نظر سنجی صندلی داغ کلوپ ابیدلان 6

نظر سنجی صندلی داغ کلوپ ابیدلان 6

• مجموع رای دهندگان
    39
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی نوکرم داش محمد ببخشید شوخی کردم.........چون میدونستم جنبش رو داری گفتم یه نمه سر به سررت بزارم........مرسی بابت سوالات..........امیدوارم تموم شده باشه......خخخخخخ
ولی بی شوخی دست گلت درد نکنه مرسی که مرام گذاشتی و سوال پرسیدی........
علی یارت............

فدات داش مجید
شرمنده اذیت شدی:Dدر جواب به این سوالت

تازه اگه تخم مرغ اول بود کدوم مرغی روش می خوابید؟؟؟؟نه خب جواب بده چرا نگاه میکنی؟؟؟؟؟؟؟

خوب اول تخم مرغ بوده و یک اردک اونو گذاشت:redface:

بعدش یه کفتار روش خوابید بعد از بیست روز شد مرغ:biggrin:

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من حتما خیلی پول دار میشم.......چون عشق ثروتم.......البته حلالشاااااا........دلم می خواد زندگی سلطنتی داشته باشم........
ولی از اون طرفم دلم می خواد از پولم در راه خدا بدم.......مثلا سرپرستی بچه ای قبول کنم........یا واسه ائمه خرج کنم.........ولی دوست دارم پول زیاد داشته باشم.......

این سری سوالام همش درباره همین جوابته!!!

1) زندگی سلطنتی؟؟!
:surprised:بنظرت فایدش چیه؟؟!

2) این که میگن ثروت زیاد دل ادمو سنگ میکنه و از خدا دور چقد راسته بنظرت؟؟!

3) شده تو خیابون داری ی چیزی میخوری یا ی چی دستته نگاه حسرت بار ی نفر باعث بشه حالت از خودت بهم بخوره؟؟!
زندگی سلطنیت بنظرت قراره دل چند نفرو بسوزونه؟؟!بنظرت ارزششو داره؟؟!

4)بنظرت تضمینی هس که اگه خیلی پولدار شی خدا توفیق کمک به دیگرانو ازت نگیره؟؟!ینی میخوام بگم بنظرت تو این راه ( حتی حلالش) معیار ها و ارزش های ادم تغییر نمیکنه؟؟؟!

5)
بنظرت چرا کلا مادیات تو زندگی امروزمون انقد ارزشمند شده؟؟!

6) چرا تو همه فیلما ادمای بدبخت چادرین و مومن؟! بعد ادم پولدارا بی دین و ...؟؟! ( این ربطی به سوالای بالا نداش... همینجوری ی سوالی بود اون پشتای ذهنم گفتم بپرسم!
:D)
فعلا همینا رو بجواب تا بعد!
:razz:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
هم بیکاری هم الاف واسه همینه می خوام بهت بگم اکبر بیکار گنده لوس.........
آقا تو فکر منو نکن........همون جیب منو نزن نمی خواد فکر تایپ کردنم باشی.........این جوری داری کاری میکنی دستم قوی بشه دستمم قوی بشه یهو دیدی یه چکی زدم گردنت گره خورد.......خخخخخ

:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::Ph34r:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
من حتما خیلی پول دار میشم.......چون عشق ثروتم.......البته حلالشاااااا........دلم می خواد زندگی سلطنتی داشته باشم........
ولی از اون طرفم دلم می خواد از پولم در راه خدا بدم.......مثلا سرپرستی بچه ای قبول کنم........یا واسه ائمه خرج کنم.........ولی دوست دارم پول زیاد داشته باشم.......

;)طرز فکرتو دوز داشتم:cool::cool::D

خیلیم خوب

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
فدات داش مجید
شرمنده اذیت شدی:Dدر جواب به این سوالت

تازه اگه تخم مرغ اول بود کدوم مرغی روش می خوابید؟؟؟؟نه خب جواب بده چرا نگاه میکنی؟؟؟؟؟؟؟

خوب اول تخم مرغ بوده و یک اردک اونو گذاشت:redface:

بعدش یه کفتار روش خوابید بعد از بیست روز شد مرغ:biggrin:
آقایی داداش........باش بهش میگم همین کارارو بکنه........خخخخخخخخخخخ
در اولین فرصت جواب سوالای منو میدی.فهمیدی؟

چشم داش رضا ولی هنوز فرصتش پیش نیومده.......من که از خدا زود جواب بدم مخصوصا این آخریه رو.........خخخخخخخخخ ولی اولویت با دوستان دیگه شما که خودت مرد قانونی بهتر میدونی.........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز

این سری سوالام همش درباره همین جوابته!!!

1) زندگی سلطنتی؟؟!
:surprised:بنظرت فایدش چیه؟؟! از علایق منه فایدش اینه که روزی کسی تو خیابون بگه بچشم گوشه بیمارستانه بدون ذره ای تردید دنبالش میرم از حال بچش تحقیق میکنم بعد اگه راست باشه فوری هزینه درمانش رو میدم......... اگه بچشم چیزی ازم بخواد که منطقی باشه و بردرد سنش بخوره بی معتلی براش تحیه میکنم........

2) این که میگن ثروت زیاد دل ادمو سنگ میکنه و از خدا دور چقد راسته بنظرت؟؟! والا نمونهی این جوری زیاده ولی ما یه نفری رو داریم توی محلمون این آقا تو کربلا همه مالش رو دزد میبره.........دم فرات با حضرت ابالفضل عهد میکنه که مالش رو با حضرت عباس نصف کنه اگه بتونه از کربلا برگرده خونش.......حضرت عباس کمکش کردو این آدم برگشت از همون روز حتی 100 تومنش رو 50 تومن واسه حضرت عباس داد........خدا بیامرز فوت کرد وقتی که 1 فوق میلیاردر بود.......هنوزم که هنوزه بچه هاش راه باباعه رو دارن میرن........من الگو این جور آدماست......اگه خدا بخواد میشه............

3) شده تو خیابون داری ی چیزی میخوری یا ی چی دستته نگاه حسرت بار ی نفر باعث بشه حالت از خودت بهم بخوره؟؟!
زندگی سلطنیت بنظرت قراره دل چند نفرو بسوزونه؟؟!بنظرت ارزششو داره؟؟! راستش من تو خیابون اصلا آدما رو نگاه نمیکنم.........ولی من کلا روال زندگی خودمو دارم........تحت تاثیر اطافیانم هستم ولی تحت تاثیر جامعه نیستم.....شاید تو این دوره زمونه یکی اهل قر و فر و مد نباشه بهش بگن پاستوریزه،من ترجیه میدم پاستوریزه باشم تا غرب زده.......راجع به ثروتم همینه من تا اونجا که بتونم کمک میکنم......ولی قرار نیست ناجی جامعه بشری باشم.........در حد خودم کمک میکنم........و از زندگی هم لذت میبرم........

4)بنظرت تضمینی هس که اگه خیلی پولدار شی خدا توفیق کمک به دیگرانو ازت نگیره؟؟! یعنی میخوام بگم بنظرت تو این راه ( حتی حلالش) معیار ها و ارزش های ادم تغییر نمیکنه؟؟؟! من اولش میگم خدایا اگه صلاح مصلحتم در این هست اون نعمت رو بهم بده.........مطمئنم خدا هم زمانی بهم میده که جنبش رو داشته باشم.......شاید خودم آدم مطمئنی نباشم ولی خدایی که منو تا اینجا اورده تا اخر میبری نمی زاره خاری به دستم بره........من به خدام اطمینان کامل دارم......

5)
بنظرت چرا کلا مادیات تو زندگی امروزمون انقد ارزشمند شده؟؟!
ما امروزه داریم تو دنیایی زندگی می کنیم که تحت حکومت رسانه هاست و رسانه ها تحت سلطه فراماسون هاااا........از اصول ماسونی فریفته و شیفته کردن آدما به دنیا هست........جوری که خدا رو فراموش کنن.......اونا دارن با تبلیغ و اشاعه فرهنگ پول دوستی و دادن جای اعتبار شخصیت ها به چول و ثروت می خوان مردم رو از تعالیم دینی شون دور کنن.........این نشونه موفقیت اوناست وقتی من و تو مادیات رو معیار قرار میدیم......الان حتما میگی حرفام با هم تناقض داره........ولی من مادیات رو برای راحتی خانوادم می خوام..........و همه اطرافیانم........هدفمم کمک به خلق خداست بدون دغدغه.........چون پایه فکری من خود خداست با سیستم اونا تنافر کلی داره......منظورم رو تونستم برسونم؟؟؟؟؟؟
6) چرا تو همه فیلما ادمای بدبخت چادرین و مومن؟! بعد ادم پولدارا بی دین و ...؟؟! ( این ربطی به سوالای بالا نداش... همینجوری ی سوالی بود اون پشتای ذهنم گفتم بپرسم!
:D) خب ببین چادر به عنوان یه حجابه.......حجاب مانع از رویت ظاهر میشه........آدمای بدبخت بیچارم واسه اینکه خودشون رو مخفی کنن همیشه بیشتر از چادر استفاده میکنن.......این کار باعث شده تو طهن عوام جا بیافته چادریا بد بخت بیچارن.......ولی اونا در حد همون عوام بودنشون فک میکنن چون چادریا اگه پولم نداشته باشن یه چیزی دارن که هیچ کسی نداره........اونم معرفت و حیا و غیرت هر 3 تاش باهمه.........اگه خواستی توضیحات بیشتر رو برای خودت میگم........ولی میگم این طرز تفکر ساده لوحانست که بگن چادریا بد بخت بیچارن.......
فعلا همینا رو بجواب تا بعد!
:razz:

خب این سری رو مجبور شدم زود جواب بدم چون مربوط به گذشته هست می خواستم پروندش رو ببندم........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ... سلام علیکم و رحمت الله و برکاته.........
من از بس مهربونم تا حالا دلم نیومده کسی رو بسوزونم ولی برا بار اول میخوام مجید آقا رو کباب کنم : خخخ ای بابا شرممنده کردی داداش لطف کردی بسی برای من جای شادی و خوشحالیه که اولین نفر هستم که نیت کردی بسوزونی............خخخخخخخ

1- اگه من جای شما رو صندلی بودم چه سوالایی ازم میپرسیدی؟؟ من معمولا سوالای سیاسی-دینی- مذهبی میپرسم.......حالا بشین رو صندلی می پرسم ازت حالشو ببری........خخخخخخ
2- آخرین باری که سوختی کی بوده و چه کسی سوزوندتت؟؟ آخرین بار یه آدمی که خیلی دوسش داشتمو ازش توقع نداشتم بد جوری سوزوندم........جیگرمو سوزوند.......چون اون همه مرامو معرفتی که خرج کرده بودمو ندید........
3- شده توو زندگیت بسوزی ؟؟ ( صادق باشی ها من یادمه لی لی بازی میکردی هی میسوختی :) ) آره اون سالی که کنکور داشتمو گول اون رفیقمو خوردم........خیلی سوختم چون من با گوش دادن به حرفش یه مریضی سخت گرفتمو از درس و مشق و کنکور افتادم.........ولی اون صاف صاف راه میرفتو هیچیش نشده بود........
یه بارم واسه انجمن کلی رفتم واسه بازدید کارخونه سیمان تلاش کردم کل هماهنگی بیرون دانشگاه رو انجام دادم.........اودم دانشگاه کافی بود یکی لمضا میکرد که بههمون اتوبوس بدن......اقا نه مدیرگروه نه رییس نه معاون هیچ کسی امضا نکرد........همه کاسه کوزمون بهم خورد........اونجام بد سوختم........خخخخخخ

4- فک کن شدی مدیر برنامه من برام چه برنامه ای داری : دیــــــــــــــــــــــــــــی کارتن تام جریو پلنگ صورتی رو تو برنامت میزام........نیم ساعت بدوبدو هم اضافه کن......دیگه چی بالا بندی هم می خوای؟؟؟؟اونم بزارم؟>>>خخخخخخخخ
5- از اولش هم طرفدار اس اس بودی یا لنگی بودی و از بس تیمت نتیجه نگرفت اومدی استقلالی شدی ؟؟؟ نه بابا من از لج بابام که پرسپولیسی بود استقلالی شدم.......فک کنم 4-5 سسوالم بود.......سر بازی ایران مالدیو.........نمی دونم چه سالی میشه..........!!!!!!!!داستانش رو گفتم تو سوالات قبل.........
6- یه شعار علیه لنگی ها ؟؟ ماکه رفتیم اسیا........بوق بوق لنگیا..........خخخخخخ
7- دوست داشتی چشمات چه رنگی باشه و الان چه رنگیه ؟؟؟ الان قهوه ای روشنه.......دوست داشتم مشکی باشه.......دلیل خاصی ندارم......البته همینی هم که هست رو دوست دارم.........
8- ورزش هم میکنی؟؟؟ چه رشته ای؟؟ بله........تا 2 سال پیش جودو کار میکردم حرفه ای........تا رباط پام پاره شد........الان یکی دو ماهه دارم میرم بدن سازی........ولی برام هیچی جودو نمیشه........من عاشق جودو بودم........البته فوتبالم هفته ای یه بار جمعه ها میریم........
9- چرا باشگاه مهندسان رو برای فعالیت مجازی انتخاب کردی؟؟ راستش همین جور شد.......فیض بوک رو دوست ندارم چون عکس مستحجن میزاشتن.......سایتای دیگه هم کلوپ آبیدلان با این همه رفیق با مرام نداشت.........
10 - شخصیتی که توو باشگاه داشتی از اول تا الان یه جور بوده یا جو اینجا روت تأثیر گذاشته؟؟ کلا آره همین تیریپ صمیمی حرف زدن رو از اول داشتم.....ولی 3-4 نفر باعث شدن طرز تفکرم رو به دنیا عوض کنم......یعنی باعث شدن من برم مطالعم رو بیشتر کنم و به سمت حق برم.......تو زندگیم این باشگاه تاثیر خاصی داشته.........
فعلأ اینا رو داشته باش تا سری بعد : )
دمت گرم داش مسعود افتخار دادی........خیلی ممنون بابت سوالات متنوعت........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مجید
سلام آبجی مریم مرسی که اومدی........خیلی دسوت داشتم که بیای سوال بپرسی......ممنونتم........
من اومدم

1.مهم ترین ویژگی اخلاقیت چیه؟
آدم عاقل و با راده ای هستم......ولی از اون ور مغرور و غدم هستم...........زیاد احساساتی نیستم ولی احترام همه رو نگه میدارم......مخصوصا بزرگترا....
2.مجید حوصله چه کاری رو هیچوقت نداره؟
حوصله حرف زدن و سر و کله زدن با بچه ها غیر از بچه داداشم.........مکانیکی برادران حسینی بجز اکبر.......خخخخخخ
3.اوج دلتنگی کجاس؟
اون جایی که حس کنی خدا حواسش بهت نیست.......آدم فک میکنه خدا یادش رفته که هستی.......ولی اون یادش نرفته ماییم که نمی تونیم درکش کنیم....
4.وقتی خسته ای یا دپرس ،چی می تونه حالتو جا بیاره؟
وقتی خستم یکی بیاد مثل آدم ماساژ بده......مخصوصا رگ گیری.......وقت دپسردگی هم بقل یه دوست.......باید برم کهف الشهدا یا قرآن بخونم بستگی به شدتش داره.......اوج کار به دست شهدا درست میشه........
5.مهم ترین روز سال برات چه روزیه؟
روز شهادت حضرت زهرا.........چون خیلی سرمون شلوغه.......تمام سال برنامه میریزیم واسه اون یه روز........شاید بعد از اون روز تولدم برام مهم باشه.....خخخخخخ
6.یه جمله ای که واقعا بهش رسیدی یا بهش معتقدی
این نیز بگذرد.........
7.بیشتر برای چه کسی دردودل می کنی
قبلنا تو خودم میریختم........ولی اخیرا 60% زهرا 40% معصومه.......
8.بهترین جایی که توش به آرامش می رسی
اول خونه خودمون بعد خونه مامان بزرگ بابابزرگم........بعدشم کهف الشهدا......
9.قوانین زندگیت رو نام ببر
اااااوووووووووووف قوانین زندکی من زیاده.........چندتا از مهماش.......
1- استفاده از عقلم تو همه کارام........
2- کسب تجربه تو هر زمینه ای (تفریح-کار- سفر و........)غیر از مواردی که به مخدرات و مسکرات ربط داشته باشه...........(همیشه دنبال تنوعم)
3- تا اونجا که زورم برسه سعی میکنم از کسی نبازم........
4- حفظ حجاب چشمم و دلم........
و
.
.
.
خیلی زیاده الان دیگه واقعا فکرم قد نمیده.........

10.یه جمله یادگاری واس بچه های کلوپ بنویس بذار
دوستان بیاید با خدا بیشتر دوست بشیم.......که تو اون شرایط با هم دیگه هم بیشتر دوستی مکنیم.......چون تک تک ما بخشی از خدا هستیم.........خدارو تو زندگیتون ببینید........
مرسی بابات پاسخا

خواهش میکنم آبجی مریم ممنونم بابت سوالات خیلی ممنون که صندلیم رو منور کردی........ایشالا همیشه موفق باشی..........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات پست سوم آآآآآآآآآآآآآخخخخخخخ ججججججون رسیدم به سوالای خواهر جون..........

1.قشنگترین کارتنی ک تا حالا دیدی چ بوده؟
خودت که میدونی من بخاطر این زلزله........مجبورم زیاد کارتن ببینم......از برنامه مسخره عمو پورنگ بگیر تا کارتن هایی که حسن براش دانلود میکنه........خداییش خیلیاشم قشنگ بوده.......
ولی قشنگ ترین کارتنی که دوست داشتم خودم جای شخصیتش باشم هرکولس بود.........وای چقد باحال بود.........10-12 سال پیش دیدم.........

2.برای چنتا از بچه های کلوپ ب انتخاب خودت ی شخصیت کارتنی بذار؟((حداقل 7نفر با من)خخخ
M A S III فرشته مهربون تو پینوکیو.........
fantastic girl هایدی.........
abyss ocean + *tasnim پت و مت.........خخخخخ
جولي جودی ابت......همون دختره که با بابا لنگ دراز در ارتباط بود........خخخخخ
mohammad5mousavi میگ میگ.......وقتی میاد تو کلوپ یهو غیب میشه.......خخخخ
سعید پلیمر راوی شکرستان(مرتضی احمدی)........خخخخ
رضاداودی کاکرو یوگا.......
*mohsen_24 پلنگ صورتی........خخخخخ
Aghrab Khatoon آنه بود ننه بود؟؟؟ چی چی بود؟؟ اون دختره تو کارتن سرزمین لیلی پوت.......
بقیه خانم های کلوپم منو یاد سریال مدرسه مادربزرگا میندازن.......خخخخخخخ
jahan pahlevan پوریای ولی........

3.تاثیر گذارترین افراد کلوپ برای بالا نگه داشتن تاپیک از نظر تو کیا هستن؟
1-سعید پلیمر
2-abyss ocean
3-
رضاداودی
4-Aghrab Khatoon
5-
sara20012
6-
gharybeh
7-
*mohsen_24
8-
mohanna360

4.اگ ی روز در باشگاهو تخته کنن تو ب کدوم در پناه میبری؟(با فرض اینکه یاهو هم نداری!!!)خخخ
میرم سراغ اس ام اس دیگه......خخخخخخ

5.بزرگترین الگوی زندگیت تا ب این لحظه کی بوده؟بگو تا همگی با هم برای سلامتیش دعا کنیم....
اول از همه پدر بزرگم که خیلی دوسش دارم و ازش دس گرفتم مردی که تمام زندگیش رو وقف مردم کرد.........متاسفانه الان رو تخت بیمارستان تو کما هست.......از همتون می خوام براش دعا کنید......تمام این شبای محرم لحظه لحظه کنارمه.........چون اون کسی بود که ما رو عاشق امام حسین و هییتاش کرد........
بعدشم پدرم که درس مردونگی رو به من و برادرام یاد داده.........بهمون گفته حواستون باشه زور نشنوید........به کسی هم زور نگید.......

6.قشنگترین ملاقاتت با کی بوده؟بعد از چندوقت دیدی؟چرا قشنگترین بوده؟
خب نمی تونم بگم کی بود......ولی تو نمایشگاه بود با یه آدم خاص که برای اولین بار یه حسی که هیچ وقت تجربش رو نکرده بودم بهم داد........بعد فک کنم 4 ماه.......!!!!!!!!

7.ی خط در مورد پدر و مادرت بگو؟
مادرم که همه چیز منه.......بعضی وقتا باهاش بد اخلاقی میکنم ولی از ته قلبم دوسش دارم خدا کمکم کنه بتونم اون جوری که در شانشون هست باهاش رفتار کنم...........
بابام که یه مرد واقعیه.........همیشه خیالم راحته یه نفر هست اگه جایی بخخوام سوتی بدم حواسش دورادور بهم هست.......تذکر میده......می دونه منم گوش نمی دم ولی بازم میگه.......منم همینو می خوام.......اون حرفش رو بزنه من یواشکی به حرفش گوش کنم........امیدوارم یه روزی بتونم اعتمادش رو کامل جلب کنم........

8.نظرت در مورد تام و جری چیه؟کدومو بیشتر دوس داری؟در حق کدوم ظلم شده؟ظالم کدومه؟وقتی دنبال همن قشنگن یا وقتی با هم دوستن؟تو دوس داشتی تام باشی یا جری؟؟خخ
تام و جری که ماجرای خودمو داداش کوچیکم تو خونست........طبیعتا هم تام هستم هم دوست داشتم باشم........یه جورایی باهاش هم دردم دائما به هر دوی ما ظلم میشه...........خخخخخخخ

9.ی آرزو برای خودت بکن...یکی برای من...یکی هم برای بچه های کلوپ؟
آرزو برای خودم؟؟؟؟؟؟؟ ایشالا به همه آرزوهام برسم و اون جوری که دلم می خواد و مصلحت الهی هست!
دعای برای تو؟؟؟؟؟= به حق امام حسین تو این شبای عزیز........ آرزوی من برای تو خوشبختی دنیا و آخرته........دلم می خواد بهترین ها قسمت خواهر جونم بشه.........
آرزو برای بچه های کلوپ؟؟؟؟؟=سلامتی تک تک بچه ها بخصوص اونایی که همیشه هستند و کاری نمیکنن ما دلمون براشون تنگ بشه.........وگرفتن جشن سومین قهرمانی تو آسیا......
یه آرزوی دیگه هم دارم دیدن چند تا از دوستایی که تو لیست دوستام هستند.......صدر جدول رضا داوودی و سعید پلیمر و غریبه و محسن هستند.......

10.کدومش تورو بیشتر ب هیجان میاره؟برد استقلال یا باخت پرسپولیس؟خخخ
خب معلومه برد استقلال..........من استقلالی هستم.........ولی دلم نمی خواد لنگیا به تیمای شهرستانی ببازن.........مخصوصا اون سپاهان و تراکتور که هیچی نیستنو شاخ بازی درمیارن........

11.برای چنتا از بچه های کلوپ ب انتخاب خودت باید ی بیت شعر بنویسی؟(حداقل 7نفر با من)خخخ
اینو بعدا برات خصوصی می فرستم......من اهل شعر نیستم زیاد.........باید برم بگردم این وقت شب واقعا حسش نیست........

12. .برای چنتا از بچه های کلوپ ب انتخاب خودت باید ی شکلک بذاری؟(حداقل 7نفر با من)خخخ
1-سعید پلیمر :w08::w07:
2-abyss ocean :evil:
3-
رضاداودی :w43:
4-Aghrab Khatoon:w07:
5-
sara20012 :w21:
6-
gharybeh :yellowcard:
7-
*mohsen_24 :redcard:
8-
mohanna360 :w34:
9- mpb :w12:
10-
M A S III :w38:
11
- fantastic girl :w01:
12- Elmira2010 :w10:

13. چنتا از بچه های کلوپ ب انتخاب خودت باید ی خصوصیت اخلاقیشونو بنویسی؟(حداقل 7نفر با من)خخخ
1-M A S III = با احساس.........
2-abyss ocean = مدیر........
3-
fantastic girl = باهوش........
4- Aghrab Khatoon= پر هیجان........
5- رضاداودی = بامعرفت........
6-سعید پلیمر = بامزه.......
7- Elmira2010 = درس خون........
8- mohanna360 = با شخصیت.......
9-
.eliii. =مهربون........
10-
*tasnim* = با ادب.......

-نکته: توی اون سوالایی ک ب انتخاب خودت گذاشتم باید اسمای مختلف و ب کار ببریاااا فقط من توهمشون مشترکم...گفته باشم...خخخ

بخخش خواهر جون........خداییش نمی شد از یه سری ها چشم پوشید......مجبور شدم بیشتر از 7 تا بنویسم........
سوالات خیلی باحال بود..........با این وضع سرما خورده و خستگی فراوون بالاخره یه سر رو جواب دادم.......فردا سعی میکنم بیشتر جواب بدم.........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولویت با منه افتااااااااااد؟
میخوام قبل رفتنم جواباتو ببینم..

چشم داش رضا من فردا از خواهرم اجازه بگیرم اول سولای شما رو جواب بدم بعد اونو...........ایشالا اگه زنده باشم تا فردا شب جواب میدم........

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
بازم منم!
اگه فکر کردی که دیر ج بدی من سوال نمیپرسم سخت در اشتباهی!!!!
از 1 تا 10 نمره بده!

1) دنیای مجازی چقد خوبه؟؟!

2)
چقد قابل اعتماده؟؟!

3)
ادما اینجا چقد خودشونن؟؟!

4) تو چقد خودتی؟؟!

5) من چقد خودمم؟؟!

---------------------------------------------------------------

اینا رو هم ج بده!

6) این اهنگ دانلود کن...
(خاک خونین دانلود ) نظرتو بگو...

7) ی اهنگیم که دوس داری بذار من دانلود کنم!

پ.ن: من سوالام در زمینه های مختلفه!با اینکه با هم تو ی پست میذارمشون که 10 تا شه ولی نمیشه!!! ببخشید دیگه!
:redface:

بازم میام!!!:)

آخرین ویرایش:

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
سلام عليک .. خوبيد .. اين دفعه ديگه با یک سری سوالات خوب که خودم طراحش بودم اومدم در خدمت باشیم:
ديگه شروع مي کنم (وای این بار سوال ها رو به صورت رک و راست پرسیدم و پوزش اگه جایی تند رفته شد) :

1.چرا از خودتون اينقدر تعريف مي کنيد؟ در واقع بهتر بگم اينکه کسي تا حالا کسي به شما اين چيزايي که شما اينقدر از خودتون تعريف مي کنيد رو گفته مثلا يک دوست يا کسي غير خانواده ؟

2.چرا ما هميشه مي گيم هيچ وقت دنياي مجازي واسمون مهم نيست ولي واقعا مهمه و يه جورايي تو اولويت هم قرار داره؟مثلا با خوشحالي يکي از دوستانمون خوشحال و با ناراحتي يکي غمگين ميشيم؟همیشه وقت و بی وقت بهشون فکر می کنیم و اینکه به چند درصد از کسایی که مجازی هستند و باهاشون دوست هستید مطمئن هستید ، مطمئن از اینکه دروغ نمی گن؟به نظرتون کسی هست که واقعا راستشو بگه ؟؟؟مثلا من خودم ترجیح دادم تو این دنیای مجازی خودم باشم واسه همین به هیچ کس هم اطلاعاتی از خودم ندادم تا حداقل مدیون خودم نباشم که فرضا مجبور به دروغ شدم به فلانی و هر کس هم ازم می پرسه خیلی راحت می گم به هیچ کس نگفتم و نمی گم... فکر می کنید این درسته ؟
راستی فکر می کنید من از کجای ایران باشم ؟؟؟

3.شما رنگ آبي رو دوست داشتيد يا بخاطر استقلال دوست داريد؟

4. در خصوص زندگي گفتيد : "ولي بايد ببيني به زندگي چطوري مي خواي نگاه کني......ميشه از ديد دنيوي نگاهش کرد که ميشه هميني که الان هستيم.....حق همديگه رو مي خوريم،دل هم ديگه رو ميشکنيم،آبروي همديگه رو ميريزيم،دروغ ميگي وهزاران کار ديگه......"
چرا واقعا ؟ آيا ما تصميم گيرنده و در واقع بگم اين وظيفه ي ماست که بياييم و آبروي يه کسي رو ببريم؟چقدر مسئول مي تونيم باشيم؟در چه حد؟

5.چرا ميگيد با گذشت نيستيد؟فکر نمي کنيد بايد توي زندگي يه جاهايي اونقدر خودتو عوض کني تا بشي رنگ محيط و بعضي چيزا در اين محيط نيازمند گذشت هست!حالا هر نوع گذشتي که باشه؟ تا حالا تلاش کرديد که بتونيد گذشت کنيد؟

6.اينکه نوشتيد از اين متنفر هستيد که "کسي کار بي عقلي و بدون فکر بکنه من رواني ميشم":
شما خودتون هميشه کار درست رو انجام داديد؟ حق نمي ديد که هر کس حداقل چند بار تو زندگيش بايد اين جور کارا انجام بده (خصوصا دوره جوونی هم که پر از تصمیم های غلطه و در صحبت هاتون هم اشاره کردید که شما هم از این اشتباهات داشتید) ... و اينکه زمان مکان و اون موضوع هم ميتونه در اون مساله تاثير بذاره نه فقط بي عقلي و فکر؟و اينکه آيا اين نمي تونه يک تجربه محسوب بشه؟

7.گفتيد : "همين همش دنبال رياست هستم" فکر مي کنيد چقدر اين امر درست باشه،در واقع بهتر بگم رياست يک نوع مسئوليت هستش و بيشتر مواقع سلب آرامش ، آيا در زندگي يک انسان نيازمند آرامش نيست؟ به نظرتون اصلا ریاست طلبی خوبه ؟

8.چقدر دلتون مي خواست خواهر داشتيد؟ از ته دل؟

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
1.چرا بچه ها وارد دانشگاه که ميشن در واقع بهتر بگم از سن 18 که مي گذرن واقعا به بلوغ فکری بهتری مي رسن؟شما هم همين طور بوديد؟
2.چقدر فکر مي کنيد خدا تو زندگيتون هست؟ آيا هر کاري که مي کنيد اول اونو مي بينيد يا جز اقشار مردمي هستيد که وقتي کارشون گير خدا باشه باهاش هستن؟

3.و اين سوال چرا همه پسرها ماممانی هستند ؟ و واقعا هم مادرها هميشه با پسرهاشون بیشتر جور هستند ؟

4.گفتيد دو نفر در زندگيتون رو نمي بخشيد ، من خودم هم يکسري ها بودن که اصلا نمي تونستم ببخشم ولي يه روز از يکي شنيدم فکر کنم در ايام مناسبتي بودش که گفتند بخاطر خدا ببخشيد تا خدا هم شما رو ببخشه و من اون روز بخشيدم و بسيار آرامش يافتم و بهتر بگم که اصلا و به هیچ وجه اون آرامشه قابل توصیف نیست و بهترین چیزی که داشت خودخوری هایی که می کردم به تعداد زیادی کم شد و احساس کردم زندگیم از اون روز خیلی بهتر شد.... فکر نمي کنيد ديگه بايد اونا رو ببخشيد تا خدا هم از اشتباهات شما بگذره و ببخشتتون؟

5.شما گفتيد اگه پولدار بشم قطعا دوست دارم در راه خير هم اونو صرف کنم : آيا اونقدر به خودتون اعتقاد داريد که اگه پولدار شديد بياييد و همچين کاري کنيد چون در جاي ديگه گفته بوديد خيلي پول دوستيد .اينکه اگه يه بچه تو خيابون اومد و گفت پول بده شما اونقدر از خودتون بيخود نشده باشيد و غرق در پول نشده باشيد که بگيد نمي دم،اينکه مثل همه که ميگن اين بچه ها والدينشون معتاد هست و مي رن و ميدن به اونا و از این جور صحبت ها؟ خواهش می کنم شعار ندید یا قصه نبافید در خصوص این سوال .... چقدر مي تونيد روي خودتون حساب کنيد که اگه پول نصيبتون شد حرص بهش رو بيشتر نداشته باشيد؟

6.چرا شما اينقدر غلط املايي داريد؟يا کلا پسرا اکثرا املاشون ضعيف هست؟

7.مي گيد کنکورتون رو خوب نداديد ، خب دوست داشتيد چه رشته اي بخونيد ؟

8. چرا من رو فهميده ترين حساب کرديد؟ آيا فقط بخاطر اون چند مدتي بود که تشريف نداشتيد و من تو پروفايل تون پيام گذاشتم؟ ميشه دقيق باز کنيد که چرا؟

و تشکر ویژه بابت وقتی که می زارید و جواب می دید .. می سپارمتون به صاحب این روزای غریب ... موفق و پیروز باشید و بدرود.

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات پست چهارم
1.قشنگترین صندلی داغ کلوپ از نظرت برای کی بوده؟قشنگترین سوال صندلیش چ بوده؟
از همه بهتر واسه سعید پلییمر بود.....چون هم سرعتش خوب بود هم نسبتا کامل جواب می داد......البته مال آبیس اوشنم خوب و کامل بود......
2.دوس داری بعد از خودت کی بشینه رو صندلی داغ؟
رضا داوودی.......
3.ی خط در مورد داییت میگی؟ خاطره...اخلاق...یا هر چیزی ک دوس داری....
خب همه که نمی دونن باید یه خورده بیشتر توضیح بدم........همون طوری که تو خوب می دونی دایی من شهید شده و اسم منم از روی اسم اون برام گذاشتن.....خب من از بچگیم خیلی به داییم علاقه داشتم چون حس میکردم من خود اومنم........تو بچگی همه نقاشیام یا جبعه بود یا عکس اون رو میکشیدم........کلا اردات خاصی بهش داشتم و دارم و هنوزم تمام فعالیت هایی که برای شهدا انجام بشه رو توش حضور دارم و کتابای مرتبط با شهدا رو زیاد مطالعه میکنم...........اینم بگم که داییم با سن هیفده سالگی فرمانده خط شیکن های عملیات کربلای 5 بود و توی شلمچه شهید شد.........
4.ی دعا برای پدر بزرگ و مادربزرگت کن ک حالشون زیاد خوب نیس!
اول خدا پدربزرگت رو بیامرزه که چند هفته پیش به رحمت خدا رفت..........والا خب پدر بزرگم که تو بیمارستان هست و اون یکی مارد بزرگم هم تو خونه زمین گیر شده خدا به هر دو شون کمک کنه آرزوی ما شفاشون هست ولی اگه قرار نیست شفا پیدا کنن خدا نجاتشون بده........تحمل مریضی اونا برای ما سخت تره.......چون شاید اونا خودشون دردی حس نکنن ولی درد جای خالی شون برای ما خیلی سخته........
5.ب نظرت آخر الزمان کی میرسه؟
خب الان آخر الزمان هست......جای پسرا با دخترا عوض شده.......مهر و محبت از دل مردم رفته...........و شهر کوهپایه ای تهران غرق در انواع آلودگی هست..........این اطلاعاتی است که از حدیث امام صادق در مورد نشانه های آخر الزمان در تهران......از نظر من تمام نشانه های آخر الزمان در حال حاضر داره مشاهده میشه........یکی از علما خواب دیده امام زمان رو که دیده آقا آماده به ظهور هست ولی هیچ کاری نمی کنه.....ازش می پرسه آقا چرا پس نمیای دنیا رو کفر و شرک پر کرده امام زمان میگه من خیلی وقته آمادم ولی هنوز سربازان و یارانم آماده نیستم........منتظرم که اونا خودشون روآماده کنن.........
6.ب کدوم بزرگوار ارادتت خاص تره؟-امام علی(ع) –امام حسین(ع) –حضرت ابوالفضل(ع) –امام زمان(عج)
یعنی فقط از بین این 4 تا باید بگم؟؟؟؟خیلی سخته.........ولی خب من به همه ائمه ارادت دارم.......ولی حضرت زهرا چون از سن 3-4 سالگی تو هییتش خادمی کردم از همه بیشتر دوسش دارم........
بعدش امام الزمان و بعد امام حسن........میگم همه رو دوست دارم باید هر 14 تا رو بنویسم.........

7.داستان کدوم امام یا پیامبر برات شنیدنش شیرین تره؟
خب داستان همه امام ها شنیدنیه.........ولی من داستان زندگی حضرت علی رو از همه بیشتر دوست دارم............چون پر از زور و قدر و عظمت بوده ولی در عین حال جوونمردی و مرام حرف اول رو میزنه........
8.مرگ از نظر تو چ رنگیه؟
هرچیزی که آدم نسبت بهش جهل داره سیاه رنگ هست خب منم در باره مرگ زیاد مطالعه نکردم.......مرگ رو سیاه می بینم.........
شاید سنم بالاتر بره بتونم قشنگ تر بهش نگاه کنم.........ولی همین الانم ازش ترسی ندارم.......

9.ی خاطره بامزه از باشگاه بگو...ی خاطره هم از زندگیت بگو...(ترجیحا از شیطنتات با میلاد بگو)دی
خاطره از باشگاه.........اون اوایل که اومده بودم....یه آواتار داشتم عکس یسری آدم بود که میرفتن تو دانشگاه بعد به شکل خر میامدن بیرون.........این تا پیک تو باشگاه قیامتی به پا کرد یه آقای هم اومد یه تاپیک گذاشت.......نظر شون رو راجع به آواتار من بگن.........آقا ما از همه جا بی خبر......یهو دوست خوبم......اویل بوی(عماد) لومد به بچه های کلوپ خبر داد.......همه بچه ها اومدن به دفاع از من حمله کردن به اونایی که پست گذاشته بودن.........خیلی حال داد.......اولین بار اونجا بود که خوش اومد از باشگاه اومدن........
خاطره از زندگیم؟؟؟؟؟............والا ما دو تا چون سنمون به هم نزدیک بود خیلی شرور بودیم.......دو تایی یه فامیل رو عاصی کرده بودیم........مامانم چون خواهر نداشت هر جا می خواست بره ما رو با خودش میبرد.......رفته بودیم خونه عموم همه خانم های فامیل جمع بودنو طبق معمول غیبت بابا و عمو هام رو میکردن.......خخخخخخ
بعد منو پسر عموم و میلاد داشتیم تو زیر زمین بازی میکردیم پر سوسک......آقا من از بچگی مریض روانی بودم واسه کم ریختن.....یعو زد به کلم گفتم بیاید با این سوسکا خانم ها رو بترسونیم.......
رفتیم از زن عموم سه تا سوزن ته گرد گرفتیم با نخ.......اومدیم این سوسکا رو به سوزن زدیم و با نخ گرفتیم........رفتیم بالا سرشون یهو این طوطکا رو بردیم وسط این جمعیت که میز گردی نشسته بودن........
جاتون خالی........فرض کنید 15-20 خانم و دختر گنده مثل چی جیغ می زدن و فرار میگردن........همه در رفتن غیر از دختر عموم که 10 سالی ازمون بزرگتر بود.......به زور سوسکا رو از ما گرفت کلی دعوامون کرد فرستادمون تا شب تو حیاط.....خخخخ جالبه بعدشم تو فوتبال زدیم شیشه انباریشونم شیکوندیم........خخخخخخخخ
این 1 نمونه بود.........کلی از این قصه ها دارم......

10.ب نظرت ظاهر و باطن آدما چقد باهم فرق داره؟ظاهر و باطن تو چقد از هم فاصله داره؟
من ظاهرم اصلا با باطنم تطابق نداره چون دلم نمی خواد کسی از درونم خبر دار بشه........همیشه جوری عمل میکنم که کسی نفهمه درونم چه خبره.........کلا مجهول بودن رو دوست دارم چون 1 جورایی قدرت میاره.........
11.تا حالا از دوست بودن با کسی پشیمون شدی؟چرا؟
آره دیگه اون دوستم رضا که تو دبیرستان نابودم کرد........ولی چون من میدونم منطورت کیه میگم نه من از اون به اندازه کافی استفادم رو بردم........اون چیزایی که لازم بود رو ازش گرفتم.......ولی در کل اون ارتباط از اولشم اشتباه بود......عاملش هم من نمی دونم کی بود و آخرم نگفتی کی باعث شد........
12.کدوم خاطره زندگیتو دوس داری دوباره تکرار بشه؟
دوران دانشگاه با همه سختیا و درد سراش که واسه درسا و استادا داشتیم........برای من فوق العاده بود.......تا اینجا دوران طلایی زندگیم بود.......پیدا کردن محمد و عباس مثل پیدا کردن یه گنج واقعی بود......حیف که تموم شد.........ای کاش شوخی عباس واقعی بود......میگفت بیا ساوه با هم سربازیمون رو بریم فرمانداری بعد میریم 3 تا خواهرم میگیریم میشیم با جناق من........من قبول کرده بودم به شرط این که دختر بزرگه زن من بشه.........خخخخخخخخ
13.مدل گوشیت چیه؟همین الان ک داری ج میدی بگو توش چنتا اس داری؟؟دی
آخرین گوشیم سونی سری وی هستش......قبلی سونی ارکسون جی 900 بود اونو بیشتر دوست داشتم........ولی با این سونی آدم راحت تره کلا تاچ هست آخر شب بخاطر اس ام اس زدن انگشت درد نمیگیرم.......خخخخخخخخ
والا دقیق نمی دونم شاید 2-3 هزار ال اس دارم........والا 90% اس هام اینکه که بچه ها تو دانشگاه به مشکل خوردن می خوان من راهنماییشون کنم.......
ولی یادش بخیر اون جی 900-1000 تا جک توش داشتم....... اصلا فضایی بود.....
..
...

چقد خوب بود قدیمااااا........یادش بخیر........مرسی این سری سوالات فوق العاده بود.......فوق فوق العاده..........مرسی مرسی مرسی خواهر جون........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات پست پنجم

1.خصوصیات همسر آیندتو بگو شاید منو بچه های کلوپ تونستیم برات آستین بالا بزنیم!!!خخخ
وووووی خدا باز تو دست گذاشتی رو این نقطه؟خواهر جون بزار داریم زندگی می کنیماااا.........
ولی خب چون تویی میگماااااااا.........فقطم اونی که تو تاییدش کنی رو میرم خاستگاریش.........خخخخخخخ
خب کلی میگم.......که دوستان خسته نشن..........اول از همه باید چادری باشه........در غیر این صورت حتی نمی تونم بهش فک کنم.......
بعد باید به لحاظ جایگاه اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و مذهبی بهم بخوره........یعنی تحصیل کرده باشه هم خودش هو خانوادش.......نماز و روزه و اینا که هیچ غیر از اونا باید نظام و امام خمینی و شهدا رو اعتقاد واقعی داشته باشه.......حالا رهبری رو بهش گیر نمیدم راحت باشه......خخخخخ به هیچ وجه هم نباید پول دار باشه.......یعنی عمرنااااااا.......
یه سری مسائل جزئی هم راجع به نوع ارتباطش با نامحرم و خانواده و اهل کل کل نباشه و با گذشت باشه و اینام هست که می تونه طی زندگی هم یاد بگیره.......ولی بصورت کلی اینا مهمه.........خخخخخخ

2.تا حالا شده ب کسی حسودی کنی؟ب کی؟چرا؟ب چیش؟دی
راستش یادم نمیاد آره شده غبطه بخورم ولی نشده حسودی کنم........والا الان حضور دهن ندارم..........

3.نظرت در مورد مارک بودن وسایل شخصیت چیه؟
من اصلا به برند ها توجه ندارم........یادته که یه کفش پوما خریدم هنوز که هنوزه پام نکردمش........خخخخخخخ
ولی شیک پوشی خیلی برام اهمیت داره........متولدین تیر یکی از خصایص مهمشون توجه به شیک پوشی هست........

4.تاحالا شده از زمین خوردن کسی بخندی؟و بعدشم پشیمون نشی؟؟؟
آره واااااای خدای من شب اولی که رفتیم شهر قدس مسیر دانشگاه عین فبرستون بود......تو راه برگشت داشت بارون میومد....یهو یه دختره پرید تو اتوبوس تا چشمش به دوستاش خورد خودشو لوس کرد رو پنچه هاش دوید ته اتوبوس از در جلو سوار شده بود.......آقا من صتدلی آخر مردونه بودم......یهو مثل توپ خورد زمین........قشنگ جای خط ترمزاش روی زمین افتاد.......خخخخخخخ
منو میگی بلند بلند قاه قاه میزدم........یهو دیدم همه از خنده من خندشون گرفته گفتم هیس هیس.....با این کار من بقیه بیشتر خندشون رفت......ولی دختره مثل کتلت پخش زمین شد.......خخخخخ

5.اگ تهرانی نبودی دوس داشتی کجایی بودی؟؟
خارجی آلمان.......خخخخخخخخخ ولی جنوبیا رو خیلی دوست دارم.......مخصوصا خوزستانی هااااا......به خاطر فرد خاصی نمیگمااااا........چون همیشه کار بابام جنوب بوده شناخت خوبی ازشون دارم......واقعا دوست داشتنی و خون گرم هستند........

6.اگ فارس نبودی دوس داشتی چ زبونی داشتی؟
خب فارسی رو دوست دارم دلم نمی خواد زبون دیگه داشته باشم........ولی اخیرا انقد ترک تو تهران زیاده دلم می خواد برم ترکی یاد بگیرم........بعضی وقتا تو اتوبوس فک میکنم طی طریق الهی کردم به اردبیل یا تبریز........ولی در کل چون لردبیل رفتم ازشون خیلی خوشم اومده.......با معرفتن........بجز یکیشون......که خودش خوب میدونه.......

7.اگ ایرانی نبودی دوس داشتی کجایی بودی؟
آلمان چون اونجا فک فامیل داریم اخساس غریبی کمتر میکردم...........یه چند کلمه ای هم بلدم گرسنه نمی موندم.....خخخخخخخخ

8.اگ رشتت شیمی نبود دوس داشتی چ باشه؟
خواهر جون رشته من مهندسی شیمیه کلاس کارو پایین نیار.........خخخخخخخ
من اگه مهندسی شیمی نمی خوندم........یا باستان شناسی می خوندم یا علوم سیاسی........ولی دومی رو میدونستم بابام نمیزاشت.........:razz:

9.اگ خاهر داشتی دوس داشتی اسمش چ باشه؟چند سالش باشه؟
من که کاره ای نبودم ولی مامانم میگه دوست داشتم بزارم مینا.........
خوب واسه خواهر داشتن دقیقا تو آرزو هام همیشه یکی مثل تو بود........با همین اخلاق و رفتار و سن وسال و بقیه چیزایی که بهت گفتم........

10.چرا دوس داری فقط ی دختر داشته باشی؟
اولا دخترا شیرین هستند........واقعا دل چسب همون قدی که بزرگ کردنشون دردسر دارهو ممکنه با کوچکترین اشتباهی دختر به راه کج بره........ولی به خاطر شیرین زیونی و بابایی بودنشون دلم می خواد یه دختر داشته باشم........ببین عزیزم بیشتر دلم می خواد داشته باشم........حتی در حد پرکردن شکاف نسل ولی پول می خواد.........خخخخخخخخ تو بیا خرج رو بده بقیش و بسپر ب خودم.........خخخخخخخخ
اینم بگم تا یادم نرفته........من قبل به دینا اومدن این زلزله دادشم از همه بچه ها حالم بهم می خورد.......از وقتی این بدنیا اومد.......دیگه اون بلاهای قبلی که سر بچه ها میاوردم رو نمیارم.......خخخخخخخخ

11.ی خاطره از من بگو...یکی از محسن....یکی از نرگس....؟؟زود تند سریع....
خاطره تو رو نمی تونم بگم چون سمعی بصریه.......خخخخخخخ ولی نه یکی دیگه میگم........یه روز گیر داده بودی تو همش بازی های استقلال رو میبینی و نمیای یاهو بعدشم نیستی........بازی استقلال صبا بود.......خیلی دلم می خواست ببینم.......ولی به خاطر تو برای اولین بار از خیر بازی استقلال گذشتم.............کی هست که قد بدونه......خخخخخخ
خاطره محسن یه روز صب ساعت 9 فک کنم دستش خورد رو گوشیش برای اولین بار با من تماس گرفت منو از خواب پر.ند بعد تا جواب دادم قطع کرد.......منم که از خواب بدارم کسی بکنه با جون خودش بازی کرده........بعد من 10 بار زنگ زدم قطع کردم مجبور شد بزنگه.......تا زنگیدم هی می خواست قطع کنه منم ول نمیکردم هی چرت و پرت میگفتم.......خخخخخ 6 دیقه بزور باهاش حرف زدم........خخخخخخ

پارسال تولدش بود خیلی سر شلوغ بود.......2 امتحان روز تولدش داشتم........رفتم به محسن گفتم می تونی یه تاپیک براش بزنی؟؟؟؟گفت آره.....با این که اون موقع دل خوشی ازش نداشت ولی از بس با معرفت بود تاپبکو زد......خداییشم سنگ تموم گذاشته بود.......بعدش که من اومدم گیر داده بود باید همه هزینه تولدم رو بدی.......اونجا خیلی خوشم اومد گفتم ای حال میکنم دختر دو روز دیگه بزور ازم پو بگیره.........خخخخخخخ

12.ب نظرت رژیم گرفتن سخته یا خوردن در حد ترکیدن؟؟خخ
خداییش رژیم گرفتن تو خونه ما کار حضرت فیله..........یعنی من اگه خونه شما بودم بعد مصدومیتم چند کیلو کم میکردم بجای اینکه اضافه کنم.......خخخخخخ

13.ب نظرت چرا سوالای من تمومی نداره؟؟دی
از بس ماهی خواهر جونم.........مرسی که اون روز محمد رو گول زدی فک کرد داری درس می خونی.........خخخخخخخ بیچاره بچه شاخ در آورده......خخخخ

یدونه باشی خواهر جون 1000 تا دیگم بپرسی باز مفصل جواب میدم........ممنونتم...............................

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات پست ششم

1.نظرت در مورد رانندگی خانوما چیه؟مبالغه نکنیاااا...میکشمت...دی
خب من مخالف رانندگی خانما نیستم.....اگه درست رانندگی هم بکنن به شدت حمایت میکنم......ولی هیچ وقت تو ماشینی که کلاچ ترمزش زیر پای 1 خانم باشه نمیشینم........چرا؟؟؟؟
چون 2 دسته هستند یا انقد مبتدی هستند که آدم و تو رانندگی روانی میکنن........یا انقد هوا ورشون میداره فک می کنن خورخه لورنزو هستند........خخخخخخ ولی واقعا به ماشین مسلط نیستن عزاییل داره ماشیناشون رو هدایت میکنه.....خخخخخخخ

2.خوشمزه ترین غذایی ک خوردی چ بوده؟دست پخت کی بوده؟
تو فامیل ما هرکی 1 غذایی رو خوب درست میکنه.......مثلا مامانم فسنجون و غذاهای سرخ کردینو و قست فودی عالی درست میکنه......
یا زن داداشم قرمه سبزیاش فوق العادست........یا من لب به قیمه نمیزنم مگه مال حسینیه مون........سالی 5-6 شب قیمه می خورم اونم حسینیه حودمون.........

3.لذت بخش ترین غذایی ک خوردی با کی بوده؟چرا لذت بخش بوده؟
لذت بخش ترین با 3 تا از دوستام رفته بودیم جنگل کوهسار.......جات خالی 1 زاپاتا زدیم.........خیلی خوش مزه بود.......شرط بستیم اگه بتونم نصف ساندویچ رو تو 1 گاز بخورم 2 تا بخرم مهمون اون 3 تا........آخ جات خالی......خوردم هر 3 تا کف کردن......عکسم رو گذاشتن نامردا تو فیض بوک........خخخخخخخخ

4.نظرت راجع ب سریال پژمان چیه؟
کلا زیادی اغراق کرده بود تو که دیدی من اصلا وقت نگاه کردن نداشتم.......ولی اون چند قسمتی که دیدم خود جمشیدی عالی بود.......از 1 بازیکن فوتبال فراتر بازیگری کرده بود..........
5.با توجه ب سریال پژمان و آلبومی ک قراره بده بیرون، دوس داشتی جای پژمان جمشیدی بودی یا خسرو حیدری؟؟خخخ
خب معلومه خسرو حیدری 1 تار موی خسرو رو به 1000 لنگی داغون نمیدم بابا......حالا بره آلبوم بزنه اصلا بره گالری بزنه........ارزونی خودش.........

6.ی جمله بگو ک همیشه سعی کردی توی زندگیت الگو قرارش بدی؟
این جمله رو همیشه مامانم میگه با خدا باش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن.........
بابام میگه الهی وربی من لی غیرک...........ولی خودم الگوی زندگیم همین این نیز بگذرده........خداییش دوسش دارم........داستان جالبی داره.........

7.نمره پایان نامتو بگو تا همگی باهم تشویقت کنیم؟؟
قربونت خواهر جون خجالنتم نده.........اگه اون ویرایش عالی رو تو برام نمیکردی.......19.5 بهم نمیداد........دست گلت درد نکنه خواهر مهربونم..........ایشالا 1 روزی جبران کنم........
8.پایین ترین نمره دانشگات تا حالا چند بوده؟خجالت نکش بگو...دی
عععععععععععععه بابا خیلی نامردی بود........ولی خب وقتی نمره خوبه رو میگم بده رو هم میگم دیگه.......خخخخخخخ معادلات بهم 5 داد.........

9.متفاوت ترین آدمی ک توی زندگیت دیدی کی بوده؟ب خاطر کدوم اخلاقش؟
خب طبیعتا خودت........چون خیلی خیلی مهربونو ماهی.......تو خواهری هیچی واسه من کم نزاشتی..........ولی 1 بدی داری که دوست داری همه چیز از آن تو باشه.......دربست......ولی تو نظام طبیعت باید همه چیز قسمت بشه.......دیگه خوذت می دونی چی رو دارم میگم.......

10.ب نظرت قشنگترین سوالم کدوم بود؟
والا ترین نداره همش قشنگ بودو دوست داشتم........ولی اون سوال که باید ترین ها رومشخص میکردم از همه بیشتر پوستمو کند......خخخخخخخخخ

11.ب نظرت مسخره ترینش کدوم بود؟بگو راحت باش...خجالت نکش...دی
قسمت سومی که گفتی از 3 نفر خاطره بگوووووو.........تو که خبر داری لزومی نداشت اسم بیاری........ولی چون تو برام مهم هستی جواب دادم........

12.چ سوالی دوس داشتی ازت بپرسمو نپرسیدم؟همین حالا خودت بپرسو خودتم ج بده....دی
وقت هنوز تموم نشده........نمی خوام بگم که بچه ها بیان بپرسن.......اینم بعدن به خودت میگم.........ولی دوست داشتم سوالای سیاسی بپرسی.........خخخخخخ

13.چرا توی همه ی پستام فقط 13 تا سوال پرسیدم؟ب نظرت دلیل خاصی داره؟؟؟
اولش فک کنم به روز تولد من ربط داشته باشه ولی بعدشم خب چون زحمت کشیده بودیو 78 تا سوال طرح کرده بودی.........میشد 6 تا 13تایی........خانم مهندس خودمونی دیگه..........خخخخخخخخخ
خواهر جونم عالی بود......مرسی وقت گذاشتی هم برای طرح سوالات هم برای تایپش خیلی زحمت کشیدی.......حضور تو از همه برام مهمتر بود.........
همه سوالامو یهو پرسیدم...

شاید دیگ نیام برا سوال پرسیدن...

پیشاپیش ممنون برا جوابایی ک میدی...:gol:

امیدوارم ی صندلی پر از خاطره و شادی داشته باشی داداش جان...
کاشکی میومدی.........من دلم می خواد همش بیای سوال بپرسی.......ایشالا 1 روزی بیای بشینی رو صندلی از سوال بمب بارونت کنم.....
دست گلت درد تکته تاپیکم رو منور کردی.......

آخرین ویرایش:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز

مار گزیده از .... ریسمان سیاه سفید میترسه
سوسکه از دیوار بالا می رفت...یهو افتاد
آفتابه لگن هفت دست...قابلمه قوری شیش دست
شتر در خواب...بیند پنبه دانه
واسه همه ننه است...واسه ما عمو
نه سرم را بشکن...نه دستم را
یک بار جسی ملخک...آخر به دستی ملخک
یه سال بخور نون و تره...یه عمر بخور نون و کره
[/QUOTE]

خدا شفات بده تو ابن شبای عزیز برو خودتو ببنئد پنجره فولاد ایشالا شفا پیدا میکنی........ببین پفد سخت شدخ ضرب المثلاش؟؟؟؟؟اینارو همه رو بلد بودم نفله.........خخخخخخ

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا شفات بده تو ابن شبای عزیز برو خودتو ببنئد پنجره فولاد ایشالا شفا پیدا میکنی........ببین پفد سخت شدخ ضرب المثلاش؟؟؟؟؟اینارو همه رو بلد بودم نفله.........خخخخخخ[/QUOTE]
ببین مراقب فوش دادنات باشا ....یکاری نکن شیب دماغت 90 درجه شه:neutral::d

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز

زود جواب بده ها
خیلی کندی خخخخخخخخ
هر
چند که تپل جواب میدی ولی زود باش
از پلیمر یاد بگیر هنوز سوالا منعقد نشده بود جوابشو میداد خخخخخخخخخخخخخخخ
بابا اون سعید بیکار الدوله بود من خیلی آدم خفنیم.........خخخخ کلی مشغله دارمااااااا........
خب حالا بوگو ببینم

1
.از چه کاری تو این دنیا بیشتر خوشت میاد؟
خوردن......بعدشم سربه سرگذاشتن و کرم ریختن........خخخخ آی حال میده آی حال میده........
2.از چی خیلی میترسی؟

3.چی خیلی ناراحتت میکنه؟
اگه منظورت کدوم کاره........ کسی که از روی بی عقلی و عجله و فکر نکردن کاری میکنه من روانی میشم.......
اگه منظورت چه چیز هست.......وقتی کسی بهم اعتماد نکنه و گیر الکی روی موضوعی بهم بدن خیلی ناراحت نشون میدم.........

4.چی خیلی خوشحالت میکنه؟
وقتی کار مثبتی مکنن از اون کار تعریف کنن نه از خودمااااااااا.........یه جوری بهم بفهمونن کارم درسته و نقص کارم کمه و مورد تاییدشونه..............
5.وقتی عصبی میشه چطوری خودتو اروم میکنی؟ تند تند دور اتاق راه میرم......تو اون شرایطم کسی نباید باهام حرف بزنه........بعضی وقتا هم والعصر می خونم..........
6. وقتی خوشحال میشی چیکار میکنی؟
وقتی خوشحالم پا میشم بپر بپر میکنم.....مخصوصا خوشحالبه بعد از گل های استقال بابام رو کلافه میکنم.......خخخخ
7.وقتی ناراحت میشی چیکار میکنی؟
اگه منظورت تیریپ فهر بردارم....خوب اصلا با هیچ کس حرف نمی زنم.......ولی اگه دعوا باشه خب داد میزنم.......ماشالا صدا هم که ندارم.....ووزلاست.........خخخخخخخ گفتم که تو ورزشگا از طبقه دوم داد زدم آرش برهانی کنار زمین برام دست زد....... خخخخخخخ
8.وقتی خنثایی (نه ناراحتی و نه خوشحال) چیکار میکنی؟
هیچی یا سایلنت هستم و تونت میچرخم یا اس میدم........یا دارم یکی رو اذیت میکنم می خندم........خخخخ
9.جلوی کسی گریه میکنی؟
محاله........بمیرم گریه نمیکنم..........ولی هفته اول که بابا بزرگم تو بیمارستان بود اشکم خود به خود میومد......خخخخخ
10.آخرین بار کی گریه کردی و چرا؟؟
آخرین بار همون برای بابا بزرگم تو بیمارستان.........ولی قبلش فک کنم محرم پارسال بود.......اونم شب هییت خادمین..........خیلی عالی بود....... 1 دل سیر خودمو خالی کردم.........ولی بازم کسی ندید....هاهاهاهاهاها
مرسی العقرب السمیراااااا..........خوب بوئ این سری متفاوت بود سوالات رو دوست داشتم..........التشکر و المشکر.......خخخخخخخ
امشبم 4-5 سری جواب دادم دستم درد نکنه..........ایشالا بقیشم بعدا.........این سرما خوردیگیه پوست ما رو کند.......

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین مراقب فوش دادنات باشا ....یکاری نکن شیب دماغت 90 درجه شه:neutral::d

هرچی گفتم حقته........دست به دماغ من ردی نردیاااااااا........دماغم تنها نکته مثبت صورتمه......دست بهش بزنی خونت حاله........خب مو رفتم شب بخیر.........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه کلمات زیر یکی از بچه های باشگاه رو بذار
بداخلاق
خودم.....خخخخ
تپل
عریبه........
زشت
نداریم.......
کچل محسن........
کرمکی دختر شاه پریون(گنده لوس)
بختک نداریم.......
سوسک نداریم.......
موذی
حالا بماند........
بنفش مهنا.....
آبی همه بروبچ کلوپ آبیدلان........
متعصب
ابوالفضل خدا بیامرز.......خخخخخ
مغرور
خودم.........
مهربون معصومه........
شیطون ماشالله زیادن........زهرا،خودت،گنده لوس،الی.......اوووووووف خیلیاتون........از همه بدتر سعید........خخخخخ
بزغاله نداریم.......
زنگولهنداریم.......
پرافادهنداریم.......
خالی بند پوریا..........
خرخون المیرا- دانشجوکامپیوتر......
شکمو زهرا...........
بی کله سعید پلیمر.......
نترس رضا داوودی......
مدیر شادونه.......
معلم تسنیم.....
استاد پارمهر........
جغدنداریم.......
شپشنداریم.......
عقرب خودتی دیگه داریم؟داریم مردم داری؟؟؟حخخخخخخ
اژدها اینم نداریم........
ایول به خودم.......اینو زودتر تموم کردم......خخخخخ

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
1. چطور میشه با 10 تا سنگ 5 تا ردیف 4 تایی ساخت؟ 4 تا رو میزاری روی عرض و 5 تارو جای طول یه مستطیل.......اون یه دونه که اضافه می مونه رو به 11 قسمت مساوی تقسیم میکنی میزاری توی جاهای خالی.......زود باش این بخش 3 نمره داره هااااااا..........خخخخخخخ
2.عدد ۳ به توان ۴۰ چند رقمیه ؟
والا این سوالای نظریه اعداد متخصص داداش کوچیکمه الان خوابه ازش بپرسم بهت میگم.......خخخخخخخ
3. با کمک دو ظرف 4 و 9 لیتری چگونه می توان از آب یک استخر 6 لیتر آب برداشت ؟( ظرفهامدرج نیستند) 1
بار ظرف 4 لیتری رو کامل پر میکنیم.......یه بارم نصفه شو پرکنیم میشه 6 لیتر با 9 لیتریه میریم نفت میخریم.......خخخخخخ
4.ادامه ی این ضرب المثل ها رو بگو !!!

آب نمي بينه وگرنه... شناگرماهریه.......
آستين نو...بخور پلو.........

از كوزه همان...
برون طراود که در اوست.......
به روباهه گفتند...
شاهدت کیه گف دمم........
تعارف كم كن و ...
برمبلغ افزااااا.........
تومون خودمونو ميكشه...
بيرونمون مردم رو
سيلي نقد به از...
حلوای نسیست.......
من ميگم انف...تو نگو انف، تو بگو انف
مورچه چيه كه...کله پاچه داشته باشه........
مهمون خر...
صاحب خونست........
سوال 123 رو که خودم چرت جواب دادم.....سوال 4 خدایی سخت بود تو نت سرچ زدم.....بیشترش رو بلد نبودم..........
ببین من چقد صادقم........خخخخخخ

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
1.چرا ملت اينقدر از سوسک ميترسن؟؟ فک نکنم ترس داشته باشن بیشتر همون بحث چندششون میشه.......بخاطره مدل دست و پا و رنگش هست......البته چون یه ذره تند و تیزم هست بیشتر میترسن........
2.ميدوني غذاي سوسک چيه؟؟ این ضرب المثل کشتم شپش شپش کش شش پار و میگن یعنی سوسک رو کشتم........با این اوصاف فک کنم شپش می خوره دیگه؟؟هاااااان؟؟
3چرا به سوسک میگن چندش؟؟چيكار ميكنه بيچاره؟؟ کاری نمیکنه گفتم به خاطر رنگشه و مدل دست و پاش که شاخک داره........وگرنه دیدی تو این کارتنا فیسش رو که طاحی میکنن خیلی با نمک و مظلومه.........خخخخخ
4.اگه يه سوپ درست كنن بخوري خيلي خوشت بياد بعد يه بشقاب ديگه بخوري بعد همينجوري تا 10 تا بشقاب بخوري خیلی خوشت بیاد و بگی خوشمزه س آخرش كه يه ليوان آب روش خوردي بهت بگن سوپ سوسک بوده چيكار ميكني؟؟ من کلا سوپ دوست ندارم.......یعنی لب نمی زنم.....خب طبیعتا همچین اتفاقی بیافی میرم انگشت میکنم تو حلقم بالا بارم دیگه.........ااووووووووووووووووووووووووقققققققققققققق
5.با اين سوالاي سوسکی من ممكنه كه امشب خواب سوسک نبيني؟ (اگه ممكنه بازم بپرسم تا ببینی. خخخخخخخخخخ) مهم نیست خوابش رو ببینم یا نبینم مهم اینه تعبیرش چی هست........تعبیر خواب داری؟؟؟؟؟اگه داری برام بفرست بعد بازم ازم سوال بپرس......خخخ
آخ جون آبجی سمیرا.........پیج شیشم تموم شد.........چه سرعتی پیدا کردما.........خخخخخخخخ
این مجموعه سوالات جز همون مجموعه ای بود که گفتم نپرس دیگه؟؟؟؟!!!!:razz:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
1.میخوای بازم بیام سوال بپرسم؟:surprised:
2.میخوای بازم بیام سوال نپرسم؟:redface:
3.نمیخوای بازم بیام سوال بپرسم؟:razz:
4.نمیخوای بازم بیام سوال نپرسم؟:w16:
5.میخوای بازم نیام سوال نپرسم؟:w11:
6.نمیخوای بازم نیام سوال نپرسم؟:w06:
7.فرق این شش سوال بالا با همدیگه چیه؟
به شکلک ها مراجعه شود.......خخخخخ
8.یه سوال بپرس از خودت جواب هم بده.
چرا من هنوز نفرتم ناهار بخورم؟؟؟؟؟خب از بس گلوم درد میکنه..........ولی دیگه برم که رود ها با هم دعواشون داره میشه........خخخخخ
9.نظرت راجع به امضام؟
والا من نجربه دوستی با آبانی رو دارم.........یعنی انقده حساس هستسد انقده حساس هستید که ادمو آسفالت میکنید.......خخخخخخخخ
خیلی پسر با محبت و با مرامیه........از جون تو رفاقت مایه میزاره ولی وقتی ناراحت بشه پوست آدم کنده میشه......خخخخخ اولین کسی که به من روز مرد رو تبریک گفته و برام گل آورده همین رفیقم ممد.......محمد تولد مبارک.........با اینکه با تاخیره ولی ببین هم اینجا گفتم هم پای تلفن....
......

آخی چقد این سوالات خوبه زود تموم میشه.........هاهاهاهاهاها........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
1.اگه يه اسب با يه سمور عروسي كنه، بچهشون چي ميشه؟ میشه کره خر.....چون تکلیفش معلوم نیست.......خخخخخخ
2.مار و زرافه با هم ازدواج می کنن بچه شون می شه قورباغه !!! اگه گفتی چرا ؟
خب از جفتشون میانگین بگیری میشه قورباغه مروباغه دیگه.........!!!!!!!
3.اگه یه فیل لباس خواب آبی بپوشه بهش چی می گن؟
فیل جون.......
4.اگه یه گیوتن جلوت باشه و بگن یکی از ترکیبای زیر رو انتخاب کن و بخور وگرنه با همین گیوتین سرتو از تنت جدا می کنیم. کدوم یکیشونو می خوری؟ (توجه داشته باش که میتونی برای خوش طعم تر کردنشون از شکر، نمک یا بقیه طعم دهنده ها استفاده کنی)
الف) آب گوجه سبز کوهی و سرکه که روی پشم گوسفند ریخته باشن و بعد چهارسال حسابی به خورد هم رفته باشن!
ب) خاکستر بدن خوک که با آب به شکل خمیر نون در اومده!
ترجیح میدم گزینه الف رو انتخاب کنم....... البته دماغمو میگرفتمااااااااااا ولی اگه بجا گوجه سبز گوجه فرنگی بود دیگه به ناچار گیوتین رو انتخاب میکردم......خخخخ
5.چرا زنها وقتی ابرو بر می دارن روحیشون بهتر میشه؟(چه ربطی داره ابرو با روحیه؟) والا من تاحالا به این مسائل خاله زنکی فک نکردم......اه اه اه.......
6. چرا زنها لوازم ارایش رو روی شصتشون تست میکنن؟ چرا مثل کرم پشت دستشون نمی زنن؟ یعنی من متنفرم از این سوالات.........اوووووووووق.......اصلا به من چه این چیزااااااا ....
7. چرا زنها وقتی رژلب می زنن گردنشون رو به سمت آینه دراز می کنن؟
اه اه اه.......برا اینکه بیشتر می خوان شبیه فورباغه بشن........
8. چرا مردها فرق آرایش ۵٠ هزارتومنی با آرایش ١.۵ میلیون تومنی رو نمیفهمن؟ خداییش اگه میدونستید این لوازم ارایشی چقد برای پوست ضرر داره 5هزار تومنی هم استفاده نمیکردین.......
اولا بگم.......چربی این لوازم همه از چربی گردن شتر مرغه.........دومن 60% اسانس های اینا استری هست......که وقتی عرق بکنید یا یا آّ بدن تماس پیدا بکنه ترکیبات شکیته میشه و تبدیل به ترکیبات اتری میشه که سرطان زاست.........
جدا از همه اینا حرفا چون پوست نمی تونه نفس بکشه بعد چند وقت کک ومک میزنه.......به عنوان برادرتون دارم میگم.......خواهشا تو استفاده از این لوازم افراط نکنید.......مخصوصا اگه دائما با پوستتون در تماس باشه بعدا پشیمون میشید........
آنچه شرح بلاغ بود باهاتون گفتم.......حالا می خواین از سخنم پند بگیرید خواه ملال......

9.فرق یخمک با آتروپات در چیست؟
من دیدم هر دوتاش رو تو می خوری.........کدوم خوش مزه تر بود؟؟؟؟خخخخخخ
اه اه اه حالمو با این سری سوالت بهم زدی.......همون سوپ سوسکو بیا بخورم بهتر از این سوالا بود.......خخخخخخخ

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
1.آرایه های ادبی چه نقشی در ادبیات دارند ؟نقش شون سخت کردن ادبیات برای کنکور بود وگرنه به هیچ دردی نمی خوره......
2.جمع مکسر کلمه دارکوب چیست ؟
دراکوبز.....این ز نشانه جمع می باشد......لطفا تعجب نکنید........
3.تیم آبی پوش پایتخت؟ استقلال قهرمان......... سرور کل ایران..........
4.تیم قرمز پوش پایتخت؟
لنگیا...
5. یک بشکه دو هزار لیتری آب داریم اگر روزی یک لیوان آب ازآن برداریم چه میشود ؟ اولا اون بشکه نیست تانکر.....بعدشم هیچی 80% تبخیر میشه بقیشم میشه لرت ته تانکر......
6.معادلات چند مجهولی را چگونه حل میکنیم؟
از روی حل والمسائل کپی میکنیم......خخخخ
7.کریم خان زند پایه گزار کدام سلسله بود ؟
سلسه جبال البرز.......
8.حیوان نجیب به آن می گویند ؟ قاطر......این همه ازش کار میکشن خداییش گناه داره دیگه.......

آبجی سمیرا خیلی ازت ممنوم سوالات خیلی آسون بود دوست داشتم بیشتر بپرسی.........ولی خب میدونم نمی پرسی چون همیناشم معلوم نیست کی تموم میشه........خخخخخخخ
واقعا ممنون که وقت گذاشتی واسه کپی کردن.....خخخخخخ

وضعیت
موضوع بسته شده است.