naser_mechanic
عضو جدید
با سلام به همه ی دوستان لطفا نرم افزارهایی که یک مهندس مکانیک جامدات باید به انها تسلط داشته باشد را معرفی کنید.مرسی از راهنمایی های شما
اما محیطش بهتره و یادگیریش راحت تره و تفاوت چندانی از نظر امکانات با کتیا نداره.catia كامل تر از solidworks هست.
هر نرم افزاري در يه زمينه اي خيلي قويهكه بايد با توجه به نيازت نرمافزار مورد نظرت رو انتخاب كني مثلا به نظر من محيط PART,ASSEMBLEكتيا قويتراز SOLIDاست كه SOLIDدر يه زمينه هاييديگر قويتربا سلام به همه ی دوستان لطفا نرم افزارهایی که یک مهندس مکانیک جامدات باید به انها تسلط داشته باشد را معرفی کنید.مرسی از راهنمایی های شما
برای انسیس باید مقاومت 1 و2 را پاس کنی اما با پاس کردن مقاومت 1 هم می شه قسمتی از آن را یاد گرفت.برای یادگیری انسیس و اباکوس لازمه که چه درس هایی رو پاس کرده باشیم.من که از دروس تخصصی فقط استاتیک رو پاس کردم یادگیری این ها به دردم میخوره:"؟
سلام خدمت دوستان .می خواستم ببینم برای یادگیری هر کدام از نرم افزارها چه درسهایی را باید پاس کرده باشیم؟با تشکر
دوستان اکثر نرم افزار ها رو گفتن ولی بهتر قدر به
exel و power point هم تسلط داشته باشیم خوبه چون در اخر کار با بعضی از نرم افزارها باید اونهارو در این صفحات هم انتقال بدیم یا توضیحاتشونو بگذاریم![]()
دقیقا" همینطوره مطمئنا" نمیشه به همه ی نرمافزار ها تسلط داشت باید بر حسب نیاز نرمافزارهارو یاد بگیریمسلام
همه نرم افزارهایی که دوستان معرفی کردند، خوبه ولی نیازی به تسلط به همه آنها نیست، بلکه بر اساس نوع کاری که دارید تنها تسلط به یکی یا دو تای آنها کافیست.