نظامی خوشم میاد با روحیم سازگاری داره چون توی خانواده شبه نظامی بزرگ شدم با اون محیط مشکلی نخواهم داشت.........
ولی نمی دونم چرا اخیرا هرچی دارم بهش نزدیک میشم بیشتر استرس میگیرم.........

12.ب نظرت ب محسن توی سربازی خوش میگذره؟آخی! دلم براش تنگ شد...
قطعا هم خوش میگذره هم سخت میگذره.......بالاخره دوستا و محیط جدید جذابیت داره ولی دوری از دوستای قدیم و خانواده سختی خودش رو داره........ولی قاعدتا بهش خوش میگذره.........یعنی ایشالا که بگذره.........
13.آخرین سوال این پستمم اینه:
چرا مرگ با عزت بهتر از زندگیه با ذلته؟(دوس دارم جوابه این سوالو اونطوری ک شایستشه جواب بدی...) به به به این میگن سوال........مرسی خواهر جون فوق العادست.......
آدما تو این دنیا 2 دسته هستند........یا انقد بد بخت و ضعیفن که برای جونشون هر کاری میکنن........اصطلاحا بهشون میگن جون دوست.........که این آدما زندگی با ذات رو انتخاب میکنن...........
دسته دیگه آدمای با عزت و شرفی هستند مثل امام حسین اینا نتها هر کایر نمیکنن....بله از جون خودشون میگذرن تا زیر بار زور نرن.......حرف آدم پست رو گوش ندن.........اینا میرن جهاد میکننو مرگ با عزت رو انتخاب میکنن........مثل شهدای خودمون........اونا مرگ رو انتخاب کردن تا ناموس و کشورشون تو دست انجبی نیافته.......شهدا خیلی مرد بودن که رفتنو جونشون رو دادن تو اون دنیای صد رنگ اون روز جون دادن خیلی سخت بوده..........اجر همه شیر مردایی که مرگ با عزت رو لنتخاب کردن و میکنن با خداست.........
مرسی خواهر جون خیلی زحمت کشیدی که این سوالا رو آماده کردی.........ممنونم ازت........ایشالا خوش بخت بشی........ و خودم برات تاپیکش رو تو باشگاه بزنم.........:D

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام داش مجید سلللللللللللام بر داش محمد خودم.......خوش اومدی........
خو بگو بینم

1- چطور می تونید خوشحال بمونید معمولا؟ (رمزشو می خوام بدونم چیه, مثبت نگر هستید آیا؟)

کسی که باهام صادق باشه و بهم اعتماد میکنه خیلی خوشحال میشم..........
البته کلا با سر به سر دیگران گذاشتن یه فاز جداگونه ای میگیرم........
مثبت نگر؟؟؟؟؟نمیدونم کلا آدم زیاد خوش بینین نیستم........ولی منفی نگرم نیستم یه چیز بینابینی هستم..........

2- چه سبک موسیقی دوست دارید؟
من کلا بیشتر موسیقی ها رو گوش میدم.........ولی علاقه خاصی به شنگول میوزیک دارم........آهنگ شاد و اکتیو و مهیج.........البته یه ذره توش رپ باشه بدم نمیاد از قافیه سازی ها خوشم میاد.........

3- چه چیزی وقتی خیلی ناراحتید آرامش بهتون میده؟
اگه عصبانی شم هیچ چیزی مثل سکوت حالم رو جا نمیاره.........اصلا تحمل حضور دیگران رو ندارم.........
ولی اگه غمگین باشمو ناراحت باشم.......با قرآن خوندن و درس گرفتن از قصه هاش آروم میشم.........برای خودم تفسیر میکنم.........

4- به نظرتون آیا می شه یه آدم بی نهایت مغرور و قدرنشناس رو عوض کرد؟ من خودم ادم مغروری هستم.......ولی عوضی نیستم........ولی بعضی مغرورا ذاتا عوضی هستند.........و بقدری متکبر و قدر نشناسن که حتی لیاقت ترحم رو هم ندارن.........من شخصا تلاش نمی کنم این آدم رو عوض کنم........برعکس سعی میکنم بهش نشون بدم که هیچی نیست........مثلا میگم تو توهمت اور دوز کردیااااااا یا از این جور تیکه هاااا.........

ایول سری اول رو جواب دادم شکر خدا مرسی چقد حال میده جواب دادن به سوالات.......خخخخخخخ نه اینکه کوتاه آدم حال میکنه...........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
.بهترین سرگرمیت چیه یا موقع بیکاری سر خودت رو با چی گرم میکنی؟ معمولا یا اس ام اس بازی میکنم یا میام نت......بعضی وقتا هم از دستم در بره میره مطالعات پژوهشی مینم........

بزرگترین آرزوت چیه؟ گفتم آرزوم اصلیم رو نمی تونم بگم.........ولی سلامتی خانواده امام زمان و دوستام........موفقیت تو همه زمینه ها............

اگه میتونستی یه ساز رو برای نواختن انتخاب کنی دوست داشتی چه سازی باشه ؟
با این که بیشتر علما حرام اعلام کردنش ولی من به دف علاقه خواصی دارم........کلا به داریه دمبک علاقه دارم.......خخخخخخخ

از نظر خودت چقدر تو جامعه موفق بودی؟
به اندازه سنم و جایگاهی که قرار دارم موفقیتم چشم گیر بوده........حالا اگه باید تحلیل بکنم این جایگاه رو تو پست های بعدی بپرسید چون نمی خوام وقتتون رو بگیرم دوستان.........

شیرین ترین خاطرات زندگی خودت رو تعریف کن؟
شیرین ترین خاطره زندگیم چون تویی داداش اینو میگم.........تازه کمربند قهوه ایم رو گرفته بودم.........آقا تو جو رندوری اینا بودیم 1 نفر که وزنش 20 کیلو ازم بیشتر بود رو با اوچیگاری ایپون کردم.......چند نفر از اعضای فدراسیون بودن........آقا ما این فن رو زدیم.......استاد گفت بیا باید شیایی بدی......گفتم استاد من روحیش رو ندارم........گفت باید بدی.........
جات خالی گفت عباس فلاح بیادجلوم وایسه.........منو میگی!!!!! آرزو داشتم باهاش رندوری 70% انجام بدم چه برسه به مبارزه........دیگه هر کاری کرد بهم فن بزنه نتونست..........کلی باهاش کنجار رفتم آخر 3 دیقه یکی از این اعضا گفت اگه مواظب زانوهاش باشه جودو کار خوبی میشه........آقا من تا اینو شنیدم تو دلم یه قنجی زد گفت تیم ملی من دارم میاد........تا اینو گفتم یه اوچیماتا نشسته بهم زد.........فقط حس کردم رو هوا دارم بال بال میزنم.........خخخخخخخ
ایپون شدم وحشتناک ولی خیلی بهم چسبید........آقا چشت روز بد نبینه........2 هفته بعدش توی 1 مبارزه دیگه 1 اوچی گاری دیگه زدم این بار طرف وقتی خورد زمین حرصش گرفت زانوش رو بطرف داخل جمع کرد از این طرف زانوی من زد بیرونو رباط زیر مینسکم پاره شد........بعدشم دیگه بای بای جودو ولی وقبلش واقعا خاطره فوق العاده ای بود........یلی باختش شیرین بود........
حالا کلی خاطره از جودو دارم باید بیام 1 روز اساسی باهم بحرفیم...........

بیشتر با چه کسی درد دل میکنی؟
اول از همه زهرا بعد معصومه تو دنیای واقعی هم بعضی اوقات با دوستم عباس..........

سئوال آخر دوست داری بعد از تو چه کسی بیاد بشینه رو صندلی ؟ دوست دارم رضا داوودی بشینه ولی دیگه نوبت خانوم هاست........این مهنا.......سارا.......تسنیم........امالیا........جولی.......همشون کاندید نشست هستند..........ولی دور بعدش شک نکن خودتی........خخخخخخ
مرسی زحمت کشیدی مبارز جودوکا ایشالا زودتر برگزدی به میادین...........

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به سلام به آقا مجید جهان پهلوان ..بالاخره بدون رای منم سوخیدی..
قصد داشتم نیام اصلا ..
هم به خاطر این ک تعداد سوالاتون زیاده واحتال این ک نرسید جواب گو باشید ..هم خودم وقت سوال طرح کردن نداشتم ..
اما خوب خدا قسمت کرد ما هم در سوزوندن شما یه سهم خوبی رو ب عهده بگیریم ..
یه تعدادی رو خوندم ک سوال تکراری نباشه واذیت شی ..چون دیدم واقعا با جدیت جواب میدی ونمیپیچینی ...پهلونی دیگه توان سوختت بالاس یحتمل ..
خوب اینم یه چن تا سوال
1-فک میکنی بهترین اتفاق زندگی آدم چی میتونه باشه ؟
2-دوس داشتی روزی ک خدا بنده هاشو میآفرید به عهده خودشون میذاشت ک همه چیو انتخاب کنن ..خونواده ..پدر مادر ...رنگ پوست ..نژاد ..هر چیزی ..؟بعد اون وقت تو همیننی ک هستی رو انتخاب میکردی ؟
3-آدم نمک شناس دقیقا به کی میگن .؟
4-تا حالا خودتو نوشتی رو یه ورق کاغذ .؟
5-دوست خوب چه دوستیه ؟چیکار کنه بهترین دوستت میشه ؟
6-چند بار کتک زدی ..کتک خوردی تو مدرسه ؟
7- یکی از بهترین خاطره های زندگیت ک هر وخ یادت میاد نا خود آگاه میخندی رو اگه میشه بگو ؟
8-یه جا خوندم کار پژهش شیمی داری انگار اگه یادم باشه ...
اختراع هم کردی مهندس تا حالا ؟
9-تفکرت نسبت به این جمله ها ..

الف .عیب جامعه ین است ک همه میخواهند انسان مهمی باشند وهیچ کس نمیخواهد فرد مفیدی باشد ..
ب.هر کس ک بداند ک نداند از همه دانا تر است .
ج.خدا در قلب توست وتو در آسمان ها به دنبالش میگردی .
د.امید ..
ه.کدوم یکی بهتر فک میکنه قلب یا مغز ..
..
10-آقا شما اگه چی بشه دس از سر باشگاه مهندسان بر میداری .؟
خدا بهت رحم کرده زیاد نپرسیدم ..سخت هم نپرسیدم ..البته چون دوستی نداشتم باهاتون هم یه دلیل هست ..
امیدوارم چرخ زندگیت هر روز بهتر از دیروزش بچرخه
هر جا هستی موفق باشی دوست خوبم .

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام بر همه دوستان اعم از سوال پرسان و جواب دهنده!و با تشکر مخصوص از اقای غریبه که زحمت رای ها رو کشیدن....

اومدم بگم که: جهان زود زود جواب بده!!!!
:mad:
بعدا با انواع و اقسام سوالات میام سراغت!!!
:biggrin:

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااااااام
منم!!
:d

1) هدفت از موندن توی باشگاه چیه ؟
2) واسه امتیاز کاری میکنی ؟ چقدر امتیاز واست مهمه ؟اگه الان همه امتیازاتو پاک کنن چیکار میکنی ؟
3) فکر میکنی فرق تعصب با جهل چیه؟
4) چرا انسان اشرف مخلوقات نامیده میشه در حالی که موجود احمق و ستمکاری هست؟
5)خرافاتی هستی؟ به چی مثلا اعتقاد داری؟

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام!!!!!!
اونجوری نگاه نکن!سواله دیگه!!!!!پیش میاد!
1)ی خاطره خنده دار از دوران بچگیت بگو(0-7 سال)
2)ی خاطره خنده دار از دوران مدرسه بگو(ابتدایی یا راهنمایی)
3)ی خاطره خنده دار از دوران دبیرستان بگو
4)ی خاطره خنده دار از دورانی که برا کنکور میخوندی بگو!!!!

5)ی خاطره خنده دار از دوران دانشگاه بگو

6)ی خاطره خنده دار از همین یک سال اخیر بگو

7)نظرت راجع به امضای جدیدم بگو!
8)
چقد از من بدت میاد با این سوالایی که میپرسم؟؟!!!!
9)مثل اینکه باید 10 تا بشه حتما!!سوال ندارم چیکار کنم؟؟!!!:confused:
10) خوبی؟؟؟!:d

.

.
خواهم امد..........

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=2]http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.png[/h]
1)اگه با زنت دعوات شه چیکار میکنی؟!اگه میزنی ،چجوری میزنیش؟ با کمربند سیاهش میکنی ؟؟:biggrin:
2) نظرت در مورد مهریه چیه ؟
3) به کیا تا حالا گفتی "دوست دارم خیلی زیاد" ؟
4) پسر ناز نازویی هستی ؟
5)مامانی هستی یا بابایی ؟

6)نظرت راجع به عشق چیه؟
7)همسر رویاهات تو5 خط تعریف کن!
8)تا حالا دل كسي رو شكوندي؟
9)تا حالا كسي دلت و شكونده؟
10)حست چیه الان؟؟!

خوش بگذره !!!!!!!!! :d

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
:redface:
با اجازه!!!
1)تا حالا شده تو سوراخ نری جارو به دمت ببندی؟؟!
2)از اون ادمایی هستی که میرن لب دریا هم باید اب با خودشون ببرن؟؟
3)چرا قدیما دیگ به دیگ میگفت روت سیاه الان میگه ته دیگ؟؟!!
4)دوست داری بامت بیشتر و برفتم بیشتر باشه؟؟!!
5)تا حالا شده بخوای ابروشو برداری بزنی چشمشم کور کنی؟؟!!

6)تا حالا شده تو ی موقعیت جدی یهو خندت بگیره؟!!اصن ی وضی که نتونی خودتو کنترل کنی؟؟!!!!تعریف کن ما هم بخندیم!!!
7)چرا تو کلوپ همه محسن_24 اذیت میکنن؟؟!!
8)کدوم یکی از بچه های باشگاه رو تو دنیای واقعی دیدی؟؟!!!
9)تا حالا چند بار موقع دیدن بازیهای استقلال خواستی برهانی رو به قتل برسونی؟؟!
10)
اگه استقلال قهرمان اسیا میشد چیکار میکردی؟؟؟!!

بازم سوال دارم.....البته نه مثل اینا اسون..سوالای تخصصی...

آخرین ویرایش:

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جا داره ی تشکر ویژه ازت داشته باشم بخاطر اینکه این شکلکو
بعد از 2 دوره به من نسبت ندادی!هرچند که اینم
به من هیچ شباهتی نداش.... بگذریم بریم سراغ سوالا!

1) چرا میگی با کارکردن همسرت بیرون از خونه مشکل داری؟؟!

2) بنظرت حضور خانما تو جامعه چه تاثیری داشته؟؟؟!( مثبت و منفی)

3)
ایا میشه بدون حضور خانمها جامعه رو اداره کرد و جلو برد؟؟!

--------------------------------------------------------------------------------------------
4) چقد ظاهر بینی؟؟!یا ظاهر برات مهمه؟؟!

5) از ظاهر ادما چقد میشه به شخصیت و افکارشون پی برد؟؟! به مذهبی بودن یا نبودنشون چی؟؟!

6) بنظرت چقد ظاهر سازی تو جامعمون رواج داره؟؟! و علتش چیه؟؟!

--------------------------------------------------------------------------------------------

7)وضع حجاب تو جامعمون چه جوریه؟؟!

8) علتش چیه؟؟!

9) برای تغییرش راه حلت چیه؟؟! ( بگی فرهنگ سازی من میدونم و تو!!!)

-------------------------------------------------------------------------------------------
10)نظرتو درباره من بگو...( نمیخوام ازم تعریف کنی... میخوام ببینم بقیه منو چجوری شناختن... حتما انتقاد هم بکن..)

خو این اولین سری جدی سوالام.. بازم اگه حال داشتم میام.....
میدونم گنگ شدی!!! اینو بخور حالت سر جا بیاد!
:D

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
به حساب من 43 سری سوالو هنوز جواب ندادی
بدو دیگه!!!!!!!!
به حساب خودم بد بخت شدم رفته.......ولی می دونم یکی دو نفر دیگه هستند که هنوز نیودمن........منتظر اونام تازه هستم......خدا آخر عاقبت ما دو بخیر کنه از دست شما دوستان.........خخخخخخ

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام بر همه دوستان اعم از سوال پرسان و جواب دهنده!و با تشکر مخصوص از اقای غریبه که زحمت رای ها رو کشیدن....

اومدم بگم که: جهان زود زود جواب بده!!!!
بعدا با انواع و اقسام سوالات میام سراغت!!!
:biggrin:
سلام بر شکا خانم مدیر مشدی.......سفر بخیر خوش اومدی..........زیاردتم قبول........آقا یکی بیاد کمک من نمیرسم..........خخخخخخخخ
آی مجید خیلی کُندی....
خو شب تا صبح بیدار باش جواب بده دیگه داداش...
خب ببخشید به جون آبجی نباشه به جون خودم صبا سرکارم شبام میرم باشگاه کلا 2-3 ساعت وقت دارم جواب بدم..........تازه از فردا شبم دیگه تا 12- 1 شب تو هییتیم..........خدا به داد من مظلو برسه..........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حالا عاشق شدی؟نظرت راجع به عشق چیه ؟ آره شدم از اون یه طرفه هاش........که واسه دوران نوجوونی و سن بلوغه........خیلی مضخرف بود......اصلا به عشق زمینی اعتقادی ندارم.........عشق زمینی رو نباید دنبالش بگردی خودش میاد طرف آدم.......ولی عشق الهی یه چیز دیگست........اونو باید رفت دنبالش......
یکی میگه عشق یعنی میگه یه پلاک که زده بیرون از دل خاک.........
یکی میگه عشق یعنی یه پدر که شبا بیداره تا سحر........عشق یعنی یه خبر،خبر یه مفقودالاثر.........
یکی میگه عشق یعنی حالت خوب باشه........همه اینا درسته ولی عشق یعنی آرامش داشته باشی........بدونی بیراهه نمیری........

بزرگترین آرزوت چیه؟
نمی تونم بگم شرمنده داداش........ولی سلامتی امام زمان و خانواده یکی از بزرگتریناشه.......
از نظر خودت چقدر تو جامعه موفق بودی؟ نمی تونم دقیق بگم ولی به اندازه سن خودم خوب بودم........از همه همدوره ای هام جلوتر بودم.........تقریبا تو همه زمینه ها فعلالیت داشتمو تا یه جایی پیش رفتم........ورزش جودو کمربند قهوه ای گرفتم........توی درس خب الان مثل همتون مهندسم....... 1 ثبت اختراع دارم......روی 2-3 تا فناوری جدیدم کار کردم که دانشگاه حمایت نکرد........الانم دارم سر یه کار کاملا پژوهشی میرم..........بسیجم عضو هستمو 1 فعالیتای ریزی هم اونجا میکردم ولی فعلا به خاطر سربازی و کار متوقفه.........دیگه نمی دونم کااری دیگه ای هم کردم ولی از حوصله بحث خارجه..........
شیرین ترین خاطرات زندگی خودت رو تعریف کن؟ یکی از شیرین ترین خاطره زندگیم وقتی بود که تو انتخابات انجمن نفر اول شدم با حداکثر آرا.......93% از بچه ها بهم رای دادن........از آقای خامنه ای هم که تو دوره ریاست جمهوریش 92% بود من بیشتر شدم..........خخخخخخ چند سال دیگه من رهبر کشورتون میشم از الان احترام بزارید.......خخخخخخخ
خنده دارترینشم تعریف کن ؟
خاطره خنده دار زیاد دارم......ولی اینم یکی از باحالاشه......شاید بهترین نباشه الان از بس خستم درست حضور ذهن ندارم........مامان من یه خاله داره خیلی چتر بازه همیشه رو مخ منو داداشامه.......آقا یه روز ما می خواستیم بریم شمال........یهو قبل رفتن حاضر شد با ما اومد.........خیلی اعصاب ما رو با خودشیرینی هاشو عزیزشم گیری هاش پیش مامان و مامان بزرگم خورد میکنه........آقا شب که شد دیگه بازی دست ما بود........اینجایی که ما میریم وسط جنگله...... شغال و گرگ شبا تا پشت در اتقاق میاد......ما 3 تا(منو 2 تا داداشام)هم دست به یکی کردیم حال اینو بگیریم........وقتی صدای شغالا اومد داداش کوچیکم رفت اتاق عقبی زد فیوزو پروند........همه جا تاریک شد......بعد داش بزرگم گفت بچه ها بیاید با هم بازی کنیم که نترسن......حالا همش نقشه بود........خخخخخ یه سری نشوتیم این ور اتاق یه سری اونور......خانوما هم گرفتن بخوابن که نترسن........ما شروع کردیم بالشت بازی.....اولش بالشت و جوراب واینا پرت میککردیم.......بعد جو گیر شدیم هرچی دم دستمون میومد پرت میکردم آب و هوای شمال گرفتمون یهووووو.......خخخخخخخخ
آقا داداشم که از قبل برنامه داشت ورداشت با توپ چهل تیکه فوتبال زد تو صورت این خالمون.......اونم تو دل خواب بود.........چنان جیغی زد که شغالا پا به فرار گذاشتن......خخخخخ
ولی بد بختی اینه هنوزم اینه خاله ما بدجوری چتر بازی رو ادامه میده.......راه حلی دارید ما پذیرا هستیم.......خخخخخخ
خانوادت تا کجا حمابتت میکنند؟ مامان و داداشام که تا تهش ازم حمایت میکنه ولی بابام فقط کارایی که براش دلیل منطقی داشته باشمو بتونم بهش ثابت کنم رو حمایت میکنه........خداییشم کار بی عقلی خیلی کم ازم سر میزنه........
فکر میکنی آدم بعد شکست عشقی دوباره میتونه عاشق بشه؟ اصلا من یه تئوری دارم واسه خودم که جای عشق فقط می تونه با عشق پر بشه.........مثلا اگه یه پسری با یه دختری که با هم ارتباط داشتن بهم بزنن.......تنها راهی که پسر به قهقرا نره اینه که جای اون عشق رو با یه چیز دیگه پرکنه.......مثلایکی میره با 1 نفر دیگه دوست میشه.......یکی میره با خدا دوست میشه عشق اونو جایگدین میکنه یکی میره سمت ورزش و به ورزش عشق میورزه......یا هر چیز دیگه.......از نظر من تنها راه نجات از بحران بعد شکست عشقی همینه.........
چرا وقتی سیب تو سر نیوتن خورد تعجب کرد؟ تو سر تو بخوره لبند میزنی؟؟؟؟؟ بازم به شعور نیوتن که تعجب کرد و روش فک کرد.......اگه ما بودم پا می شدیم درخت و بالگد میزدیم........خخخخخخخ

ایول امشب سرعتم رو بردم بالا تر........خخخخخخخخ
مرسی داش محمد..........ایشالا قهرمانیت تو المپیک.........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب قیافه رو چرا اون طوری کردی خب بپرس.......کی جلوت رو گرفته......فقط بای بری تو نوبتاااااا گفته باشم پارتی بازی من اینجا نمیکنم........خخخخخخخخ
بپرس فقط سوال بیخود نپرس.......من ترجیح میدم دینی سیاسی باشه.......

من فقط یک سوال دارم....

از خودت بگو

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
.آیا برای گرفتن شناسنامه المثنی, اصل شناسنامه هم لازمه؟ والا نمی دونم بچه کجایی؟؟؟شاید همشهریات بدونن.........خخخخخخخخ
شمام بچه بودین به خاطر کمبود امکانات از سرنگ به عنوان تفنگ آب پاش استفاده میکردین؟؟!! آخ یادش بخیر......وا چقد خونه مامان بزرگم رو خیس میکردیم بنده خدا از خیسی متنفر بود ولی خیلی هوامونو داشت........چیزی بهمون نمیگفت.......خدا سلامت نگهش داره خیلی ماهه........خدا همه پدربزرگ مادر بزرگا رو سلامت و در پناه خودش نگه داره..........

تو ماه رمضون گرسنگی و تشنگی رو میشه تحمل کرد اما باز نکردن در یخچال رو چطور؟؟؟ والا من ماه رمضونا یا خونه نیستم یا اگه باشم خوابم........از شانس گندم تا حالا نشده حواسم نباشه آب بخورم.......آرزو به دل موندم یه بار حواسم پرت بشه.......خخخخخخخخخ
تو ذهن شمام ابوریحان بیرونی و بوعلی سینا و سعدی و
زکریای رازی و خیام و باباطاهر قیافه هاشون یکیه؟!.
آی ای آی.......راست میگیاااااا..........همشون این مرد مو بلنده که چشاشم شهلا کردن میاد تو ذهتم تازه پروین اعتصامیم همون شکلی میاد تو ذهنم..........خخخخخخخخ
چه حشره ای سبزه سنگ میخوره؟؟؟؟ حشره ای که احمقه.......چون سر همون سفره هم سیب هست هم سنجد........عجب حشره بی شعوریااااااا......خخخخخخخخ
اول مرغ بود یا تخم مرغ؟ اول یه آدم بیکار بوده که تو کل هستی گیر داده به این سوال.........ولی تو خلقت الهی اول مرغ خلق شده و متناسب با سیستم تخم گذاریشو اینا تخم مرغ بوجود اومده........تازه اگه تخم مرغ اول بود کدوم مرغی روش می خوابید؟؟؟؟نه خب جواب بده چرا نگاه میکنی؟؟؟؟؟؟؟
ﺧﺎﻧﻪ ﭼﯿﺴﺖ؟ محلی که اصولا باید توش ارامش داشته باشی ولی بیشتر آرامش رو ازت میگیرن......خخخخخخخخخ
آخه رو چه اصولی بعضیا میخندن رو لپاشون ۲ تا حفره ایجاد میشه ؟ رو همون اصولی که با همین خنده ها الان داره یه فدارسیون به عظمت فوتبال ایران باهاش اداره میشه.........
چرا ما میخندیم پرانتز باز میشه؟ والا مال من گیومه باز میشه چون دو تا خط میافته تو رو که ندیدم ببینم چطوریاست.........خخخ
آیا میدانستید

اگر تانک رو تو دنده روشن کنین ، شلیک میکنه ؟! آره دیگه همون طوری که ماشینو تو دنده روشن کنی شاخ میزنه خب تانکم میزنه تازه تفم میندازه........خخخخخخ
دقت کردید هر موقع بد تیپ میزنید یه نفری ک خیلی مهمه واستون رو میبینید والا ما آخرین باری که تیپ زدیم انقد بچه های دانشگاه گفتن فک کنیم مجید می خواد زن بگیره از کردمون پشیمون شدیم........همین تیپ گوگوری مگوری خودمون رو داریم اعصابمون راحت تره.......
من هنوزم که هنوزه نفهمیدم از کجا معلوم میشه ادکلن زنونه س یا مردونه ؟!شماچی؟ والا من به این خاله زنک بازیا کار ندارم داداشم می خره مامانم میزنه.......من فقط با لباسم میرم بیرون.......شمام این جوری باش واسه خودت قصه رو جنجالی نکن.......

توجه کردید وقتی زمین میخوریم این دوتا جمله رو حتما میشنویم حتی اگه دست و پا تون هم شکسته باشه

1 - خدا رحم کرد سرت جایی نخورد

2 - عیب نداره چیزی نشده
آره دومیشو خوب درک کردم...........حالا الان تا پا داده یه خاطره بگم.........روزی که رفتم جودو ثبت نام کردم بابام گفت مواظب باش میری اون جا کسی رو ناقص نکنیاااااا..........گفتم چشم بعد گفتم الان دیگه مامانم کلی نازم رو میکشه،برم بگم درام میرم جودو و کلی قربون صدقم میره........... آقا تا گفتیم گفت آفرین پسرم ولی یادت باشه تا جاییت نشکست آه و ناله نکن.......فک کنم اگه خواهر داشتم اونم میگفت برو دیگه برنگرد..........خخخخخخخخخخ

خب این سری هم جواب دادم دستم درد نکنه خسته نباشم........حالا بیاید حداقل جواب سوالات خودتون رو بخونید........محمد بیا بخون همه رو حفظ کن بعدا ازت می پرسماااااااا.........خخخخخخخخخخ

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه بیکارم؟:D
اینو پرسیدم یکم تایپ کنی قوی شی
به فکرتوم:ی
هم بیکاری هم الاف واسه همینه می خوام بهت بگم اکبر بیکار گنده لوس.........
آقا تو فکر منو نکن........همون جیب منو نزن نمی خواد فکر تایپ کردنم باشی.........این جوری داری کاری میکنی دستم قوی بشه دستمم قوی بشه یهو دیدی یه چکی زدم گردنت گره خورد.......خخخخخ

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیاین صادقانه اعتراف کنید اولین بار کلمه ” بالاخره” رو چطوری خوندین؟ اعتراف لازم نیست حالا بازم من خوب خوندم که سعید پلیمر خونده بالا الاغه.......خخخخخخخ من نمی دونم این سعید هنوز فرق هواپیما با الاغ رو نمیدونه؟؟؟نه واقعا سعید نمیدونی؟؟؟؟؟؟خخخخخ
تا
حالا دقت کردین
تو این فیلمای ترسناک
تا طرف میخواد فرار کنه هیچ وقت ماشینش روشن نمیشه ؟!؟ اون که خوبه دقت کردی همیشه ماشینا رو ریل قطار خاموش میکنن؟؟؟والا ما یه عمری از روی ریل داریم رد میشیم تا حالا خاموش نکردیم.........خخخخخخخخ
تا حالا دقت کردین
راننده تاکسی هایی که بیشتر باهات گرم میگیرن و حرف میزنن
کرایه بیشتری میگیرن و تو هم روت نمیشه چیزی بگی ؟ نه من یا ماشین خودمو سوار میشم یا با اتوبوس مترو این ور اون ور میرم.......تاکسی دوست ندارم.....

دقت کردین وقتی می خوای یه بسته رو با آژانس بفرستی
تویوتا کمری می فرستن
ولی وقتی خودت می خوای با آژانس جایی بری
پیکان مدل ۴۸ می فرستن ! نه خب آخه آژانسم سوار نمیشم یا بسته ای رو نمیفرستم........تو چه دلی داری بسته رو میپری دست آژانس من خودم 100 کیلومتر میرم ولی دست کسی امانتی رو نمیدم........

یعنی الان دلم می خواد این لپ تاپ و بکنم تو حلقت با این سوالات........اولیا خوب بود اینا چیه آخه؟؟؟؟؟؟
حیف که هم رزشته ایمو زورم به کمربند بالا تر از خودم نمیرسه........دیگه چیکار کنیم زمین خوردتیم داش ممد.......ححححححح
نحند خوابم میاد........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
شمام وقتی یه ادکلن گرون قیمت میخرین ، هربار که استفاده میکنینیه نگا بهش میندازین که یه وقت تموم نشه؟! والا من خودم تا حالا یه بارم نخریدم همیشه برام هدیه آوردن........بی دغدغه استفاده میکنم........خخخخخخ
تاحالا دقت کردی ما ایرانی ها دروغ گفتن رو از صبح با گفتن “پاشو لنگه ظهره” شروع می کنیم؟!...
والا الان لنگ ظهر نیست ولی من چشام قد 2 تا پرتغال ورقلمبیده....... خخخخخخخ اینم دروغ بوق سگ.......ببین حتی صدای مشاینام دیگه نمیاد.......الان آقا پلیسم دیگه خوابه.......اونی که شبا که ما میخوابیم بیداره........خخخخخخ
بعضیا هستن ...آی کیو در حد پت و مت، شانس در حد کاراگاه گجت ..قبول دارین ؟ خب اولیش رو که خودتی دومیشم منم.......اونم چون گیر تو افتادم.........خخخخخخخخ
دقت کردین این روزها اگر ده تا سنگک بخری، ملت یه جوری نگاه می کنن انگار پرادو سوار شدی! خب مگه کمتره؟؟؟نه بزار ببینم یعنی تو می تونی 10 تا نون سنگک بخری؟؟؟؟؟اااااااااااااااعععععععععع بچه ها این پولداره...........بابا پول دار........ ما میریم 1 لواش می خریم 8 نفری با هم می خوریم.......تازه مورچه های همسایه رو هم باهاش نظری میدیم.........10 تا نون سنگک؟؟؟؟؟می خوای هییت شام بدی؟؟؟؟خخخخخخخخ
واقعا چرا این راننده تاکسیا و سوپری ها فکر می کنن اگه ما خورد داشتیم، نمیدادیم؟!
از بس ذی شعورن........نه میدونی چرا؟؟؟؟ نه اینکه انقد خودشون دروغ میگن که خورد نداریم.......فک میکنن همه مردم مثل خودشونن......خخخخخخخخ
خداییش الان زبان قاصره از گفتن هرگونه حرفی.........ولی دارم برات بزار همچین توطئه کنم برااااااااات بشونم رو صنندلی.........تا دیگه از این سوالا از من نپرسی........همیشه همینه سرداران بزرگی مثل من همیشه از خودی ظربه میخورن......خخخخخخخخخخ

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سواله فنی:چرا فوت سرده و ها گرمه؟مگه جفتشون از دهن در نمیاد چرا فوت میکنی سرده و ها میکنی گرمه ؟
سوال فنیت رو برو از معاینه فنی بپرس مگه من رشتم حلق و بینیه که این سوالت رو جواب بدم؟؟؟؟؟؟؟؟نه خداییش می تونم؟؟؟؟ خوب خودت بگووووو.....خب نیستی که حالا بزار یه چیزی بنالم شاید درست از آب درومد.......خخخخخخ
ببین پاشو برو چاو آیینه........اون حلقو باز کن......تا ته...بازتر باز تر.......آهان.....میبینی یه چیزی مثل ناقوس کیلیسا اون ته آویزونه؟؟؟؟ به اون میگن زبون کوچیکه........نقش بخاری رو داره.....وقتی داری ها میکنی و لوزه سومت رو نشون میدی اون مثل بخاری کار میکنه هات رو گرم میکنه..........
حالا ببند.........آفرین داداش گلم........فوت کن......فوت کن........آهان میبینی غنچه شد اومد جلوووووو......چون اون هوا به خیسی آبدهنت روی دندونات تماس پیدا کرد مثل کولر خنک میکنه...........به این عمل میگن عمل تبخیر سطحی.........حال کردی؟؟؟؟مهندس شیمیماااااااا برو واسه بچه محلاتون تعریف کن بگی یه داداش دارم خیلی شاخه.........خخخخخخخ

خیلی نوکرم داش محمد ببخشید شوخی کردم.........چون میدونستم جنبش رو داری گفتم یه نمه سر به سررت بزارم........مرسی بابت سوالات..........امیدوارم تموم شده باشه......خخخخخخ
ولی بی شوخی دست گلت درد نکنه مرسی که مرام گذاشتی و سوال پرسیدی........
علی یارت............

وضعیت
موضوع بسته شده است.