بابا بس کنین
من که یادم رفته بود کارت بگیرم نتونستم برم ارشد رو بدم:!!
حالا پساخنامه میاد میبینین جواب رو دیگه
بعد ازمون برین بیرون قدم بزنین
چی میگین هی جواب چی میشه میخواین 4ماه اعصاب خودتون رو خورد کنین بگین چرا اینو زدم چرا اونو زدم
بسه بابا
نه همون که گفته بود fcc و شعاع سلول داده بود و....
من این سوال رو بصورت اتفاقی از برنامه سالید ورکس دیده بودم ... یه فرمانی به این اسم تو سالید داریم.. که گوشه های ستون ها رو میشه چند تا گوه مانند زد ... من رو این حساب زدم واسه افزایش مقاومتجواب سوال rib :
The ribbing system is an effective method for increasing the stiffness of the machine tool structures. In this regard, simple vertical stiffeners, seen in Figure 2.7a, increase the stiffness of the vertical bending but do not improve horizontal bending. The diagonal stiffness arrangement, shown in Figure 2.7b, gives higher stiffness in both bending and torsion. In some cases, to eliminate the tilting movement that usually acts on the tailstock of the lathe machine, raised rear guideways are introduced, as shown in Figure 2.8. Machine tool frames can be produced as cast or welded construction.
یعنی افزایش مقاومت سازه ............
سلام به همه بچه هامن این سوال رو بصورت اتفاقی از برنامه سالید ورکس دیده بودم ... یه فرمانی به این اسم تو سالید داریم.. که گوشه های ستون ها رو میشه چند تا گوه مانند زد ... من رو این حساب زدم واسه افزایش مقاومت
اوی مرسیجواب سوال rib :
The ribbing system is an effective method for increasing the stiffness of the machine tool structures. In this regard, simple vertical stiffeners, seen in Figure 2.7a, increase the stiffness of the vertical bending but do not improve horizontal bending. The diagonal stiffness arrangement, shown in Figure 2.7b, gives higher stiffness in both bending and torsion. In some cases, to eliminate the tilting movement that usually acts on the tailstock of the lathe machine, raised rear guideways are introduced, as shown in Figure 2.8. Machine tool frames can be produced as cast or welded construction.
جواب سوال rib :
lدوستان بهتره به اطلاعتون برسونم که مرغک سینوسی فقط نصف زاویه مخروط رو میده نه میله سینوسی و متاسفانه کتاب سپاهان دوباره دانشجویان رو به اشتباه انداخت برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به کتاب زیر رجوع کنید :
metrology for engineers safahate 68 ta 70
زاويه helix همون زاويه مارپيچ بود تو مته ....همون گزينه كه خصوصيات زاويه مارپيچ داده بود درست بودسلام بچه ها
اون سوال هلیکس چی بود؟
فکر کنم بالا بردن راندمان بود (گزینش دقیق یادم نیست )
خوب یکی بگه چند میشه جواب!!!!ای بابا اون دانسیته را که باید یا ماشین حساب حساب می کردیم ....
حالا گیر دادیا؟؟؟؟
همچین چیزی تو صفحه 320 کتاب شهبازی نیست !!!! الان کتاب جلومه!جواب میشه 8.994 گرم بر سانتیمتر مکعب
جوا تو کتاب مهندسی مکانیک ساخت و تولید گردآوری مهندس شهباز کرمی انتشارات آذریون صفحه ی 320
ok????
/
به امید خدا روزانه تهرانو حتما میاریسلام
بچه ها اگر به جز سوال 122 كه همه ميدونيم ناقص بوده بقيه كليدا تغيير نكنه
درصداي من اينه
78% ساخت و توليد
26% جامدات
13%رياضي
11% زبان
3% سيالات
3% كنترل
به نظرتون اگر كليدا تغيير نكنه ميشه به امير كبير اميد داشت؟
اگر اون محال بود
ميشه كلا به روزانه تهران اميد داشت؟
ممنون ميشم كسي راهنمايي كنه
خدا نگهدار