Farez 132 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 6, 2011 #3 شما چقدر ساده اید !!دارن نازش میکنن که اهو هیچ جا نره وقتی بزرگ شد اون وقت بخورنش....
(✿◠‿◠) Darya کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 6, 2011 #4 ببخشید متوجه شدم تکراری بوده...بنابرین تغییرش دادم.
Farez 132 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 6, 2011 #5 carolyn گفت: ببخشید متوجه شدم تکراری بوده...بنابرین تغییرش دادم. کلیک کنید تا باز شود... وااااااا !!!!!!!!!!
carolyn گفت: ببخشید متوجه شدم تکراری بوده...بنابرین تغییرش دادم. کلیک کنید تا باز شود... وااااااا !!!!!!!!!!
(✿◠‿◠) Darya کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 6, 2011 #7 Farez 132 گفت: وااااااا !!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... چی شد؟!
Farez 132 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 6, 2011 #8 carolyn گفت: چی شد؟! کلیک کنید تا باز شود... یه هو تاپیک عوض شد ...
(✿◠‿◠) Darya کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 6, 2011 #9 Farez 132 گفت: یه هو تاپیک عوض شد ... کلیک کنید تا باز شود... آخه پایین همینجا رو ببین چندنفر همون رو فرستاده بودن گفتم الان سر وکله نیاز پیدا میشه!
Farez 132 گفت: یه هو تاپیک عوض شد ... کلیک کنید تا باز شود... آخه پایین همینجا رو ببین چندنفر همون رو فرستاده بودن گفتم الان سر وکله نیاز پیدا میشه!
Farez 132 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 6, 2011 #10 carolyn گفت: آخه پایین همینجا رو ببین چندنفر همون رو فرستاده بودن گفتم الان سر وکله نیاز پیدا میشه! کلیک کنید تا باز شود... نیاز که نی اما یه نفر دیگه هست...
carolyn گفت: آخه پایین همینجا رو ببین چندنفر همون رو فرستاده بودن گفتم الان سر وکله نیاز پیدا میشه! کلیک کنید تا باز شود... نیاز که نی اما یه نفر دیگه هست...
t#h کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 6, 2011 #12 این خودشم که تکراریه! چند روز پیش بود یکی مثل این ولی عنوانش فرق می کرد!
(✿◠‿◠) Darya کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 6, 2011 #13 Farez 132 گفت: نیاز که نی اما یه نفر دیگه هست... کلیک کنید تا باز شود... ب هر حال همکاراش و میذاره و میره دیگه ک!
Farez 132 گفت: نیاز که نی اما یه نفر دیگه هست... کلیک کنید تا باز شود... ب هر حال همکاراش و میذاره و میره دیگه ک!