نظرات شما در مورد بررسی امتحان ارشد ساخت90

Hossein_b5717

عضو جدید
مهندسين عزيز جواب سوال كه به سنبه زاويه ميديم چي بود؟
اون که گفته بود پیشنهاد میشه برای بلنکینگ (blanking) استفاده بشه جواب بود
چون تو بلنکینگ قطعه کار اونیه که میوفته تو ماتریس و اگر به سنبه زاویه بدیم قطعه کج میشه

TASHA

عضو جدید
دوست عزیز
دراین سوال گزینه نادرست رو میخواست.ما برای این به سنبه زاویه میدیم که نیروهای جانبی رو کمتر کنیم نه اینکه افزایش بدیم و جواب صحیح سوال در دفترچه سری bگزینه دوم میشد.

saeedvalentino

عضو جدید
سوال قالب
سنبه سوراخ زنی می شد سایز ماتریس دوربری هم میشد سایز اندازه ها یادم نیست فکر کنم سنبه سوراخ زنی 6 ماتریس دورزنی 12 و 20.

درست گفتم؟

نسبت فریت به پرلیت می شد چند؟

Hossein_b5717

عضو جدید
دوست عزیز
دراین سوال گزینه نادرست رو میخواست.ما برای این به سنبه زاویه میدیم که نیروهای جانبی رو کمتر کنیم نه اینکه افزایش بدیم و جواب صحیح سوال در دفترچه سری bگزینه دوم میشد.
وقتی سنبه زاویه نداشته باشه مولفه جانبی برای نیرو نداره و اگر زاویه بدیم مولفه جانبی پدیدار میشه
به سنبه زاویه میدیم که نیروی برش رو کم کنیم و از پرس با توان کمتری استفاده کنیم

TASHA

عضو جدید
سوال قالب
سنبه سوراخ زنی می شد سایز ماتریس دوربری هم میشد سایز اندازه ها یادم نیست فکر کنم سنبه سوراخ زنی 6 ماتریس دورزنی 12 و 20.

درست گفتم؟6.15.20 درسته همینه

میشد 94 درصد فریت با استفاده از قانون اهرمها به این جواب رسیدم اصلا مشخص بود توی 4. درصد کربن در دمای 400درجه ما 100درصد فریت نداریم دو گزینه های دیگه هم خیلی پرت بودن تنها 94درصد بهترین جواب بود.

Hossein_b5717

عضو جدید
سوال قالب

درست گفتم؟

سوال قالب درسته البته 15 بود نه 12
من زدم 45 درصد

mashti

عضو جدید
درصد فریتو 94 درصد زدم
دوستان بیاید یه کمپین برا اون سوال اشتباه cnc تشکیل بدیم همه به سنجش نامه بدیم
سنجش اگه ببینه اعتراض زیاده سریعتر رسیدگی میکنه اما اگه کسی پیگیر نشه احتمال اینکه بیخیال حذف تست بشن هست

saeedvalentino

عضو جدید
درصد فریتو 94 درصد زدم
سنجش اگه ببینه اعتراض زیاده سریعتر رسیدگی میکنه اما اگه کسی پیگیر نشه احتمال اینکه بیخیال حذف تست بشن هست
واسه من که زیاد مهم نیست چون قبول نمیشم ولی من پایه ام .

arjmand200

عضو جدید
اون گزینه که گفته بود برای بلانک استفاده میشه درسا بود (یعنی برای بلانک سنبه رو زاویه نمیدن) من که اونو زدم

دوستان اون سوال هیدرولیک که گفته بود حداقل چندتا کنترل لازمه (مدار شیفت رجیستر) من اونی که گفته بود 2 تا رو زدم شما چطور ؟؟

Hossein_b5717

عضو جدید
قطعا کسی اونو نزده
فرقی میکنه حذف بشه یا نه؟
البته شاید یکی از جامداتی یا سیالاتی ها ساخت رو شانسی زده باشه

Hossein_b5717

عضو جدید
نه همون که گفته بود fcc و شعاع سلول داده بود و....
اهان
این سوال کنکور بوده قبلا فک کنم
من 2 روز پیش دیدمش , سریع داشتم تستا رو نگاه میکردم
ازش گذشتم گفتم این سوال رو عمرا بدن محاسباتش زیادی زیاده
اما ای دل غافل 5 درصد پرید.....

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا بس کنین
من که یادم رفته بود کارت بگیرم نتونستم برم ارشد رو بدم:!!
حالا پساخنامه میاد میبینین جواب رو دیگه
بعد ازمون برین بیرون قدم بزنین
چی میگین هی جواب چی میشه میخواین 4ماه اعصاب خودتون رو خورد کنین بگین چرا اینو زدم چرا اونو زدم
بسه بابا

behrooz_5115

عضو جدید
دوستان اون سوال هیدرولیک که گفته بود حداقل چندتا کنترل لازمه (مدار شیفت رجیستر) من اونی که گفته بود 2 تا رو زدم شما چطور

من طبق گفته كتاب حميد رضا رستمي گزينه اي كه گفته بود اصلا تواخل نداره رو زدم

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همین سوال و گفتم چی زدید من که زدم 7.5 البته 70 درصد می دونم اشتباه بود ولی خب چاره ای نداشتم ....
سوال حجم مخصوص علم مواد هم خودم و کشتم نتونستم محاسبه کنم از بس سنگین بود بدون ماشین حساب اصلا نمی شد (شایدم من بلد نبودم)
سوالی که گفته بود مرغک سینوسی و خط کش سینوسی جوابش چی میشد ؟ چون من مرغک سینوسی را نمی دونستم چیه پنجاه پنجاه زدم گزینه آخر که گفته بود جفتشون نصف زاویه را نشون میدند...
من یه کتابی دارم که نوشته : sin a = h/L
بعد زاویه راس مخروط رو هم زده a . شما مطمئنید که خط کش سینوسی نصف زاویه راس رو میده؟؟؟؟

TASHA

عضو جدید
دوستان اون سوال هیدرولیک که گفته بود حداقل چندتا کنترل لازمه (مدار شیفت رجیستر) من اونی که گفته بود 2 تا رو زدم شما چطور

من طبق گفته كتاب حميد رضا رستمي گزينه اي كه گفته بود اصلا تواخل نداره رو زدم
طبق کتاب سید مهدی رضاعی هر تغییر علامت بیانگر یک گروه شیفت رجیستر هستشA+B+/A-B-/A+B
پس سه گروه داریم.

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سعید جان خط کش نبود میله سینوسی و مرغک سینوسی بود که جواب صحیح طبق فرمول با میله سینوسی کل زاویه و با مرغک سینوسی نصف زاویه نشون داده میشه.
sinT=h/lفرمول میله سینوسی ALFA=a1+a2/2فرمول مرغک سینوسی
مرجع:صفحه 94 کتاب سپاهان
اگه این باشه ....منم تا اینجا یه غلط ...

Hossein_b5717

عضو جدید
بابا بس کنین
من که یادم رفته بود کارت بگیرم نتونستم برم ارشد رو بدم:!!
حالا پساخنامه میاد میبینین جواب رو دیگه
بعد ازمون برین بیرون قدم بزنین
چی میگین هی جواب چی میشه میخواین 4ماه اعصاب خودتون رو خورد کنین بگین چرا اینو زدم چرا اونو زدم
بسه بابا
یه جورایی حق با شماست
ولی من شخصا میخوام هر چه زودتر درصدام مشخص بشه و بدونم تکلیفم چیه, برای برنامه ریزیم باید بدونم قبول میشم یا نه!

TASHA

عضو جدید
من یه کتابی دارم که نوشته : sin a = h/L
بعد زاویه راس مخروط رو هم زده a . شما مطمئنید که خط کش سینوسی نصف زاویه راس رو میده؟؟؟؟

مجید جان دلبندم خط کش سینوسی نه میله سینوسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hossein_b5717

عضو جدید
طبق کتاب سید مهدی رضاعی هر تغییر علامت بیانگر یک گروه شیفت رجیستر هستشA+B+/A-B-/A+B
پس سه گروه داریم.
چند تا A اوردی؟C , D هم داشت
اگر گروه بندی میخواست بشه فکر کنم 2 تا کافی بود
ضمنا در صورتی گروه بندی میکنیم که تداخل داشته باشه , باید قبلش چک کنیم ببینیم تداخل داره
باید دیاگرام کار بکشیم تا معلوم شه, یعنی من اینطوری بلدم
البته برای کنکور نیوماتیک نخوندم
و این سوال رو وقت نکردم بیخیال شدم

mashti

عضو جدید
پس سه گروه داریم.
اون دوستمون راس میگه سرجم 2 تا A بیشتر نداشت و یه دونه تداخل پس حداقل 2 گروه
این جزء تستاییه که مطمئنم
چون کلی مدار کاسکاد طراحی کردم

arjmand200

عضو جدید
مدار که کاسکید نبود شیف رجیستر بود و خیلی اسون بود من مطمئنم که این بود
همون 2 تا
اون سوال اول هیدورلیک چی بود من 3 تا هیدرولیک خونده بودم (انتشارات فنی ایران - فستو - رضاعی ) تو هیچ کدومش ندیده بودم