نظر سنجی صندلی داغ کلوپ ابیدلان 6

نظر سنجی صندلی داغ کلوپ ابیدلان 6

• مجموع رای دهندگان
    39
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1.میخوای بازم بیام سوال بپرسم؟
2.میخوای بازم بیام سوال نپرسم؟
3.نمیخوای بازم بیام سوال بپرسم؟
4.نمیخوای بازم بیام سوال نپرسم؟
5.میخوای بازم نیام سوال نپرسم؟
6.نمیخوای بازم نیام سوال نپرسم؟
7.فرق این شش سوال بالا با همدیگه چیه؟
8.یه سوال بپرس از خودت جواب هم بده.
9.نظرت راجع به امضام؟

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- مادی گرا هستی ؟ چقدر به پول اهمیت میدی ؟ مادی گرا یعنی چی؟؟؟؟ من خیلی به پول اهمیت میدم.......واقعا پول در آوردن و جمع کردن رو دوست دارم........خخخخخ خب چیکار کنم دوست دارم دیگه چرا این طوری نگاه میکنید؟؟؟؟؟؟
2-تاثیرگذارترین فرد توی زندگیت کیه ؟؟ چه تاثیری توی زندگیت گذاشته؟؟ توی هر دوره ای آدم تاثیر گذار بوده..........اولین نفر همین پدربزرگم هست که الان تو تخت بیمارستان افتاده و تو کما هستش که ایشالا هرچه زودتر شفا پیدا کنه.......دومین نفر پدرم هست که با درس گرفتن از رفتار ایشون بوده که تاالان سرجلوی کسی خم نکردم و سعی کردم مرد باشم...... نفر سوم یه دوستی دارم به اسم عباس که خیلی باهم صمیمی هستیم........ این 3 نفر توی زندگی واقعیم تاثیر زیادی گذاشتن........البته باید بازم اسم معصومه وزهرا رو هم بیارم که تاثیر ویژه ای بودن این دونفر تو زندگی من داشته...........

3-آدم مذهبی هستی ؟! ... چقدر به اعتقاداتت پایبندی ؟ بله آدم مذهبی شدم........تقریبا تمام برنامه های زندگیم رو برمبنای اعتقاداتم میریزم و اجرا میکنم.......

4-چقدر رویایی هستی و رویایی فکر میکنی ؟ من کلا آدم منطقی هستم ولی آرزو های گنده ای دارم و رویایی فکر میکنم ولی رویایی هم تلاش میکنم دیگه بعدش میسپرم به خدا هرچقدرش رو بهم بده راضی میشمو شکر میکنم...........
5-تا حالا شده گول بخوری ؟! ... یا سرت کلاه بذارن ؟! عکس العملت چی بوده ؟! ... خودت چی ؟! سر کسی کلاه نذاشتی کلک ؟ آره 5 سال اینا که میان قرآن میزارن تو دستت بعد میگن یه کمکی کنید بهش یه هزار تومنی دادم بقیش رو نداد پیچوند رفت اون آدم می تونه بره اسمش رو تو کتاب گینس بنویسه چون تنها کسی بوده که تونسته از من بکنه......خخخخخخخ
کلاهم آره گذاشتم.........جاتون خالی تابستون رفتیم اردبیل رفتم نون بخرم چندتا مشهدی تو صف بودن که نون بگیرن ولی این ترکا اسکلشون کرده بودن.......هی هم مشهری های خودشون رو میفرستادن جلو تر نون بگیرن.......من دیدم دارن نامردی میکنن.....خودمو زدم به لال بازی.......عدای کر و لالا رو درآوردم 5تا نون می خواستم هی با دستم 5 نشون میدادم اونام منو میفرستادن جلووووووو........وقتی نونو خریدم خیلی داغ بود.......گفتم اوه اوه بیشرف چقد داغه........دیدم پشت سری هام دارن چپ چپ نگاه میکنن گفتم دست شما درد نکنه زودی نونا رو ورداشتم رفتم......خخخخخخخ یعنی حرکتی زدم تاریخی بابام کلی تشویق کرد........:biggrin:

6-خاطرات روزانه ت رو مینویسی ؟!چرا آره ؟! چرا نه ؟ نه خاطره نمی نویسم چون به نظرم کار دخترونست.........وقتی یه دختر این کار ومیکنه خوشم میاد ولی حالم باهم می خوره پسری کار دخترونه بکنه........
7-بهترین و صمیمی ترین دوستت توی باشگاه که دوست داری بیرون از باشگاه هم باهاش دوست باشی !
هستند 2-3 تایی هستند ولی خب بیرون باشگاهم باهاشون دوستم.........بهترین دوستم که گفتم زهرا هست که تو مسنجر هم با هم در ارتباطیم........خواهر جونمم که دیگه کلا قصش با همه فرق دار.........سعید پلیمر و رضا داوودی هم که اخیرا با هم در تماس هستیم.........امروز ساعت 12 زنگ زدم با سعید حرف زدم....خواب بود بیدارش کردم،کلی از دستش خندیدم.......خخخخخخخ
8-یکی از بزرگترین خطاهایی که توی زندگیت کردی و نتونستی جبران کنی؟؟؟؟؟ دوستی با همون دوستم رضا که گفتم.......اون روزی که داشت منو می برد توی اون رستوران اگه بهش نه میگفتم نه اون 3 ماه رو از دست می دادم نه اون مریضی سخت رو میگرفتم.........که سرنوشت درس و دانشگاهم عوض بشه........ولی به نوعی دیگه جبران کردم با تحقیق و دادن مقاله و انجام پروژه های مختلف و ثبت اختراع فکر کنم تا حدودی جبران کردم........
9-چقدر منت استاد کشیدی؟ هیچ وقت حتی 1 بار نشد منت استادی رو بکشم........مثل مرد افتادم ولی به هیچ کدوم التماس نکردم.........حتی تو مدرسه یه بار یکی از بچه ها رو دست انداخته بودم به معلم گفت اونم بهم گفت ازش معذرت خواهی کن.........من نکردم گفت برو بیرون سرم و انداختم پایین رفتم بیرون ساعت بعدش خود معلم اومد دنبالم رفتم سر کلاس........تو این موارد اصلا زیر بار زور نمیرن و تسلیم نشدمو نمیشم.......خخخخخخخ
10- تو دنیا کی رو خیلی دوست داری؟؟ از همه بیشتر اول مامانم بعدش دختر برادرم که عکسش تو پروفایلمه.........اصلا این دونفر و با همه دنیا هم عوض نمیکنم.......
خب اینم تموم شد..........آخی........فقط یدونه مونده تو این صفحه تا بریم صفحه های بعد ببینیم چی میشه........بازم مرسی سارا خانم..........

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1.اگه يه اسب با يه سمور عروسي كنه، بچهشون چي ميشه؟
2.مار و زرافه با هم ازدواج می کنن بچه شون می شه قورباغه !!! اگه گفتی چرا ؟
3.اگه یه فیل لباس خواب آبی بپوشه بهش چی می گن؟
4.اگه یه گیوتن جلوت باشه و بگن یکی از ترکیبای زیر رو انتخاب کن و بخور وگرنه با همین گیوتین سرتو از تنت جدا می کنیم. کدوم یکیشونو می خوری؟ (توجه داشته باش که میتونی برای خوش طعم تر کردنشون از شکر، نمک یا بقیه طعم دهنده ها استفاده کنی)
الف) آب گوجه سبز کوهی و سرکه که روی پشم گوسفند ریخته باشن و بعد چهارسال حسابی به خورد هم رفته باشن!
ب) خاکستر بدن خوک که با آب به شکل خمیر نون در اومده!
5.چرا زنها وقتی ابرو بر می دارن روحیشون بهتر میشه؟(چه ربطی داره ابرو با روحیه؟)
6. چرا زنها لوازم ارایش رو روی شصتشون تست میکنن؟ چرا مثل کرم پشت دستشون نمی زنن؟
7. چرا زنها وقتی رژلب می زنن گردنشون رو به سمت آینه دراز می کنن؟
8. چرا مردها فرق آرایش ۵٠ هزارتومنی با آرایش ١.۵ میلیون تومنی رو نمیفهمن؟
9.فرق یخمک با آتروپات در چیست؟

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
1.آخرین باری که واقعا ترسیدی کی بود و از چی ترسیدی ؟ فک کنم هفته پیش بود کپسول ال پی جی تو محل کارمون آتیش گرفت همه همکارام خانم هستند و ترسو.......همشون در رفتن من مجبور شدم برم جلو با روپوش آزمایشگاهم خاموش کنم تو این بین یهم آتیش از باالای کپسول یهو کل کپسول رو گرفت.........یه صدای انفجار خفیفی داد یه لحظه حس کردم مردم......ولی دیدم فشار بالا رفته بود وشیلنگ در رفته بود.........صدای درفتن شیلنگ بود..........کلا این محل کار جدیدم خطرناکه هر روز یه اتفاقی میافته و چون دائما با تولوئن کا میکنیم و گاز خیلی سمی داره کلا شغل پرخطریه........ولی واقعا با اون صدا ترسیدم..........
2.مواقعی که عصبانی هستی چه چیزی اعصابت رو تسکین میده ؟ سکوت می کنم و تند تند دور اتاق راه میرم........اگه کسی باهام بیاد حرف بزنه بد جوری حالش رو میگیریم.......... البته کلا موقع فک کردن تند تند راه میرم..........
3.با عمل بینی موافقی؟چرا؟ آره موافقم مخصوصا برای خانم هااااا..........چون من توی صورت از همه چیز دماغ برام مهم تره.........دماغ خودم غیر عملی و خیلی خوبه......خخخخخخ
4.نظرت راجع به دوستی قبل ازدواج چیه؟ ببین دوستی تعریف باید بشه........اگه مطابق اصول عرف و شرع رفتار بشه و دو طرف به نیت ازدواج با هم دوستی بکنن ایرادی نداره البته تو دنیای امروز هااااااا..........ولی اگه قرار شرع و عرف زیر پا گذاشته بشه توی جامعه کثافت کاری بکنن و حرمت ها رو بشکونن.........نه اصلا کاملامخالفم.........
5.بهترین عیدی که گرفتی چی بودو از کی؟ بهترین عیدی تولد امام صادق تو حرم امام رضا یکی از این خادم الرضا ها بهم یه بسته نبات و پارچه سبز داد.........البته یه عیدی معنوی هم از امام زاده صالح گرفتم........روز تولد پیامبر این لیاقت رو پیدا کردم برم توی سرداب امام زاده صالح بالا سر قبر اصلی این عیدی رو هم خیلی دوست داشتم.........
6.تو خونتون تو رو بیشتر دوست دارن یا خواهر برادراتو ؟ منو که دوست ندارن........فک کنم داداش کوچیکم از همه محبوب تر هستش.........
7.تا حالا چند تا اخطار گرفتی و واس چی؟ تا حالا 2-3 بار اخطار گرفتم همش هم برای کل کل با این لنگیای ابله........خخخخخخخ
8.چقد حقوق میگیری ؟ من سر این کارایی که میرم حقوق میدن بجاش اسمم رو توی مقاله علمی که میدن میارن.......چون کار ما پژوهشی هست.........درآمد زیادی نداره......کاری کاملا علمی هست نه اقتصادی....... البته برم سربازی بیام با این ثابقه که داره بوجود میاد میتونم برم سر 1 کار پر در آمد.......ان شالله
9.تا حالا شده سر کلاس یه استاد خفن خوابت ببره و استاده بهت گیر بده ؟؟؟؟ یه استاد جرم داشتی خیلی وحشی بود همش به بچه ها تیکه می زد.......ساعت 7 شب خیلی خسته شده بودم داشت خوابم میبرد.........دیگه چشام داشت میرفت......دیدم نه میزاره برم بیرون نه می تونم بیدار بمونم.........یهو به ذهنم زد این کارو بکنم.......دیوار سنگی بودو خنک دستم رو گذاشتم به سنگ دیوار یه ذره که دستم سرد شد زدم به صورتم و پشت گوشم.......به کمک سرمای سنگ با هزار بد بختی تا 8شب خودمو بیدار نگهداشتم.......خخخخخخخخ
10.چراچراغت خاموشه ؟؟ خداییش بعضی وقتا فقط میام ببینم چه خبره..........حال حرف زدن با کسی رو ندارم.........نمی خوام کسی بفهمه هستم و جواب نمیدم که از دستم ناراحت بشه......
آخیش بالاخره صفحه دومم تموم شد............الحمدالله..........ساراخانم از همه سوالات مرسی........

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1.آرایه های ادبی چه نقشی در ادبیات دارند ؟
2.جمع مکسر کلمه دارکوب چیست ؟
3.تیم آبی پوش پایتخت؟
4.تیم قرمز پوش پایتخت؟
5. یک بشکه دو هزار لیتری آب داریم اگر روزی یک لیوان آب ازآن برداریم چه میشود ؟
6.معادلات چند مجهولی را چگونه حل میکنیم؟
7.کریم خان زند پایه گزار کدام سلسله بود ؟
8.حیوان نجیب به آن می گویند ؟

sara20012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خسته نباشی آقا مجید
خیلی ممنون که کامل جواب میدید

بفر مایید خستگی در کنید

خیلی هم درس خونم باور نداری از مهنا بپرس :D
پروژمم تموم شده دارم document آخرش رو مینویسم :D

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
دور اول

دور اول

سلام بر جهان پهلوون .
. خوبید .. من هم به رسم می یام و سوالای سری قبل که از دوستان پرسیدم رو اینجا می ذارم !!!

اولین سوال رو خودم می پرسم : 1 - چرا هر جایی رفتیم خواستگاری بهتون زن ندادن ؟؟؟؟؟ حتی خواهر تارزان مرحوم هم حاضر نشد و با خانواده گوریل ها منو دنبال کردن؟؟؟؟؟

خب بریم سراغ بقیه سوالا :

1 . این بچه های مردم رو دقیقا شرح بدید؟ کی هستن و کجاکه مادر پدرا همشون اینا رو واسه ما الگو قرار می دن؟به نظرتون پدر و مادرای مردمهم وجود دارن ؟ خواهر و برادرای مردم چی؟
2ـبچگیات اسب خیالی داشتی ؟ ( همون چوبی که سوارش میشدیم )
3ـ اگهیکی یه ساعت شنی جلوت بگیره و بگه تا افتادن اخرین ماسه یه جمله بگو ، چی میگی ؟
4 نظرت درمورد تابه به عنوان یه سلاح سرد چیه؟
5.هیجان انگیز ترین كاری كه كردین چی بوده؟
6.اگر بخواید به هوش خودتون یه نمره بدید چه نمره ای میدید؟
7.زیباترین جمله از نظر شما؟دوس دارید نظر من رو همبدونید؟
8.مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه باباتون بهتون كرده چیبوده؟
9. دوست داشتی جای چه کسی بودی؟
10.اولین چیزی که به ذهنت میرسه:
دوچرخه
همکلاسی
هم باشگاهی
کدو
کنکور
پول و ثروت
مسی
پسر شجاع
کوکب خانم
آجیل عید
شازده کوچولو

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
دور دوم

دور دوم

1.رنگ/غذا/هنرمند/ورزشکار/کارتون/فیلم/کتاب/شهر/ماشین موردعلاقه ات؟
2.یه جوک سه کلمه ای بگید!!!
3.آشپزی بلدی؟
4.دوست داشتی چه سوالی ازت پرسده بشه که نشده؟لطفا هرچندتا بپرسید و جواب هم بدید؟
5.ضایع شدن چه حالی داره؟
6.نفر بعدی صندلی داغ؟
7.بچه بودی دوست داشتی جای کدوم شخصیت کارتونی باشی؟.
8.خواب هات چه رنگی اند؟بهترین خوابی کهدیدی؟آخرین خوابی که دیدی؟
9.چرا وقتی سیب تو سر نیوتن خورد تعجب کرد؟مثلا تو سر مننخورد که به عنوان اولین دانشمند آبیدل بشم؟
10. واسه اینده پس انداز داری؟

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
دور سوم

دور سوم

1.دوست دارید کار شناسی ارشد را ملی بخونید یا آزاد؟
2.چی رو هرگز حاضر نیستید تو زندگی ات با کسی تقسیم کنی؟

3.زیبا ترین و به یاد ماندنی ترین نصحیتی که شنیدی چی بوده؟
4.اگه بهم بخواید كادو بدی چی میدی؟
5.چه گلی رو دوست داری؟
6.سالاد، ماست، ترشی؟
7.آخرین چیزی كه خریدی چی بوده؟
8.وقتی مهمون داری خیلی ریلکس و آرومی یا همش نگرانی که خوببرگزار بشه؟
9.تو خونه ت گل و گیاه دارید؟
10.یه آهنگ که تو رو یاد بچگیت میندازه؟

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
دور چهارم

دور چهارم

1.بیشتر کی بهتون گیر میده ؟
2.وقتی نتونی چیزیرو به دست بیاری ناراحت میشی؟
3.فک میکنی نقطه ضعف های من چیه ؟
4.شما اگه جای کنتور برق بودین چیکار می کردین؟
5.بهترین داروی حسادت ...؟
6.به کدام شهر یا کشور یا کره علاقه مندی ...؟
7.ماشین مورد علاقه اتون ...؟
8.کدوم درس واستون جالبتره؟
9.روزی چند ساعت درس میخونید (مخصوصا الان واسه کنکور)؟
10.میونه اتون با تنهایی چطوره ؟

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
دور پنجم

دور پنجم

1.مواقعی که عصبانی هستی چه چیزی اعصابت رو تسکین میده ؟
2.اولین سوالی که دوس داری از نفر بعد صندلی داغ بپرسی چیه؟

3.سقف آرزوهات کجاست ؟
4.خاطرات زندگی خودتو می نویسی؟
5.فیلم یا انیمیشن کدوم رو دوست داری؟
6.تا حالا شده گم بشی ؟ توضیح !
7.دنیای مجازی(اینترنت) یا واقعی؟
8.از من انتقاد کنید؟
9.وقت دعا کردن اول کی میاد توی ذهنت؟
10.زیبا ترین کلمه ای که تا حالا شنیدی چیه ؟

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
دور ششم

دور ششم

1.قشنگترین کتابی که خوندی؟
2.کدوم سریال تلویزیونی رو بیشتر از همه دوست داشتی؟
3.گه زندگیت یه فیلم بود اسمشو چی میذاشتی؟
4.چه حیوونی رو بیشتر دوست داری؟
5.تا حالا حیووون خونگی داشتی؟
6.کدوم غذا رو بهتر درست میکنی؟
7.دوست داشتین دانشگاه شریف درس بخونین؟
8.آهان راستی به نظرت پشه ها روزا کجا میرن؟؟؟
9.وقتی شنیدید مهندسی پلیمر قبول شدید چه شکلی شدید؟
10.دوس داشتی تو کدوم دوران تاریخ زندگی می کردی ؟!

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
دور هفتم

دور هفتم

1.زیر بارون توی هوای سرد کدوم می چسبه؟
2.اولین بازیه کامپیوتری؟
3.قدر به نظر دیگران درباره ی خودت اهمیت میدی؟
4.بیشتر سرمایی هستی یا گرمایی؟
5.طرفدار سفر تفریحی با بچه ها هستی یا نه؟
6.نظرت در مورد بچه های جنوبی؟
7.نظرت راجع به خر خوان های کلاس؟
8.ورزش مورد علاقه؟
9.اولین چیزی که در مورد کلمات زیر از ذهنت رد میشه؟
سلف دانشگاه:
ارزیده استاد آمار:
میدون اقبال:
ترک:
کرد:
فارس:

بلوچ:
10.کسب علم مهمه یا کسب مدرک؟

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
دور هشتم

دور هشتم

1. تعریف کن: خدا یعنی؟
2. سه تا "چــــرا" که توی زندگيت وجود داره وهنوز جوابي براشون پيدا نكردي؟

3. براي تغيير افكار مردم چه راهي پيشنهاد ميدي؟

4. اگه 5 روز قرار باشه تنها باشي كجا رو واسه تنها بودنتو اين 5 روز انتخاب ميكني ؟ چرا؟

5.- نظرت در مورد این جمله از "آنتونی رابینز" چیه؟بهش اعتقاد داری؟
"برای آنكس كه ایمان دارد غیر ممكن وجود ندارد"

6.دوست داری خودتو فدای جامعه ومردم كنی؟
7.گذشت یا انتقام؟ با این جملهموافقی که "لذتی که در گذشت هست در انتقام نیست"؟

8.آيا با اين جمله كه " قضاوتكار انسانِ فاني نيست " موافق هستيد ؟ در صورت موفق بودن يا نبودن تشريح كنيددلائلتون رو ؟
9.اگه تشنت باشه و یك لیوان آبداشته باشی كنارت هم یكی دیگه باشه بیشتر از تو تشنش باشه. آب رو خودت میخوری یابه اون میدی؟

10.آیا تو مصرف برق آب و... صرفهجویی میكنی؟ مثلا خیلی خوابت میاد ولی شیر آب یك كمی چیكه میكنه و حالشو نداری بریببندیش. آیا بلند میشی كه بری ببندیش؟

آخرین ویرایش:

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
دور نهم

دور نهم

1.کدوم یکی از سوالاتی که من کردموبیشتر دوست داشتی.؟صندلی داغه؟دوست دارید دیگه سوال نپرسم ؟

2.-مداد رو بیشتر دوست داری یا پاک کن رو با دلیل لطفا؟

3.دوست های فامیلی رو بیشتر دوست داری یا دوست های مدرسه ایرو؟چرا؟

4.بهترین هایی که دوست داری؟{مثل:رشته-میوه-رنگ-حیوان_سریالو غیره}
5.بهترین خصوصیاتی که داری؟
6.یه جمله به خدا بگو؟
7.یه جمله به امام رضا؟
8.یه جمله به مادرت؟
9. یه جمله هم به بچه های هم میهن؟
10.نظرتون در مورد

الف)باشگاه
ب) کلوپ آبیدلان
ج)تقلب
د) درس فیزیک
ز)شب زنده داری

آخرین ویرایش:

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
دور دهم

دور دهم

.
...

چرا تارزان ریش و سیبیل نداره؟

چرا وقتی باطری کنترل تلویزیون تموم می شه دکمه های اونو محکمتر فشار میدیم؟

آیا میشه زیر آب گریه کرد؟

تا حالا توجه کردید که اگر در صورت سگ ها فوت کنید دیوونه می شن ولی اگر با ماشین بیرون برن دوست دارن سرشونو از پنجره بیارن بیرون؟

سوالی که دوست داشتی ازت بپرسم ولی نپرسیدم چی بود؟

بهترین لحظات زندگیتون کی بوده؟

بد ترین لحظات زندگیتون?

چند انگشتی تایپ میکنی؟ با کدوم نرم افزارها بیشتر کار میکنی؟ به نظرت کامپیوتر به چه دردی میخوره؟

بهترین جمله ای که شنیدی چی بوده؟

برف سفید تره یا نمک؟
؟

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
دور یازدهم

دور یازدهم

تو 1جمله با خدا حرف بزن

خوشحالی که روی صندلی نشستی؟

آرزوی اصلیت تو زندگی؟

چه آرزویی واسه من دارید؟

امضای من رو توضیح بده لطفا

بهترین تفریحاتت؟

جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟

در شعر یه توپ دارم قلقلیه,توپ قلقلی دقیقا تا چه ارتفاعی بالا میرود؟

بزرگ ترین آرزوت که بهش رسیدی چی بوده؟

وقت دعا کردن اول کی میاد توی ذهنت؟

آخرین ویرایش:

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
دور دوازدهم

دور دوازدهم

نظرت رو در مورد این رنگ ها بگو؟ هر کدوم چه حسی داره؟
رنگ 1
رنگ 2

رنگ 3

رنگ 4

رنگ 5

در مورد هر کدوم از فصل ها نظرت رو بگو؟ و بگو چرا بهار از همه بهتره، ولی پاییز دل نازک تر؟

بهترین کتاب غیر درسی که خوندی چی بوده و چرا؟

تا چند سالگی دوست داری عمر کنی؟نظرت در مورد پیری چیه؟ازش میترسی؟

اینا رو توصیف بفرمایید:
خدا
دنیا
جهنم
بهشت
گناه
بدی

خوبی
مهربونی

بزرگترین کیفی که تو زندگیت کردی؟؟؟

بزرگترین کمکی که تو زندگیت بهت شده؟؟؟

عید امسال عیدی چی گرفتی؟

آدم خوب یعنی کی؟چند تا ویژگی شو بگو؟

چپ دستى يا راست؟

آخرین ویرایش:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- نظرت راجع به کار کردن خانما بیرون از خونه ؟؟ ببین من مخالف کار خانم ها نیستم ولی اصلا دوست ندارم همسر خودم بیرون خونه با مردا هم کلام بشه.......یا کاری که متبط با آقایون نباشه یا اینکه بجای کار کردن بره یه هنری یاد بگیره یا هر چیز دیگه......ولی اصلا دلم نمی خواد خونه نشین باشه........در کل موافقم ولی مشروط.........
2-تا حالا تقلب ازت گرفتن؟؟ آره ترم 3 سر امتحان معادلات نتونستم فرمول ها رو حفظ کنم.......همه رو روی کاغذ نوشتم.......تقریبا 10 تا کاغذ کوچولو شد یهو وسط امتحان مراقب وحشی اومد دست انداخت وسط پام منم که غافلگیر شده بودم..........یهو نیم خیز شدم بیشرفت کاغذ رو ورداشت.......خخخخخخ اولش حول کردم.......بعد دیگه بی خیال امتحان شدم هی شروع کردم باهاش حرف زدن انقد حرف زدم که راضی شد کغذ رو پس دار بهم.........البته چون پسره وشو کار بود و من جودو کا باهان راه اومد.........خخخخخخخخ ولی بعدش دیگه هیچ وقت تقلب نکردم.........
3-بهترین چیزی که از نظر خودت داری تو دنیا چیه ؟؟ بهترین پدر و مادر با فرهنگ و متدین........بهترین نعمت خدا به خودم که خیلی بهش افتخار میکنم اینه که عقل دارم........از عقلم هم نسبتا خوب استفاده میکنم..........
4-خودتو تو اینده چجور میبینی؟؟ حس میکنم به اون آرزو های قلبیم میرسم..........می دونم وقتی هم برسم میگم یعنی همش همین بود..........!!!!!!!
5- عدد شانست چنده ؟ عدد شانس من 3 و 6 تین دوتابرام شانس میاره..........
6-چیا باعث میشه که عصبانی بشی ؟؟ کاری که از روی بی عقلی انجام بشه منو دیوونه میکنه همین طور حرف مفت........کسی که بدون فکرم حرف میزنه خیلی منو عصبانی میکنه.........
7-کیا خوب درکت میکنن ؟؟ هم دنیای واقعی هم مجازی؟؟ دنیای مجازی زهرا ولی دنیای واقعی کسی نیست که افکار و اعتقاداتم رو درک کنه........معمولا واسه خودم نگهشون میدارم.........
8- نظرت در مورد عشق؟؟ راستش از این عشقای آبدوغ خیاری رو خودم تجربه کردم.........عشق زمینی واقعا احمقانه و مسخرست..........تو زمین چیزی به اسم عشق نداریم همش وابستگیه.......چون عشق چنان شعله ای داره که همه چیز رو نابود میکنه........تنها چیزی که میشه عاشقش شد خداست هرکیم عاشق خدا بشه خداهم عاشقش میشه و خدا هرکسی که عاشقش بشه میکشتش........می کشتش و کنار خودش نگهداری از میکنه و بهش روزی میده.........این نظر من راجع به عشقه..........
9-توعالم بچگی دوست داشتی چیکاره بشی ؟؟ من سوم دبستان یه انشا نوشتم که دوست دارم دانشمند بشم.........با اینکه کنکورم رو به گند کشیدم ولی بعد اون تو رشته خودم تلاش کردم و یه سری کارای جدید انجام دادم هنوز با دانشمند شدن میلیون ها کیلومتر فاصله دارم ولی یه قدمای کوچیکی برداشتم...........
10- دوست داری مرگت چجور باشه ؟؟(البته دور از جونتون.. ایشالله 100 سال زنده باشین ) حقیقتا دوست دارم شهید بشم.........ایشالا لیاقت سربازی امام زمان رو پیدا کنم و تو راه ایشون که راه خداست شهید بشم.........الانشم با شهدا انس خاصی دارم........بیشتر مطالعات و انرزی گرفتنام از اوناست..........
این بسته سوالات رو از همه همه بیشتر دوست داشتم هم تنوع داشت هم کلی نبود........مرسی مرسی مرسی ماما..........خخخخخخخخخ

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم سلام آقاجهان نخسته برادر:)

1. شما براهمسر آیندتون چ نوع پوششی رو میپسندین؟
2. اگه متوجه بشین همسرتون قبلن روابط آزادی داشته ک شمانمیدونستین چ برخوردی میکنین؟
3. دوس دارین مراسم عروسیتون کجابرگزار بشه؟باغ هتل تالار؟
4. شمابیشتر حسابگرید یا دست و دلباز؟
5. اجتماعی بودن از نظر شما ینی چی؟
6. تو چ مواردی خیلی سخت گیر هستین؟
7. ب اینا از یک تا10 ب خودتون نمره بدین:
صبر:
غرور:
اعتماد ب نفس:
ولخرجی:
آشپزی:
عشق:
ایمان:
8. تاحالا لیلی ظرفتونو شکسته؟:D
9. اولین بار چ نظری راجع ب من داشتین؟حالا فرق کرده؟:D
10 . نظرتونو راجع ب اینابگین:
پاییز:
امید:
حکم:
شطرنج:
کارتینگ:
وودکا:
فداکاری:
ابی:
یاس:

سپاس، بازم خسته نباشید
:gol:

جولي

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزيز
آخرین باری که پشیمون شدی،کی بود؟

بهترین جایی که تو زندگیت رفتی،کجا بوده؟

از کدوم یک ازشکلکای باشگاه بیشتر خوشت میاد؟

نقطه عطف تو زندگیت داشتي اگه جواب مثبته ،کجا بوده؟

شخصیت کارتونی که از بچگی دلت میخواست جای اون باشی كي بوده؟

بچه بودی ،كدوم كلمه يا عبارت رو اشتباه تلفظ میکردی كه اكثرا تا ميبيننت بهت ميگن؟

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به آقا مجید خوش میگذره/؟؟ تا سوالا بچه هارو همه جواب ندی من سوال نمیپرسم .
سمیرا خانوم تو هم بیا بزار.........من دارم با بد بختی میام جواب بچه ها رو میدم.......تو هم بزار بره تونوبت.........دارم سوالا رو درو میکنم میام جلووووووووووو
خسته نباشی آقا مجید
خیلی ممنون که کامل جواب میدید

بفر مایید خستگی در کنید

خیلی هم درس خونم باور نداری از مهنا بپرس :D
پروژمم تموم شده دارم document آخرش رو مینویسم :D
دستت درد نکنه سارا خانم به به چقدم خوشمزه بود........خواهش میکنم بابا وظیفست.......
عععععععععه راست میگی؟؟؟؟؟کاستو بده ماست بیگر.......خخخخخخخ
آفرین خدا روشکر.......دیگه قرار بود برات ذکر امن یجیب بگیریمااااااااا تا تمومش کنی........خخخخخخخخخ

آبیدلان گل شرمنده همتونم که دیر جواب میددم ولی به خدا شبا تا 10-11 خونه نیستم..........خدا به داد برسه از 2-3 شب دیگه که به خاطر هییت تا 2-3 صب حسینیه هستیم.........ولی هر شب میام حداقل 2-3 سری رو جواب میدم..........
بازم معذرت می خوام..............

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
1-دست چپی هستی یا راستی؟؟ راست دستم........
2-بهترین سوپرایزی که تا حالا داشتی ؟؟؟ روز انتخابات انجمن علمی دانشگاه من یه دانشکده دیگه کلاس داشتم سر صندوق رای نبودم با اینکه کاندید بودم......از دم در دیدم بچه ها هی تبریک میگن.......گفتم ععععععه مگه امروز بود؟؟؟؟ گفتن آره بابا از همین الان پای صندوق معلومه ای آوردی همه گروها به نفعت ائتلاف کردن حال مدیر گروه رو بگیرن.........خخخخخخ
آقا من تار رفتم بالا رای گیری تموم شده بود........موقع اعلام نتیج با 93% آرا نفر اول شده بودم........اصلا حالم فضایی بود اون روز کلی خر ذوق شده بودم.........خخخخخخخخ البته چیزای دیگه هم بوده که خیلی حال کنم ولی این یه مورد بهترین بود........

3-روز تولدت به چی فکر میکنی ؟؟ به اینکه چقد مجموعا پول جمع میشه چون خانواده ما معمولا خشکه میدن کادو نمی خرن.........عملا دارم برنامه میریزم پولامو چیکار کنم........خخخخخ
4-شبا که بیخوابی میزنه سرت چیکار میکنی ؟؟ میام نت اگه کسی باشه که میحرفم اگه نباشه میس میندازم واسه دوستام از خواب بیدارشون میکنم.......خخخخخخ انقد حال میده........خدا میدونه.......خخخخخخخخخ
5-بیشتر به گذشته فکر میکنی یا آینده ؟؟ من کلا همش تو آینده هستم.........دائما راه میرم و فکر میکنم و واسه آیندم برنامه میریزم...........گذشته دیگه گذشته زیاد دوست ندارم به گذشته فک کنم البته ازش درس میگیرماااااااا.........
6-اگر عاشق یکی بشی ولی اون ازت خوشش نیاد چیکار میکنی ؟ من بمیرم اگه ازکسی هم خوشم بیاد بهش حرفی نمیزنم........بصورت غیر مستقیم بهش میفهمونم تا خودش بیاد ازم سوال بپرسه بعدشم اگه نظرش راجع بم منفی باشه اصلا ناراحت نیشم........چون چند سالی هست که دیگه در دلمو بستم تا اونی که لیاقتش رو داره فقط واردش بشه.......فعلا دلی ندارم که باهاش عاشق بشم..........
7-اگر یکی بیاد بهت بگه عاشقت شده بهش چی میگی ؟؟ چطور رفتار میکنی ؟؟ این ادم خیلی برای من ارزش داره محاله توذوقش بزنم.......چون حتما غرورش رو زیر پا گذاشته خیلی نامردیه من بخوام باهاش بد رفتار کنم........اول میپرسم از چیه من خوشش اومده......بعد خودم اخلاق و رفتارش رو بررسی میکنم اگه با معیار های من مطابقت کنه که مگه خلم بگم نه......اگرم مطابقت نداشته باشه رک بهش میگم از معیارای من فاصله داری........دیگه تصمیم با خودشه یا خودش رو شبیه اون چیزی که من می خوام میکنه یا با خیر و خوشی میریم پی زندگی خودمون.......
8- اگه خیلی پولدار بشی چیکارا میکنی ؟؟ من حتما خیلی پول دار میشم.......چون عشق ثروتم.......البته حلالشاااااا........دلم می خواد زندگی سلطنتی داشته باشم........
ولی از اون طرفم دلم می خواد از پولم در راه خدا بدم.......مثلا سرپرستی بچه ای قبول کنم........یا واسه ائمه خرج کنم.........ولی دوست دارم پول زیاد داشته باشم.......

9-با ارزشترین چیزایی که داری چیا هستن؟؟ بعد از دینم و اعتقاداتم............خانواده فوق العاده ای دارم..........بعد اونام دوستای تکی دارم.........از همه اینا خدایی که دارم خیلی دوسش دارم......
10-روبه روی هر کدوم نام کاربری هر کی که به ذهنت میرسه رو بزار

عاشق ترین: لیلی(elissa_astro)
مغرورترین:abyss ocean
فهمیده ترین:*tasnim*, دانشجوي كامپيوتر
همدم ترین:fantastic girl
با معرفت ترین:رضاداودی
با ادب ترین:mohanna360,امالیا
خاکی ترین:*mohsen_24
جوگیرترین:parmehr
فضول ترین:دوست خودت......
باحال ترین:Aghrab Khatoon
بامزه ترین:سعید پلیمر
غمگین ترین:.eliii.
متفاوت ترین:gharybehساکت ترین:mpb وparadise94
جنجالی ترین:samira-71
خوش برخوردترین:sara20012وArch_masoud1
شیطون ترین:Elmira2010
شیرین و تو دل برو ترین:M A S III
مبهم ترین:F A R Z A N E
موزی ترین: موزی من تاحالا ندیدم ولی از نظر من هر کسی که با چند تا نام کاربری میاد هم موزیه هم نامرد..........
مرسی سارا خانم دیگه فقط یه سری از سوالاتون مونده شکر خدا........
بزارید دلیل اینکه میگم کسی که با چندتا اسم کاربری وارد میشه رو بگم شاید بعضی از دوستان به خودشون بیان..........
به قل یکی از هم کلوپیامون.........تو این دنیای مجازی جسم آدما درگیر نیست.........ما ها بخاطر روحمونه که اینجاییم.......روحمون با هم درگیره........و هرکار خوبی باعث میشه روحمون شاد بشه و هرکار بد روح کسی رو داغون میکنه........نامردی که گفتم مربوط به این قسمت بود........
اجازه ندیم روح کسی که دگیر این دنیای مجازی هست رو نابود کنیم..........

آخرین ویرایش:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
1-حدس میزنی نفر بعدی که قرار بره صندلی داغ کیه؟ من دلم می خواد رضا داوودی یا سمیرا(عقرب خاتون بشینه)ولی نوبتیم باشه نوبت خانماست.......
2-مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه بابات بهت كرده چی بوده؟ نماز نماز نماز............اخلاقت رو مثل آدم کن.......خخخخخخ
ولی دور از شوخی پدرم به اصول اخلاقی خیلی پایبند و سخت گیره........

3-رشتتو دوس داری یا نه و اگر جوابت منفیه دوس داشتی چه رشته ای قبول میشدی ؟ من عاشق مهندسی شیمی هستم......دقیقا همون رشته ای هست که از بچگی دنبالش بودم.......واسه همین راحت باهاش کنار اومدم و الان کلی مقاله و پروژه توش ارائه دارم........
4-بیشترین اشتیاق رو واسه چه کاری داری؟ واسه بازی کردن........از فوتبال بگیر تا اس ام اس بازی........خخخخخ البته بعضی وقتا هم مطالعات پژوهشیم رو با اشتیاق انجام میدم.......
5-دست خطت چطوریاست؟ افتضاح........خخخخخ یه دوستی هست هر وقت دست خطم رو میبینه میگه برو کلاس خوشنویسی.........
6-اصلا چرا دوست داری ازدواج کنی؟ راستش آره چون هم نصفه دینم کامل میشه عاوه بر اون علی رغم مسئولیت سنگینی که داره آدم به لحاظ روحی به آرامش میرسه دیگه احساس تنهایی نمیکنه..........البته اگه خانومه انقد حرف نزنه آدم دل واسه تنهاییه تنگ بشه........خخخخخخخخ
7-دوست داری در آینده بچت به چه چیزت افتخار کنه؟ به این که باباش جوون مرد هستش........... به پهلوونی مشهوره.......همین.......
8-مي خواي اسم بچه هاتو چي بزاري؟ دلم می خواد فقط 1 دختر داشته باشم.......اسمش که فقط نظر من نیست خانومم باید نظر بده.........ولی اگه انتخاب من باشه دلم می خواد بزارم ساره.......
9-واسه کی حاضری هرکاری بکنی؟ اول مامانم بعد همسر آیندم بعد بقیه خانواده...........برای دوستامم هرکاری که از دستم بر بیاد انجام میدم ولی نه اینکه دیگه از خودگذشتگی کنم در حد لالیگااا.......
10-خواسته هات معقولانه است یا احساسی؟ بله بیشترش عقلانیه.........خیلی کم میشه تحت تاثیر احساسم قرار بگیرم..........نمیگم نمیشه ولی خیلی خیلی کمه.......
خب بالاخره تموم شد ساراخانم دست گلت درد نکنه واقعا سوالات خوب بود آدم رو به فکر وا می داشت........ازت ممنونم که وقت گذاشتی و ازم سوال پرسیدی.........ایشالا خیر دنیا و آخرت نصیبت بشه و زودتر پروژت رو تحویل بدی و شیرنی ما م بچه ها هم یادت نره.........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااااااااااااااام دوست عزيز..... :D سلام بر سالطان گل آبی......

1- نظرت رو راجع به فرهاد مجيدي و بازي خداحافظيش همچنين مناسب بودن اين اتفاق در اين زمان كامل شرح بدههههه؟..
فرهاد مجیدی بازیکن خیلی خوبی بود و واقعا شم گل زنی بالایی داشت و ذاتا بدرد رهبری تیم می خورد...........ولی راستش رو بخواید نمی دونم دوستان یادشون هست مخصوصا داش علی خودمون........همین فرهاد مجیدی وقتی تو العین بود و روبروی استقلال بازی کرد.........با اینکه بازی تدارکاتی بود وقتی گل زد اون سمت نیمکت استقلال داداشش رو بغل کرد.......نمی گم کار غلطی کرد ولی واسه من هوادار سنگین بود این حرکت........فرهاد مجیدی خیلی تو خط و ربط باند بازی بود........مثل امیر خان جلو کله گنده ها زیاد خم و راست شده........من با اینکه خیلی دوسش داشتم ولی همیشه نظرم این بود فرهاد بازی رو می برد ولی اخلاق رو می باخت.........به نظر من علیرضا منصوریان اسطوره تره تا فرهاد..........
در مودر بازی خداحافظیشم بگم.......این حرکت فرهاد جالب نبود عقل حکم میکرد برای نیم فصل خداحافظی کنه........فرهاد همیشه با احساسات هوادار بازی کرد برای اینکه خودش رو محبوب کنه.........دقیقا همین کاراش باعث بود که فرزاد حاتمی میثم منیعی وپیروز قربانی صداشون از کارای فرهاد در بیاد و سایه فرهاد رو روی تیم سنگین بدونن..........فرهاد یه اسطوره فوتبالی بود یه قهرمان بود نه پهلوان.........ولی مهم ترین نکتش غیرت و تعصبش بود واقعا تا مدتها ما غیرت رو توی تیم کم خوایم داشت........

2- چرا جهان پهلوان رو به عنوان نام كاربريت انتخاب كردي؟......
توی جواب سارا خانم گفتم.........چون دلم می خواد همیشه هدفم جلو چشم باشه.......همیشه سعی کردم با مرام و جوونمردباشم........خدا کنه بتونم موفق باشم.........

3- كشتي يا فوتبال؟...

معلومه فقط فوتبال.........البته قبلش جودو.......

4- اگههه يكي از اسطوره هاي فوتبال رو به عنوان نام كاربري انتخاب ميكردي اون چه كسي بود؟...
اول علیرضا منصوریان بعد محمود فکری........البته چون گفتی اسطوره ولی من محمود فکری رو واقعا دوست داشتم.........اونم یه کاپیتان واقعی بود.......وقتی اونم رفت تا 1-2 فصل غیرت توی استقلالیا نبود..........
5- چرا همهههههههه قورمههههه سبزي رو دوست دارن؟....
:surprised::D
والا فک کنم چون هم روغن زیادی میبره هم بوی سبزی روح رو حال میاره.........ول من کتلت رو خیلی خیلی بیشتر دوست دارم.........
6- تا حالا سبيل گذاشتي؟..... مدلش رو كامل توضيح بدههههههههه....:D
آره گذاشتم ولی زیاد نه شاید یکی دوبار آخه سیبیلم که بخواد در بیاد خارش میگیره......خخخخ نمی دونم چه مرضی دارم خخخخخخخخ........ولی با ریش مشکلی ندارم.......
7- تو بيرون از نت جهان پهلواني يا فقط تو نت؟....(منظورم منش و سبك زندگيههههههه)....
بیرون از نت فک کنم بیشتر جهان پهلوان باشم.........یعنی سعی کردم که باشم..........یه سری ایرادای اخلاقی دارم ولی درکل سعی میکنم تا اونجا که بتونم دست مردم رو بگیرم......
8- تو بچگي معلم مدرستو اذيت ميكردي دو مورد از اذيتهاتو كامل بنويس.(گفتم كاااااامل يادت نرهههههههه)...
اووووووف انقد زیاد بوده که یادم نیست.......خخخخخ
یادمه یه معلم داشتیم فارسی تو راهنمایی........آدم خیلی ماهی بود ولی من کرمم گل کرد که اذیتش کنم......بنده خدا صورتشم ترکش خورده بود.......جاتون خالی......یکی از بچه ها پایه صندلی رو شیکست......بعد من رفتم پایه رو با هنر تمام جا زدم گذاشتم سرجاش........معلم که اومد تا بشینه یهو صندلی در رفت خورد زمین همه زدن زیر خنده.......
راستش الان یه خاطره از دانشگاه با استادم بگم که خیلی باحال بود........کلی بچه ها خندیدن از دستم.......خخخخخ
آقا ما یه روز رفته بودیم پیش استادمون مشورت بگیریم.........واسه کارای انجمن این استادم یه فنجون چایی داد به من.......منم شروع کردم به خوردن......یه چایی سرد بود که حالمو بهم زد......بعدشم یادم افتاد از تو شیشه کتاب خونه دیده بودم دهنی کرده چایی رو تازه سرما هم خورده بود شدید به زور زور نصفش خوردم........چنان سرمایی خوردم 1 ماه طول کشید........ترم بعدش همین استاد اومده بود تو دفتر ما که چایی بخوره......گفت یه چایی برای من بیارید.......گفتم استاد اجازه بدین من خودم براتون میارم.........
رفتم چایی رو گرفتم.......قشنگ انگشمو تا ته کردم تو دهنم بعد باهمون انگشتم چاییش رو هم زدم........دستم سوخت ولی دلم خنک شد.......یعنی من از دهنی خوردن متنفرم....... اوووووووووووووق اینم این کارو کرد دیگه بعد رفته بود رو اعصابم.........شاهد زنده هم دارم.........که گفتن نکن میفهمه ولی وقتی تا ته خورد همه داشتن روده بر میشدن........خخخخخخ

9- اگهههههه ميتونستي جاي يه فوتباليست بزرگ باشي ترجيح ميدادي به جاي چه كسي و در كدوم تيم بازي كني؟....
من عاشق باتیستوتا هستم عجب بازی کنی بود کاشکی به حقش توی فوتبال میرسید........دلم می خواست تو اینتر بازی کنم........کلا تیمش ابهت داره توی همه شرایط........
10- خوشبختي رو تو چي ميبيني؟....:Dتوی آرامش و آسایش در کنار خانواده........که هر دو تاش از کنار خدا بودن حاصل میشه..........برای اینک که بتونم با خدا باشم با شهدا و ائمه انس عجییبی دارم.........خوش بختی رو توی این 3 مورد میبینم

موفق باشي.... :D

ممنونم زحمت کشیدی مرجان خانم ایشالا به همه ارزوهاتون برسید........دستتون درد نکنه سوالات متنوع و جذابی بود..........

آخرین ویرایش:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به نوبتیم باشه نوبت آقا جهانه!:book: ایشالا نوبت شمام میرسه آسیاب به نوبته......خخخخخخ

سلااااااااااااااام! سلااااام با شخصیت ترین دختر کلوپ
1. بارزترین ویژگی اخلاقی خودتون و بهترین دوستتون؟ سر به سر همه میزارم(کرم دارم)خخخخخخخ تو هرکاری هم از جون مایه میزارم....... بهترین دوستام محمد و عباس
2. علاقه هاتون در زندگی ب ترتیب اولویت؟ خانواده......ائمه و شهدا...........غذا(کتلت)خخخخ........ورزش جودو و فوتبال(استقلال).......دوستام........تحقیق و پژوهش
3. بزرگترین حسرت یا شایدم ای کاش زتدگیتون؟ ای کاش با چند تا از آدمای سر راهم هیچ وقت دوستی نمی کردم........ای کاش می تونستم راحتتر احساسم رو به اطرافیانم ابراز کنم.........
4. از چ جور آدمایی معمولا خوشتون میاد؟ از آدمای نامرد متنفرم........به علاوه آدمایی که از عقلشون استفاده نمیکننو حرف چرت زیاد میزنن.........
5. تو یاهو چند نفرو اد کردین؟ از بچه های باشگاه 10-11 نفر.......2-3 تا از دوسای دانشگاهمم هستند.......
6. چ راهی رو تو زندگیتون خود خودتون انتخاب کردین ک ازش راضی هستین؟ راستش من همه کارام رو خودم بصورت مختار انجام می دم......ولی تقریبا همش رو هم با راهنمایی اطرافیان رفتم سمتش.........ولی تنها 1 کار رو خودم شروع کردمو انجام دادم این بود که زندگی مجازیم رو به زندگی واقعیم نزدیک کردم که اصلانم پشیمون نیستم......خیلی از این کارم راضیم.......
7. آخرین حرفی ک با صداقت زدین و براتون گرون تموم شد؟ والا زیاد بوده چون معمولا تلاش میکنم که دروغ نگم خیلی وقتا هم برام گرون تموم شده ولی پشیمون نیستم.........بازم راستش رو میگم چون حداقل خودم عذاب وجدان نمیگیرم........
8. تاحالا تو دوراهی موندین؟انتخابتون درست بوده یا غلط؟ فراوون این اتفاق افتاده......هر وقت سپردم به خدا انتخابم خود به خود درست شده هر وقتم غافل شدم کاری کرده باز به خودش توکل کنم...... مثلا پارسال توی شرابط خیلی وحشتناکی امام رضا طلبید برم مشهد اواخر بهمن بود هم باید پروژه درس نفتم رو تحویل میدادم هم 1 آزمایشگا داشتم که 1 جلش مونده بود اگه نمیرفتم درسه حذف میشد........از اون طرفم مشهدی بود که واسه آخرین بار می دونستم با دوستای دانشگاهم برم........به خود خدا توکل اول 5 روز شبانه روزی رو پروژم کار کردم تمومش کردم ریختم رو سی دی گفتم داداشم بره تحویل استادم بده........بعد با یکی از بچه ها هماهنگ کردم بره جای من حاضری بزنه.......بعدش به امید خدا رفتم مشهد واسه حاضری زدن بچه ها داشتن برام گزارش لحظه به لحظه میکردن خیلی باحال و خفن بود.............خخخخخخ ولی تو همون سفر 2 تا اتفاق خیلی خوب و ارزشمند برام افتاد یکی تو قطار یکی تو هتل.........ولی به دلیل مسائل امنیتی نمی تونم بگم.......خخخخخخ
9. چقد توکاراتون از پدرتون مشورت میگیرین؟ تقریبا 90-95 درصد کارام رو مشورت میکنم هم با مامانم هم با بابام......کلا زیاد اهل مشورتم......
10. اگه بخواین ب خودتون از یک تا10 تو قضاوت کردن دیگران نمره بدین چند میدین؟ راستش نمی تونم بین دوستام و دیگران به عدالت قضاوت کنم همیشه از دوستام دفاع میکنم حتی اگه حق باهاشون نباشه قضیه رو جوری مطرح میکنم که به نفع اونا دیده بشه.........واسه همین همیشه از زیرش شونه خالی میکنم......ولی با همه این اوصاف شاید 5 شایدم کمتر......
11. موقعی ک حسابی عصابی هستین چ جوری ب اعصابتون مسلط میشین؟ استغفارالله میگم و والعصر میخونم........سعی میکنم خودمو جوری خالی بکنم معمولا با بلند حرف زدن.......البته معمولا با همون ذکرا آروم میشم.......
12. بزرگترین دروغی ک ب خودتون گفتین؟ میگم که به دیگران زیاد دروغ نمیگم چه برسه به خودم.......ولی بزرگترین دروغ رو سر کنکورم به خودم گفتم که اون دوستی که باعث شد راهم عوض بشه آدم خوبیه و بهش باید اعتماد بکنم.........
13. تاحالا شده ی کاری کنین بعدن پشیمون بشین؟ بله طبیعت آدم اینه که اشتباه بکنه و از اون اشتباهات درس بگیره........بزرگترین اشتباهم دوستی با یکی دونفر بوده که تو پستای قبلی توضیح دادم.......
14. چ سبکی از کتابارو بیشتر میخونین؟نویسنده مورد علاقه؟ من بیشتر مطالب مربوط به رشتم رو می خونم مطالعه غیر درسی هم زندگی نامه و وصیت نامه شهدا رو می خونم......ولی یکی دو تا از کتابای پائولوکوئلیو رو خوندم ازش خوشم اومده.........
(من بهتون کتاب قیدارو پیشنهاد میکنم خیلی جهان پهلوانه واقعن) دستت درد نکنه دارم 4 شنبه میرم انقلاب ببینم می تونم پیداش کنم یا نه!!!!!نویسندش کیه؟؟؟؟کدوم انتشارات؟؟؟؟
15. چقدر تو فضای نت راستگو هستین؟(درصد بگین)چقدر دوستای نتی براتون اهمیت دارن؟ دوستا نتی من با دوستای واقعیم هیچ فرقی ندارن اخیرا ارتباطم با نتی ها بیشتر از دوستای واقعیم شده.......چون واقعا من فرقی بین نت و دنیای واقعی ندیدم فقط اینجا آما خیلی علیهه سلام تر هستند تو دنیای واقعی یه شیطنتایی دارن ولی درکل فرقی ندارن.......البته بگمااااا فقط باشگاه مهندسان این جوری هست...... تو فضای نتی هم 85- تا90% راستگو هستم اونایی که باهام در ارتباط هستند بهتر می تونن نظر بدن........
16. اگه ی روزی بخواین ازایران برید کدوم کشورو ترجیح میدین؟ من اصلا دوست ندارم از ایران برم شاید برای تحصیل برم ولی بلافاصله برمیگردم......من بچه این آب و خاکم اگه من درستش نکنم هیچ کس نمی تونه با همه بدیا و خوبیاش دوسش دارم و تحملش میکنم.........ولی برای تحصیل میرم آلمان چون اونجا چند تا فامیل درجه یک دارم........
17. بیشتر چ سبک فیلماییو میبینین؟ایرانی یا خارجی؟آخرین فیلمی ک دیدین؟ من کلا زیاد اهل فیلم دیدن نیستم ولی همه مدل فیلم میبنم فرقی نداره...... مهم اینه مفت باشه براش پول ندم.......خخخخخخخ ولی یه دوستی دارم بعضی فیلما رو به زور برام میاره ببینم.......آخرین فیلمی هم که دیدم آرگو بود و رسوایی ده نمکی بوده.......جفتش رو تو یه روز دیدم........البته به فیلم هایی که مربوط به جنگ و تاریخ جنگها باشه علاقه دارم.......
18. چقد ب نتیجه ی کارا و حرفاتون فک میکنین؟ب نظرتون مهمه ک فک کنیم؟ خیلی من قبل از اینکه کوچکترین کاری رو بخوام بکنم هم خیلی مطالعه میکنم هم کلی فک میکنم که همه جوانب رو در نظر بگیرم.........صد درصد مهمه بزرگترین مشکلی که ما تو این کشور تو همه سطوح داریم اینه که اول یه کاری رو بدون فکر انجام میدیم بعد تازه یادمون میافته باید فکر و بررسی میکردیم........چه تو سطح بالای مملکتی چه توی خانواده هاااا اگه فرهنگ فکر کردن رو توی خانواده ها جابندازیم پیشرفت کشور تازه شروع میشه...
19. حاضرین ب خاطر کسی ک دوسشش دارین خودتونو تغییر بدین؟ 100% کسی که دوسش داری اون چیزی هست که من دوست دارم پس تمام تلاشم رو میکنم که بشم اون چیزی که اون دوست داره.........فقط 1 شرط داره.......... اونم اینکه نخواد من دورنم رو عوض کنه و اعتقادات و افکارم رو کاری نداشته باشه.....
20. اگه بخواین ی گله از دوستاتون بکنید اون چیه؟ والا هر آدمی فرق داره نمیشه از همه 1 ایراد گرفت......ولی اگه بخوام نصیحتشون کنم بهشون میگم با خدا رفیقتر باشید.........
21. اگه ی نفر ازتون دلگیر بشه معذرت خواهی میکنین؟ من یکی از بزرگترین ایرادام همینه اصلا توان معذرت خواهی و ببخشید گفتن رو ندارم......
22. آدم کینه ای هستین؟!اگه ی نفر ی کار بدی درحقتون بکنه تا چن وقت یادتون میمونه؟ کینه ای تقریبا هستم.....اگه کسی بیاد معذرت خواهی بکنه خیلی زود می بخشم و سریع همش رو یادم میره........ولی اگه معذرت خواهی نکنه محاله دیگه سمتش برم و باهاش حرف بزنم.....
23. اگه تو ی مهمونی از ی نفر خوشتون بیاد خودتون مستقیما میرید باهاش حرف بزنید تا ترجیح میدین بعدن باواسطه این کار صورت بگیره؟ نه نمیرم حرفی بزنم نه با واسطه نه بی واسطه.......چون یه تجربه تلخ دارم اصلا دلم نمی خواد نشون بدم احساس یه طرفه ای بکسی دارم.....سعی میکنم فراموشش کنم.....
24. تاحالا شده دلتون بخواد بی هیچ دلیل خاصی ب ی نفر نگاه کنین؟ والا یادم نیست یعنی دقت نکردم......فک نکنم پیش اومده باشه......سوال عجیبی بود جواب خاصی براش ندارم......خخخخخخ........اهان نننن بعضی وقتا دلم می خواد فقط به مامان و بابام نگاه کنم هر لحظه از زندگیشون رو توی خاطرم داشته باشم.........
25. بدون تعارف ی انتقاد از من؟ والا شما انقد با شخصیت هستید که مورد خاصی به نظرم نرسیده.......ولی طبق صحبتایی که باهاتون داشتم حس میکنم زیادی محتاط هستید تا یه حدی درسته ولی زیادیشم باعث تنهایی و دوری میشه........البته این برداشته منه شاید اصلا این جوری نباشید......

مهنا خانم خیلی ممنون که اومدید...........امیدوارم تونسته باشم کامل جواب سوالاتون رو بدم........ خداییش 2-3 تا سوالتون جواب دادنش سخت بود.......مخصوصا سوال 2 ده بار جاهاشون رو عوض کردم آخرشم مطمئن نیستم همین باشه.........خخخخ

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااااااااااام بااازم اومدم خيلييييييييييييي خوش اومدم..... :d به به بیسیار بیسیار خوش اومدی منور فرمودین......فقط یه نمه فیتیله بکشید پایین چشمون در اومد از نوررتون سلطان........خخخخخخخ
1-نظرت رو راجع بههههههه هر عكس به اختصار بگو..... نمیشه مفصل بگم آآآآآآیاااااااااا؟؟؟؟؟
الف)
خیلی بانمکه شبیه گربه ننه المیراست........خخ

ب)
ایول با این میگن مرد آدم حال میکنه ابهتش رو میبینه........اگه زیاد حرف زد پاتو بکن تو حلقش.......خخخخخخ

ج)
اگه من بودم جای اینکه عکس بگیرم در یخچال و میبستم هموت تو بمونه......یکی اون بچه بیاره بیرون یخچال سوخت.......

د)
اوه لاکی لوکه؟؟؟؟؟هرچی این خوش شانسه شانس ما رو لاک کرده......خخخخخ

و)
میبینی؟؟؟؟ تو حیوونا هم مونث شون ناز دارن مذکرا هم عین بز بازم گوووووووووووووول می خورن........:razz:

ه)
ایووووول از بچگی انقد ابهت داره و خشنه بزرگ بشه میشه کینگ کنگ.........
[/QUOTE]

مرسی مرجان خانم یه خورده متنوع تر بود خستگیم در رفت دستت مرسی........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرت رو راجع به اشخاصي كه عكسشون رو گذاشتم بنويس:

اسطوره واقعی یعنی این........خدا رحمتش کنه خیلی سیگار میکشید.......از بچگی من سر سیگار کشیدنش چقد حرص می خوردم......یه جورایی ناصر خان همسایمون بود.........تو شهید عراقی میشستن........هنوزم بعضی وقتا خانومش رو میبینم..........

یه استقلالی واقعی.........غیرتی و با تعصب درسته جاش تو تیم خالی میشه ولی من دلم روشنه با رفتن فرهاد 10 تا فرهاد دیگه تو استقلال درست میشه........

من خیلی دوسش داشتم درسته پولکی بود ولی مجتبی شاگرد مدیر دبیرستان ما بودش........مدیرمون میگفت مجتبی درس رو ول کرد بره تو فوتبال دنبال پول.......اصلا هدفش از فوتبال فقط پول در آوردنه........ ولی از اول استقلالی بوده........دقتم بکنید تنها فوتبالیستی هست که انقد شدید دنباله نشون بده پولدار هست.......از داشتن 2 تا مغازه تو بازار موبایل بگیر تا اخیرا زدن اون رستورانش.......شم اقتصادیشم خیلی خوبه.........

عقاب آسیا اینه نه اون عابدزاده که با استقلال رشد کرد منعتش به لنگیا رسید........با اینکه قبلنا پولکی بود ولی یکی دو فصل ثابت کرده آبیدله........فقط حیف شد که تحمل وحید رو نداشت وگرنه استقلال دیگه دروازش 4 قفله میشد با این دوتا.........

آرش آقای گله دیگه.......خیلی با معرفته.......من دوسش دارم اگه انقد احساسی نبود بهترین گل زن تاریخ فوتبال ایران میشد........

ایول اینم که ژنرال خودمونه کارش حرف نداره من دلم روشنه ما ستاره سوم رو با امیر خان میگیریم.........هنوز تجربه آسیاییش کمه........به نظر من پتانسیل قهرمانی رو با امیر خان تو آسیا داریم.......شاید از نظر شخصیتی مشکلاتی داشته باشه ولی بار فنیش فوق العادست.........

مرجان خانم سوالات عالی بود........کلا با سوالات حال کردم.......دستت درد نکنه ایشالا جبران کنیم.........بجای سلطان گل آبی باید بهت بگم سلطان عکس........مرسی سلطان........

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر داداش خودم اقا مجید گل.
خوبی؟
راستشو بخوای نمیدونم چه سوالی ازت بپرسم ولی مگه میشه صندلی پهلوون کلوپ باشه و سوال نپرسید...
اسم؟ پیشه؟
تارخ تولد؟(دقیق)
خونوادتون چند نفرن؟
تو چندمی هستی؟
چندتا استقلالی هستن و چندتا لنگی؟
مجرد یا متاهل؟چرا؟
از چند سالگی آبیدل هستی؟
اولین دربی که یادت میاد؟
تلخ ترین و شیرین ترین دربی؟
بهترین مربی؟
دروازبان؟
مدافع؟
هافبک؟
مهاجم؟(تاریخ باشگاه استقلال از نظر شما؟)
زمانی که ناصرخان رحمت خدا چه حالی رفت داشتی؟
بهترین و بدترین خاطره ورزشی و غیر ورزشی؟
اولین پستی که تو تاپیک آبیدلان دادی چی بود؟و کی بود؟
نظرت در مورد این کلمات؟
پدر ؟
مادر؟
زمانی که خیلی عصبی بشی چیکارمیکنی؟
تیکه کلامت چیه؟
در آخر نظرت رو در مورد رضا داودی بگو.هر چی تو ذهنت میاد یا حدس میزنی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.