آفرینسلام آره اومده جوابا.یا 294 بوعلی همدان قبول شدم.مالی علوم اقتصادی و روزانه شاهد رو نیاوردم.کارشناسی هم بوعلی بودم...برای همه ی بچه ها آرزوی موفقیت دارم
سلام ممنون ولی با زحمتی که من برا ارشد کشیدم وایه این دانشگاه باید خرما پخش کنم!آفرین
مبارکه
سلام آره اومده جوابا.یا 294 بوعلی همدان قبول شدم.مالی علوم اقتصادی و روزانه شاهد رو نیاوردم.کارشناسی هم بوعلی بودم...برای همه ی بچه ها آرزوی موفقیت دارم
قربونت برم ایمان جان ایشالا امسال خودت و سایر بچه ها حسابی با رتبهاتون خوشحالمون کنیدآقا مبارکت باشه . یه ماچ بده![]()
ممنون از شمامنم تبریک میگم....![]()
سلام آره اومده جوابا.یا 294 بوعلی همدان قبول شدم.مالی علوم اقتصادی و روزانه شاهد رو نیاوردم.کارشناسی هم بوعلی بودم...برای همه ی بچه ها آرزوی موفقیت دارم
هوررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااامن الزهرا روزانه
چند بود رتبتون؟هوررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااامن الزهرا روزانه
ممنون علی جان ایشالا خودت امسال با یه رتبه عالی هممون رو خوشحال کنیمجسن جان تبریک میگم
امیدوارم که موفق باشی !!
فقط شیرینی رو کی بیام بگیرم !!
چند بود رتبتون؟
ممنون علی جان ایشالا خودت امسال با یه رتبه عالی هممون رو خوشحال کنی![]()
در شمن مراسم ختم و 7 اینجانب متعاقبا اعلام میشود!![]()
اخ میگی شمال دلم آب میشه!! اینقد شمال دلم میخاد که نگو ولی نمیتونم بیام!شما اونجا جای ما خوش بگذرونمرسی محسن جان ! ما از الانش شیرینی میدیم ! بیاین شمال (همتون هم که میاید ) در خدمتیم !!
اونم بجاش در خدمتیم !!!!
محسن !!! یه شیرینی ارزش داره بخوای مراسم ختم بگیری !!!!
بابا یه شب شام میخوای بدیها !!
مبارکههوررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااامن الزهرا روزانه
هوررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااامن الزهرا روزانه
منم قبول شدم متاسفانه ولی نپرسین کجا که روم نمیشه بگم
از ظهر تا حالا دارم به خودم میخندم
کجا ؟
مجازی خواجه نصیر :دی
یعنی ترکوندماااا ، به هر کی میگم بهم میخنده ، اعصابم را خورد کردند .
نه اعتماد به نفس داشته باش
خوبه
![]()
اصلا هم خوب نیست فقط شدم پایه خنده ملت
ولی خودم انتظار داشتم که همینم نیارم ولی اگر نمیوردم بهتر بود
حالا من یه چی گفتم تو جدی نگیربه هر حال موفق باشی
تو هم از این شکلک ها بلد شدی!مبارکه
![]()
ممنون!اگه ارشد قبول نشدید ایشالا ارشد خودتون و اگه قبول شدید که ایشالا دکترا و اگه دکترا هم قبول شدید که دیگه بسه واسه چی میخای این همه مدرکو!تبریک مخصوص برا صدف و محسن عزیز
راستش برخلاف همه که خوشحالن من اصلا خوشحال نیستم بهزاد جان! ولی هرچی خدا بخواد!ایشالا ارشد خودت داداش.....صنایع بودم عزیز بوعلی فک کنم امسال سیستم نگرفت.سال قبل رفته بودم پیش مدیر گروه خیلی شاکی بود میگفت چند برابر ظرفیت ما برامون دانشجو فرستادن سر همین امسال فک کنم سیستم نگرفتن!سلام محسن جان ، میدونم انتظارت بیشتر از این بوده ولی تبریک منم قبول کن ، امیدوارم روزی خبر قبولی دکتری را ازت بشنویم
محسن صنایع بودی یا سیستم ؟؟
حتما ایشالا شریف یا دیگه خیلی بد بشی امیرکبیرممنون ، انشالا امسال جای بهتری میارم
ممنون ...تبریک دوستان .
ایشالا شاهد موفقیتای بزرگترتون هم باشیم.
منم قبول شدم متاسفانه ولی نپرسین کجا که روم نمیشه بگم
از ظهر تا حالا دارم به خودم میخندم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نتایج نهایی ارشد 92 اعلام شد | کارشناسی ارشد | 1 | |
![]() |
نتایج ارشد 92 اعلام شد | کارشناسی ارشد | 0 | |
![]() |
نتایج ارشد 91 چطور بود ؟ | کارشناسی ارشد | 80 | |
![]() |
تنها چند روز به نتایج اولیه کنکور سراسری 91 مونده | کارشناسی ارشد | 1 | |