نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
پی اچ دی آزمون ( Phd Azmoon.Net ) تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۴ دانشگاه آزاد : تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد بهمن ماه ( نیمسال دوم سال ۹۳ – ۹۴ ) در هفته آینده اعلام میشود.دکتر فاضل گفت: سعی می‌کنیم تکمیل ظرفیت نیمسال دوم کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد و نیز تکمیل دکتری دانشگاه آزاد نیمسال دوم را هفته آینده اعلام کنیم.مجتبی علوی فاضل معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد افزود: در حال بررسی‌های کارشناسی هستیم و سعی می‌کنیم تکمیل ظرفیت نیمسال دوم ارشد دانشگاه آزاد را هفته آینده اعلام کنیم.وی افزود: البته اعلام تکمیل ظرفیت بستگی به ظرفیت‌های موجود دارد که باید بررسی شود و پس از بررسی‌ها می‌توانیم تکمیل ظرفیت را اعلام کنیم.

baris25akarsu

عضو جدید
پی اچ دی آزمون ( Phd Azmoon.Net ) تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۴ دانشگاه آزاد : تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد بهمن ماه ( نیمسال دوم سال ۹۳ – ۹۴ ) در هفته آینده اعلام میشود.دکتر فاضل گفت: سعی می‌کنیم تکمیل ظرفیت نیمسال دوم کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد و نیز تکمیل دکتری دانشگاه آزاد نیمسال دوم را هفته آینده اعلام کنیم.مجتبی علوی فاضل معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد افزود: در حال بررسی‌های کارشناسی هستیم و سعی می‌کنیم تکمیل ظرفیت نیمسال دوم ارشد دانشگاه آزاد را هفته آینده اعلام کنیم.وی افزود: البته اعلام تکمیل ظرفیت بستگی به ظرفیت‌های موجود دارد که باید بررسی شود و پس از بررسی‌ها می‌توانیم تکمیل ظرفیت را اعلام کنیم.
یعنی بازم باید 25 تومن بریزیییمم ان شاء الله که ایندفه تکمیل ظرفیت درست حسابی می دن هممون قبول می شیم تا حالا که 50 تومن انداختیم دور!!!!

b_arch_5

کاربر بیش فعال
یعنی بازم باید 25 تومن بریزیییمم ان شاء الله که ایندفه تکمیل ظرفیت درست حسابی می دن هممون قبول می شیم تا حالا که 50 تومن انداختیم دور!!!!

اينجور كه مشخصه بالاخره ميخوان اون تكميل ظرفيت واقعي و اعلام كنن...:D

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
[h=1]اعلام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه آزاد از هفته آینده[/h]
زمان دریافت خبر : سه شنبه 29 مهر 1393 ساعت 9:13

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد گفت: سعی می کنیم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی نیمسال دوم دانشگاه آزاد را هفته آینده اعلام کنیم.
مجتبی علوی فاضل معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاهخبرگزاری فارس ، گفت: در حال بررسی های کارشناسی هستیم و سعی می کنیم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی نیمسال دوم دانشگاه آزاد را هفته آینده اعلام کنیم.
وی افزود: البته اعلام تکمیل ظرفیت بستگی به ظرفیت های موجود دارد که باید بررسی شود و پس از بررسی ها می توانیم تکمیل ظرفیت را اعلام کنیم.
انتهای پیام/ [ مشاهده متن کامل خبر در فارس نیوز ]
دانشگاه آزاد مثه چی داره تکمیل میده :)

faeze dey

عضو جدید
سلام دوستان.به نظرتون امکانش هست واس این تکمیل ظرفیت تراز پایین بیارن؟من حدود 200 تا اختلاف دارم با اخرین نفری ک قبول شده.ترازم 5155.یعنی احتمال قبولیم وجود داره؟

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

این دادنشگاه ازادم قاطی داره ها-اسمش تکمیل نیست میخوام همه صندلی هام پر بشه است:surprised:

erfan4877

عضو جدید
بچه ها امسال همه چیز فرق کرده.دوستم روز اول رفته سر کلاس دیده شصت نفر سر کلاس هستن.هفته بعد رفته دیده شصت نفر به هجده نفر کاهش داشته. به اونایی که ترازشون پایین بوده گفتن برید بهمن بیاد سر کلاس.

holooooooo

کاربر ممتاز
بچه ها امسال همه چیز فرق کرده.دوستم روز اول رفته سر کلاس دیده شصت نفر سر کلاس هستن.هفته بعد رفته دیده شصت نفر به هجده نفر کاهش داشته. به اونایی که ترازشون پایین بوده گفتن برید بهمن بیاد سر کلاس.

این یعنی یه سری دانشگاهاه بهمن تکمیل ظرفیت ندارن. :cry:

b_arch_5

کاربر بیش فعال
دوستان اینجوری که صحبتش هست واسه تکمیل ظرفیت جدید به تهران و شهرهای اطراف تهران فکر نکنید
فقط شهرهای اطراف....

faeze dey

عضو جدید
سلام دوستان واسه بهمن تراز پایین نمیارن؟من باتراز 5155 احتمال قبولی در شهرهای شمالی مثل نور یا رامسر را دارم؟لطفا جواب بدید.

holooooooo

کاربر ممتاز
سلام دوستان واسه بهمن تراز پایین نمیارن؟من باتراز 5155 احتمال قبولی در شهرهای شمالی مثل نور یا رامسر را دارم؟لطفا جواب بدید.

صفحه های قبلیه تایپیکو چک کنی من ترازارو گذاشتم...یادم نیس دقیق

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سلام-نمیدونین جواب این تکمیل ظرفیت قلابی(اخری) کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

erfan4877

عضو جدید
منظورت انتقالیه؟! یه بار اومد که، دومین بارشم دیدم اطلاعیشو زده بود اوومده بود

دو بار تکمیل ظرفیت گرفت . دو بار هم انتقالی. جواب هر دوتا هم اومد. خدا کنه ثبت نام تکمیل ظرفیت واسه بهمن هم بیاد. دیگه خیلی خسته شدم.

baris25akarsu

عضو جدید
یعنی بهمن تکمیل ظرفیت نداره؟؟؟

داشتنشو که داره شاید هم دوبار تکمیل ظرفیت کنه بازم معلوم نیست ولی ما از این می ترسیم که بازم مثل تکمیل ظرفیت مهر برداره لیست جدید دانشگاه ها یی که تازه ارشد معماری رو آوردن رو به عنوان تکمیل ظرفیت بده

metalika777_h_g

عضو جدید
Re: نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت

داشتنشو که داره شاید هم دوبار تکمیل ظرفیت کنه بازم معلوم نیست ولی ما از این می ترسیم که بازم مثل تکمیل ظرفیت مهر برداره لیست جدید دانشگاه ها یی که تازه ارشد معماری رو آوردن رو به عنوان تکمیل ظرفیت بده
نه دیگه چه خبره بابا ؟؟ مگه کل ایران دانشگاهاش ارشد آورده؟؟ یه چیزی هم هست اینکه ، تا الان تکمیل ظرفیت برگزار نکرده اینا همش دانشگاه جدید بودن؛ بلاخره این دانشگاه ها هم یه سری هستن که ثبت نام نکرده باشن و جاشون خالی باشه دیگه.... پس باید یه تکمیل ظرفیت واقعی بزاره خب. :D:)

Svevs

عضو جدید
ایشالا که همتون هرجایی که دوست دارید قبول بشید تو تکمیل ظرفیت ;)
اما از الان هی منتظر نباشید که کی میاد امروز میاد فردا میاد اینطور فقط استرس و اعصاب خوردی داره ..
احتمالا اواسط یا اواخر آذر بیاد امکان نداره دانشگاه آزاد حالا که حدود 3 ماه مونده به بهمن تکمیل ظرفیتش رو اعلام کنه احتمالا میذارن همون یکماه قبل بهمن . وگرنه این زمانبندی اعلام نتایجشون که یادتون هست چه دقیق بود :surprised:

holooooooo

کاربر ممتاز
روابط عمومیه آزمون دیگه جواب سوال آدمم نمیده!!!
قبلا هرچی میپرسیدم سریع جواب میداد، الان یک هفتس سه بار سوال پرسیدم انگار نه انگار!!!

metalika777_h_g

عضو جدید
Re: نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت

روابط عمومیه آزمون دیگه جواب سوال آدمم نمیده!!!
قبلا هرچی میپرسیدم سریع جواب میداد، الان یک هفتس سه بار سوال پرسیدم انگار نه انگار!!!
متن امادشون تموم شده کپی پیست کنن :D
یه مدت دیگه دوباره از این متن ها واسشون میاد :D

parchami7

عضو جدید
سلام دوستان ، ببخشید شاید سوالم بی ربط باشه ولی قبولی ارشد آزاد تا چه حد مشکله و چه درصدایی میخواد و اسکیس چقدر مهمه ؟
کسی میدونه دانشگاه آزاد اهواز چه طوره قبولیش ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا