نظارت معماری یک ساختمان

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاممم خانم agin.
دوستم الان
2 سال پروانه گرفته یه کار هم بهش ارجاع نشده.البته خودش کار زیاد داره ولی کاری که بتونه از پروانش استفاده کنه تا حالا بهش ارجاع نشده.
بخاطر همین من اصلا دنبال پروانه نظارت نرفتم.فقط دردسر داره.
دردسر مالیات و اون گزارش های فصلی دارایی.
یکی از همکارامون هم پایه 2 داره از 12 هزار متر سهمیه
فقط 1200 مترش پر میشه.
اینجا فقط باند بازیه.

سلام..
چقد نا امید کننده...
هووووو...:w05::w20::w09:
پ س چرا ما این همه منتظریم برا پروانمون اگه همش دردسره..؟
اسن من نا امید شدم رف تموم.
میشه درباره اون مالیات و گزارش فصلی ی توضیحی بدید؟عذر میخام ک نمیدونم.
بعد اون ک گفته خودش کار زیاد داره خب..ببین میدونم ادم همه کاراشو با پروانش انجام نمیده ها. میخام بدونم اونطوری چطریه؟؟مثلن کارو از طریق رابطه ها و اشنایان و دوستان میگیره ؟بعد هیچ محدودیتی نداره درسته؟؟بعد قضیه حق الزحمش اینا چطوره؟؟

آخرین ویرایش:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا اینجوریه پس؟ یعنی چی اونی که 20 سال درس میخونه وبعد با این همه مشکلات میاد نظارت قبول میشه هیچی فرزاد جان نا امیدمان کردی از زندگی !!!!! این دیگه خیلی حرفه !!! پس واسه کی کار هست ؟ پایه یک ها؟ البته منم یه سری دوست دارم همینو میگن بیچاره ها از 8000 متر 4000 تاشو هم پر نمیکنن ولی 1200 تا واسه پایه دو خیلی کمه !!!!!
یه دوست آلمانی دارم همیشه میگه خوش بحال شما مهندسان ایرانی میگم چرا؟ میگه اونجا در حال توسعه است کار وبارتون گرفته ولی اینجا چندین ساله که همه چیزش ساخته شده و تموم شده . اواز ...

اااا....چ جالب منم ناامید شدم ی عالمه...
بچه ها معذرت میخام حواسم نبود نباید پستو شلوغ کنم..
بچه ها عذر میخام.
آگین دعوام نکنه ی وقتی؟؟؟
:w05:

آخرین ویرایش:

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
چرا اینجوریه پس؟ یعنی چی اونی که 20 سال درس میخونه وبعد با این همه مشکلات میاد نظارت قبول میشه هیچی فرزاد جان نا امیدمان کردی از زندگی !!!!! این دیگه خیلی حرفه !!! پس واسه کی کار هست ؟ پایه یک ها؟ البته منم یه سری دوست دارم همینو میگن بیچاره ها از 8000 متر 4000 تاشو هم پر نمیکنن ولی 1200 تا واسه پایه دو خیلی کمه !!!!!
یه دوست آلمانی دارم همیشه میگه خوش بحال شما مهندسان ایرانی میگم چرا؟ میگه اونجا در حال توسعه است کار وبارتون گرفته ولی اینجا چندین ساله که همه چیزش ساخته شده و تموم شده . اواز ...

سلامممم.
شرمنده قصدم نا امید کردن نبود.منظورم این بود که اصلا به این نظام مهندسی دل نباید بست.خیلیا اصلا نمیدونن نظام مهندسی چی هست.کلا نباید از اون دریچه به کار نگاه کرد.
البته فقط نظارت اینطوریه.شما واسه برگه مجری و برگه طراحی مشکلی ندارید.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام..
چقد نا امید کننده...
هووووو...:w05::w20::w09:
پ س چرا ما این همه منتظریم برا پروانمون اگه همش دردسره..؟
اسن من نا امید شدم رف تموم.
میشه درباره اون مالیات و گزارش فصلی ی توضیحی بدید؟عذر میخام ک نمیدونم.
بعد اون ک گفته خودش کار زیاد داره خب..ببین میدونم ادم همه کاراشو با پروانش انجام نمیده ها. میخام بدونم اونطوری چطریه؟؟مثلن کارو از طریق رابطه ها و اشنایان و دوستان میگیره ؟بعد هیچ محدودیتی نداره درسته؟؟بعد قضیه حق الزحمش اینا چطوره؟؟

گزارشات فصلی یا معاملات فصلی اینه که در آخر هر فصل میزان خرید و فروش خودتون رو که معمولا مهندسین فروش دارند یعنی میزان پولی که بابت امضای نقشه دریافت میکنند میشه فروش....اونو از طریق یه نرم اقزار که به صورت آفلاینه یا از طریق خود سایت مالیات به صورت آنلاین وارد سامانه میکنید....
اگر به صورت آنلاین باشه که نام کاربری و رمز عبور و کد اقتصادی میخواید
اما به صورت آفلاین فقط به یه کد رهگیری که موقع پیش ثبت نام بهتون میدن نیاز دارید که وقتی آفلاین انجام میدید در انتها باید پرینت هر فصل رو به همراه سی دی ببرید دارایی....که فکر کنم براتون یه هزینه ای رو محاسبه میکنند(اینو دقیق نمیدونم چون خودم تا مرحله تحویل سی دی پیش رفتم)
اگه این گزارش رو ندید میکن بهتون کار ارجاع نمیدن....حالا راست و دروغش پای خودشون

avina333

عضو جدید
سلامممم خیلی وقته دنبال این تاپیک می گردم....ممنون از agin عزیز که بی منت اطلاعاتتونو در اختیار همه قرار می دید.....
من 1 ساله پروانه نظارتمو گرفتم ولی چون تجربه کار نداشتم اصلا دنبال کار نرفتم همش میترسم یه مشکلی پیش بیاد ..ولی خیلی دوست دارم کار کنم.....لطفا تاپیکتونو ادامه بدید....به خصوص اگه کلا مرحله به مرحله و نکاتی که باید در اسکلت بنایی ( در صورت تک ناظره بودن) و فلزی باید چک بشه توضیح بدید ممنون میشم......
توی شیراز ارجاع سیستمی به پایه 3 معماری زمین های زیر 600 متر هست که معمولا بنایی هستن و در قسمت های پایین شهر و یا خارج شهر که محیط خیلی خوبی نیست برای خانم ها .....و برای نظارت غیر از سیستمی باید بالای 2000 متر باشه که همران مهندس ناظر عمران هست که نمی دونم چجوری ارجاع میشه...و این ها باعث شده که سهمییه من تا امروز خاک بخوره:(

bahar-spring

کاربر بیش فعال
مدتی که من ارومیه کار میکردم خیلی خوب بود؛ پارتی هم نداشتم اصلا! عرض 9 ماه6 تا کار بهم ارجاع دادن. یکی از کارها که حدود 400 متر بود و 3 سقف هم بودش 4ناظره بود. قوانین همه شهرها یکسان نیست.
راستی یادمه موقعی که برامون کلاس گذاشته بودن میگفتن وضعیت پایه 3 ها بهتر از پایه 2 هاست! :eek::biggrin:

faiteh

عضو جدید
مرسی از مطالب خوب و مفید آقای فرزاد و خانم آگین و همه دوستانی که اینجا فعالیت میکنن.واقعا مرسی برای من که هنوز شروع نکردم خیلی عالی بود….
من امتحان نظارت خرداد۹۳ دادم امیدوارم قبول بشم و از راهنمایی هاتون استفاده کنم.:redface:

بانوبانو

عضو جدید
سلام
خواهش میکنم دوست عزیز

بله 8000 متر برای مهندسان پایه 3 هم طراحی و هم نظارته ، میشه همش رو طراحی بزنی یا نظارت یا مختلط ! البته بستگی به قوانین نظام مهندسی شهرتون داره بعضی از شهرها و مناطق میگن باید یه درصدیش رو نظارت بزنی حتما !

حالا اگر کسی فقط پروانه نظارت داشته باشه چه اتفاقی برای میزان متراژ می افته؟

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا اگر کسی فقط پروانه نظارت داشته باشه چه اتفاقی برای میزان متراژ می افته؟

سلام
هیچ اتفاقی نمی افته دوست من !
همه رو باید نظارت بزنه ، البته ، البته ، وقتی ارجا به صورت نرم افزار باشه خیلی تیز باشی میتونی حدود 3000 تاش رو بزنیو بقیش میسوزه با اجازتون !

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گزارشات فصلی یا معاملات فصلی اینه که در آخر هر فصل میزان خرید و فروش خودتون رو که معمولا مهندسین فروش دارند یعنی میزان پولی که بابت امضای نقشه دریافت میکنند میشه فروش....اونو از طریق یه نرم اقزار که به صورت آفلاینه یا از طریق خود سایت مالیات به صورت آنلاین وارد سامانه میکنید....
اگر به صورت آنلاین باشه که نام کاربری و رمز عبور و کد اقتصادی میخواید
اما به صورت آفلاین فقط به یه کد رهگیری که موقع پیش ثبت نام بهتون میدن نیاز دارید که وقتی آفلاین انجام میدید در انتها باید پرینت هر فصل رو به همراه سی دی ببرید دارایی....که فکر کنم براتون یه هزینه ای رو محاسبه میکنند(اینو دقیق نمیدونم چون خودم تا مرحله تحویل سی دی پیش رفتم)
اگه این گزارش رو ندید میکن بهتون کار ارجاع نمیدن....حالا راست و دروغش پای خودشون

ممنون عارفه جان
در ادامه صحبت های دوستمون باید بگم ، مهندسان باید هم خرید رو پر بکنن هم فروش ، از این فصل هم دیگه تحویل سی دی و پرینت اونها نیست ، همه باید آنلاین رد بکنن .
از همکاران من بودن کساییکه رد نکردن جریمشون کردن ! اداره مالیات به هیچ وجه این اجازه رو نداره که جلوی کار مهندسان رو بگیره ، بستن فایل مهندسان تنها در صورتیه که اون 3% عوارضی که باید به معاونت شهرسازی شهرتون بدید رو ندید و از یه مقداری که بالاتر بزنه فایلتون رو می بندن تا تسویه بکنین !.... پول زور در حقیقت !

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ممنون عارفه جان
در ادامه صحبت های دوستمون باید بگم ، مهندسان باید هم خرید رو پر بکنن هم فروش ، از این فصل هم دیگه تحویل سی دی و پرینت اونها نیست ، همه باید آنلاین رد بکنن .
از همکاران من بودن کساییکه رد نکردن جریمشون کردن ! اداره مالیات به هیچ وجه این اجازه رو نداره که جلوی کار مهندسان رو بگیره ، بستن فایل مهندسان تنها در صورتیه که اون 3% عوارضی که باید به معاونت شهرسازی شهرتون بدید رو ندید و از یه مقداری که بالاتر بزنه فایلتون رو می بندن تا تسویه بکنین !.... پول زور در حقیقت !

آره عزیزم درست میگید باید کد اقتصادی بگیرند مهندسان با اون به صورت آنلاین وارد کنن اطلاعاتو...ولی خوب متاسفانه چون اکثرا دیر اقدام کردند این دوره توی شهر ما چند روز آخر که من حتی نوبتم به 256 هم رسیده بود مجبور شدند دستی قبول کنند...
ابنکه گفتم جلوی کارشون گرفته میشه از طرف دارایی نی از طرف خود سازمان نظام مهندسیه....اونها کار رو ارجاع نمیدن.....
ولی اینکه شما میگید حتما باید هم خرید داشته باشه هم فروش چجوری امکان داره؟؟؟شرکتها خرید و فروش دارن اونم ممکنه یه فصل خرید نداشته باشن....فکر نکنم بایدی باشه...الان برای ارزش افزوده شرکتمون این فصل خرید نداشتیم...فکر کنم برای مهندسین هم به همین شکل باشه چون دوتا از مهندسین ما هم هیچ کدوم برای معاملات فصلی سال 91 و 91 هیچکدوم خرید نداشتن...
پس میشه توضیح بیشتر بدید...ممنون میشم عزیزم

Rah Pardaz

همکار مدیر تالار مهندسی عمران متخصص راهداری
کاربر ممتاز
نوشته اصلي بوسيله agin http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png
ممنون عارفه جان

آره عزیزم درست میگید باید کد اقتصادی بگیرند مهندسان با اون به صورت آنلاین وارد کنن اطلاعاتو...ولی خوب متاسفانه چون اکثرا دیر اقدام کردند این دوره توی شهر ما چند روز آخر که من حتی نوبتم به 256 هم رسیده بود مجبور شدند دستی قبول کنند...
ابنکه گفتم جلوی کارشون گرفته میشه از طرف دارایی نی از طرف خود سازمان نظام مهندسیه....اونها کار رو ارجاع نمیدن.....
ولی اینکه شما میگید حتما باید هم خرید داشته باشه هم فروش چجوری امکان داره؟؟؟شرکتها خرید و فروش دارن اونم ممکنه یه فصل خرید نداشته باشن....فکر نکنم بایدی باشه...الان برای ارزش افزوده شرکتمون این فصل خرید نداشتیم...فکر کنم برای مهندسین هم به همین شکل باشه چون دوتا از مهندسین ما هم هیچ کدوم برای معاملات فصلی سال 91 و 91 هیچکدوم خرید نداشتن...
پس میشه توضیح بیشتر بدید...ممنون میشم عزیزم

با سلام ........ در صورتی که در اون فصل هیچ گونه کاری به شما ارجاع نخوره ............. شما بایستی در قسمت فروش .........و زدن تیک معاملات کمتر از 10% حد انصاب مقدار 0رو وارد کنید........... و ثبت نمایید...............

در خصوص اینکه بایستی مهندسین ناظر قسمت خرید رو هم تکمیل کنن........ همچین چیزی رو در دستور کار تکمیل عملکرد فصلی .....نداشتن.......و فقط به تکمیل کردن قسمت فروش بسنده کردند...........

آخرین ویرایش:

arcsanva

عضو جدید
سلام دوستان
امیدوارم کارهاتون خوب و خوش پیش بره و موفق باشین همیشه!

خب ، بعد از مرحله فنداسیون نوبت به سقف اول میرسه
شما برای بستن ستونها و تایید اونها لازم نیست برید سر ساختمان ، از شما هم برای ستونها توی هیچ مرحله ای مهر نمی خوان !!! اما ...... اماتوی این مرحله ، یعنی بعد از فنداسیون ، یه سری به ساختمان بزنین ، اگر نزدین هم ایرادی نداره البته
اما مهم بستن سقفه، وقتی وارد قالب بندی سقف میشن شما حتما تو این مرحله یه سری بزنین به ساختمان ، مطمئن بشین که پیشروی نداشتن .... درسته که ناظر سازه هست اما خب ، همه ناظر سازه ها خوب و سربه زیر نیستن ، بعضی هاشون میذارن مالک ها یه تخلفهایی بکنن !!! پس باید حواستون باشه .
اگر خانم هستین لازم نیست برید روی سقفی که دارن میلگرد می بندن ، مخصوصا اگر براتون سخته ، اماآقایون معمولا راحت تر میرن بالا ، هر چند نیازی نیست .... در حین میلگرد بستن ، ناظر سازه باید بالا بره و بررسی بکنه اماما کاری به میلگردها نداریم ، قبلا هم گفتم بهتره بذارین توی مراحل سفت کاری ، ناظر سازه که مهر زد شما مهر بزنین البته اگرتخلفی به چشمتون نیومد.

نکاتی که باید توی این مرحله بررسی بکنین ( چه در حین قالب بندی چه بعد از خاتمه میلگرد بندی، فرقی نمیکنه کی باشه ) حد مجاز ساخت سقف اول ، پخ ها توی گوشه های همجوار همسایگی ها ، ارتفاع زیر سقف از کف ، درز انقطاع ( همیشه باید حواستون بهش باشه که توی ساخت گمش نکنن ) پله ها( باید میلگردهای دستگاه پله رو بسته باشن بدون بستن پله مهر نکنین معمولا مالکها میگن مهر کنین بعد پله رو می بندیم اما شما گوش نکنین) و چاه آسانسور هست

بعضی از مالکها و یا پیمانکارهای ساختمان توی این مرحله ، از شما می پرسن که اگر لوله فاضلاب رو حالا رد بکنیم ایرادی نداره ؟؟
بهشون اجازه ندین ( هر چند اونا مخفیانه کار خودشون رو می کنن و رد می کنن قبل از بتن ریزی ) چون میخوان از توی شناژها رد بکنن در صورتیکه اولا تایید یا رد این مساله اصلا با شما نیست ( باید ناظر تاسیسات بگه پس پاسش بدین به ناظر تاسیسات ) دوما این کار صد درصد غلطه باید بعد از پایان سفت کاری لوله کشی ها انجام بشه ( اگر بازرس نظام ببینه به ناظرها گیر میده )
بهشون بگین باید از ناظر تاسیسات اجازه بگیره ،

هر جایی از کار اگر لازم دیدین متر بردارین و اندازه ها رو چک بکنین اما یادتون باشه نشون ندین ساختمان اولتونه !!!!
در مورد چاه آسانسور ، حتما باید دیواره ها وکفش رو سیمان لیسه ای زده باشن ، سرامیک و کاشی و بقیه مصالح اصلا مورد تایید نیست.

دوستان شما هم لطفا اگر اطلاعاتی دارین _ که حتما دارین _ اینجا بذارین .... زیاد خوب نیست همش من حرف بزنماااااا....ممنونم:gol:

سلام دوباره آگین جان!
اینکه لوله ها رو با تخلف رد بکنن و من بگم بهشون از ناظر تاسیسات اجازه بگیرن یعنی منتظر شم ناظر تاسیسات نظرشو در این مورد بگه بعد من مهر کنم؟یا اینکه این مساله اصلا به من ربطی نداره و کاری به اون تخلف لوله ای نداشته باشم و امضا و مهر کنم؟

• Like
واکنش ها: agin

بانوبانو

عضو جدید
تاپیک آموزش در خصوص اظهار نامه مالیاتی مهندسین ناظر

[ اظهار نامه مالیاتی مهندسین ناظر ] ►

من به تازگی پروانه نظارت دریافت کرده ام و هنوز در سایت برای ارجاع کار ثبت نام نکرده ا م. می خواستم بدونم دقیقا اظهار نامه مالیاتی را ناظران از چه زمانی باید پر کنند. آیا فقط ناظرانی که ارجاع به آنها صورت گرفته باید آنرا پر کنند؟کسانی که پروانه دارند ولی نظارتی انجام نداده اند نبایدپر کنند؟؟
از اطلاعات کاملتون ممنونم.

Rah Pardaz

همکار مدیر تالار مهندسی عمران متخصص راهداری
کاربر ممتاز
من به تازگی پروانه نظارت دریافت کرده ام و هنوز در سایت برای ارجاع کار ثبت نام نکرده ا م. می خواستم بدونم دقیقا اظهار نامه مالیاتی را ناظران از چه زمانی باید پر کنند. آیا فقط ناظرانی که ارجاع به آنها صورت گرفته باید آنرا پر کنند؟کسانی که پروانه دارند ولی نظارتی انجام نداده اند نبایدپر کنند؟؟
از اطلاعات کاملتون ممنونم.

باسلام .....

دوست من یادمون باشه ........چه مهندسین ناظر چه شرکتها و چه سایر مشاغل ..........بایستی کارکرد و یا عدم کارکرد خودشون رو سالانه به اداره مالیاتی منطقه خودشون اعلام کنند.........

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوباره آگین جان!
اینکه لوله ها رو با تخلف رد بکنن و من بگم بهشون از ناظر تاسیسات اجازه بگیرن یعنی منتظر شم ناظر تاسیسات نظرشو در این مورد بگه بعد من مهر کنم؟یا اینکه این مساله اصلا به من ربطی نداره و کاری به اون تخلف لوله ای نداشته باشم و امضا و مهر کنم؟

سلام دوباره آگین جان!

سلام دوست عزیز

مساله ها رد کردن لوله ها از شناژ ، و یا حتی طبق نقشه ها ، اصلا با معمارها نیست ، باید ناظر تاسیسات بررسی بکنه و بهشون بگه چیکار بکنن ، قبلا هم گفتم که نباید تو کار بقیه ناظران دخالت بکنین چون اولا اصلا کار درستی نیست در ثانی اگر اشتباه بگین یهویی اونوقت شما گیر می افتین ،
لوله ها رو میتونن از شناژ رد بکنن اما در صورتیکه با ناظر سازه و تاسیسات هماهنگ بکنه و اطراف لوله ها توی شناژ تقویت بشه و ....
این مساله اصلا به مهندسان معمار مربوط نمیشه ،معمولا هم قبل از بتن ریزی این کار رو نمی کنن و مانع مهر زدن شما نمیشه بعد از بتن ریزی شما میبینین و البته بهترین کار اینه که شما در صورت دیدن این موضوع تخلف رد بکنین ،

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عدم همکاری با ناظر

عدم همکاری با ناظر

سلام دوستان
طاعاتتون مورد قبول حق انشالله
توی این ماه مبارک ، که لحظه لحظه های اون بارش یرکت و مهر خداونده ، به هم خیلی دعا کنین لطفا و خواهشا .

یه نکته خیلی مهم که ممکنه برای خیلی از ناظرین پیش بیاد و متاسفانه متاسفانه مهندسان عزیز ما یا از ترس یا از بی حوصلگی ، باهاش مقابله نمی کنن ، عدم همکاری مالک با ناظر و حتی تهدید ناظر و ... هست !
بعضی وقتا مالک انقدر خوبه که خواه ناخواه ناظران توی شرایط خیلی سختی گیر می افتن واقعا !
عدم همکاری و بد دهنی و .... مالک واقعا شرایط مساعدی نیست و حتی خیلی از اونا تهدید میکنن ناظر رو .
توی این شرایط باهاشون بحث نکنین ، ( هر چند خیلی سخت و گاهی غیر ممکنه ) برگ برنده همیشه دست شماست اگر به موقع تخلفات رو رد کرده باشین .
مثلا در مورد در دود بند پله ( من خیلی بهش حساسم و خیلی به طرحها و ساختمان در این مورد گیر میدم ) اگر در طرح معماری لحاظ نشده از همون اول به مالک بگین و موقع فنداسیون مهر نکنین دفترچه رو ! شما باید وقتی نقشه ها رو دیدن ، قبل از شروع ساختمان ایرادهای اساسی معماری ( نکاتی که توی مباحث مقررات ملی بهش تاکید و اشاره شده ) و سازه ( عدم تطبیق با معماری و ... ) و ....( که قبلا توضیح دادیم ) رو به صورت فرم تخلف به شهرداری و نظام مهندسی رد بکنین اگر این کار رو بکنین اونوقت می تونین فنداسیون رو مهر نکنین چون مشتتون پره و گزارش تخلف رو رد کردین ، اما اگر تخلف رو رد نکنین هیچ بهونه و دلیل برای مهر نکردن مورد قبول نیست !
در حقیقت همیشه راه ارتباطی شما و مهر نزدن و .... شما با نظام و شهرداری ، همون فرمهای تخلفه ، اونوقته که دستتون پره و هیچ کس نمیتونه بهتون بگه چرا مهر نمی کنین ، فقط حواستون باشه که با دلایل و ذکر بندهای مباحث مقررات ملی تخلفاتتون رو رد بکنین همیشه با دلیل حرف بزنین.

مهمترین مساله اینه که شما خیلی باید از مبحث 2 استفاده بکنین در حقیقت همه اختیارات قانونی شما توی اون نوشته شده و شما میتونین مثلا توی تخلف بنویسین " بنا بر بند 2-6-2 مبحث 2 مقررات ملی ساختمان ، تا برطرف شدن تخلفات موجود در ساختمان ( که بهشون اشاره کردین قبلا و یا تخلف رد کردین براش قبلا)از ادامه کار ساختمان جلوگیری به عمل بیاید "
اینجاست که میتونین مثلا فنداسیون رو مهر نکنین یا پایان سفت کاری رو مهر نکنین و ....چون شما گزارشاتتون رو دادین و حرفاتون رو زذین و حالا خیلی قانونی میتونین از مهر زدن مرحله بعدی کار جلوگیری بکنین. و اونوقته که مالک بهتون التماس میکنه که مهر کنین و اونوقت حرف شما رو گوش میکنه !

بچه ها اگر سفت کاری رو مهر کردین دیگه حرفتون رو کسی گوش نمیکنه ! اما تاقبل اون میتونین مالک رو کنترل بکنین !

فقط خواهشا انقدر نترسین تا مالک یه چیزی گفت بکشین کنار و یا حوصله کار نداشته باشین ، حرف شما اگر با مباحث مقررات ملی کار بکنین همیشه حرف آخره و هیچ کس نمیتونه خلاف اون چیزی بگه ، مقررات ملی بسیار قابل استفاده و بسیار مطمئنه

با مبحث 2 آشنا بشین لطفا ، اختیارات خودتون رو بخونین و به موقع ازشون استفاده بکنین تا گیر نیفتین

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان.
سهمیه ما 4000متر با تعداد کار7 هست.
چند روز پیش یک کار بهم ارجاع شد. متراژش که عجیب و 502!!!
3 طبقه رو تجاری. و 6 واحد.
علاوه بر ناظر معماری "ناظر هماهنگ کننده" هم هستم. چیزی درباره ناظر هماهنگ کننده و وظایف ش نمی دونم. کسی اطلاعی داره؟
تنها کار که کردم به مجری زنگ زدم که کارها رو باهم هماهنگ کنه.

ناظر سازه ش پایه 1 هست و ناظر مکانیک ش
ناظر برق هم پایه 2
من هم که تازه کار و اولین کارم!!!!

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان.
سهمیه ما 4000متر با تعداد کار7 هست.
چند روز پیش یک کار بهم ارجاع شد. متراژش که عجیب و 502!!!
3 طبقه رو تجاری. و 6 واحد.
علاوه بر ناظر معماری "ناظر هماهنگ کننده" هم هستم. چیزی درباره ناظر هماهنگ کننده و وظایف ش نمی دونم. کسی اطلاعی داره؟
تنها کار که کردم به مجری زنگ زدم که کارها رو باهم هماهنگ کنه.

ناظر سازه ش پایه 1 هست و ناظر مکانیک ش
ناظر برق هم پایه 2
من هم که تازه کار و اولین کارم!!!!

سلام دوست عزیز
مبارکه انشالله و. حتما هم خیره براتون .

از لحاظ متراژ و تعداد طبقات جمع و جور و خوبه به عنوان کارای اولتون !
اما برای ناظر هماهنگ کننده باید بگم ، تمامی هماهنگی های پروژه و ... با شماست از اسمش هم پیداست ،مثلا شما باید در وحله اول نقشه ها رو از مالک بگیرین و به هر کدوم از ناظرها بدین ، اگر مشکلی پیش اومذد شما باید همه رو دور هم جمع کنین ، توی تمامی موارد و مراحل کاری شما باید با همه در تماس باشین و به موقع به بقیه اطلاع بدین موارد رو و هماهنگی های لازم رو بکنین ، و ....
به مرور که برین جلو خودتون متوجه می شین کارتون تو چه محدوده ایه .
اما بهتره یه سرچی توی اینترنت در موردش بکنین به صورت کلی

موفق باشین

معمار111

عضو جدید
سلام agin جان یه سوال دارم....

پروانه نظارت و طراحی از هم جداست یعنی اینکه میشه یکیش رو حقیقی کار کرد یکیش رو حقوقی ؟

• Like

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خیلی ممنون. یک صفحه پیدا کردم درباره وظایف. هرچند گویا و کامل نیست:

guilan-nezam.ir/Images/.../1392-11-27-2762Oup1.pdf

• Like

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام agin جان یه سوال دارم....

پروانه نظارت و طراحی از هم جداست یعنی اینکه میشه یکیش رو حقیقی کار کرد یکیش رو حقوقی ؟

سلام دوست عزیز
نه جدا نیست ، طراحی ، نظارت و اجرا یه پروانه ست با یه شماره !
و اگر حقوقی کنین همش حقوقی میشه

آخرین ویرایش:

z_saba

عضو جدید
کار نظارت شما از همون مرحله فنداسیون شروع میشه برای بحث پیشروی ها و نکات دیگه و موندم چطور تا حالا نرفتین و پای برگه هارو امضا نکردین مگه کارتون چند ناظره است و ناظر هماهنگ کننده دارینو یا اینکه تو تاپیک قبلی گفتین کار رو گرفتم ولی کار نظارت الان ارجاعیه نه گرفتنی و شما نمیونین دو تا کار رو با هم بگیرین و من واقعا متعجبم.

اهواز فرم گزارشات مرحله ای گروههای ساختمانی ب ج و د برای گزارش معماری 3 مرحله عنوان کرده. مرحله 8 (گزارش انجام آجر کاری و تقسیم بندی فضاها) مرحله 12) (گزارش پایان نماکاری ساختمان)- و مرحله 13 (گزارش پایان نازک کاری)
این مفهومش چیه؟ یعنی برای مراحل قبل مثل فونداسویون نیازی به نظارت نیست؟؟؟ ظاهرا یکی از دوستان هم رفته بود نقشه ها رو گرفته بود مسئول دفتر گفت برو موقع آجر چینی بیا!!! من واقعا گیج شدم!!

• Like

architect963

عضو جدید
اهواز فرم گزارشات مرحله ای گروههای ساختمانی ب ج و د برای گزارش معماری 3 مرحله عنوان کرده. مرحله 8 (گزارش انجام آجر کاری و تقسیم بندی فضاها) مرحله 12) (گزارش پایان نماکاری ساختمان)- و مرحله 13 (گزارش پایان نازک کاری)
این مفهومش چیه؟ یعنی برای مراحل قبل مثل فونداسویون نیازی به نظارت نیست؟؟؟ ظاهرا یکی از دوستان هم رفته بود نقشه ها رو گرفته بود مسئول دفتر گفت برو موقع آجر چینی بیا!!! من واقعا گیج شدم!!
بله
البته من دوتا از کارام که رفتم
ناظرین سازه اشتباه کرده بودند
مثلا پله هایی که به ارتفاع 120 میرن رو اشتباه کردن جای رمپ براشون نذاشتن و پله ها باید بیرون از ملک اجرا شوند.
معمار باید گهگاهی سر بزنه جهت کنترل اجرای صحیح سازه
چون مهندسان سازه معمولا دید ضعیفی نسبت به طراحی معماری دارند.

• Like

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام
فرم گزارشات مرحله ای فرق میکنه ، همه شهرها فکر میکنم دفترچه ساختمان دارن که باید مهر بکنن ناظرها و از همون اول هم ناظر معمار درگیره و باید پیشروی و ارتفاعات و کد کف و کد زیر سقف اول رو در وهله اول چک بکنه
گزارشات مرحله ای رو ما هم داریم همین جوری که شما میگین اما فنداسیون هم داره ها !!
گزارشات مرحله ای رو ناظر میده به سازمان ، تا بیان کاراش باشه اما دفترچه ساختمان همه سابقه کاری شما توی اون ساختمانه که اجازه بتن ریزی به مالک میدین یا نمی دین !
باید حتما برای فنداسیون و ستونها و ... هم برین سر ساختمان . به حرف مسئول دفتر گوش ندین ، مواظب باشین

am4818

عضو جدید
سلام agin عزیز ببخشید من برای پروژه کاراموزی که در مورد نظارت معماری بساختمان است مطالب نیاز دارم اگه امکان داره کمکم کنید وقت ندارم به زودی باید تحویل بدم اگه امکان داره فایل مطالبتون تو تاپیک بذارین .به عکس نیاز دارم ،اگه امکان داره ؟

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام agin عزیز ببخشید من برای پروژه کاراموزی که در مورد نظارت معماری بساختمان است مطالب نیاز دارم اگه امکان داره کمکم کنید وقت ندارم به زودی باید تحویل بدم اگه امکان داره فایل مطالبتون تو تاپیک بذارین .به عکس نیاز دارم ،اگه امکان داره ؟

سلام دوست عزیز
من فایلی ندارم برای مطالبی که میگم ، از جایی هم نمی نویسم
همشون تجربه های خودم یا دوستان و همکارانم هستن
مثلا در مورد مشکل کار با مالک که نوشتم ، دقیقا برای خودم اتفاق افتاده بود و روندی که خودم پیش رفتم تا بتونم مشکل رو حل بکنم همین بود که نوشتم اینجا ....

am4818

عضو جدید
از تجربه وراهنمایی های شما استاد بزرگوار بسیار متشکرم

• Like
بالا