omidbahman22
عضو جدید
آقا یکی جواب ما رو بده 180 شدم ، روز شناسایی امیر کبیر قبول میشم؟
na baba nemiyari ama shenasayi elmo sanato miyari
na baba nemiyari ama shenasayi elmo sanato miyari
من دفترچه رو گرفتم خيلي نامرديه علم و صنعت امسال فقط پسر مي گيره.ظرفيتا زياد شده اما به حال دخترا فرق نداره
بچه ها به نظرتون من با 242 كجا قبول مي شم(دخترم)؟؟
كسي مي دونه شناسايي خواجه نصير پارسال تا چند گرفته.
چرا جو میدی؟علم و صنعت تو مواد که بالاتر امیر کبیره.روزانه شناسایی علم و صنعت پارسال تا زیر 160گرفته
bale nemigi emsal elmo sanat faghat mard migire
بچه ها شناسايي خواجه نصير و هركي مي دونه تا چند مي گيره اعلام كنه!!!!!!!!!!!!!!!
من رتبم242 (دخترم) مي خوام مطمئن شم كه تهران ميمونم يا نه!!!
من چند دقیقه پیش متوجه شدم.واقعا زشته.نمیدونم هدف چی بوده.ولی به نظر من یه توهین به ما دختراست...مگه ما حق روزانه خوندن نداریم؟
آره فقط مردا !!!من دفترچه رو گرفتم خيلي نامرديه علم و صنعت امسال فقط پسر مي گيره.ظرفيتا زياد شده اما به حال دخترا فرق نداره
بچه ها به نظرتون من با 242 كجا قبول مي شم(دخترم)؟؟
كسي مي دونه شناسايي خواجه نصير پارسال تا چند گرفته.
زبان 8.9
ریاضی 5
فیزیکی 52
مکانیکی 67
ترمو 90
معدل موثر 13.6
رتبه 317
آیاااا سرامیک علم و صنعت روزانه قبولم ؟؟؟؟
پارسال تا حدود 60 گرفته.به خاطر اینکه پارسال رتبه های پایین خیلی شناسایی زدن.جالا شما انتخاب کن.ایشالله که قبول میشی....
شناسایی مدرس میگن آسون تر میگیره.یه مزیت دیگه هم که داره،کمبودن تعداد دانشجوهاشه.علم و صنعت شنیدم امسال حدود 44 تا(با احتساب دانشجوهای بدون کنکور) شناسایی مواد گرفته که در نوع خودش، جالبه...ولی هر چی باشه مدرک علم و صنعت یه چیز دیگست.البته بازم سبک سنگین کن ببین چی میخوای.خوردگی مدرسم قبول میشیا...
267 ؟ شاید ریختگری روزانه علم و صنعت قبول بشی.سرامیکشو حتما قبولی.استخراجم فکر کنم بیاری.bioبه احتمال زیاد قبول میشی.
بقیه یونی هارو خبر ندارم.اینارم از دوستام که علم و صنعت هستن،فهمیدم...
بچه ها شناسايي خواجه نصير و هركي مي دونه تا چند مي گيره اعلام كنه!!!!!!!!!!!!!!!
من رتبم242 (دخترم) مي خوام مطمئن شم كه تهران ميمونم يا نه!!!
خودم كه به شخصه چندان به خوردگي علاقه ندارم. اما روش حتما فكر ميكنم. اميدوارم كه همون شناسايي تهران بيارم. تشكر فراوان
بگید دیگه با 1150 کجا میشه قبول شدااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بچهها کسی میدونه اگر آدم شبانه قبول شه ولی نره، ساله بعد میتون دوباره کنکور شرکت کنه یا محروم میشه؟ اگر ثبت نام کنه چی؟ میتونه ثبت نام کنه و ساله بعد هم شرکت کنه؟ میدونید کجای دفترچه این رو نوشته؟
شاید حرفی که میگم نا امید کننده باشه ولی احتمال قبول شدنت خیلی کمه و شاید اصلا شانسی نداشته باشی حتی واسه شبانه.اگه آزاد دادی به اون فکر کن.بگید دیگه با 1150 کجا میشه قبول شدااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید حرفی که میگم نا امید کننده باشه ولی احتمال قبول شدنت خیلی کمه و شاید اصلا شانسی نداشته باشی حتی واسه شبانه.اگه آزاد دادی به اون فکر کن.
ببخش که من این حرف بهت گفتم ....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
E | نتایج نهایی کارشناسی ارشد مواد 93 | کنکوری ها | 11 | |
نتایج کنکور ۹۲ مهندسی مواد!!! کی کجا چی قبول شده؟! | کنکوری ها | 60 | ||
شمارش معکوس تا اعلام نتایج | کنکوری ها | 12 | ||
تاریخ اعلام نتایج کنکور ارشد 89 | کنکوری ها | 13 | ||
1 | آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد | کنکوری ها | 1 |