پی اچ دی آزمون ( Phd Azmoon.Net ) زمان برگزاری کنکور ارشد آزاد ۹۴ – ۹۵ : زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۹۴
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۹۴ – ۹۵
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با بیان اینکه ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از نهم آذر ماه آغاز می شود، افزود: فهرست رشته محل های جدید متعاقبا اعلام خواهد شد.
زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۹۴ – ۹۵
دکتر علوی فاضل در گفتوگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا ) با اعلام این خبر که زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد اواخر اردیبهشت ماه سال آینده است گفت: امسال نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر در مقطع ارشد پذیرش می شوند،
رشته محل های جدید در مقطع کارشناسی ارشد | ادامه تحصیل دانشجویان بومی در واحد های نزدیک به محل سکونت
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در سال گذشته رشته محل های جدید در مقطع کارشناسی ارشد به صورت سرریز بودند او در تلاش هستیم این رشته محل ها را در واحد های دیگر نیز ایجاد کنیم تا دانشجویان بومی در واحد های نزدیک به محل سکونت خودشان ادامه تحصیل دهند.
افزایش ظرفیت کارشناسی ارشد | تعداد پذیرش در ارشد
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با اشاره به آمادگی زیر ساخت های دانشگاه آزاد برای افزایش ظرفیت در تحصیلات تکمیلی ، تصریح کرد : باتوجه به اقدامات انجام شده برای افزایش ظرفیت ، نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش میشوند.
افزایش شهریه برای سال آتی
دکتر علوی فاضل در پایان افزایش شهریه برای سال آتی را منوط به تصویب هئیت امنا دانست و اظهارکرد: اعضای هیئت امنا هنوز درخصوص افزایش شهریه در سال آینده تصمیمی نگرفته اند.
پی اچ دی آزمون : www.PhdAzmoon.Net
خب اینم پولتیک جدید دانشگاه آزاد بود مبارکه بعده اینکه 50 تومنو ریختیم و زمان ثبت نام تموم بشه میگن خوب دیگه اونایی که می خوان بیان 25 تومن دوباره بریزن و تو تکمیل ظرفیت بهمن شرکت کنن من فکر می کرد جواب تکمیل ظرفیت بعد ثبت نام می یاد که دانشگاه آزاد زرنگ تر از این حرفا در اومد و الان اول ثبت نام می کنه بعد تکمیل ظرفیت بهمن در هر حالتی 75 تومنو آماده کنینسلام
یعنی چی آخه؟!!!
4 تا دانشگاه آشغالی برا مهر گذاشتن برا تکمیل، اونوقت الان اومدن ثبت نام گذاشتن؟؟؟
پس تکلیف تکمیل ظرفیت بهمن چی میشه،
یعنی مرده شور این دانشگاه آزادووو ببره، من همیشه سعی میکنم به کسی بی احترامی نکنم ولی واقعا کفرم دراومدووو اعصابم داغون شد الان
سلام
یعنی چی آخه؟!!!
4 تا دانشگاه آشغالی برا مهر گذاشتن برا تکمیل، اونوقت الان اومدن ثبت نام گذاشتن؟؟؟
پس تکلیف تکمیل ظرفیت بهمن چی میشه،
یعنی مرده شور این دانشگاه آزادووو ببره، من همیشه سعی میکنم به کسی بی احترامی نکنم ولی واقعا کفرم دراومدووو اعصابم داغون شد الان
دوستان ازاد انتخاب محل تحصیلش چجوریه ?همون موقع که داریم ثبت نام میکنیم باید اسم شهرهایی که میخوایم رو انتخاب کنیم به ترتیب اولویت?
مرسیآره موقع ثبت نام انتخاب شهر ميكني به ترتيب اولويت...
معلوم نيس درس بخونيم نخونسم چون با توجه ب اينكه دفترچه زود اومده بنابرايم امتحان ارديبهشت ماه تا بخوان تكميلو اعلام كنن فرصتي واسه درس خوندن نيس باز سال ديگه همين اش و همين كاسه .....این چه مسخره بازی دانشگاه آزاد داره درمیاره. امسال چرا گند زدن به کار ما. هنوز تکمیل ظرفیت نیاوردن میخوان برا اون کنکور مزخرف از مردم بدبخت پول بگیرن. دزدی و اختلاص از مردم.
مملكت رسما رو هواس...!!
كسي نيست رو كار اينا نظارت كنه اينا هم كه فقط به فكر خالي كردن جيب مردمن..!!
از موقع ثبت نام تا قبولي بايد پول بريزي تو جيب شون تا فارغ تحصيل ميشي...
درآمد از اين بهتر تو اين وضعيت اقتصادي..؟؟
متاسفانه همش بدنبال سر كيسه كردن جيب مردمن ب فكر اطلاع رساني درست نيستند چطور علوم تحقيقات شهرها توي ليست شهرها نيس همش واحدها رو زدن
ماشالا چقد تغييرو تحول ما خبر نداريم جداً دانشگاه ازاد تركوندهواحدا تجمیع شدن فرناز جون
ماشالا چقد تغييرو تحول ما خبر نداريم جداً دانشگاه ازاد تركونده
بچه ها این ریسک.ولی خودم میخام انجام بدم.سال پیش دانشگاه آزاد قبل کنکور ارشدش ثبت نام داشت.من هم همونطوری ثبت نام کردم.یعنی خرداد کنکوربود من اردیبهشت ثبت نام کردم.حالا امسالم اول تکمیل ظرفیت مطمن میشم چ جوری میشه بعد همونجور میکنم.فقط نگرانم چون میدونید ک مجلس تصویب کرد دیگه از کنکور ارشد94دانشگاه ازاد هم بایستی ظرفیتشو کم کنه..حالا میترسم مثل سال پیش ی ماه قبل کنکورثبت نام نباشه..معلوم نيس درس بخونيم نخونسم چون با توجه ب اينكه دفترچه زود اومده بنابرايم امتحان ارديبهشت ماه تا بخوان تكميلو اعلام كنن فرصتي واسه درس خوندن نيس باز سال ديگه همين اش و همين كاسه .....![]()
آهان منظورت اینه 1ماه قبل از کنکور دانشگاه آزاد ثبت نام مجدد داشت؟بچه ها این ریسک.ولی خودم میخام انجام بدم.سال پیش دانشگاه آزاد قبل کنکور ارشدش ثبت نام داشت.من هم همونطوری ثبت نام کردم.یعنی خرداد کنکوربود من اردیبهشت ثبت نام کردم.حالا امسالم اول تکمیل ظرفیت مطمن میشم چ جوری میشه بعد همونجور میکنم.فقط نگرانم چون میدونید ک مجلس تصویب کرد دیگه از کنکور ارشد94دانشگاه ازاد هم بایستی ظرفیتشو کم کنه..حالا میترسم مثل سال پیش ی ماه قبل کنکورثبت نام نباشه..
بهرحال اعلام کردم ک بدونید هرکی خاست ریسک کنه.
آهان منظورت اینه 1ماه قبل از کنکور دانشگاه آزاد ثبت نام مجدد داشت؟
بله ..براماهایی ک واقعا بین دوراهی موندیمم چون احتمالن تکمیل قبول شبم اگه بردارن خدااااا بخاد انشالاه
خدا ازکسیایی نگذره که با آرامش جوونای مملکتشون اینطوری بازی میکنن
بدون برنامه ریزی هر سال یک روش رو پیش میگیرن!
فرناز جان منبع خبرت از کجاست عزیزم؟زمان دریافت خبر : شنبه 08 آذر 1393 ساعت 10:1
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اواسط هفته داوطلبان تکمیل ظرفیت مرحله سوم دانشگاه آزاد اقدام کنند.
علوی فاضل رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به نزدیک شدن به مرحله سوم تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد باید بگویم که دفترچه کارشناسی ارشد و دکتری مرحله سوم تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد هنوز آماده نیست.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر اینکه چه زمانی دفترچه تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد آماده می شود، چرا که داوطلبان زیادی متقاضی شرکت در تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد هستند، اظهار داشت: در اواسط هفته آینده زمان تکمیل ظرفیت مرحله سوم دانشگاه آزاد مشخص می شود.
باشگاه خبرنگاران عزيزمفرناز جان منبع خبرت از کجاست عزیزم؟