المیرا ثمن زاد
عضو جدید
سلام
اگر امکانش هست برای نصب اتوکد 2007 روی ویندوز 8 راهنمایی کنید
انجام نمیشه
مرسی
انجام نمیشه
مرسی
سلامسلام
انجام نمیشه
مرسی
سلام دوستان من اتوکد2014 رو دانلود کردم الان تو نصبش گیج شدم نیدونم باید از کجا نصبش کنم!!!!!!!!!
میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من اتوکد2014 رو دانلود کردم الان تو نصبش گیج شدم نیدونم باید از کجا نصبش کنم!!!!!!!!!
میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
فایلی که شما دانلود کردید ، احتمالا به صورت image هستش ، برای اینکه بتونید به صورت اتوران فعالش کنید ، اول به یه نرم افزار image خوان مثل virtual clone image نیاز دارید تا فایل رو به صورت اتوران تبدیل کنید و بعد مراحل نصبش مثل بقیه اتوکد ها هستش ، فقط help رو باید جداگانه نصب کنید .
من اینجوری متوجه شدم ، اگر غیر از این هست بفرمایید .
با تشکر
سلام دوستان ، یه مشکل فوری فوری فوری دارم !!
من اتوکدم رو پاک کردم !! الان به دلیل همون مشکلی که میدونین دوباره نمیتونم نصبش کنم !
چیکار کنم که دوباره نصب بشه ؟ میگن یه فایلی رو یه جایی میزاره که نمیذاره نصب کنیم و بهمون میگه قبلا نصب شده !
اخه من از 2007 تا 2014 رو نصب کردم و پاک کردم !! حالا دلایل مختلف داشت ولش کنین .
الان چیکار کنم مثلا دوباره 2009 وصل بشه به جز تغییر ویندوزم !
مرسی
میشه کمکم کنید من تازگی سی دی اتوکد رو خریداری کردم این ارور رو میگیرم!
مشاهده پیوست 196875
نرم افزار مذکور در ارور هم نصب کردم ولی بازم همین ارور رو می گیرم!
لطفا دوستان راهنمایی بفرمایند من خودم رشتم برق هست زیاد متوجه نمیشم این نرم افزار رو.
Thanks
مشاهده پیوست 196875
لطفا دوستان راهنمایی بفرمایند من خودم رشتم برق هست زیاد متوجه نمیشم این نرم افزار رو.
Thanks
سلام
احتمالاَ ورژن برنامه ای تو سیستم تون با ورژن این اتوکد نمی خوره یا ورزن جدید برنامه Net 4 رو نصب کنید یا به روز رسانی یا همون آپدیت کنید اگه نت تون یه کمی سرعت بالا باشه زیاد زمان نمی بره به راحتی
موفق باشید
ممنون از هر دوی شما دوستان.
برنامه رو نمی تونم آپدیت کنم چون کرک هست من لایسنش رو پچ می کنم
برنامه رو با ورژن بالاتر نصب کردن و از نصب شدنش هم مطمئنم تو گزینه add/remove میاد ولی بازم همین ارور رو میده انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده!!!![]()
ویندوزم سون هست و 32 بیتی و برنامه هم 32 بیتی هست.
Thanks
باسلام, قبلا" اتوکد 2013 روی ویندوز 8, 64 بیتی داشتم که بخوبی کار میکرد ولی بعلت بالا نیامدن واز کار افتادن ناگهانی آن، مجبور به آنیستال شده، و حین نصبهای مجدد آن با علامت تیک و در آخر علامت «ممنوع» روی صفحه نصب مواجه شده و عبارت « اتوکد 2013 بروی سیستم شما نصب است» مواجه شدم, بعد از آن اقدا به نصب ورژن پائینتر اتوکد 2011 نمودم که در پایان نصب و قبل از اجرای کیجن , بااجرای آن بعداز 2-3 ثانیه غیر فعال میشود . مجددا" با برنامه your uninstaler نیز آن را پاک نمودم. در ضمن تمام فایلهای رجستری مربوط به اتو دسک و اتوکد را نیز delet نمودم, ولی بعد از نصب مجدد اتوکد 2013, مجددا" همان پیغام قید شده« علامت «ممنوع» روی صفحه نصب مواجه شده و عبارت « اتوکد 2013 بروی سیستم شما نصب است» نمایش داده میشود،لطفا" راهنمایی نمائید . با تشکر
باسلام, قبلا" اتوکد 2013 روی ویندوز 8, 64 بیتی داشتم که بخوبی کار میکرد ولی بعلت بالا نیامدن واز کار افتادن ناگهانی آن، مجبور به آنیستال شده، و حین نصبهای مجدد آن با علامت تیک و در آخر علامت «ممنوع» روی صفحه نصب مواجه شده و عبارت « اتوکد 2013 بروی سیستم شما نصب است» مواجه شدم, بعد از آن اقدا به نصب ورژن پائینتر اتوکد 2011 نمودم که در پایان نصب و قبل از اجرای کیجن , بااجرای آن بعداز 2-3 ثانیه غیر فعال میشود . مجددا" با برنامه your uninstaler نیز آن را پاک نمودم. در ضمن تمام فایلهای رجستری مربوط به اتو دسک و اتوکد را نیز delet نمودم, ولی بعد از نصب مجدد اتوکد 2013, مجددا" همان پیغام قید شده« علامت «ممنوع» روی صفحه نصب مواجه شده و عبارت « اتوکد 2013 بروی سیستم شما نصب است» نمایش داده میشود،لطفا" راهنمایی نمائید . با تشکر
سلام من یه cd نصب نرم افزار رو دارم قبلا رو سیستمم نصب کردم ولی حالا وسط نصب اینو میده و نصب نمیشه لطفا کمممممک کنیدError1305.Error reading from file:G:\X86\acad\program file \root\sample
activex\extattr\attrib.dwg.verity that the file exists and that you can access it.
این x86که زده فکر کنم مربوط میشه به 32 بیتی و 64 بیتی
یه اتوکد باید بگیری که نسخه 32 و 64 بیتی باشه چون ویندوزت یا 32 بیته یا 64 بیت
دوستان من ویندوز رو دوباره نصب کردم
بعد از نصب اتوکد تو اکتیو دچار مشکل شد و به کلید فعالسازی گیر میداد
الان صفحه ی لود شدن اتوکد میاد ولی صفحه می ره و حتی صفحه اکتیوم نمیاد
با unistaller پاک کردم و دوباره نصب کردم اما بازم باز نمیشه
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتوکد شما چه ورژنی است و ویندوز شما چی است ؟
اتوکد2012!قبلا هم ازش رو همین سیستم استفاده می کردم
ویندوز7-64bit
ویندوز7-64bit
ویندوز7-64bit
سلام به همه من میخوام نرم افزار اتوکد 2012 رو روی سیستمم نصب کنم اما وسط نصب یک اروری میده و نصب متوقف میشه چندین بار هم امتحان کردم ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره که مشکل از کجاست راهنماییم کنه دو روز دیگه امتحان دارم و میخوام یکم تمرین کنم با نرم افزار که از شانس ما نصب نمیشه فقط خواهشا سریعتر خیلی برام مهمه عکس هم گرفتم از صفحه هنگام نصب : http://dll.behtoop.com/5G1/Snapshot_2015-01-11_233038.jpg
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
[ حذف پیام حک شده حاشیه نقشه در پرینت] Print Error پرسش و پاسخ | AUTO CAD | 26 | |
M | [ حذف منوهای اتوکد] رفع اشکال | AUTO CAD | 7 | |
![]() |
[ مشاوره در یادگیری برنامه اتوکد] | AUTO CAD | 25 | |
B | [ دانلود ] برنامه های مفید Lisp | Script | Macro | AUTO CAD | 18 | |
م | [ آموزش اتولیسپ ] زبان برنامه نویسی اتوکد | AUTO CAD | 17 |