قسمت نبود دیگه هر چی خدا بخواد شما چی شد نتیجت؟شوخی میکنی؟
متاسفام
واسه سازمان سنجش که شمارو با این سطح علمی رد کرد
قسمت نبود دیگه هر چی خدا بخواد شما چی شد نتیجت؟شوخی میکنی؟
متاسفام
واسه سازمان سنجش که شمارو با این سطح علمی رد کرد
نهههههههههههه!!!!!با 145 مردود شدم
غیرانتفاعی روزبهان ساری..............![]()
قسمت نبود دیگه هر چی خدا بخواد شما چی شد نتیجت؟
من واقعا دوست داشتم شما قبول بشيبا 145 مردود شدم
خب آفرین به تو واقعا نمیدونم بهت چی بگم اما خودت کجا قبول شدی حالا؟ خوشحام از قبولی خودم در سراسری اما ناراحتم واسه همه دوستام چون سال قبل خودم دیدم نتیجه اش رو نمیدونم شاید فکرت شوخیه اما تنها میدونم شوخیشم زشتهحالتونو گرفتم مردودی ها
تبریک به قبولی های روزانه سراسری
با 145 مردود شدم
اینم برای منبا 1000 غیرانتفاعی گرمسار...
زشت نه کوروش قبیحانهخب آفرین به تو واقعا نمیدونم بهت چی بگم اما خودت کجا قبول شدی حالا؟ خوشحام از قبولی خودم در سراسری اما ناراحتم واسه همه دوستام چون سال قبل خودم دیدم نتیجه اش رو نمیدونم شاید فکرت شوخیه اما تنها میدونم شوخیشم زشته
اگه واقعا مطمئنی منتظر بمون اما ریسکه بالایی داره دیگه. راستی بچه ها من تشکراتم تموم شده نمیتونم تشکر بزنم ویک نکته اینکه بعد از قبولی در گیلان همه میگند منتظر تبعیض قومیتی باش یا ابوالفضل اولین خان رستم بوده پس قبولییه سوال داشتم منکه غیرانتفاعی نور قبول شدممی تونم صبر کنم برای تکمیل ظرفیت شاید جای بهتری قبول شم؟
اینم برای منمشاهده پیوست 167748
زشت نه کوروش قبیحانه
واقعاً متاسفم برای این آدم. فکرشو کن الان که نتایج امده یکی این وست داره اعصاب همه رو خرد میکنه
روزبهان ساری دانشگاه خوبیهبچه ها ....روزبهان خوبه؟ برم بنظرتون؟ روم نشده هنوز به مامانمینا بگم ...
تبریک میگم کوروش جاناگه واقعا مطمئنی منتظر بمون اما ریسکه بالایی داره دیگه. راستی بچه ها من تشکراتم تموم شده نمیتونم تشکر بزنم ویک نکته اینکه بعد از قبولی در گیلان همه میگند منتظر تبعیض قومیتی باش یا ابوالفضل اولین خان رستم بوده پس قبولی![]()
تبریک میگمراضی هستی آقای محمدرضا...رتبه ات چند بود؟؟...نمیدونم چرا خوشحال نیستم...
کوروش اصلا جواب دادن نداره این ادم...!!!!
بچه ها من غم دنیا تو دلم
اشک امانم و بریده
دوستم اصفهان قبول شد
من و اون از هم جدا شدیم
چی کار کنم
آیا قتل در ر.ز روشن کار درستیست؟؟بچه ها من غم دنیا تو دلم
اشک امانم و بریده
دوستم اصفهان قبول شد
من و اون از هم جدا شدیم
چی کار کنم
منم تبریک میگم داداش گلم ولی چرا؟؟ منم خوشحال نیستم اصلا انگار نه انگار دیشب حاضر بودم هرجا بشه حالا که شده گیلان میگم دوره یکما میگم بندر انزلی به عنوان یه آذری نزنن منو؟ نمره بهم کم ندند؟تبریک میگم
والا هنوز گیجم نمیدونم راضیم یا نه!!!
رتبم 1100 بود
نه این حس همه استمنم تبریک میگم داداش گلم ولی چرا؟؟ منم خوشحال نیستم اصلا انگار نه انگار دیشب حاضر بودم هرجا بشه حالا که شده گیلان میگم دوره یکما میگم بندر انزلی به عنوان یه آذری نزنن منو؟ نمره بهم کم ندند؟به دور از شوخی من تو بهتم نمیدونم همه خوشحالند تو خونه اما خودم نشستم میگم خب یعنی چی شده الان؟ نمیدونم این حس رو همه دارند الان یا فقط منم؟
ممنون از شما و همه دوستان که به نحوی دلداری دارینمن واقعا دوست داشتم شما قبول بشي
ايشالا خدا برات بهترينا رو بخواد
شما پرديس نزده بودي
داییم میگفت اگه عمران بودی صد درصد دانشگاه تهران قبول بودی با این رتبه این سیستم ارشد معماری واقعا افتضاحه و ناعادلانس پارسالم یکی از دوستام با 60 قبول نشد رفت آزاد منم میرم آزاد دیگه وقت تلف کردن واسه این آزمون مذخرف کار اشتباهیهخاک تو سر اینا با این سیستم گزینش
تبریک میگم
والا هنوز گیجم نمیدونم راضیم یا نه!!!
رتبم 1100 بود