Hamid Reza.M
مدیر بازنشسته
لطفا اگه كسي كار با aspen بلده به من هم ياد بده آخه تو دانشكده ما آموزش كه نميدن هيچ اسمش هم برامون نگفتن
میتونید به آدرس زیر مراجعه کنید.
آموزش نرم افزارهای مهندسی شیمی
آموزش اسپن پلاس موجود هستش....
لطفا اگه كسي كار با aspen بلده به من هم ياد بده آخه تو دانشكده ما آموزش كه نميدن هيچ اسمش هم برامون نگفتن
سلام
ممنونم از بابت مطلبی که برام فرستادی
می خواستم ببینم مطلبی در مورد لوله های ساختمند که همان لوله های coragate هست دارید
ممنون
Kobra 111 عزیز با سلام،
استاندارد اصلی لوله های کوروگیت DIN 16961 هست که 2 قسمته و من فقط یه قسمتش رو دارم و واست آپلود میکنم. البته یه قسمت از یه کتاب رو هم که در مورد لوله های کوروگیت هست رو هم واست آپلود میکنم. ایشالله که بدردت بخوره. اگه اطلاعات خاصی مد نظرت است بگو تا شاید بتونم اطلاعات دیگه ای برات پیدا کنم
لینک استاندارد 16961
لینک کتاب کوروگیت
لینک دیتا شیت لوله کوروگیت
لینک اطلاعاتی در مورد لوله های کوروگیت
GNMS
پی نوشت: Kobra 111 عزیز یه تاپیک با عنوان "سوالات، درخواست ها، و غیره مهندسی پلیمر ..." هست که ممنوم میشیم اگه سوالهات رو اونجا مطرح کنی. چون این تاپیک واسه نرم افزارهای مهندسی پلیمره.
سلامسلام بچه ها
کسی میدونه نرم افزارهای مرتبط با مهندسی پلیمر دقیقا چیاست؟![]()
100%اگه matlab رو یاد بگیرید ارشد بدردتون میخوره.
بچه ها من می خوام شروع کنم matlab یاد بگیرم......چه کتاب یا جزوه ای رو توصیه می کنید؟!
این کتاب دکتر رفیع زاده آموزش مت لبه یا ریاضی مهندسی؟! من کتابی مد نظرمه که آموزش مت لب باشه!کتاب ریاضی مهندسی دکتر رفیع زاده. یا help خود matlab. خیلی کامل و جامع هست.
این کتاب دکتر رفیع زاده آموزش مت لبه یا ریاضی مهندسی؟! من کتابی مد نظرمه که آموزش مت لب باشه!
ممنون آقای دکترsaeedenzo عزیز با سلام
این کتاب آموزش ریاضی مهندسیه، اما توش matlab رو هم برای شروع آموزش داده. من خودم با این کتاب یاد گرفتم.
GNMS
ممنونم ولی یه سوالی....حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای نرم افزار:................
اگه matlab رو یاد بگیرید ارشد بدردتون میخوره.
سلام . من با نرم افزار aspen کار کردم . پروژه لیسانسم شبیه سازی نایلون 6.6 با نرم افزار aspen هست. این نرم افزار یه قسمتش مربوط به فرایند های پلیمری بخش aspen polymer plus . بقیه نرم افزار بیشتر برای بچه های رشته نفت و گاز هست.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نرم افزارهای مهندسی صنایع پلیمر | مهندسی پلیمر | 0 | |
P | آنالیز خستگی توسط نرم افزار کاسموس | مهندسی پلیمر | 0 | |
ت | مهندسی پلیمردانشگاه سهند | مهندسی پلیمر | 4 | |
![]() |
پلیمرها و مهندسی پزشكی | مهندسی پلیمر | 1 | |
![]() |
ایجاد یک کسب و کار موفق در رشته مهندسی پلیمر و رنگ | مهندسی پلیمر | 0 |