نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
خوب ایناها تو همون سایت زده که :
"کسب نمره آخرین فرد پذیرفته شده در رشته محل مورد تقاضا، شرط لازم برای بررسی درخواست متقاضی می باشد."
بچه ها کسی دقیق نمی دونه شرایطش چیه و دقیقا این چی هست تکمیل ظزفیته چیه ؟ پولش چنده؟؟ واسه مهره ؟؟ الان منی که ثبت نام کردم می تونم تو اینجا شرکت کنم؟؟؟ ترازم با ترازه شهرم 50 تا فاصله داره شرکت کنم شانسی دارم یا بیخوده؟؟

آخه چقد فاصله ٥٠ تا ١٠٠ تا..؟؟
بعد شرايطش چي هست..؟؟

erfan4877

عضو جدید
بچه ها به نظر شما تکلیف ما که قبول نشدیم چی میشه؟
یکی شب تا صبح نشست خوند جایی که دوست داشت قبول شد.
یکی همینجوری رفت سر جلسه و شهر خودش قبول شد.
یکی مثل من دو ماه خوند. رفت سر جلسه و تاریخ معماری رو 15- زد.
یکی .......
ایشالا همه هرجا دوست دارن قبول بشن.

sina_mc85

عضو جدید
ما رفتیم سر کلاس ارشد استاد اااااارشد اسلاید میذاره از روش می خونه دو میلیون و خورده ایم ریختیم به حساب. شاید فکر کنید مبالغه می کنم ولی واقعا ًهمینه که می گم نه کم نه زیاد. حال همه گرفته شد سر کلاس. اونایی که قبول نشدن چیزی از دست ندادن.

kadoo

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان این انتقالی که توی azmoon.net گذاشته شده
اگه کسی انتخاب کنه و بعد هم قبول بشه اما نره ثبت نام کنه مشکلی که برا بعدا اون پیش نمیاد؟

b_arch_5

کاربر بیش فعال
دکتر علوی فاضل با اعلام این خبر به روابط عمومی معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نتایج درخواستهای جابجایی داوطلبانی که تا پایان وقت روز سه شنبه 22/7/93 در سامانه معاونت سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.net ثبت نام کرده اند، اعلام شد. وی در ادامه افزود: داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه فوق از نتایج خود مطلع شوند. علوی فاضل در ادامه گفت: داوطلبانی که با درخواست جابجایی آنها موافقت شده است، می توانند از روز شنبه به واحدهای پذیرفته شده خود مراجعه کنند. معاونت سنجش و پذیرش تأکید کرد: با توجه به اینکه ملاک موافقت با جابجایی ها کسر حداقل نمره آخرین فرد پذیرقته شده در واحدهای دانشگاهی مورد نظر است، آن دسته از متقاضیانی که نمره لازم را کسب نکرده اند با درخواست آنها موافقت نشده است. وی در ادامه خاطرنشان کرد: سامانه www.azmoon.net برای ثبت درخواست جابجایی باز است و علاقه مندان می توانند همچنان درخواستهای حود را ثبت کنند. علوی فاضل در پایان گقت: نتایج درخواستهای جدید پس از بررسی متعاقباً اعلام خواهد شد.

erfan4877

عضو جدید
دانشگاه آزاد اسلامی به من صبور بودن رو یاد داد.
ایشالا تکمیل ظرفیت بهمن.

آخرین ویرایش:

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
ما رفتیم سر کلاس ارشد استاد اااااارشد اسلاید میذاره از روش می خونه دو میلیون و خورده ایم ریختیم به حساب. شاید فکر کنید مبالغه می کنم ولی واقعا ًهمینه که می گم نه کم نه زیاد. حال همه گرفته شد سر کلاس. اونایی که قبول نشدن چیزی از دست ندادن.

دقیقا برا ما هم همین داستانه...البته من از قبلش هم میدونستم ارشد دوغکیه ولی دیگه نه تا این حد!!!:biggrin:

metalika777_h_g

عضو جدید
Re: نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت

معلوم نیست جواب تکمیل ظرفیت کی میاد؟؟ :(:(:(

b_arch_5

کاربر بیش فعال
دکتر علوی فاضل با اعلام این خبر به روابط عمومی معاونت سنجش و پذیرش گفت: نتایج تکمیل ظرفیت دوره کارشناسی ارشد و دکترا تخصصی ازساعت 17 امروز یکشنبه مورخ 27/7/93 اعلام شد علوی فاضل افزود : متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت www.azmoon.com از وضعیت خود مطلع شوند معاون سنجش و پذیرش گفت : پذیرفته شدگان می توانند از روز سه شنبه مورخ 29/7/93 به واحد پذیرفته شده مراجعه کنند . وی درخصوص زمان آغاز به تحصیل این دسته از داوطلبان گفت: زمان آغاز به تحصیل به شرایط واحد ها بستگی دارد و داوطلبان در دو نیمسال اول یا دوم (مهر یا بهمن) ثبت نام و ادامه تحصیل خواهند داد .

b_arch_5

کاربر بیش فعال
من که قبول نشدمو موندم برای بهمن ماه فقط می ترسم تو بهمن ماه هم به جای تکمیل ظرفیت باز لیست دانشگاه هایی که تازه ارشد معماری رو آوردن رو بزارن از اینا بعید نیست!!!! :(

هیچ چیزی از این دانشگاه بعید نیست...

erfan4877

عضو جدید
من تو انتخاب یازدهم کیش قبول شدم. خدا کنه بهمن تکمیل ظرفیت شهرهای نزدیک بیاره.

majila

عضو جدید
بچه ها می شه لطفا تراز قبولی شهرهایی که زدید رو بنویسید و البته این که مهندسی بوده یا رشته های دیگه رو هم بگید مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا