سلام بچه ها من ((کنترل -صنعتی شاهرود)) قبول شدم .کسی اطلاعاتی در مورد ش داره؟؟؟؟من شنیدم برقش از صنعتی بابل قویتره......... کلاً نظرتون چیه؟؟؟
کنترل فردوسی مشهد.
در ضمن یک سوال : من که الکترونیک بودم چه واحدهایی پیش می خورم ؟کنترل مدرن و کنترل دیجیتال؟یا کنترل خطی!!!! رو هم باید دوباره پاس کنم؟
کنترل مدرن اختیاری رو با 11.5 پاس کردم.قبول میکنن؟
DSP رو هم پاس کردم.این رو هم اختیاری گرفتم و با 17 پاس کردم.اصلا جزو درسها هست؟
مرسی
منم کنترل قبول شدم. امکان تغییر گرایش از کنترل به قدرت وجود داره؟ در ضمن لیسانس من قدرت بوده
سلام
این عابدی و شریفی چی درس میدن؟
من ادوات قبول شدم،اگر توصیه ای برام دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید
دقیق نمیدونم،دوستمون بالای صفحه ازشون نام برد،ولی احتمالا همون هستعابدی همون کامبیز عابدی؟
دقیق نمیدونم،دوستمون بالای صفحه ازشون نام برد،ولی احتمالا همون هست
در ضمن نظرتون رو در مورد گرایش کنترل بپرسم در بین بقیه گرایش های برق از چه درجه برخورداره؟در مقایسه با قدرتتغییر گرایش نه-اما به جز 9 واحد اجباری کنترل, میتونید بقیه واحدها (15 واحد اختیاری) رو از درسهای قدرت یا نزدیک به قدرت بردارید.همینطور تزتون ترکیبی با قدرت باشه(که بینهایت موضوع مرتبط وجود داره). در اینصورت برای دکترا خیلی راحت میتونید قدرت رو ادامه بدید
در ضمن نظرتون رو در مورد گرایش کنترل بپرسم در بین بقیه گرایش های برق از چه درجه برخورداره؟در مقایسه با قدرت
در ارشد گرایش کنترل به دروس کارشناسی خودش زیاد وابسته هست ؟یعنی دانشجویان کنترل در گرایش ارشدموفق ترند یا ما با گذراندن دروس جبرانی می تونیم خودمون برسونیم به کنترلیها؟
بازار کار قدرت گسترده تر است...علتشم بیشر به داشتن کار بیشتری تو شهرستانها نسبت به سایر گرایشا است،چون سایر گرایشا شاید اکثر بازار کارشون تهران متمرکز شده،ولی در کل اگه کسی هر گرایش برق باشه و واقعا بلد باشه بیکار نمیمونه،مخصوصا با مدرک فوق لیسانس.سلام mass59
میخواستم نظرتون رو در مورد بازار کار گرایش های مختلف برق بدونم.چون شنیدم بازار کار قدرت از سایر گرایش ها بهتره.
مثلا بین کنترل تهران و قدرت تهران اگه علاقه رو کنار بذاریم و فقط بازار کار رو در نظر بگیریم کدوم بهتره.این دو رشته از نظر بازار کار چقدر با هم فرق دارند؟![]()
آقایان کامبیز عابدی و جواد شریفی دو استاد ادوات دانشگاه بهشتی هستند.سلام
این عابدی و شریفی چی درس میدن؟
من ادوات قبول شدم،اگر توصیه ای برام دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید
آقایان کامبیز عابدی و جواد شریفی دو استاد ادوات دانشگاه بهشتی هستند.
توصیه میکنم از همون اول برو سراغ کامبیز عابدی و ایشون رو به عنوان استاد راهنما انتخاب کن.
به قولی اگه جواد شریفی بشه استاد راهنمات دیگه......... دیگه دیگه!!!!!!!!
سلام mass59
میخواستم نظرتون رو در مورد بازار کار گرایش های مختلف برق بدونم.چون شنیدم بازار کار قدرت از سایر گرایش ها بهتره.
مثلا بین کنترل تهران و قدرت تهران اگه علاقه رو کنار بذاریم و فقط بازار کار رو در نظر بگیریم کدوم بهتره.این دو رشته از نظر بازار کار چقدر با هم فرق دارند؟![]()
قصد توهین به هیچ کدوم از این اساتید رو ندارماستاد مشاور من دکتر عابدی هستن
اما بازم همون دیگه دیگه است
قصد توهین به هیچ کدوم از این اساتید رو ندارم
اما باز عابدی حالیشه که داره چی میگه، 4 تا سوال بپرسی ازش به تناقض نمیرسه
به نظر من از همه جهات عابدی از شریفی سرتره.
البته فکر کنم نظر شما هم در مقایسه همین باشه؟!
790 ، مکاترونیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیر ، روزانه
792 ، مکاترونیک دانشگاه تهران ، شبانه
549 ، کنترل دانشگاه تربیت مدرس ، روزانه
721، کنترل دانشگاه فردوسی مشهد ، روزانه
795 ، کنترل دانشگاه صنعتی اصفهان ، روزانه
1700 ، کنترل دانشگاه اصفهان ، روزانه
3400 ، مخابرات دانشگاه سیستان و بلوچستان ، روزانه
131 ، قدرت دانشگاه علم وصنعت ، روزانه
460 ، قدرت دانشگاه بابل ، روزانه
بازار کار قدرت گسترده تر است...علتشم بیشر به داشتن کار بیشتری تو شهرستانها نسبت به سایر گرایشا است،چون سایر گرایشا شاید اکثر بازار کارشون تهران متمرکز شده،ولی در کل اگه کسی هر گرایش برق باشه و واقعا بلد باشه بیکار نمیمونه،مخصوصا با مدرک فوق لیسانس.
با احترام به تمامی گرایشهای برق ، اما همه میدونن بازارکار کنترل و قدرت تو ایران بهتره.و معمولاًدعوا بین بچه های قدرت و کنترل هستش.اما چون تعداد قدرتی ها خیلی بیشتر از کنترلی هاست(چه در مقطع لیسانس و چه ارشد) معمولاً یکطرفه به نفع خودشون رای میدن!!!!!!من خودم لیسانسم الکترونیک بود و متوجه شدم از الک تو ایران چیزی بر نمی تابد!!!!! تصمیم گرفتم بین قدرت و کنترل یکی رو انتخاب کنم..... یکی از اساتید که خودش دکترای برق قدرت داشت میگفت کلاً بازار کار برق کنترل و مکانیک سیالات تو ایران خوب هستش(اما نه اینکه بازار کار قدرت بد باشه). اگه یه نگاه به ظرفیت پذیرش کنترل تو مقطع لیسانس و ارشد کنید متوجه میشید که چه روزانه چه شبانه چه آزاد ،کنترل ظرفیت خیلی کمتری داره....این خودش نکته بسیار مثبت هستش.حداقل از دست این دانشگاه آزادی ها راحت میشید!!(بر خلاف الک و مخابرات!!)در بین دانشگاه ها در مقطع ارشد در حالت کلی دانشگاههایی که کنترل میگیرن سطح علمی بالاتری دارن(به جز دانشگاه لرستان و همدان و غیر انتفاعی ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!) اما اینها شرط لازم بود ولی شرط کافی نبود! اگه از اساتید با تجربه که خودشون دستشون یه جایی بند باشه بپرسین بهتون میگن که کنترل آینده خیلی خوبی داره، شرکتهای نفت و گاز و خودرو سازی و سیمان و فولاد و هوا فضایی و دفاعی و...... مطمئنن یه مهندس کنترل میخوان.همونطور که گفتم من لیسانسم الکترونیک بوده و کلی تحقیق کردم تا بتونم یه گرایش بهتر انتخاب کنم.اینارو بخاطر این نگفتم که خودم دارم کنترل میخونم،اینا چیزی جز حقیقت نبود..........!!!!انشاا... همه بچه های کنترل و قدرت موفق باشن(و البته الکتونیکی ها و مخابراطی ها!!!!)اگر مشخصا منظورتون دانشگاه تهران هست, باید گفت بچه هایی که قبول میشن خیلی کم به بازار کار ارشدش فکر میکنن. بیشتر قصد ادامه تحصیل دارن. ولی در کل بازار کار قدرت بهتر از بقیه هست و بعد مخابرات.رشته کنترل جاهای خیلی خاصی نیاز دارن .بیشتر صنایع دفاعی .همچنین پذیرش گرفتن در رشته کنترل اصیل و کلاسیک هم خیلی سخت هست. چون پروژه های عملی برای دکترا که فاند میدن معمولا نظامی هست که به ایرانیها نمیدن. پروژه های تئوری که پول توش نیست و فاند نمیدن و باید با پول خودتون ادامه تحصیل بدید. اکثر بچه های کنترل معمولا میزنن به هوش مصنوعی و روباتیک.
اینها هیچ کدام دلیل خوبی نبود، بهتر است به سازمانهای بزرگ سر بزنید و ببینید از هر رشته چند نفر میخوان. مثلاً برق و مکانیک همیشه اول بودن، چند سال پیش آماری از جاهایی مثل شرکت نفت و پتروشیمی و مخابرات و نیروگاهها و ایستگاههای توزیع و ادارات و غیره و غیره گرفتم. مطلقاً قدرت توی اکثر موارد بیشترین استخدامی رو داشت. مخابرات برخلاف اون چیزی که همه فکر میکنن بازار خوبی داشت و حتی از الکترونیک بیشتر بود (که به دلیل اشباع بودن مخابرات، بیکار در این رشته زیاد داریم) کنترل هم رشته خوبیه، اما با اختلاف خیلی زیادی از رشته هایی مثل قدرت و مکانیک پایینتره.اگر مشخصا منظورتون دانشگاه تهران هست, باید گفت بچه هایی که قبول میشن خیلی کم به بازار کار ارشدش فکر میکنن. بیشتر قصد ادامه تحصیل دارن.
ولی در کل بازار کار قدرت بهتر از بقیه هست و بعد مخابرات.
رشته کنترل جاهای خیلی خاصی نیاز دارن .بیشتر صنایع دفاعی .همچنین پذیرش گرفتن در رشته کنترل اصیل و کلاسیک هم خیلی سخت هست. چون پروژه های عملی برای دکترا که فاند میدن معمولا نظامی هست که به ایرانیها نمیدن. پروژه های تئوری که پول توش نیست و فاند نمیدن و باید با پول خودتون ادامه تحصیل بدید.
اکثر بچه های کنترل معمولا میزنن به هوش مصنوعی و روباتیک.[/[QUOTE
با احترام به تمامی گرایشهای برق ، اما همه میدونن بازارکار کنترل و قدرت تو ایران بهتره.
و معمولاًدعوا بین بچه های قدرت و کنترل هستش.اما چون تعداد قدرتی ها خیلی بیشتر از کنترلی هاست(چه در مقطع لیسانس و چه ارشد) معمولاً یکطرفه به نفع خودشون رای میدن!!!!!!
من خودم لیسانسم الکترونیک بود و متوجه شدم از الک تو ایران چیزی بر نمی تابد!!!!! تصمیم گرفتم بین قدرت و کنترل یکی رو انتخاب کنم..... یکی از اساتید که خودش دکترای برق قدرت داشت میگفت کلاً بازار کار برق کنترل و مکانیک سیالات تو ایران خوب هستش(اما نه اینکه بازار کار قدرت بد باشه).
اگه یه نگاه به ظرفیت پذیرش کنترل تو مقطع لیسانس و ارشد کنید متوجه میشید که چه روزانه چه شبانه چه آزاد ،کنترل ظرفیت خیلی کمتری داره....این خودش نکته بسیار مثبت هستش.حداقل از دست این دانشگاه آزادی ها راحت میشید!!(بر خلاف الک و مخابرات!!)
در بین دانشگاه ها در مقطع ارشد در حالت کلی دانشگاههایی که کنترل میگیرن سطح علمی بالاتری دارن(به جز دانشگاه لرستان و همدان و غیر انتفاعی ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
اما اینها شرط لازم بود ولی شرط کافی نبود! اگه از اساتید با تجربه که خودشون دستشون یه جایی بند باشه بپرسین بهتون میگن که کنترل آینده خیلی خوبی داره، شرکتهای نفت و گاز و خودرو سازی و سیمان و فولاد و هوا فضایی و دفاعی و...... مطمئنن یه مهندس کنترل میخوان.
همونطور که گفتم من لیسانسم الکترونیک بوده و کلی تحقیق کردم تا بتونم یه گرایش بهتر انتخاب کنم.
اینارو بخاطر این نگفتم که خودم دارم کنترل میخونم،اینا چیزی جز حقیقت نبود..........!!!!
انشاا... همه بچه های کنترل و قدرت موفق باشن(و البته الکتونیکی ها و مخابراطی ها!!!!)
اما برای کسایی به فکر کار هستن، قبل از مدرک چند چیز هستن که اهمیت فراوانی توی استخدام در جاهای معتبر دارن:
1- معدل (حداقل بالای 14)
2- میزان تسلط به زبان
3- میزان تسلط به نرم افزارهای مربوط به زمینه کاری
4- ریزنمرات دروس مهم (برای مثال برق منطقه همیشه به نمره مدار نگاه میکنه و نمره بالای 14 مهمه براش)
اینها فیلـترهایی هستن که به عنوان چیزی مثل مصاحبه قبل از ورود به یک شرکت معیار استخدام هستن. (اینهایی که گفتم مختص برق منطقه بود، اما جاهای دیگه هم به همین شکل با کمی تفاوت هستش)
بازار کار قدرت گسترده تر است...علتشم بیشر به داشتن کار بیشتری تو شهرستانها نسبت به سایر گرایشا است،چون سایر گرایشا شاید اکثر بازار کارشون تهران متمرکز شده،ولی در کل اگه کسی هر گرایش برق باشه و واقعا بلد باشه بیکار نمیمونه،مخصوصا با مدرک فوق لیسانس.
اگر مشخصا منظورتون دانشگاه تهران هست, باید گفت بچه هایی که قبول میشن خیلی کم به بازار کار ارشدش فکر میکنن. بیشتر قصد ادامه تحصیل دارن.
ولی در کل بازار کار قدرت بهتر از بقیه هست و بعد مخابرات.
رشته کنترل جاهای خیلی خاصی نیاز دارن .بیشتر صنایع دفاعی .همچنین پذیرش گرفتن در رشته کنترل اصیل و کلاسیک هم خیلی سخت هست. چون پروژه های عملی برای دکترا که فاند میدن معمولا نظامی هست که به ایرانیها نمیدن. پروژه های تئوری که پول توش نیست و فاند نمیدن و باید با پول خودتون ادامه تحصیل بدید.
اکثر بچه های کنترل معمولا میزنن به هوش مصنوعی و روباتیک.
فکر کنم آموزش محور باشه!!!
اینها هیچ کدام دلیل خوبی نبود، بهتر است به سازمانهای بزرگ سر بزنید و ببینید از هر رشته چند نفر میخوان. مثلاً برق و مکانیک همیشه اول بودن، چند سال پیش آماری از جاهایی مثل شرکت نفت و پتروشیمی و مخابرات و نیروگاهها و ایستگاههای توزیع و ادارات و غیره و غیره گرفتم. مطلقاً قدرت توی اکثر موارد بیشترین استخدامی رو داشت. مخابرات برخلاف اون چیزی که همه فکر میکنن بازار خوبی داشت و حتی از الکترونیک بیشتر بود (که به دلیل اشباع بودن مخابرات، بیکار در این رشته زیاد داریم) کنترل هم رشته خوبیه، اما با اختلاف خیلی زیادی از رشته هایی مثل قدرت و مکانیک پایینتره.
اما برای کسایی به فکر کار هستن، قبل از مدرک چند چیز هستن که اهمیت فراوانی توی استخدام در جاهای معتبر دارن:
1- معدل (حداقل بالای 14)
2- میزان تسلط به زبان
3- میزان تسلط به نرم افزارهای مربوط به زمینه کاری
4- ریزنمرات دروس مهم (برای مثال برق منطقه همیشه به نمره مدار نگاه میکنه و نمره بالای 14 مهمه براش)
اینها فیلـترهایی هستن که به عنوان چیزی مثل مصاحبه قبل از ورود به یک شرکت معیار استخدام هستن. (اینهایی که گفتم مختص برق منطقه بود، اما جاهای دیگه هم به همین شکل با کمی تفاوت هستش)
این آماری که میگی از شرکتها گرفتید رو خودتون تنهایی گرفتین؟؟!!!!!
از حرفای شکمی اصلاً خوشم نمیاد، ما نباید طوری صحبت کنیم که خودمون دوست داریم اونطوری باشه یا اونطوری بشه. بلکه باید حقیقت رو بگیم.حتی اگه به قول شما فلان شرکت چند برار کنترل، قدرت بخواد،در عوض تعداد قدرتی ها اونقدر چند برار کنترلی ها هست که این مورد رفع بشه.(دانشگاه آزاد خلع رو پر کرده!!!)
درضمن اینکه من و شما بخوایم با هم بحث کنیم یا حتی با بچه های دیگه،هیچ فایده ای نداره.چون هرکی سعی میکنه سنگ خودشو به سینه بزنه و از گرایش خودش دفاع کنه.اگه قرار باشه یه الکترونیکی(رشته لیسانس من)بخواد بحث کنه میگه الکترونیک بازارکار خیلی خوبی داره.
درمورد مخابراتم باید گفت که نسبت به الکترونیک تو ایران خیلی بهتره مخصوصاً تو شرکت نفت و گاز، ولی وقتی تو یکی ازین تایپیک های بچه ها دیدم یکی با رتبه 3400 روزانه زاهدان قبول شد، فهمیدم اوضاع خرابتر از این حرفاست.!!