بابااااا تکلیف مارووو معلوم کنید؟!!! اسمی از آزاد نیاورده که!!!
اخه این سایتم برای آزاد ..سراسری نمیاد ک تو سایت آزادپیام بذاره .میشه؟؟؟www.azmoon.netبرای آزاد .
سایت آزمون دکتری ( Phd Azmoon.Net ) تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۳ : مشاور عالی سازمان سنجش درباره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۳ توضیحاتی اعلام کرد.
وی گفت : تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۳ ، پس از برگزاری آزمون های پذیرش ارشد و دکتری پردیس های خودگردان و بعد از اعلام نتایج پردیس ها در آخر شهریورماه و ثبت نام دانشگاه ها، فرآیند تکمیل ظرفیت در این دو مقطع انجام می گیرد.
تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۳
تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۳ در نیمه دوم مهرماه خواهد یود.
ای خداااااا عجب بساطی شده ها!بچه ها الکی همدیگه رو گیج نکنید اون تکمیل ظرفیت مال دانشگاه سراسریه
عقلانی هم که بخواید فک کنید دانشگاه آزاد دیگه تکمیل ظرفیت نخواهد داشت تا بهمن
ای خداااا یعنی میشه ؟؟؟بگید این دزسته ؟چون این سایت برای آزاد.ن سراسری ک دوستمون میگه برا سراسری ..ک
دوستان کسی که قزوین قبول شده میتونه درصداشو بزاره..؟؟![]()
ترم اول دانشگاه خودتونین از ترم دو انتقالی میتونین بگیری به شرطه ها و شروطه ها.بعضی دانشگاهها الکی سختگیری میکنن ولی میشه...مدرکم دانشگاه اولیه صادر میشه نه دانشگاهی که انتقالی گرفتینمنم 8 واحد حساب کردم 2میلیون شد..
بچه ها میگن میشه انتقالی گرفت یا حدقل مهمان ازهمون ترم اول؟درسته؟
واینکه من امروز ب دانشگاه شهرمون زنگیدم گفتن این انتخابا تکمیل گفت اونا ک فقط اطراف تهران.باید ما ثبت نام کنیم لیست ب سنجش بفرستیم ببینم اونا میگن یا ن..
من سراب زدم ک کثلن ازترم اول مهمان یا انتقالی بگیرم.
ی ماده هم هست انگار میشه2واحد تومبدا بود بقیه تو مقصد.
ی سوال اینکه مدرکی ک میدن ازکدوم دانشگاه میشه ب همون جایی ک انتقالی گرفتیم ؟؟؟؟
دوستم قبول شده میدووونم درصداشو...
زبان 15
اسکیس 50
تاریخ 1
درک 27
فن 33
تراز 6300
آخرین نفرم ترازش 5900
اینا تکلیفشون با خودشون مشخص نیس که باز تو خوب گرفتی من با حجم کامل شدم 15!پس همه کاره اسکیس بوده چه خوب
من خیلی دوس داشتم قزوین قبول بشم اما نشدددد
اسکیس منو خیلی کم دادن 25 درصد اونم با حجم و پلان کامل![]()
اینا تکلیفشون با خودشون مشخص نیس که باز تو خوب گرفتی من با حجم کامل شدم 15!
فک کنم ده بیس سی چهل کردن شانسی نمره دادن به اسکیس![]()
فک کنم ده بیس سی چهل کردن شانسی نمره دادن به اسکیس![]()
ص 76 تاپیک پست 755 دوستمون زحمت کشیدن پاسخ دادنبچه ها میدونین شهریه ثابت و متغیر چقدره؟ کجا میشه یافت؟
چطوری فهمیده شما ورودی بهمن بودن علوم تحقیقات رو به ورودی مهر بودن تهران مرکز یا تهران جنوب ترجیح می دید؟
تو انتخابا تون چیز خاصی انتخاب کرده بودید؟ من خودم با 6200 تهران جنوب قبول شدم.
ارائه تو اسکیس ازاد خیلی مهمه
من ایده وئ پلان و مقطع توپ زدم ولی پرس داغون....شدم 40![]()
من اصلا ارائه توپ نداشتم و اصلا هم راندو نکرده بودم....پس یه دلیلی باید داشته باشه که 40 دادنارائه تو اسکیس ازاد خیلی مهمه
به نظرت چند ثانیه به اسکیس نگاه میکنن تا اونو دسته بندی کنن
اگه مدارک کامل باشه و خوب کنار هم قرار بگیرن نتیجش خوب میشه
من یه پرس دید پرنده و یه ناظر با پلان مقطع زدم 60 شدم
آره ترجیح میدم چون سطحش بالاتره و از طرفی اینا که جدید زدن چون تازه آوردن مشکل زیاد داره و ضمنا اجازه میده برای کنکور سراسری بخونمبعد بهمن تصمیم بگیرم چه کنم
شما برق خوندنین؟؟؟ برای چی اینجا راجع به ارشدتون نوشتین... من با تراز 6611 تهران مرکز قبول شدم و دقیقا مرز علوم تحقیقات بودم و البه خود تهران مرکز. فکر کنم اصلا اینطوری نبوده برای ما ترم مهر و بهمن رو خودشون انتخاب کنن... و منظور ایشون از اون سوال هم ترجیح شما نیست اینه که مرکز ازمون چه طور به این نتیجه رسیده که شما براتون بودن توی دانشگاه a اونقدر ارزش داره که 5 ماه دیرتر برید دانشگاه؟؟!!
اینا تکلیفشون با خودشون مشخص نیس که باز تو خوب گرفتی من با حجم کامل شدم 15!
واسه من لاگین نمی شه! شما تونستی لاگین شی؟اونایی که دانشگاه تهران جنوب قبول شدن امروز توی سایتش زمان بندی ثبت نام ارشد و اعلام کرد 29 شهریورhttp://enroll.azad.ac.ir