اره خب 30 تا کتاب خوندن احتمالا از نظر شما کم بوده برای ارشد اما از کسی که با 10 کتاب وار زوی شانس تهران قبول شده انتظاری بیش از آن است که باید قبول بشه اصلا یعنی چی دانشجو کتاب زیاد بخونه باید کم بخونی شانسی بیای قبول شی. از نظر تو شاید کسی که تهران قبول شده از تو سوادش بیشتر باشه اما از من ودوستانم خیر. من یه دوستی داشتم محمد بود اسمش تو دانشگاه آزاد باهمبودیم این پسر به قدری فعال وخوش فکر بود که همه بهش میگفتن تو حیفی تو ایران باشی 3 ساله ارشد میده قبول نمیشه اما الان مسئول اصلی طراحی پروژه های سپاه در بخش ساخت وسازه اصلا هم پارتی نداشته چون پدرش رو از دست داده بود در بچگی واصلا رزمنده و.. نداشتن در خانواده حالا یه سوال این آدم از بچه های دانشگاه تهران ضعیف تره؟؟؟ یه دانشجو در 20 سال اخیر از تهران بگو که از دید معماری معروف باشه یک نفر رو بگو. مسابقه میرمیران نمیدونم میری یا نه اما جالبه 4 ساله بهترین ها از دانشگاه های آزاد ویا سراسری شهرستان میشن میدونی چرا؟ چون اینجا کنکورش بر اساس شایستگی بر نمیداره. کی مسئول اصلیه کنکوره که بالاترین درجه علمی رو داره کی رو میگی اسمش رو بگو ماهم بدونیم. جالبه امسال اکثر دوستانی که تهران قبول شدند از شهرستان بودند ویا از شهرهای دور این سیستم نظام اموزشیه که باید اکثریت خارج از شهرشون باشه به این دفترچه وبومی گرایی هم نگاه نکن این همه قصه است. کنکور چه جوری برگزار بشه ؟؟ تو کشورهای دیگه مگه کنکوری هست؟ یا آزمون داخلی دارند ویا بر اساس سوابق تحصیلی وعلمی وکاری دانشجو پذیرش میکنند واونقدر سخت میگیرند که طرف اگه اینکاره نباشه بزاره بره. اما اینجا میری تو میبینی همه چی هتل همه چی اور خب معلومه بازخور نداره. من اینجا مدافع کسی نیستم اما وقتی میبینم خیلی ها تو همین رشت واسه ثبت نام افکارش فکرش به درد معماری نمیخوره وباید سراسری بخونه وکسایی دیگه که من طرح وفکرشون رو دیدم از حمید وحسن و محمد رضا و..گرفته باید یا آزا دبخونن یا غیر انتفاعی یا برند خدمت این قضیه برام سنگینه که چرا همه جاهاشون عوض شده چرا همه چی درهمه؟؟ من به شما توهینی نکردم چون همه میشناسند من رو 2 ماه پیش بدترین فحاشی به خانواده من در این تایپیک شد اما حتی یک کلمه فحشی ندادم چون ادبم نمیزارهاقا دمت گرم این همه نوشتی خیلی عالیه که اینقدر ادم با مسولیت هستی ممنون از توجه یک من بی احترامی نگفتم که سطح سواد تو پایین گفتم قبول کن که اون ۶۰نفر تهران از تو با سواد ترن بر منکرش لعنت متاسفانه خانومبنده فن و درک رو خراب کرد با ۳۳ و ۸ درصد وگرنه قطعا با این دو تا درس باید تک رقمی میشد و بعد دوست عزیز اون کسی که این کنکور رو داره بر گزار میکنه مسوله و بالا رتبه است و جزو اساتید برتره خوب یه حرف دیگه هم زدی مقاله عزیز من چه ربطی داره به این کنکور دوست عزیز من گفتم شانسیه بعله شانسیه اما این شانس رو با مطالعه. بیشتر رفرنس میشه زیاد کرد وقتی کتابی رو نخوندی نباید انتظار داشته باشی تست رو جواب بدی و گزینه بعد اینه که گفتی پول واقعا دو سال تجربه کار بیشتر میارزه یا دو سال تحصیل علم تو دانشگاه مشخصا واسه پول دو سال میارزه یک نکته دیگه اگه من نقل قول میکنم از ادمای بزرگ باید اول یاد گرفت حرفای دیگران رو سیاه مشق کرد و بعد حرف زد تا حرف خوبی باشه
در ضمن به نظرت کنکور رو چه جور دیگه میشه برگزار کرد?
اخرین نکته توجه کردی اینجا شده بحث ادمای نا موفق یا کسایی که فک میکنن موفق نشدن یه قبولی دانشگاه تهران یا دانشگاه خوب اینجا حرف میزنه نه میدونی چرا چون اونا موفق شدن و از نتیجه راضی هستن من و تویی که داریم اینجا بحث میکنیم فقط نشون میده که ضعیفیم که فک میکنیم موفق نشدیم در صورتی که حتی اون دوستمون هژیر که منو به باد ناسزا گرفته و من و تو باید بدونیم بابا این نتیجه تلاشمونه اونی هم که قبول نشده باید بدونه سواد علمیش به جرات بیست برابر شده مهم اینه و نه هیچ چیز دیگه

در ضمن دوستانی مثل بهزاد تیماج و... داریم از باشگاه تهران قبول شدند اونها رو من بسیار قبول دارم ومیگم حقشون بوده ولیاقتش رو داشتند بحث من کلیه در این مورد پس به دوستای دیگرم برنخوره