نتایج تحقیق یک هلندی درباره کلمه "الله"

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک پژوهشگر هلندی غیرمسلمان چندی پیش تحقیقی در دانشگاه آمستردام انجام داده و به این نتیجه رسیده بود که ذکر کلمه جلاله «الله» و تکرار آن و نیز صدای این لفظ، موجب آرامش روحی می‌شود و استرس و نگرانی را از بدن انسان دور می‌کند.
این پژوهشگر غیرمسلمان هلند طی گفتگویی در این باره گفت: پس از انجام تحقیقاتی سه ساله که بر روی تعداد زیادی مسلمان که قرآن می‌خوانند و یا کلمه "الله" را می شنوند، به این نتیجه رسیدم که ذکر کلمه جلاله «الله» و تکرار آن و حتی شنیدن آن، موجب آرامش روحی می‌شود و استرس و نگرانی را از بدن انسان دور می‌کند و نیز به تنفس انسان نظم و ترتیب می‌دهد.
وی در ادامه افزود: بسیاری از این مسلمان که روی آنان تحقیق می‌کردم از بیماری‌های مختلف روحی و روانی رنج می‌بردند. من حتی در تحقیقاتم از افراد غیرمسلمان نیز استفاده کرده و آنان را مجبور به خواندن قرآن و گفتن ذکر «الله» کردم و نتیجه باز هم همان بود. خودم نیز از این نتیجه به شدت غافلگیر شدم، زیرا تأثیر آن بر روی افراد افسرده، ناامید و نگران، تأثیری چشمگیر و عجیب بود.
این پژوهشگر هلندی همچنین گفت: از نظر پزشکی برایم ثابت شد که حرف الف که کلمه «الله» با آن شروع می‌شود، از بخش بالایی سینه انسان خارج شده و باعث تنظیم تنفس می‌شود، به ویژه اگر تکرار شود و این تنظیم تنفس به انسان آرامش روحی می‌دهد. حرف لام که حرف دوم «الله» است نیز باعث برخورد سطح زبان با سطح فوقانی دهان می‌شود. تکرار شدن این حرکت که در کلمه «الله» تشدید دارد نیز در تنظیم و ترتیب تنفس تأثیرگذار است. اما حرف هاء حرکتی به ریه می‌دهد و بر دستگاه تنفسی و در نتیجه قلب تأثیر بسیار خوبی دارد و موجب تنظیم ضربان قلب می‌شود.
به راستی که قرآن کریم در آیه‌ای کریمه می‌فرماید: «الذين آمنوا وتطمئن قلوبهم بذكر الله ألا بذكر الله تطمئن القلوب»
منبع:
رجانيوز

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه. ولی اینکه این پژوهشگر هلندی غیر مسلمان چه طور به این موضوع پی برده و رفته دنبالش و چی باعث شده رو این کلمه تمرکز کنه و اینکه منبع این خبر رجا نیوز باشه یکم جای بحث داره.

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه. ولی اینکه این پژوهشگر هلندی غیر مسلمان چه طور به این موضوع پی برده و رفته دنبالش و چی باعث شده رو این کلمه تمرکز کنه و اینکه منبع این خبر رجا نیوز باشه یکم جای بحث داره.

دوست گرامی توی دنیای امروز باوجودابزارهایی مثل اینترنت مردم عادی ازخیلی چیزهاآگاهی دارندچه برسه به پژوهشگران.
این چیز پیچیده ای نیست که فقط مسلمانان ازاون آگاهی داشته باشند مسیحیان می دونندکه مسلمانان به خدا الله می گن
امااینکه منبع خبر رجانیوزبوده بله حق باشماست

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته ولی منظورم اینه چی باعث شده توی این میلیاردها کلمه بره سراغ الله در حالی که مسلمان هم نیست. اگه منظورش اسم خدا بوده این همه اسم خدا توی زبانهای مختلف هست چرا یه دفه زوم کرده روی کلمه الله؟ چی باعث شده؟

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیلش روشمابایدازخودش بپرسیدمانمی تونیم دراین موردنظرقطعی بدهیم مسلمانان همگی به خدا الله می گویند پس الله یک اسم کاملا شناخته شده است تمامی مسلمانان باهرزبانی که صحبت می کنند کلمه الله رابارهادرنمازشون تکرارمی کنند پس الله کلمه ای منحصربفردوشناخته شده است وهمانطورکه گفتم مسیحیان این کلمه رامی شناسند اماخب مسلما نمی دانند مثلا ایرانیان درزبانشان می گویند خدا
پس الله مختص به زبان عربی نیست کلمه ای واحد است که تمامی مسلمانان آن راهرروزبارهاتکرارمی کنندوبه همین دلیل هم شناخته شده است امااینکه چرابه این فکرافتاده است که درموردش تحقیق کند شایدمی خواسته ببیندآیااین واژه که یکی ازواژه های کلیدی برای مسلمانان است وخدای مسلمانان است آیاتاثیرخاصی برانسان دارد؟اماگفتم اینکه واقعاچه چیزی باعث شده است که دراین موردتحقیق کند رابایدازخودش سوال کرد
مسلماچنین خبری بازتاب وسیعی دررسانه های غرب نخواهد داشت اماخب به غیراز رجانیوزمن درسایتی دیگرهم چنین مطلبی رابه زبان انگلیسی پیداکردم که فکرنمی کنم این منبع اسلامی باشد
http://pickholes.wordpress.com/2007/06/30/vander-hoven-the-power-of-allah/

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته ولی منظورم اینه چی باعث شده توی این میلیاردها کلمه بره سراغ الله در حالی که مسلمان هم نیست. اگه منظورش اسم خدا بوده این همه اسم خدا توی زبانهای مختلف هست چرا یه دفه زوم کرده روی کلمه الله؟ چی باعث شده؟

مگه با این کلمه مشکلی داری ؟؟؟؟

azadehkind

عضو جدید

قبل تر از شما هم خيلي ها اين نوع حرف هايي رو ميزدن...
تمام حرفشون اين بود كه تاچيزي قابل تجربه نباشه..واقعيت نداره
بايد محض مبارك برسونم كه اگه هرچي درمورد معجزات قران و اسلام بياريم...
شما به دنبال يه دليل براي نفي اون هستين؟:que::que::que:

mehrab.mbm

عضو جدید
من یه سوال داشتم
کسی میدونه ریشه کلمه الله از کجا میاد آیا قبل از اسلام هم نیز الله میگفتند؟ یا نه این یک اسم ابتکاریه!!!!!!
لطفا کسی جواب بده

از اسامی بت ها در قبل از اسلام کسی اطلاعی داره؟؟
:w18::eek:

آخرین ویرایش:

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه با این کلمه مشکلی داری ؟؟؟؟

کجای حرف من اینو به شما القا کرد که من با این کلمه مشکل دارم؟

قبل تر از شما هم خيلي ها اين نوع حرف هايي رو ميزدن...
تمام حرفشون اين بود كه تاچيزي قابل تجربه نباشه..واقعيت نداره
بايد محض مبارك برسونم كه اگه هرچي درمورد معجزات قران و اسلام بياريم...
شما به دنبال يه دليل براي نفي اون هستين؟:que::que::que:

چی شد همچین فکری کردی؟ اصولا شما قطرات محترم عادت دارید حرف تو دهن آدم بزارید.

azadehkind

عضو جدید
کجای حرف من اینو به شما القا کرد که من با این کلمه مشکل دارم؟

چی شد همچین فکری کردی؟ اصولا شما قطرات محترم عادت دارید حرف تو دهن آدم بزارید.
علم غيب ندارم...
ولي اين پشت سر اين نوع جواب ها كلي مسخره و استهزا هم مياد
از اين نوع جواب ها كلي تو دانشگاه شنيديم..

azadehkind

عضو جدید
ديگه هم نمي خوام در اين مورد بحث كنم
ولي هر دليلي دوست داشتين برا خودتون بيارين

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ديگه هم نمي خوام در اين مورد بحث كنم
ولي هر دليلي دوست داشتين برا خودتون بيارين
شما خودتو ناراحت نکن
از این دست ادما زیادن
به جای اینکه به اصل موضوع فکر کنند به چی گیر دادن
در مورد منبع هم راست میگن دوستان ولی خیلی راحت میتونن سرچ کنن ببینن مدرک معتبر تری هسست یا نه؟

senobarqi

عضو جدید
قابل عرض خدمت دوستان گرامي

در زمان قبل از اسلام 4 بت اصلي داشتند به نامهاي :

هبل- مني-عزي -واين اخري رو حدس بزنيد....

لات بعبارتي لاه يا له حالا يك ال براي معرفه شدن به ان اضافه كنيم ميشه الله

نگيد كه اين الله رو اسلام اورده كه حسابي كفري ميشم...
اسم پدر پيغمبر عبدالله بود ... يعني بنده بت معروفشان همان لات
درست شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا بازم بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehrab.mbm

عضو جدید

درست شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنونم از اطلاعاتت
من همینو میخواستم به آقایون برسونم خیییییییییییییییییییییییلی ممنون

برادرها جواب بدن دیگه
:w18:

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
مشرکین قبل از اسلام «اللّه» را به عنوان خدای یگانه می‏شناختند و قبول داشتند.
ولی در مقام تأثیر گذاری برای او شریکانی قائل بودند که به آن شرکاء إله یا آلهه می­گفتند بنابراین کلمه طیبه «اللّه» قبل از اسلام هم بوده است و به اصطلاح ادبی اسم عَلَم برای خداوند متعال می‏باشد.
در عهد مشرکین قبل از اسلام گروهی به دین حنیف حضرت ابراهیم پای بند و معتقد بودند و از بت پرستی و شرک بیزار بودند و اجداد گرامی پیامبر (ص) دارای این مرام بودند.

odise

عضو جدید

درست شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نگفته که کلمه الله قبل یا بعد اسلام امده میگه کلمه الله به انسان آرامش میده چرا بحث می پیچونی

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا چرا دارین میزنین تو سرو کله هم؟حالا این یه اشتباهی کرده اومده رو کلمه الله تحقیقات کرده شما ببخشید.بخشش از بزرگان است.

بالا