نتایج کنکور 93

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوستان

دوستم کنکور داده

اینم کارنامه اش ولی

اطلاعات کنکوریم بد نیست ولی
سهمیه ایثارگران سر در نیاوردم قضیه اش چیه؟!!

الان رتبه اش تو منطقه ها چنده؟!!!
چطور باید فهمید تو کجاها قبول میشه؟!!!
کسی هست کمکم کنه

چون برای خودم یه سوال پیش امده:razz:
ممنون میشم کمکم کنید
قطب بوميناحيه بومياستان بوميمحل تولدمحل اخذ سال ماقبل ديپلممحل اخذ ديپلممحل اخذ مدرک پيش دانشگاهي
دوهشتخراسان رضويخراسان رضوي - تربت جام - مركزيخراسان رضوي - تربت جام - مركزيخراسان رضوي - تربت جام - مركزيخراسان رضوي - تربت جام - مركزي

نجچهارسهدويکرتبه و نمره کل /زيرگروهرديف
--- --- 25% 25% 25%درصد تاثير سوابق تحصيلي1
--- --- 1446 1540 1670رتبه در سهميه بين 4195 نفر2
--- --- 62697 66597 72556رتبه کشوري (بدون سهميه) بين191551 نفر3
------553954215242نمره کل نهايي4
نمرات خام دروس امتحاني گروه آزمايشي :علوم رياضي و فني
نمره درسعنوان درسرديف
9/4 زبان و ادبيات فارسي 1
8/0 زبان عربي 2
34/7 فرهنگ و معارف اسلامي 3
33/4 زبان خارجي 4
-0/6 رياضيات 5
14/9 فيزيك مكانيك 6
31/5 شيمي 7
رتبه کل در سهميه و آخرين رتبه مجاز شده در دوره هاي روزانه و نوبت دوم گروه آزمايشي علوم رياضي و فني :
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه)
64826
آخرين رتبه مجاز در سهميه
( دوره هاي روزانه ونوبت دوم )
رتبه کل در سهميهماکزيمم نمره کل زير گروه ها
409614935539

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منطقه دوئه یا سه؟؟
الان سهمیه شاهد و ایثارگر داشت؟؟
یه سری رشته ها تو دفترچه زده که پذیرشش کشوریه که باید به رتبه کل نگاه کرد
یه سری هم بومی ان باید به رتبه کل در سهمیه توجه کرد و انتخاب رشته کرد

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
منطقه دوئه یا سه؟؟
الان سهمیه شاهد و ایثارگر داشت؟؟
یه سری رشته ها تو دفترچه زده که پذیرشش کشوریه که باید به رتبه کل نگاه کرد
یه سری هم بومی ان باید به رتبه کل در سهمیه توجه کرد و انتخاب رشته کرد

مرسی ممنون
حالا پیدا کردم

توضيحات:
1) در رشته هايي كه گزينش آنها ب ه صورت كشوري است، بومي گزيني صورت نمي گيرد. 2) در گزينش داوطلبان متقاضي سهميه ايثارگران، بومي گزيني انجام
نمي شود. گزينش برخي از رشته هاي تحصيلي تعداد معدودي از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي، به صورت خاص مي باشد كه در ستون توضيحات جدول
مربوطه، به آن اشاره شده است
. 3) گزينش اغلب رشته هاي تحصيلي داراي شرايط خاص (بورسيه ها) به صورت كشوري است . 4) گزينش اغلب رشته هاي
تحصيلي نيمه متمركز (روزانه) به صورت كشوري است.
66 و به منظور ت أمين نيروي متخصص /3/ پذيرش دانشجو در مناطق محروم: بر اساس مصوبه جلسه

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی ممنون
حالا پیدا کردم

توضيحات:
1) در رشته هايي كه گزينش آنها ب ه صورت كشوري است، بومي گزيني صورت نمي گيرد. 2) در گزينش داوطلبان متقاضي سهميه ايثارگران، بومي گزيني انجام
نمي شود. گزينش برخي از رشته هاي تحصيلي تعداد معدودي از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي، به صورت خاص مي باشد كه در ستون توضيحات جدول
مربوطه، به آن اشاره شده است
. 3) گزينش اغلب رشته هاي تحصيلي داراي شرايط خاص (بورسيه ها) به صورت كشوري است . 4) گزينش اغلب رشته هاي
تحصيلي نيمه متمركز (روزانه) به صورت كشوري است.
66 و به منظور ت أمين نيروي متخصص /3/ پذيرش دانشجو در مناطق محروم: بر اساس مصوبه جلسه

به نظر من ایشون به رتبه غیر سهمیش نگاه کنه میتونه موفق تر باشه چون درصداش جالب نیست و ریاضیو منفی زده
یه رشته انتخاب کنه که ریاضی توش حرف اولو آخر نزنه مثلا برق و مکانیک و مهندسی پزشکی و مهندسی کامپیوتر-سخت افزار نزنه بهتره
شیمیشو تو تخصص ها بهتر زد سعی کنه منطقی باشه دانشگاه های زیاد بالارو نزنه چون تو دانشگاه کم میاره....
اطراف همون خراسان بزنه مثلا دانشگاه سبزوار هم خوبه ...بجنورد ..بیرجند یا فردوسی مشهد...دانشگاه صنعتی شاهرودم فک کنم نزدیک باشه به ایشون...

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من ایشون به رتبه غیر سهمیش نگاه کنه میتونه موفق تر باشه چون درصداش جالب نیست و ریاضیو منفی زده
یه رشته انتخاب کنه که ریاضی توش حرف اولو آخر نزنه مثلا برق و مکانیک و مهندسی پزشکی و مهندسی کامپیوتر-سخت افزار نزنه بهتره
شیمیشو تو تخصص ها بهتر زد سعی کنه منطقی باشه دانشگاه های زیاد بالارو نزنه چون تو دانشگاه کم میاره....
اطراف همون خراسان بزنه مثلا دانشگاه سبزوار هم خوبه ...بجنورد ..بیرجند یا فردوسی مشهد...دانشگاه صنعتی شاهرودم فک کنم نزدیک باشه به ایشون...

آره حرفتون درست

ولی دو ماه برای کنکور خونده...

تو دو ماه اینقدر زدن خوبه...

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره حرفتون درست

ولی دو ماه برای کنکور خونده...

تو دو ماه اینقدر زدن خوبه...

نمیدونم خوبه یا نه .....با خودش روراست باشه اگه فک میکنه تو دوران مدرسه باهوش بوده رشته های بالارو بزنه اگه نه نزنه که تو دانشگاه خیلی اذیت میشه....
البته دانشگاه داریم تا دانشگاه .....
زیاد به رشته ی باکلاسو اسمو رسم دار فکر نکنه ....بگرده ببینه الان چی نیازه؟؟ چی اشباع نشده ؟؟ ببینه دو روز دیگه میخواد کجا کار کنه تو استان خودش یا هرجا؟؟ اگه تو استان خودش میخواد بخونه اونجا چی لازم داره....
به نظر من صنایع بخونه ....چون رشته ایه که الان بازار کارش خوبه....خراسانم از نظر صنعت خوبه ....

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم خوبه یا نه .....با خودش روراست باشه اگه فک میکنه تو دوران مدرسه باهوش بوده رشته های بالارو بزنه اگه نه نزنه که تو دانشگاه خیلی اذیت میشه....
البته دانشگاه داریم تا دانشگاه .....
زیاد به رشته ی باکلاسو اسمو رسم دار فکر نکنه ....بگرده ببینه الان چی نیازه؟؟ چی اشباع نشده ؟؟ ببینه دو روز دیگه میخواد کجا کار کنه تو استان خودش یا هرجا؟؟ اگه تو استان خودش میخواد بخونه اونجا چی لازم داره....
به نظر من صنایع بخونه ....چون رشته ایه که الان بازار کارش خوبه....خراسانم از نظر صنعت خوبه ....

آره حرفتون درسته
من خودم تو انتخاب رشته کمکش میکنم

صانیع خوبه

رشته خودمم مهندسی کشاورزی آب

با چشم هایی خودم آدمی دیدم که دنبال لیسانس رشته ام بگرده

و مطمئن هستم پیدا نمیکنه.....
آبیاری هست
مهندسی آب نیست

دیگه از ای رشته بهتر چی میخوایی

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیزی دیگه ام هست بعضی ها تو بیرستان درسشون خوب نیست ولی میرن دانشگاه
درسشون خوب میشه...
نظرتون در مورد این حرفم چیه؟

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه چیزی دیگه ام هست بعضی ها تو بیرستان درسشون خوب نیست ولی میرن دانشگاه
درسشون خوب میشه...
نظرتون در مورد این حرفم چیه؟

درسشون خوب نیست با درس نمیخونن فرق داره....درس خوب بودن معیارش نمره نیست ....یکی ریاضی 20 میشه ولی بزور معلم ها و کلی کلاس رفتن یکیم نمیخونه میره میشه 14 به نظر شما کدومشون ریاضیشون خوبه؟؟
اینو فقط خودش میدونه ....
الان این دوست شما خودش باید با خودش رو راست باشه....
شما خودت مهندسین و تو اجتماع ....
من اصلا شما و دوستتونو نمیشناسم ولی با این همه توصیه میکنم مهندسی صنایع بخونه....به چند دلیل که اگه میخواین بگم....

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسشون خوب نیست با درس نمیخونن فرق داره....درس خوب بودن معیارش نمره نیست ....یکی ریاضی 20 میشه ولی بزور معلم ها و کلی کلاس رفتن یکیم نمیخونه میره میشه 14 به نظر شما کدومشون ریاضیشون خوبه؟؟
اینو فقط خودش میدونه ....
الان این دوست شما خودش باید با خودش رو راست باشه....
شما خودت مهندسین و تو اجتماع ....
من اصلا شما و دوستتونو نمیشناسم ولی با این همه توصیه میکنم مهندسی صنایع بخونه....به چند دلیل که اگه میخواین بگم....

آره حرفتون درسته

ممنون میشم بفرمایید؟!

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره حرفتون درسته

ممنون میشم بفرمایید؟!

الان بازار کار صنایع خیلی خوبه....صنایعیا هم میتونن تو صنایع سنگین هم تو کارخونه های کوچیک هم تو شرکتا هم بانک هر جا کار کنن...از بیشتر رشته های مهندسی یه چند واحد میخونن...رشتشون سخت نیست که بهتره بگم آسونه....وقت زیاد دارن برای همین میتونن هم برن خیلی از نرم افزار ها رو یاد بگیرن و زبانشونو قوی کنن ...چون وقت آزاد دارن و رشتشون صنایعست در طول تحصیل میتونن مشغول بکار بشن ...علاوه بر این درسا و واحد هایی که از رشته های دیگه میخونن بیشتر به صورت عملیه برا همین کار زیاد یاد میگیرن ....
من خودم صنایع نیستم و راستش دوسشم ندارم ولی دوروبرم صنایع زیاد بود واسه همین تقریبا اطلاعاتم از همینا گرفتم و بهش مطمئنم ....اگه آگهی های استخدامم ببینین توش صنایع زیاد هست....

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان بازار کار صنایع خیلی خوبه....صنایعیا هم میتونن تو صنایع سنگین هم تو کارخونه های کوچیک هم تو شرکتا هم بانک هر جا کار کنن...از بیشتر رشته های مهندسی یه چند واحد میخونن...رشتشون سخت نیست که بهتره بگم آسونه....وقت زیاد دارن برای همین میتونن هم برن خیلی از نرم افزار ها رو یاد بگیرن و زبانشونو قوی کنن ...چون وقت آزاد دارن و رشتشون صنایعست در طول تحصیل میتونن مشغول بکار بشن ...علاوه بر این درسا و واحد هایی که از رشته های دیگه میخونن بیشتر به صورت عملیه برا همین کار زیاد یاد میگیرن ....
من خودم صنایع نیستم و راستش دوسشم ندارم ولی دوروبرم صنایع زیاد بود واسه همین تقریبا اطلاعاتم از همینا گرفتم و بهش مطمئنم ....اگه آگهی های استخدامم ببینین توش صنایع زیاد هست....

رشته صنایع خوبه

ولی اگه کار دولتی یا کارخانه نباشه چی یعنی یکاری

ولی مثلا همین رشته ای خودم
چهارتا کار دولتی تو همین شهر 20000 نفری ما هست
بعدم کار آزادش دفتر فنی مهندسی میتونی بزنی
و هزاران کار دیگه...
چون تو رشته من کسی بیکار نیست چون واقعا پر تقاضایی

بخاطر کشاورزی بودنش نمیرن و میرن عمران میخونن

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رشته صنایع خوبه

ولی اگه کار دولتی یا کارخانه نباشه چی یعنی یکاری

ولی مثلا همین رشته ای خودم
چهارتا کار دولتی تو همین شهر 20000 نفری ما هست
بعدم کار آزادش دفتر فنی مهندسی میتونی بزنی
و هزاران کار دیگه...
چون تو رشته من کسی بیکار نیست چون واقعا پر تقاضایی

بخاطر کشاورزی بودنش نمیرن و میرن عمران میخونن

رشته شما حداقل واسه استان و منطقه من خوبه ...
تحقیق کنید صنایع رشته ی خوبیه .....ولی کلا به علائق خود دوستتون هم باید توجه کرد....صنایع درسای حفظی زیاد داره اگه میتونه از پسش بربیاد.....
بیشتر بچه های صنایع معدلشون بالاست چون صنایع معمولا برای بچه های ریاضی آسونه و توش پیشرفت میکنن.....

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
رشته شما حداقل واسه استان و منطقه من خوبه ...
تحقیق کنید صنایع رشته ی خوبیه .....ولی کلا به علائق خود دوستتون هم باید توجه کرد....صنایع درسای حفظی زیاد داره اگه میتونه از پسش بربیاد.....
بیشتر بچه های صنایع معدلشون بالاست چون صنایع معمولا برای بچه های ریاضی آسونه و توش پیشرفت میکنن.....

چشم حتما
واسه خراسان بهتر

چون اصل رشته اش
سیستم هایی آبیاری تحت فشار و کانالهایی باز
که تو شمال استفاده نمیشه
منابع طبیعی ساری بودم
بیشتر مهندسی زهکشی به درد شمال میخوره تا آب
البته مهندسی زهکشی یکی از رشته هایی ارشد آب

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چشم حتما
واسه خراسان بهتر

چون اصل رشته اش
سیستم هایی آبیاری تحت فشار و کانالهایی باز
که تو شمال استفاده نمیشه
منابع طبیعی ساری بودم
بیشتر مهندسی زهکشی به درد شمال میخوره تا آب
البته مهندسی زهکشی یکی از رشته هایی ارشد آب

چه عالی اطلاعتتتون در زمینه رشتتون خوبه .....پس خودتونم میتونین به دوستتون کمک کنین ....
یه چیز دیگه نده واسش انتخاب رشته کنن مشاوره بگیره سرآخر خودش انتخاباشو مرتب کنه ....من خودم انتخاب رشتمو کردم البته به کمک خواهرم جایی هم مشاوره نگرفتم ...البته قبولی های سال های قبل قلم چیو داشتم ...
الان خارج شدن از استان چه برای پسر چه برای دختر صرف نمیکنه مگه اینکه رتبه خیلی عالی باشه یا رشته ی تکیو تو دانشگاه خیلی عالی بخواد....
سعی کنه همون خراسان بمونه ....اینجوری هم درس میخونه هم کار میکنه هم خانوادش حمایتش میکنن هم میتونه زودتر به ازدواج فکر کنه هم دوستاش کنارشن....

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه عالی اطلاعتتتون در زمینه رشتتون خوبه .....پس خودتونم میتونین به دوستتون کمک کنین ....
یه چیز دیگه نده واسش انتخاب رشته کنن مشاوره بگیره سرآخر خودش انتخاباشو مرتب کنه ....من خودم انتخاب رشتمو کردم البته به کمک خواهرم جایی هم مشاوره نگرفتم ...البته قبولی های سال های قبل قلم چیو داشتم ...
الان خارج شدن از استان چه برای پسر چه برای دختر صرف نمیکنه مگه اینکه رتبه خیلی عالی باشه یا رشته ی تکیو تو دانشگاه خیلی عالی بخواد....
سعی کنه همون خراسان بمونه ....اینجوری هم درس میخونه هم کار میکنه هم خانوادش حمایتش میکنن هم میتونه زودتر به ازدواج فکر کنه هم دوستاش کنارشن....

مرسی
وقتی رشته ام قبول شدم
اینقدر دقیق تحقیق کردم
که دیدم تو خراسان سال 90 فقط دو دانشگاه آزاد (تربت حیدریه و فردوس)
دولتی بیرجند ،فردوسی و کاشمر خودمون دولتی تربت جام
استانها هم هر کدوم یکی الا دو تا
پیام نور نداشت
غیر انتفاعی فقط آق لا گرگان

میگم اطلاعات کنکوریم خوبه
دو سه نفر هستن که باید کمکشون کنم
مثلا اگه مشخص میشد 10000 منطقه 3 هستش
راحت براش انتخاب واحد میکردم
چون همه جور اطلاعتی دارم
چون واقعا خودم به مشاوره همه جورش علاقه دارم
چه از مشاوره تحصیلی بگیر تا ازدواج و...

سوالم این بود که این رتبه 1498
یعنی چی؟!!
چون درصدهاش خیلی پایین
اینو چطور باید بفهمی کجاها قبول میشن؟!!!!
یعنی باید تو حد چه رتبه ای انتخاب رشته کنی؟!!

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1498 در سهمیه ایثار گر یا در منطقه دو؟؟
صبر کنید کارنامه دوستتونو ببینم...

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سهمیه ایثارگران
چون جا سهمیه که مینویسن نوشته ایثارگران

بالا