نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
پی اچ دی آزمون ( Phd Azmoon.Net ) زمان برگزاری کنکور ارشد آزاد ۹۴ – ۹۵ : زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۹۴
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۹۴ – ۹۵
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با بیان اینکه ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از نهم آذر ماه آغاز می شود، افزود: فهرست رشته محل‌ های جدید متعاقبا اعلام خواهد شد.
زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۹۴ – ۹۵
دکتر علوی فاضل در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا )‌ با اعلام این خبر که زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد اواخر اردیبهشت ماه سال آینده است گفت: امسال نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر در مقطع ارشد پذیرش می شوند،
رشته محل‌ های جدید در مقطع کارشناسی ارشد | ادامه تحصیل دانشجویان بومی در واحد های نزدیک به محل سکونت
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در سال گذشته رشته محل‌ های جدید در مقطع کارشناسی ارشد به صورت سرریز بودند او در تلاش هستیم این رشته محل‌ ها را در واحد های دیگر نیز ایجاد کنیم تا دانشجویان بومی در واحد های نزدیک به محل سکونت خودشان ادامه تحصیل دهند.
افزایش ظرفیت کارشناسی ارشد | تعداد پذیرش در ارشد
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با اشاره به آمادگی زیر ساخت های دانشگاه آزاد برای افزایش ظرفیت در تحصیلات تکمیلی ، تصریح کرد : باتوجه به اقدامات انجام شده برای افزایش ظرفیت ، نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش می‌شوند.
افزایش شهریه برای سال آتی
دکتر علوی فاضل در پایان افزایش شهریه برای سال آتی را منوط به تصویب هئیت امنا دانست و اظهارکرد: اعضای هیئت امنا هنوز درخصوص افزایش شهریه در سال آینده تصمیمی نگرفته‌ اند.
پی اچ دی آزمون : www.PhdAzmoon.Net

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان ازاد انتخاب محل تحصیلش چجوریه ?همون موقع که داریم ثبت نام میکنیم باید اسم شهرهایی که میخوایم رو انتخاب کنیم به ترتیب اولویت?

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
پی اچ دی آزمون ( Phd Azmoon.Net ) زمان برگزاری کنکور ارشد آزاد ۹۴ – ۹۵ : زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۹۴
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۹۴ – ۹۵
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با بیان اینکه ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از نهم آذر ماه آغاز می شود، افزود: فهرست رشته محل‌ های جدید متعاقبا اعلام خواهد شد.
زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۹۴ – ۹۵
دکتر علوی فاضل در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا )‌ با اعلام این خبر که زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد اواخر اردیبهشت ماه سال آینده است گفت: امسال نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر در مقطع ارشد پذیرش می شوند،
رشته محل‌ های جدید در مقطع کارشناسی ارشد | ادامه تحصیل دانشجویان بومی در واحد های نزدیک به محل سکونت
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در سال گذشته رشته محل‌ های جدید در مقطع کارشناسی ارشد به صورت سرریز بودند او در تلاش هستیم این رشته محل‌ ها را در واحد های دیگر نیز ایجاد کنیم تا دانشجویان بومی در واحد های نزدیک به محل سکونت خودشان ادامه تحصیل دهند.
افزایش ظرفیت کارشناسی ارشد | تعداد پذیرش در ارشد
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با اشاره به آمادگی زیر ساخت های دانشگاه آزاد برای افزایش ظرفیت در تحصیلات تکمیلی ، تصریح کرد : باتوجه به اقدامات انجام شده برای افزایش ظرفیت ، نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش می‌شوند.
افزایش شهریه برای سال آتی
دکتر علوی فاضل در پایان افزایش شهریه برای سال آتی را منوط به تصویب هئیت امنا دانست و اظهارکرد: اعضای هیئت امنا هنوز درخصوص افزایش شهریه در سال آینده تصمیمی نگرفته‌ اند.
پی اچ دی آزمون : www.PhdAzmoon.Net

سلام
یعنی چی آخه؟!!!
4 تا دانشگاه آشغالی برا مهر گذاشتن برا تکمیل، اونوقت الان اومدن ثبت نام گذاشتن؟؟؟
پس تکلیف تکمیل ظرفیت بهمن چی میشه،
یعنی مرده شور این دانشگاه آزادووو ببره، من همیشه سعی میکنم به کسی بی احترامی نکنم ولی واقعا کفرم دراومدووو اعصابم داغون شد الان

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه هایی که قبول نشدن دانشگاه ازاد ابهر معماری داخلی میگیره بدون ازمون ......... یه سر به سایتش بزنید

baris25akarsu

عضو جدید
سلام
یعنی چی آخه؟!!!
4 تا دانشگاه آشغالی برا مهر گذاشتن برا تکمیل، اونوقت الان اومدن ثبت نام گذاشتن؟؟؟
یعنی مرده شور این دانشگاه آزادووو ببره، من همیشه سعی میکنم به کسی بی احترامی نکنم ولی واقعا کفرم دراومدووو اعصابم داغون شد الان
خب اینم پولتیک جدید دانشگاه آزاد بود مبارکه بعده اینکه 50 تومنو ریختیم و زمان ثبت نام تموم بشه میگن خوب دیگه اونایی که می خوان بیان 25 تومن دوباره بریزن و تو تکمیل ظرفیت بهمن شرکت کنن من فکر می کرد جواب تکمیل ظرفیت بعد ثبت نام می یاد که دانشگاه آزاد زرنگ تر از این حرفا در اومد و الان اول ثبت نام می کنه بعد تکمیل ظرفیت بهمن در هر حالتی 75 تومنو آماده کنین

b_arch_5

کاربر بیش فعال
سلام
یعنی چی آخه؟!!!

سلام عزيزم خوبي.؟
نميدونم ديگه اين چه وضعشه يه بار ميگن تكميل ظرفيت مياد اول آذر
يه بار ميگن ثبت نامه...!!
الان فقط اينا به فكره اون ٥٠ تومن و ٢٥ تومنن..!!
تازه اگه تكميل ظرفيتي در كار باشه و باز شهرهاي جديد
اعلام نكنن...!!!
خدا عاقبت مونو به خير كنه با اين دانشگاه آزاد...!!

b_arch_5

کاربر بیش فعال
فهرست رشته محلهاي آزمون هاي كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي منتشر شد
دكتر علوي فاضل با اعلام اين خبر به روابط عمومي معاونت سنجش و پذيرش گفت: ثبت نام از داوطلبان براي آزمون هاي دكتري تخصصي و كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي به ترتيب از روزهاي يكشنبه مورخ 9 آذر ماه و دوشنبه 10 آذر ماه آغاز خواهد شد. علوي فاضل در ادامه افزود: داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت www.azmoon.org نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند. معاونت سنجش وپذيرش تاكيد كرد: داوطلبان قبل از ثبت نام رشته/ محل هاي داير در اين دو مقطع را كه از 4 آذر ماه بر روي سايت www.azmoon.net قرار گرفته، مشاهده كنند. اما از آنجايي كه برخي از رشته/محل هاي جديد در حال تصويب است، فهرست جديد متعاقباً اعلام خواهد شد . وي در پايان گفت: در آزمون دكتري تخصصي سال جاري به هر داوطلب امكان انتخاب يك رشته امتحاني در 20 واحد دانشگاهي و در مقطع ارشد نيز پس از انتخاب مجموعه امتحاني مجاز به انتخاب حداكثر 20 رشته/ محل متناسب با آن مجموعه مي باشند

b_arch_5

کاربر بیش فعال
دوستان مركز آزمون چيزي از تكميل ظرفيت نگفته فقط به فكر ثبت نامه...!!!

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت

آره موقع ثبت نام انتخاب شهر ميكني به ترتيب اولويت...
مرسی
بعد از کجا میتونم بفهمم اخرین فرد قبولی درصدا و ترازش تو هر شهر چه قدر بوده?

b_arch_5

کاربر بیش فعال
اونو ديگه تو كارنامه مميزنن ولي تو همين تايپيك صفحات قبلي بچه ها تراز شهرها رو گذاشته بودن يه نگاه بنداز..

erfan4877

عضو جدید
این چه مسخره بازی دانشگاه آزاد داره درمیاره. امسال چرا گند زدن به کار ما. هنوز تکمیل ظرفیت نیاوردن میخوان برا اون کنکور مزخرف از مردم بدبخت پول بگیرن. دزدی و اختلاص از مردم.

معمار فرناز

عضو جدید
این چه مسخره بازی دانشگاه آزاد داره درمیاره. امسال چرا گند زدن به کار ما. هنوز تکمیل ظرفیت نیاوردن میخوان برا اون کنکور مزخرف از مردم بدبخت پول بگیرن. دزدی و اختلاص از مردم.
معلوم نيس درس بخونيم نخونسم چون با توجه ب اينكه دفترچه زود اومده بنابرايم امتحان ارديبهشت ماه تا بخوان تكميلو اعلام كنن فرصتي واسه درس خوندن نيس باز سال ديگه همين اش و همين كاسه .....:(

b_arch_5

کاربر بیش فعال
مملكت رسما رو هواس...!!
كسي نيست رو كار اينا نظارت كنه اينا هم كه فقط به فكر خالي كردن جيب مردمن..!!
از موقع ثبت نام تا قبولي بايد پول بريزي تو جيب شون تا فارغ تحصيل ميشي...
درآمد از اين بهتر تو اين وضعيت اقتصادي..؟؟

معمار فرناز

عضو جدید
متاسفانه همش بدنبال سر كيسه كردن جيب مردمن ب فكر اطلاع رساني درست نيستند چطور علوم تحقيقات شهرها توي ليست شهرها نيس همش واحدها رو زدن

holooooooo

کاربر ممتاز
مملكت رسما رو هواس...!!
كسي نيست رو كار اينا نظارت كنه اينا هم كه فقط به فكر خالي كردن جيب مردمن..!!
از موقع ثبت نام تا قبولي بايد پول بريزي تو جيب شون تا فارغ تحصيل ميشي...
درآمد از اين بهتر تو اين وضعيت اقتصادي..؟؟

فکرکنم انقدری دانشجوگرفتن که دیگه جاندارنو نمیخوان تکمیل بدن،لعنت بهشون

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
معلوم نيس درس بخونيم نخونسم چون با توجه ب اينكه دفترچه زود اومده بنابرايم امتحان ارديبهشت ماه تا بخوان تكميلو اعلام كنن فرصتي واسه درس خوندن نيس باز سال ديگه همين اش و همين كاسه .....:(
بچه ها این ریسک.ولی خودم میخام انجام بدم.سال پیش دانشگاه آزاد قبل کنکور ارشدش ثبت نام داشت.من هم همونطوری ثبت نام کردم.یعنی خرداد کنکوربود من اردیبهشت ثبت نام کردم.حالا امسالم اول تکمیل ظرفیت مطمن میشم چ جوری میشه بعد همونجور میکنم.فقط نگرانم چون میدونید ک مجلس تصویب کرد دیگه از کنکور ارشد94دانشگاه ازاد هم بایستی ظرفیتشو کم کنه..حالا میترسم مثل سال پیش ی ماه قبل کنکورثبت نام نباشه..
بهرحال اعلام کردم ک بدونید هرکی خاست ریسک کنه.

holooooooo

کاربر ممتاز
بچه ها این ریسک.ولی خودم میخام انجام بدم.سال پیش دانشگاه آزاد قبل کنکور ارشدش ثبت نام داشت.من هم همونطوری ثبت نام کردم.یعنی خرداد کنکوربود من اردیبهشت ثبت نام کردم.حالا امسالم اول تکمیل ظرفیت مطمن میشم چ جوری میشه بعد همونجور میکنم.فقط نگرانم چون میدونید ک مجلس تصویب کرد دیگه از کنکور ارشد94دانشگاه ازاد هم بایستی ظرفیتشو کم کنه..حالا میترسم مثل سال پیش ی ماه قبل کنکورثبت نام نباشه..
بهرحال اعلام کردم ک بدونید هرکی خاست ریسک کنه.
آهان منظورت اینه 1ماه قبل از کنکور دانشگاه آزاد ثبت نام مجدد داشت؟

baris25akarsu

عضو جدید
بله ..براماهایی ک واقعا بین دوراهی موندیمم چون احتمالن تکمیل قبول شبم اگه بردارن خدااااا بخاد انشالاه

به ریسکش واقعا نمی ارزه چون مملکت رو هواس و از من می شنوی بی خیال 50 تومنت شو ثبت نام کن چون پارسال یکی از دوستام 2 تا درس منفی زده بود مهرماه قبول شد امسال منم ریسک کردم و فقط تاریخ رو -5 زدم و الان کاملا رو هوا هی به این طرفو اونطرف می چرخم در حالیکه اگه ریسک نمی کردم و تاریخ رو نمی زدم الان تو کلاس درس بودم نه اینکه هر روز برم سایت آزمون رو چک کنم که ببینم تکمیل ظرفیت اومده یا نه

holooooooo

کاربر ممتاز
خدا ازکسیایی نگذره که با آرامش جوونای مملکتشون اینطوری بازی میکنن
بدون برنامه ریزی هر سال یک روش رو پیش میگیرن!

معمار فرناز

عضو جدید
زمان دریافت خبر : شنبه 08 آذر 1393 ساعت 10:1

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اواسط هفته داوطلبان تکمیل ظرفیت مرحله سوم دانشگاه آزاد اقدام کنند.
علوی فاضل رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به نزدیک شدن به مرحله سوم تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد باید بگویم که دفترچه کارشناسی ارشد و دکتری مرحله سوم تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد هنوز آماده نیست.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر اینکه چه زمانی دفترچه تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد آماده می شود، چرا که داوطلبان زیادی متقاضی شرکت در تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد هستند، اظهار داشت: در اواسط هفته آینده زمان تکمیل ظرفیت مرحله سوم دانشگاه آزاد مشخص می شود.

holooooooo

کاربر ممتاز
زمان دریافت خبر : شنبه 08 آذر 1393 ساعت 10:1

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اواسط هفته داوطلبان تکمیل ظرفیت مرحله سوم دانشگاه آزاد اقدام کنند.
علوی فاضل رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به نزدیک شدن به مرحله سوم تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد باید بگویم که دفترچه کارشناسی ارشد و دکتری مرحله سوم تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد هنوز آماده نیست.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر اینکه چه زمانی دفترچه تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد آماده می شود، چرا که داوطلبان زیادی متقاضی شرکت در تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد هستند، اظهار داشت: در اواسط هفته آینده زمان تکمیل ظرفیت مرحله سوم دانشگاه آزاد مشخص می شود.
فرناز جان منبع خبرت از کجاست عزیزم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا